עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איך מוסיפים את הליגה המעפנה הישראלית לפיפא 2005? בעצם מאיפה מורידים?

2. Started by shift,

סליחה... בבקשה..אני צריך את הcrack של המשחק swat 3 elite edition ...בבקדה..חא מוצא

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by StorM FighteR,

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by maverick,

מישהו משחק DUNE ברשת? אני יודע ש-WESTWOOD פשטה רגל או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי גמרתי את המשחק ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק ברשת אז נכנסתי ללינק של המשחק ברשת ואז הוא מבקש ממני ליצור יוזר של EA אז עשיתי את כל מה שמבקשים ממני אבל אז הוא מבקש ממני סיראל קוד אמיתי למשחק וכמובן!! שאין לי מה עושים??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אמרו לי שזה משחק RPG טוב.. משהו מכיר ויכול לספר לי קצת עליו... וגם בכלל איך אני משיג אותו... אודה לכם מאוד!!! ;D

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  7. אני רוצה לדעת איך הוא ? איזה סוג הוא? לאיזה משחקים הוא דומה? קצת על העלילה וכו'... תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  8. היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by pc student,

אני זקוק לתוכנה כזאת PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by liav12,

שאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by balagan,

יש מצב מישהוא יכול להביא לי לינק מהיר להורדה של המשחק הזה? (קאונטר סטריק קונדישין זירו....)

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by redti,

שלום חברי פורום משחקיםם יש לי קאוטנר סטרייק כמעט כל שרת שאני לוחץ עליו עושה לי בעיותת אתם אולי יכולים לזרוק פה כמה אי פי של שרתים ישאלים בחינם ??

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. הינה אומרים לי למכור 3 שחקנים ולקנות שלושה שחקנים וזה מה שאני עושה ואז זה מגיע לי לפהhttp://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%ee%e4%20%ec%f2%f9%e5%fa.JPG וזהו אי אפשר להמשיך

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Chapter 11 - Anticitizen One אם תוכלו בבקשה לתת לי SAVE מהשלב הזה (ההתחלה שלו ככה), אני מאד אודה לכם!! פשוט נהרס לי ההארדיסק עם המשחק...אין לי כוח להתחיל אותו מההתחלה. תודה! bennyv@gmail.com

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. האם Dungeon Siege יכול לרוץ על האיכות הגבוהה ביותר שלו על כרטיס מסך gforce2 mx 200 של Leadtek? נ.ב זה אחי זה לא אני.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  17. קצת מפדח לדבר על זה אבל נתקעתי בשלב במשחק צבי הנינג'ה החדש... זה איזה שלב מסריח כזה עם רובוט ואין לי מושג איך להרים ת'מניאק... מי שגם ירד לרמה שלי וגם יתוודה שהוא משחק בצבי הנינג'ה (אגב יש למשחק גרפיקה בתזונה לדעתי והוא יצא שנה, כאילו זה לא הישן) אז שיגיב לי ואני יפרט יותר איפה נתקעתי בשלב... אנא תחסכו לי פאדיחות ותתייחסו תודה!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by SpLAsH,

מישהו מכיר אתרים של משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) לפוקט פיסי? (לא מדבר בהכרח על דברים לא חוקיים, אז אל תסקלו אותי ) הפוקט פיסי הוא Mio 168 תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

הנה המפרט שלי: P4 2.4C@3.0 512 DDR R9800P@XT ואני משחק על Texture - Medium Model - Medium כל השאר High AA -4 AF -4 ויש לי ממוצע 45 לפעמים עולה ל70 ולפעמים יורד אפילו ל30. מה זה יכול להיות? :'(

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by hike101,

בעיה מוזרה. שיחקתי במשחק כמה שעות בלי בעיה ולפתע המחשב נכבה עקב התחממות יתר (בעיה אחרת). כעת כשאני מנסה להריץ את המשחק הוא מעלה את הכותרות הראשונות (קטע קצר שרואים את שמות החברות המפיצות) ואז הוא יוצא לשולחן העבודה ומודיע ש swkotor2.exe קרס. התקנתי מחדש, מחקתי והתקנתי שוב, מחקתי והתקנתי בכונן אחר. שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון או פיתרון? אשמח להצעות. תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Wazabi,

המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה המחשב שלי אם צריך לדעת: 2.8C IC7 - abit 1024 ddr-ram radeon 9800 pro

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by hell,

אני כבר ראיתי שאתם טובים בלימצוא מישחקים ישנים אז תעזרו גם לי קצת... למישחק קוראים BLACK THORNE הוא שוטר דו מימדי הוא יצא ב91/94 ע"י בליזארד הדמו מיסתובב ברשת כבר שנים אני מעוניין להוריד,ליקנות בקיצור להשיג בכל דרך את המישחק אשמח אם תעזרו תודה שלכם ANTIXRIST

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by tavlins,

שלום.. יש לי את המשחק ריימן הראשון(והטוב מכולם לדעתי) ומערכת הפעלה אקס פי... כנראה הפעם האחרונה שהוא היה מותקן אצלי זה היה במערכת 98.. עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו! לא הצלחתי לא עם קומפטביליטי (האפשרות הזאת בתפריט של המאפיינים) ולא עם דוסבוקס... למישהו יש רעיון? בתודה, שי

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by crovei,

בוקר! לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב.. ולצערי עשיתי שטות קטנה ולא גיביתי את השמירות של בנסיך הפרסי.. (הם בתוך תיקייה נסתרת ב-Documents and Settings.. לא מצאו חור אחר!?) בכל מקרה אני כבר סיימתי את המשחק, אפילו עם 2 הסופים.. אבל אח שלי היה עוד באמצע והוא קצת התבעס.. הוא בקרב נגד הקיסרית (איך שלא קוראים לה.. דקהלה או משהו כזה.. זאתי עם האדום). אם אני לא טועה זה הקרב שאחריו שוברים את כס המלכות ומאחוריו יש פורטל.. קיצור אם יש למישהו שמירה משם זה ממש יעזור לי.. אפילו מלפני, לא אכפת לי להתקדם קצת.. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by ETB,

אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים