עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by nore0,

השאלה למטה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by aviv23,

מישהו יודע מאיפה אני מוריד et ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by giliboy,

איפה אני מוצא את Argalia of Eryldor ?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by shaul,

טוב אני בשלב האחרון של המשחק(נראה לי) ובמקום להכביד עליכם במילים, אני פשוט אראה לכם איפה אני תקוע http://www.geocities.com/shaul_rub/jedi1.JPG קישור למקום שבו אני תקוע.(לא נותן לי להעלות את התמונה משום מה) האיכות גם לא משהו, אבל אפשר להבין מה קורה שמה מה לעזאזל אני עושה פה?!

6. Started by cb,

שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by p-o-i,

מישהו מכיר את sword of the stars???...טוב אם כן אז יכול להיות שתוכלו לעזור לי עם בעיה הוא כל הזמן קורס לי...אחרי איזה 10 דקות המשחק קורס...ואני יודע כבר בדקתי ויש PATCH שאני צריך להוריד אבל אני לא ממש מוצא אותו חוץ מבאימיול ושם לוקח לזה שנים כבר לרדת וזה משגע אותי..מישהו יכול לכוון ללינק הורדה של הPATCH הזה בבקשה?...(אם יש כמובן)

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by oded6188,

התקנתי את המשחק... אבל כשאני בא להפעיל אותו אז המסך הופך לשחור ואז זה נראה כאילו המשחק הולך לעלות... אבל אז זה יוצא בחזרה לווינדוס :-( אני לא יודע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי PSP. מכיוון שאינני מכיר משחקי PSP חשבתי לבקש המלצות בפורום למשחקים שנחשבים מישחקי MUST כגון GTA. יש המלצות? הבהרה - אני ממש ממש לא אוהב משחקי ספורט או מירוצים.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by Spider76,

הי, רק אתמול הסתכלתי ולא מצאתי כלום.. היום פתאום אני רואה את העידכון הרישמי בגרסאת 1.2 לאובליביון. מישהו ניסה את זה ? מלבד הפרטים המועטים שרשומים בפרטי העידכון האם מצאתם שהוא תורם בדברים נוספים למשחק ? ???

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by SinfuL-,

התקנתי את הדמו אבל שאני מנסה להפעיל את המשחק המחשב כאילו מפעיל אותו אבל המשחק לא עולה ראיתי שהוא מופיע בתהליכים ואז נסגר לבד למה? מפרט: amd 2800+ 1gb ram 7600gt

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by ori24,

שלום לכולם, לא מצליח להפעיל את המשחק, זה כותב לי שחסר קובץ בשם XLIVE.DLL,זה פעם ראשונה שאני נתקל בזה. איפה משיגים את הקובץ ואח"כ איפה צריך למקם אותו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אחרי האכזבה היחסית מגירסת ה-PlayStation 4, גם גירסת המחשב האישי של המשחק בעל 18 קווינטיליון כוכבי הלכת נתקל בבעיות משלו לכתבה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. אנדרנלין וולט הוא אתר מצוין אבל לאחרונה עשו בו שינויים. אני רק רציתי להוריד טריינר ל-IGI נכנסתי לאתר הגעתי לאן שמסבירים על הטריינר ולא מצאתי את הכפתור "הורד". עזרו לי אולי יש כפתור ולא שמתי לב תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  15. מישהו יודע איך עושים צ'אט באמצע המשחק? אם בכלל אפשר?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by User_Name,

איך אני יכול להוסיף למשחק עוד תמונות שמייצגות את הדמות שלי? אני מתכוון לתמונה שבוחרים לדמות במהלך בניית הדמות. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by omerha,

שלום יש לי את המשחק ( המקורי ) והא מקרטע לי . אני מריץ אותו על P4 2.6@3.2C ABIT IC7-E 512 DUAL DDR ו GE FORCE 3 TI 200@250 450@500 של GAINWORD CREATIVE AUDIOGY 2 ZS השאלה עם הכרטיס מסך עד כדי כך עוצר אותי ואם יש מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by צפיד,

שלום אנשים, רכשתי רמקולים של לוג'יטק X530 ואני חייב לשבח אותם יחסית למחירם. מאוד נהניתי לשחק COD4 בסאונד היקפי ובכלל מהז'אנר הזה,אודה להמלצותיכם. המחשב חזק מאוד-כל משחק יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by EG,

אני משחק במשחר הרבה זמן. בכל הטבלאות אני רואה תוצאות של יונדאי סובארו טויוטה ועוד.. אבל אף פעם לא קיבלתי מהם זימון לבדיקות. אני תמיד מקבל הצעות מאותם החברות:פיג'ו, וולטסווגן, פיאט ואופל. השאלה שלי היא: האם הצלחתם עם/או קיבלתם מהחברות סובארו או טויוטה הצעה/זיומון?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. מה אני עושה עם ה-PUNKBUSTER הארור הזה ? איך שאני נכנס לשרת הוא מעיף אותי ואומר שזה בגללו הוא רושם לי שהסיבה היא PUNKBUSTER.EXE (יש ליד הרשימה של השרתים אפשרות להוסיף V ליד איפה שרשום PUNKBUSTER אז סימנתי כי אם לא מסמנים הוא לא נותן להתחבר לשרת ורושם שצריך לאפשר את זה).

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר אינספור בעיות עם המשחק (עקב התקנת יותר מדיי ערכות וחבילות תוספת) החלטתי שהפיתרון הטוב ביותר הוא הסרת המשחק לחלוטין והתקנתו מחדש. הסרתי את כל התוספות למשחק (KOTN ודומיו) וכאשר אני לוחץ על הסרה של המחשק עצמו, מופיעות לי 2 שגיאות שלא מאפשרות הסרה. http://www.2send.us/picture.php?file=94853b4670.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=272bc40377.bmp .... עכשיו ניסיתי לעקוב אחר ההוראות וסגרתי את כל התמונות שפתוחות ברקע, רוקנתי את תיקיית ה-TEMP וכיביתי את החיבור לאינטרנט, אך עדיין ההסרה מסרבת לפעול. למישהו יש הצעות..?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by benor,

הכוונה למשחקים בסגנון Roller coaster Tycoon , the incredible machine וכד'... תודה

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by Trol,

אני הורדתי את גרסת ה Clonedvd של ELiTE, אני השתמשתי בPhoenix כמו שצריך וזה חילץ הכל, התיקה שוקלת כ5.8 ג'יגה. אני העתקתי את הקראק המעודכן ביותר לתיקיה PC, כשאני מנסה להפעיל את המשחק לא קורה כלום אני לוחץ על הקובץ mafia2 אבל שום דבר לא קורה זה לא פותח לא את המשחק ולא הודעה לא error פשוט כלום, נכנסתי למנהל המשימות ואני רואה שזה לא פתח כלום. יש לי וינדוס 7 Ultimate באנגלית, יש לי מחשב חזק ואני ניסתי להפעיל את המשחק כאדמין.. אין לי מושג מה לעשות, מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם יש צורך להגדרות מיוחדות או שהיציאה מוגדרת דרך הגדרת היציאה של המחשב

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  25. יש לי בעיה קטנה, שמתי סקינים חדשים לנשקים. אבל עכשיו אני רוצה לחזור לסקינים המקוריים!! איך אני עושה את זה? ניסיתי למחוק את התיקיה כדי שSTEAM יתעדכן ויחזור לאיך שהיה בהתחלה אבל זה לא עזר!! בתודה מראש!! נ.ב עשיתי חיפוש בפורום בעניין הזה ולא מצאתי כלום!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.