עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חבר'ה למי שסיים את טיטאן קווסט, איך אני הורג את טייפון שבאולימפוס?? תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Xilver,

אני מוכרח לדעת את ההבדלים, הפרטים שמשנים, ומדוע לעזאזל הפרשי המחירים בין פלייסטיישן 3 לבין xbox360 גדולים כל כך? *צריך לציין שסרקתי את האינטרנט הלוך ושוב בסירטוני השוואה וביקורות על משחקים. רציתי לשמוע את דעתכם

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  3. אז ככה יש לי תמשחק היטמן BLOOD MONEY עכשיו שאני מתחיל תמשחק בהתחלה הוא נותן לי רק תמצ'קו הזה להלחלם איתו עכשיו איך אני אמרו להשתמש בו לאחר שאני בוחר בו אם איזה כפתור אני מכה איתו? כי השתמשתי בכל הכפתורים ולא הצלחתי...

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12240 בקיצור יהיה דמו להורדה בחינם אבל הוא יהיה מאוד קטן והם הפסיקו תפיתוח ויפתחו את 5 בימקום ולפי הערכה שלי יקח הרבה זמן עד ש5 יצא

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. היום קיבלתי ת360 מסין!!! עכשיו בתפריט הראשי של המכשיר הוא בסינית איך אני יכול לשנות אותו לאנגלית? מישהו יכול אולי לעזור לי לאן לגשת בתפריט בערך? תודה מראש....

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  6. בבקשה עזרה ב TEKKEN 5-לא מצליך לעבור את הזקן ה בן ז**נה הזה ב STAGE 9 STORY MODE :'( :'( :'( :'( PLZ?! איך עוברים אותו? אני משחק עך EASY!! ויש לי עבר ב TEKKEN מה זה כאילו שמתי על ULTRA HARD או משהו :-[

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by CrossFire,

אני לא יודע מי זכה או יזכה אבל מה שאני יודע הוא ש-Half-Life 2 זכה למשחק השנה של 2004 ו-Battlefield 2 זכה למשחק השנה של 2005.... אז אם אתם יודעים תגידו לי....

• 50 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by AtR,

בשלב ההוא כשהורגים את הדרקון- אז הרגתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות לאחר מכן אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי..

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by yaronzeev1,

היי אני דיי מתחיל ועשיתי מלא חיפושים וקראתימלא מדריכים גם מהאינדקס בגיימר ואני לא מצליח להבין איך משתמשים ב-vor בבקשה תפשטו לי את העניין ותסבירו לי אני לא מבין אה ואגב אני משחק בפלייט סימולטור אקס אז שתדעו לאיזה משחק אני מתכוון מי שרוצה לעזור לי או ליצור איתי קשר אז המסנג'ר שלי הוא yaronzeev1@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  10. Started by roylu,

מחפש משחק טוב גרפיקה יפה

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  11. מאיפה אני יכול להשיג את התשובות של המבחנים ב-AA??

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. אוקי היי אנשים תוכלו להביא לי את הדרישוןת של ALAN WAKE והאם הוא יעבוד אצלי ? יש לי : INTEL C2D E6400 2.13GHZ 1GB Memory RAM DDR2 WinFast PX7600 GT 256mb

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. או שזה בכלל לסתם מירוצים רנדומאליים?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by ReDragon 8000,

משחק דפדפן ... אם זה בכלל משחק דפדפן טוב כנסו אם בא לכם... http://dragonfable.com/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by aviran_n,

לא ממש הלך לי עם זה בהתחלה, אחר כך השתפרתי קצת, וגם אחרי שנראה לי שהולך לי אחלה, אז תמיד הניקוד של המתחרים הוא פי כמה וכמה משלי. הייתי רוצה לקבל כמה טיפים לדריפט טוב יותר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SpEcToR,

אפשר להוסיף מפות חדשות לbattlefileld 2?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. קראתי הרגע על משחק חדש שיוצא, בשם ALAN WAKE, משחק שווה אמור להיות, תראו את הסרטון שלו ב-YOUTUBE, אני אישית חטפתי התקף קור וצמרמורות, לא כי אני פחדן, פשוט כי זה היה מפחיד... בקיצור, הפיזיקה במשחק מדהימה, ויש עוד...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by *R,

אני סיימתי את המשחק לפני 3 ומשהו שבועות וכשסיימתי אותו יכלתי לקנות את כל המכוניות חבר שלי סיים אותו היום והוא אומר שהוא לא יכול לקנות את כולם (הם לא מופיעות לו) למה זה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. Started by timac,

מישהו יכול להביא לי תמונות של משחקים של האקס בוקס 360 על טלויזיה רגילה ולא על LCD?? כי כמעט כל התמונות והוידיאו הוא על LCD תודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by abcdd,

מישהו יכול לתת לי שמות של מודים איכותיים ל-Half life 2? תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by Interl-Conore,

האם יש ב XBOX 360 LAGS במשחקי רשת?? ;D

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by TAsraf,

שלום לכם אני רוצה לדעת עוד על הקונסולה הזאת כמו האופציות שקיימות בה האם יש בHD האם אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים וכו' ומה המחיר שלה בארץ / בחו"ל תודה רבה..! והאם אפשר להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב אותם לדיסק / להפעיל אותם מהHD של הXBOX

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by TAsraf,

שלום לכם הפעלתי את ההתקנה וזה רושם לי את ההודעה הבאה: עשיתי את כל מה שרשום שם לסגור את כל התוכניות רוקנתי את הTemp Files ובדקתי את האינטרנט כלום לא עובד מה אפשר עוד לעשות?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by lowlow1001,

איזה ילד שאני מכיר את אחותו בא לי למכונית בזמן שאני מחכה לאחותו עם מכשיר לבן קטן נראה כמו GAME GEAR ומציק לי לא עובד המכשיר תעזור לי תפעיל לי משעמום אני מדליק את המכשיר והפתעה ומגלה מכשיר שלא ראיתי קודם תשמעו הדבר הזה מריץ MAME וSEGA כאילו שהוא מחשב DESKTOP אם יש מקום שמוכר את זה בארץ לא אכפת לי יד שנייה המחיר של זה בחו"ל הוא 190$ +\- והבונוס הגדול הוא אפשר לחבר את זה לטלווזיה בקלות ולשחק דרך האמולטורים הללו לפי דעתי להיט בערוץ הנה קישור מחנות באנגליה http://gp2x.co.uk/indexgp2x.html והנה סקירה של המכשיר בתוספת ווידאו http://craig.gp2x.de/review/GP2XReview.html

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.