עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by JottaGaming,

;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by Or94,

האם אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים שיצאו וייצאו בקרוב שתומכים בסאונד דולבי דיגיטל AC3?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by Soya Gaming,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by g@s,

יש לי GTX 560 TI ו מעבד I7 2600K יש לי לאגים שאני מריץ על אולטרה האם זה בגלל החומרה או בגלל בעיה אחרת בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/09/21/AR2006092102079.html :o עכשיו אין מה להתלונן על מחיר גבוהה

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by sagim194,

משאיל משתמש סטים... אין לי מה לעשות איתו מי שרוצה שיכתוב פה....

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by compman112,

המ אתם אומרים על המשחק Just Cause מישהו שיחק? תגובות? תודה

• 63 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by lmlm,

אחי רוצה לרכוש PS2 ואני אומצר לו על PS3 או XBOX 360 ו WII והוא לא מוכן לשמוע. האם שווה לקונת כיום PS2 במצב הזה? זה יוצא לו דיי זול. מה דעתכם? הרכישה שווה היום במצב? או שווה לחכות שהקונסולות הדור הבא יתבססו בשוק?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by haviv822,

לאחר כחצי דקה עד דקה של משחק ברשת, זה יוצא לי מהסרבר ואני מקבל את ההודעה הבאה: למשהו יש מושג איך אפשר לפתור תבעיה הזאת ? תודה.

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by dennis14,

אני משחק במשחק הזה כבר חצי שנה ונהנה מאד אבל הבעיה הגדולה ביותר של המשחק היא שהוא קל בטירוף והמחשב לא מהווה יריב ראוי, אני משחק ב - WORLD CLASS עם 10 דקות מחצית כל משחק, ולא הפסדתי מעולם, כל משחק נגמר ב 8-2 לטובתי בדר"כ והשיא שלי הוא 18-0. ראיתי ב - CHALLENGES שאפשר לפתוח רמת קושי חמישית (ב - TOTAL FOOTBALLER'S CHALLENGE) אבל בשביל לעשות זאת צריך להשלים הרבה אתגרים ואין לי כוח לזה, אני אשמח מישהו יוכל להביא לי איזה קובץ שיפתח לי את רמת הקושי הזאת. נ"ב: מי שרוצה לשחק נגדי דרך IP גם מוזמן.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132773,00.html

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. http://www.gamespot.com/news/6176833.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;7

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by liordavid,

אני מחפש משחקים כדוגמת "ONI", "MDK 2", WORMS" וכדו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by davidcohen,

אהלן, רציתי לדעת אם יש שחקנים למוד הזה? כאילו ישראלים בגלל שהפינג בסרברים אחרים מאוד גבוהה תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by דרקונשחור,

איך גורמים למשחק המדהים הזה לעבוד עם ויסטה 64? יש לי אותו מקורי (כולל כל חבילות ההרחבה) וכיוון שהחברה פשטה את הרגל לפני כמה שנים, לא יהיה עזרה מהם... יש למישהו רעיונות?

16. Started by BulletZ,

טוב אז לפני כמה דקות הגיע הרשימה הסופית של הקבוצות שהיו לEMS מי שלא יודע EMS זה טוריניר קבוצות של ESL שמי שהיה בליגה הגבוהה של הA-SERIS יעלה לשחק בטורניר על 1500 יורו. 3 קבוצות ישראליות עלו לEMS Reason gaming myRevenge e.V saevus אז רציתי לאחל הצלחה לכולם !!!!!

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  17. כן כן... אני יודע שזה ישמע אידיוטי. אבל ממש בהתחלה של המשחק, אני לא מצליח לפתוח את הדלת איפה שיש שני חיילים מתים ויש קצת מדורות קטנות ששורפות אותי... מה לעשות ? כשאני עומד מול הדלת ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים, בדקתי גם בכפתורי המשחק, ואין אני לא מצליח לפתוח אותה. ניסיתי לטפס על הקירות.. להילחם נגד הדלת עם הסכין... אני נואש... ככה אני בחיים לא אמצא את הנסיכה.. והיא תמות..... וזה ישב על המצפון לכל החיים שלי עריכה: מצאתי את הפיתרון.. ודרך אגב המשחק הזה ממש מגניב !! מי שרוצה יש מדריך לכל המשחק הזה באנגלית שעוזר לעבור את השלבים: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/prince_of_persia_sot_c.txt

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by MegaStorm18,

יש לי בעיה אממ היום התקנתי אותו והכל הלך חלק ויפה עכשיו הבעיה היא כזאת, אני משחק בו אולי 4 שעות רצוף ועשיתי הרבה משימות, עכשיו שאני בודק את הסטטוס שלי הכל עולה לי למעלה , השרירים הכושר השומן אבל יש לי בעיה, הrispect -הכבוד שלי ורמת כושר בכיוון נשק נשארים על אפס אפילו שאני עושה משימות שנותנות לי כבוד וכל זה זה נשאר על 0. האם זה באג או משהו? [attachment deleted by admin]

19. יש לי כרטיס מסך X1950 PRO . למה אני לא יכול להפעיל באובליביון את 2 הפילטרים האלו יחד ( HDR + AA ). הורדתי גם את הפאץ' וזה לא שינה כלום. יודעים משהו ?

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by t--g,

שלום לכולם!! רציתי לדעת משחק המשך של Call of Duty הוא משחק הרחבה.??. כילאו נצטרך את call of duty שבשיל לשחק?? או לא??

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  21. לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by cb,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12993 . p.s !

23. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

24. Started by mMmSaK,

קניתי כרטיס מסך שאיתו קיבלתי cd-key לכמה משחקים לבחירה ובחרתי DIRT 3... המשחק עובד והכל טוב חוץ מדבר אחד: זה פשוט לא על מסך מלא- גם לא דרך ה STEAM וגם לא רגיל מישהו יודע למה זה ככה ואיך אני פוטר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Hatzi6,

אני מעוניין לרכוש משקפי VR, בעיקר לכמה משחקים שיש בSteam (מחשב) ואולי גם לPS4 אם אני אמצא משהו יעבוד גם איתו. איזה משקפי VR אני יכול למצוא במחיר סביר? נגיד סביבות ה300₪ (הגיוני בכלל?)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.