משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
היי חברים לבסוף מצאתי מקום נחמד לדבר עם אנשים על SC2 התחלתי לשחק לפני מספר שבועיים בערך, ולמרות חוסר הזמן שלי אני מנסה להשקיע כמה שאני יכול אני כרגע מדורג מקום 44 ב Silver Leauge באירופה ואני בטוח שרבים ממכם חושבים שזה לא שווה כלום אבל היי אני שחקן מתחיל ובשבילי זה ממש משמח ^^ למרות שאני מפסיד די הרבה :\ אז אם מישהוא רוצה למצוא אותי ^^ אני Berilia גם בSC2 והקוד של המשתמש 699 ואם למישהוא יש קישורים שימושים או דברים מעניינים לספר אני אשמח לשמוע אה אני משחק בעיקר Protoss
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יתחיל אם מספר תמונות שאני אצלם מדיי פעם מהמשחק הינה התמונה הראשונה בינתיים (היא לא מעניינת אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח לשחק היא צולמה ב1600x1200x32 בAA ובAF הכי גבוהה אבל האיכות שלה ירדה בהרבה יחסית בגלל ששמרתי אותה כjpg דרך paint וזה ממש מוריד את האיכות)בסך הכול המשחק מזכיר מאוד את הקודם יש שיפורים פה ושם אבל דיי התאכזבתי כי זה ממש דומה לקודם (כפי שאתם רואים בתמונה הם אפילו לא טרחו לשנות את ההסבר של איך לרפא את עצמך) אבל לפחות אין את הבאגים המגעילים שהיו לי בקודם למי שלא יודע קווים שיוצאים מהדמיות וכדומה אם לעוד מישהו יש את המשחק שיביא גם הוא תמונות
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חודשיים לפני השקת משחק בטמן המבטיח מתגלה תוספת משמעותית למנגנון הקרב ומפורסמות דרישות מערכת חסרות פשרות לכתבה: http://hwzone.co.il/batman-arkham-knight-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%94%d7%9f-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
PUBLISHER: THQ DEVELOPER:Volition, Inc. GENRE(S): Third-Person Shooter PLAYERS: 12 RELEASE DATE:March 1, 2009 הסידרה היתה לא רעה בכלל , בעיקר המשחק הראשון אך סבלה מכמה בעיות בעבר כמו אורך חיים קצר ולינאריות בכותר החדש חברת וולישן מבטיחה סביבת עולם פתוחה שתציב אותנו 50 שנה אחרי הכותר הראשון בסידרה מירי בגוף ראשון המשחק יעבור למצב של גוף שלישי וכל זאת יקח אותנו לחלל-מאדים לשיפוטכם Multiplayer Beta Jetpack Gameplay Fly the unfriendly skies and toss some explosive justice on the opposing team. http://www.gametrailers.com/player/37891.html Team Anarchy Multiplayer Beta Gameplay When V Jack Thomson is in your sights, don't let him get away. http://www.gametrailers.com/playe…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום תשמעו יצרתי עם חבר שלי LAN בעזרת תוכנה בשם Hamachi וכשאני נכנס למשחק NFSU2 או NFSMW ויוצר חדר הוא ניתקע אצלו על מתחבר ולא זז(יש לו ראווטר אם זה משנה משהו) למה זה אך אפשר לסדר את זה בNFSMW התקנתי פאצ' 1.3 ולא עזר אתם מכירים אולי תכנות אחרות או דרך אחרת לשחק ברשת בשחקים האלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למי שלא מכיר http://www.x-o.co.il/game.aspx?id=11133
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חח קיצר שיחקתי הגעתי למשימה שאני הורג את אח של מורלו .. ב Lost Heaven Port הרגתי את כולם .. הסתובבתי במקום 70 פעם וכלום
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל כל שרת שאני נכינס אליו בcall of duty עושה לי בעיה אני מקבלל ממנו באן כל שרת.... זה ההודעה שאני מקבל...
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן הפעלת ההתקנה של Age Of Empires III, כשהחלון של ה-InstallShield טוען, עולה לי ההודעהunable to install installshield scripting :1607 runtime הדבר לא קורה רק עם המשחק הזה אלא גם עם תוכנות שונות. מה פשר הדבר הזה? ממה זה נובע? למה זה קורה רק לי? ובבקשה, כיצד ניתן לפתור את זה? צירפתי תמונות של המקרה. בנוסף, לאחר התקנת המשחק CrashDay, כשאני מריץ אותו נפתחים לי שתי תוכניות בTaskMananger האחת בשם של המשחק והשנייה בשם "Black". המסך לא עולה ל-Full Screen אלא נשאר במסך שחור מצומצם, אולם אני שומע את כל הSound של המשחק.. לאחר כמה בדיקות גיליתי שכשעושים endtask לתוכנית בשם "black" אני מסוגל לראות את המשחק בתוך החלון הקטן, אך רק לכמה שניות ואז המשחק יוצא והחלון…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי חבר שקנה BF3 והמחשב שלו חלש יחסית, וכדי לשחק באופן תחרותי הוא צריך להוריד את ההגדרות למינימום. הוא שהוא אוהב לשחק כצלף אבל לטענתו הוא לא רואה החזר אור מכוונות של צלפים אחרים- מישהו יודע מהי האופציה שאחראית על זה? עריכה: טעות בפורום, אם אפשר להעביר יהיה מצוין =]
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אתה מחכה למשחק הרבה זמן את מוריד אותו ואז הוא מגיע כולך שמח אתה פותח אותו ואז הוא אומר שצריך מספר סריאל וזה הכי מציק בעולם ואז אתה צריך לחכות כמה ימים עד שיוצא הסיראל . אני שואל אם יש דרך יותר קלה או האם אפשר למצא אצר באינטרנט שנותן סיראלים :lsvader:
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי כרגע את המשחק..כרגע הוא מוריד ב Origin הבעיה היא שה Origin מותקן בקשיח השני שהוא לא SSD..אני רוצה לשנות בהגדרות של התוכנה שזה יתקין את המשחק על ה SSD וכשאני בוחר בתיקייה של ההתקנה הוא אומר שהוא צריך לשנות את זה לתיקייה Program Files (X86) ולא להתקין את זה כמו שצריך על ה 64BIT..מה עושים במקרה כזה? איך בכל זאת משנים שהוא יתקין את זה על ה 64BIT? תודה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
iso ע"י ultraiso ועשיתי לו דימוי ל cd כאשר אני עושה לו התקנה הוא עושה מסך דוסי שחור למאית שניה ויוצא החוצה לחלון ההתקנה וזהו... מה הסיבה? המחשב הוא : p4 intel duel core e6750 .לוח asus p5k .כ.מסך geforce 8800gt 512 . זכרון 2gb . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי הוא רוצה שאני יפתור לו את הבעיה שלו בקאונטר סטרייק סורס במחשב שלו המשחק רץ לו על 8 fps במערכת הזאת p-4 3 ghz lga775 512 ddr intel graphics media accelerator 915g 128 mb pci-express (הכרטיס הזה מובנה בלוח אם) הרצתי 3dmark והוא קיבל 1336 ובמחשב השני שלהם בבית המשחק רץ על 40-50 fps במערכת הזאת p-4 2 ghz 256 ddr g-force fx 5200 ושהרצתי 3dmark במחשב הזה קיבלתי 1082 המשחק עובד על אותם הגדרות בידיוק ואותה רזולוציה ! אני חשבתי יותר בכיוון של הכרטיס מסך שהוא צריך לשדרג אז מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
סיכמתי בעברית מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39930 -המשחק יפעל טוב עם כרטיסי GeForce 7 Nvidia ATI X1k -למי שיש כרטיס DX10 יהנאה מפעולות של DX10 -המשחק ינצל כרטיסים עם 512MB+ מה שאומר טקסטורות מפורטות מדהימות ביותר -המשחק ינצל מעבדים עם ליבות מרובות [אין לי כח לתרגם את כל זה] "There is a primary thread for the gameplay and a second one for rendering. On systems with more than two cores we run additional threads to speed up various calculation tasks, including physics and data decompression. So the overall performance benefits greatly from a quad-core processor." -בנתיים המשחק לא פועל במערכות 64 ביט
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב. הורדתי לא מזמן את המשחק MORTAL KOMBAT 3 ואני לא זוכר את כל המהלכים את רובים אני זוכר, אבל אני מחפש את רשימת המהסלכים+הפאיטלטים מישהו יכול לתת לינק לרשימה הזאת ? מישהו יודע את איך עושים את כל המהלכים של סייבוקס אני יודע רק את : הופרוט והשרת איך יורים רימונים :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Every time I play CS1.5 I have sudden massive FPS drops: 10 seconds with 85FPS+- and then 10FPS+- for 2 seconds. Its not a long period but it is enough to piss me since I always get killed in that 2 seconds period. please help me! P.S Its not VSync related since I deactivated VSync and I still have that problem. P.S#2 I played CS on my bro's comp about 8 months ago and it didnt have that problem. P.S#3 I am playing on my bro's computer because i got that f***ing sasser virus on my comp. Spec's: P4A2.0Ghz 256SDRAM GF2MX400
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על מספר משחקים שיצאו בשבועות האחרונים: 1) JUST CAUSE 2) SCARFACE:THE WORLD IS YOURS 3) HEROES OF ANNIHILATED EMPIRES 4) JOINT TASK FORCE 5) PARAWORLD 6) CALL OF JUAREZ 7) AGE OF EMPIRES III:THE WARCHIEFS 8) ROGUE TROOPER 9) FACES OF WAR
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! 1)רציתי לדעת כיצד אני עושה עוד מקומות ב"טבלת" כוחות שיש כי יש לי רק 2 מקומות. בקיצר אז איך מוסיפים עוד מקומות לכוחות חדשים ככה שאני לא יצטרך להחליף ביניהם. 2)ועוד סקר קטנטן:איזה 2 כוחות לדעתכם הכי יעילים?? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
סוף סוף לאחר 3 שנים הוכרז אתמול RollerCoaster Tycoon 2 ! ע"פ נוסח ההודעה תהיה שיטת בניית רכבות חדשה אך כנראה לא יהיה מנוע גרפי חדש שיחליף את המנוע הקיים (והמיושן) המשחק יצא עוד השנה בסתיו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את הלינק הזה כי אני מת לשחק ב Pro Evolution Soccer 5 אבל אני צריך את זה קובץ שהוא לא יהיה לאימיול אני צריך את זה הורדה ישירה ושזה יהיה DVD
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המשחק הושק וזמין להורדה בחינם, כמובן בגירסה הבסיסית שלו. אתר המשחק https://microsoftflight.com/en-us/home/ כדאי להיכנס לחנות המקוונת, ניתן להוסיף מטוסים בחינם ובתשלום http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Microsoft-Flight/66acd000-77fe-1000-9115-d8044d5308d2
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-