עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tulicooli,

כמו שרשום איזה משחק אתם רוצים לשחק ברשת פתוח לעוד הצעות!!!

2. Started by Tomerm,

או בשמו המלא : Dark Ages of Camelot. משחק רשת המוני (MMORPG - לא ניתן לשחק לבד) : תארו עולם המורכב מ 3 יבשות, בכל יבשת חי גזע אחד (האלפים, הויקינגים, ובני Camelot). בתחילת המשחק אתם בוחרים להיות אחד מבני הגזעים אלו, זה יהיה עולמכם, כאן תשחקו, תעלו בדרגות, תכירו מאות אנשים חדשים, ולבסוף תגנו עליו מפני הגזעים האחרים. כמו בכל משחק RPG טוב תבחרו סוג דמות מסויים (לוחם, קוסם, מרפא, גנב - לכל סוג דמות לפחות 3 סוגים שונים של דמויות בכל יבשת (לוחם אלף יכול להיות HERO או CHAMPION בעוד שכויקינג הוא יכול להיות Wariorr, Shadowblade, קוסם Camelot יכול להיות Wizard, Cabalist, Sorcerer בעוד שקוסם אלפי יכול להיות Mentalist Enchanter, Eldrich). מדובר שיותר מ 10 סוגי דמויות שונות בכל יבשת …

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

שווה לי לקנות אותו?.... כאילו מה חדש בו.... יש מודלים חדשים לאנשים\רובים... וזהו... שניה ואני מקבל את CS:S ?... ועם יש מקום להשיג את CZ בזול בבקשה תמליצו. תודה אהה ושאלה חשובה הם סדרו את כול הבעיות עם הפינגים? למשל בראשון שצריך להוריד את רמת הסאונד ולשפר את כול הFPS הזה ע"י ביטול סינכרון אנכי...?... תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  4. מישהו יודע מה הדרישות מערכת למשחק HALF LIFE 2 ומתי הוא יוצא ???????.תודה לכם ! ותענו

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by r6900,

אני מחפש הרבה זמן את המשחק וורמס 3D אם אתם מיודעים מאיפה להשיג את זה חוץ מה רון :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by assaf990,

בדיסק השני של המשחק נפגם הקובץ POP.EXE אם מישהו יכול לשלוח לי ???

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by liav12,

הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by masterb,

התקנתי מחדש המשחק המקורי ופתאום העצים, פרצופים של האנשים נראים בצבעים משונים ? עדכנתי הכל כולל הפאצ' האחרון של המשחק ולא עוזר :-[ יש למשהו פתרון לבעיה בבקשה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. שלום בבבקקקקקשששה אם מישהו יכול לתת לי קישורים להורדת התוכנות האלו כי אני חיפשתי שעות ואני לא מוצא =\ 1. the all thing eye 2. cheeting death 3. והקובץ התקנה של קאונטר לסטים וד"א אם אני רוצה להתקין dod digital paintball וכל אלה איפה אני מוצא את זה FFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by overload,

אני מחכה כבר...בערך שנה למשחק. סוף סוף יצא והוא נראה לי ממש טוב לפי הדמו, אני מרוצה משחק טקטיקה צבאית ללוחמה בשטח בנוי (וואו איזה מושג מפוצץ), אתם מפקדים על התקדמות של פלוגות חיילים אמריקאים בעירק ומנקים את הרחובות ביסודיות ;D הבעיה היחידה שמצאתי במשחק היא המצלמה שלפעמים (נדיר אבל קורה) עושה בעית עם הזוויות שלה ושאי אפשר להתרחק- אפשר רק לעשות זום. הגרפיקה אולי לא מדבימה אבל הדגש הוא על עיצוב שלבים, למי שיש כרטיס DX 8 יש כמה כפקטים נחמדים שמוסיפים לאווירה אבל חוצ מזה כלום מיוחד בגרפיקה, שלא תבינו לא נכון- הגרפיקה טובה. שליטה, מעולה+ כל מה שצריך זה כמה פקודות דרך העכבר, ולהחליף נשקים וחברי צוות במקלדת, הכי פשוט בעולם! ד"א המלא יוצא לPC השבוע. הנה כל המידע על המשח…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה קיבלתי תעכבר החדש שלי MX510 בכל מקרה הבעיה לא קשורה אליו כי זה קורה בכל עכבר שאני מנסה להפעיל. כאשר אני מנסה לעשות ZOOM עם הAWP אני חייב לעשות DOUBLE CLICK כדי שהזום יעבוד פעם ראשונה ( בשביל זום ראשון ואז בשביל זום שני זה עובד בליחצה אחת ) וקורה שאחרי עשיתי DOUBLE CLICK ואז יצאתי שוב מהזום וניסיתי לעשות ZOOM שוב זה נכנס בלחיצה אחת, אז זה משהו מאוד מוזר שפעם זה עובד ופעם זה לא עובד. בקשר להתקין מחדש את המשחק אני לא חושב שיש טעם כי לא מזמן התקנתי אותו וגם מאז שהתקנתי לא שיניתי כלום ב CONFIG וגם הבעיה הייתה מרגע שהתקנתי תמשחק. אז האם יש איזה Command שצריך לשנות בCONFIG האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ? אני מקווה שהבנתם אותי :\ זה בעיה מאוד מעצבנת וממש קשה לי לשחק עם…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by TimoTy,

זהו

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by nadav1379,

אני משחק CS 1.6 והיום רציתי לשחק אז פתחתי את ה steam וזה לא נותן לי להתחבר זה רושם לי could not connect to steam network this could be due to a problam with your internt connection, or with the steam network. please visit www.steampowered.com for more info." אני נכנס לאתר ואני לא יודע מה אני צריך לעשות שם אולי מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  15. אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. STARWARS BATTELFIELD לא מצליח להתחבר לסרבר. יש לי את הגירסא העודכנת... הבעיה....אפילו עם PATCH אני כל הזמן מקבל BUSY לכל הסרברים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy/shellshock/main.html הוא שווה משהו? כדי לי לקנות אותו ב-199 ש"ח בבאג? הוא נראה טוב או שזה נראה גרוע אם רקע דהוי סטייל שנות ה-60 כאילו שזה מצלומם כאילו ממצלמה של איזה כתב שם...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by nadaw,

לאגים קשים בסטארקרפט !!!! אני לא מבין למה !! יש לי 2.5MBPS... אני מוריד דברים בטילללל >>---------> ווינדוס אקספי.. הצעות לפתרון ??? מישו ??? תודה לעוזרים !!!!!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by nim901,

אמ היום בהפסקה דיברתי עם חבר ואמרתי לו שאני מחכה ל HL2 הרבה זמן. אז הוא אמר לי שאני יכול לקנות CS CZ ביותר זול ואז אני גם מקבל CS 1.6 CS CZ HL1 ( לא בטוח ) HL2 (כשיצא) CS S האם הוא צודק? והאם יהיה כמו שקרה ל HL1 ששינו את הסיריאלים ואז אני אצטרך לקנות חדש? תודה רבה. אני פשוט כבר מת לשחק בזה עריכה: אני קונה מאופיס דיפו זה בסדר? כמה זה יעלה לי? (זה פחות חשוב העיקר למעלה. בבקשה תענו עוד מעט אני הולך)

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by I.Robot,

שלום. דוד שלי בארה"ב והוא חוזר מחר לישראל, הוא יכול להביא לי פלייסטיישן או XBOX אבל בלי צ'פ. אני יכול לקנות צי'פ בארץ ולהתקין בקלות ולשחק במשחקים שהורדתי מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by tamir2,

שלום לכולם.. היום קיבלתי את הקואנטר סטריק החדש... ולחצן הרווח לא עובד לי.... למה?? אולי מישהו יודע איזה פקודה צריך לשים לו שם..כדי שזה יפעל.??

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by dbx22,

התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by ZorD,

שלום, בכוונתי לימחוק את המשחק Doom3 מהמחשב שלי אך יש בעייה, ליפני זמן מה הייתה לי בעייה במחשב ונאלצתי לפרמט אותו, ליפני הפירמוט גיביתי את כל הקבצים שהיו לי ואחריי הפירמוט העתקתי אותם בחזרה, כולל את אלו של Doom3. עכשיו שאני מפעיל את המשחק המשחק עולה והכל עובד יופי, אבל שאני רוצה לימחוק אותו, כניראה שהוא לא אוהב את הרעיון ומסרב להימחק, אין בירשותי כרגע את הדיסק אז חיפשתי בתיקייה של המשחק קובץ Uninstall ולא מצאתי ולאחר מיכן חיפשתי בתיקיית Doom שנימצאת ב: Start --> All programs והקובץ Uninstall נימצא שם אך אינו מגיב כשאני לוחץ עליו. בבקשה אמרו לי איזה עוד דרכים יש כדי לימחוק את המשחק הזה (אולי מאתר החברה יש קובץ קטן שעושה את העבודה?) האם זה יהיה רע אם אני פשוט יעשה Sif…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by YinnoN,

מוזר אמרו שב12 ולפי מה שהבנתי הוא לא יצא \: מתי יוצא ? מה איתו ? תודה

דיונים חדשים בפורומים