משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
זה בא קצת באיחור זה היה אמור להיות בחנוכה אבל מסיבות טכניות זה נדחה אנא תנו דעתכם ותגיבו בשיקול דעת זה ממש במחיר מצחיק של 50 ש"ח לשעתיים או 75 ש"ח ל-4 שעות (הכסף לא למטרת רווח אלא לכיסוי חלק קטן מההוצאות)אוכל ושתיה במקום. נאמר לי שאם יהיה ביקוש גבוה אותו אדם נחמד יפעיל את המקום גם במשך השנה. תנו את שיקולכם.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היו שמועות שיוצא MAFIA 2 לפני הרבה זמן מישהו יודע משהו? אם זה באמת נכון?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן רציתי לשחק BF2 כרגיל כמו כל יום אז התחשק לי לשחק BF2 אני נכנס הוא פותח לי אותו ופתאום נסגר לפני שמתחיל הסרטון אפילו. אכשהו הגעתי לאימייל שלי וקיבלתי מכתב כזה יש קשר בינהם נראה לי שזה בגללם יכול להיות? Hey fellas(and some girls?) Anyway, its Snow8oard101. I have been talking to Heli0s and decided to move over to artificialaiming.net I don't know what you have heard in the past, but I currently use the hacks and they kick ass. I often get scores of 50-0 with the PUNKBUSTER SCREENSHOT PROOF AIMBOT and bounding boxes. The detection rate is 0, meaning it has NEVER been detected. For example, he has had his CSS hack out for over a year. As you all see …
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם מה מצב? לא הבנתי את הקטע של ה CO OP. אז כמה שאלות: מזה? מזה נותן לי? איך נכנסים לאונליין בכלל איך משתמשים? בקיצור הכל על הדבר הזה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני די חדש במשחק יש לי שאלה אני יודע שיש אפשרות של שרת דיבור רק אני לא יודע בדיוק איך להכנס לכאלה שרתים אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ידעתי איפה מתאים לפרסם את הבעיה, בפורום כרטיסי מסך או פה, לכן אם טעיתי אני מצטער ואשמח שיעבירו את הדיון הזה. הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... זה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שאלה קריטית יש משימה להיות בניו יורק וצריך להביא לבחור בשם Shaw איזה כמה דברים שהוא רוצה באיזו שהו מקום בעיר יש מחסום אנרגיה כזה בצבע ירוק והם אומרים שכדי לעבור אותו צריך שה"סורק" יאמין שהשחקנים שלי "אחד משלהם" איזה רובוטים כאלו חרשתי את כל המפה עברתי יצאתי ואני לא יודע איך עושים את זה... ועוד שאלה(פחות קריטית) בתעלות של ניו יורק יש "מתקן ביות" כתום שמוחבא מאחורי מאוורר וצריך לנתק לו את הזרם יש גנרטור כזה שהגעתי אליו ואומרים לי שכדי לנתק צריך למשוך ממנו אנרגיה איך אני עושה את זה ..?? ניסתי להפעיל את האקסמנים שלי.. ולא הולך מה עושים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בהתחלה ממש לא ראו כלום שהתקנתי תמשחק..אז עשיתי את כל העדכונים למשחק עד לאחרון שבהם ואז הלך כל הבעיות שפתאום ברחוב ראו הכל לבן! אבל עכשיו יש בעיה לא הכי מטרידה אבל עדיין אני לא מצליח לעלות את איכות הtextures בתוך המשחק.. אני מנסה לשנות נגיד למדיום והוא ישר חוזר לLOW ..לא נותן לי להזיז את זה מה אפשר לעשות? ..המשחק עובד סביר אבל עדיין בגלל זה התמונה כזאת גרעינית יש לי מעבד E5200 כרטיס של ATI X1950PRO 512MB 1 גיגה זיכרון פנימי עם הדרייבר האחרון שיצא וWINDOWS XP SP3 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? כי אני רואה גם שם בסקאלה של המגה בייט של הכרטיס שאני לא מנצל בוא כמעט כלום אני רוצה פשוט להגיד את המשחק שיראה סביר..וירוץ יפה.. לא צריך איכות HD או משהו אבל שיראה נחמד …
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עוד שאלת נוב: השירותים הנ"ל מאפשרים לי להתקין את המשחק שלי בכמה מחשבים כדי שאני אוכל לשחק ברשת מכמה מחשבים? האם זה תלוי אם קניתי את המשחק ברשת או קיבלתי עותק קשיח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי עדיין לשחק unreal 1 באנטרנט.. חיפשתי בGOOGLE על פאצים ועוד אבל אמרו שזה נגמר או משהו כזה.. מישהו יודע משהו??? תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כשאני פותח את קובץ הWINRAR של המשחק, הWINRAR מבקש ממני קוד כלשהו כדי להמשיך בתהליך הפתיחה: לא נראה לי שהוא מבקש את הKEY של המשחק עצמו, ככה שאני די תקוע בהתקנה. מי שיכול לעזור לי אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
צירפתי תמונה מישו יודע מזה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המשחק האחרון בסדרת Arkham חזר לסטים לאחר שלושה חודשי היעדרות, אבל נראה כי הוא עדיין לא ממש בשל וראוי עבור המעריצים המאוכזבים לכתבה: http://hwzone.co.il/איש-העטלף-ו-arkham-knight-השלימו-את-הקאמבק-אבל-עדי/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק הפעולה החדש של יוצרי Mad Max יושק בעוד פחות משבועיים, ונותן לכם סיבה טובה מאוד להעדיף את גירסת ה-PC שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/סרטון-משחקיות-ראשון-ומרהיב-ל-just-cause-3-ברזולו/
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לארגן הזמנה מסודרת מחו"ל של משחקים וציוד לקונסולה (זול כמעט בחצי מבארץ). אז ככה, כל מי שרוצה להשתתף רושם מה הוא רוצה ובעיקר איזה קונסולה יש לו? (אמריקאית או אירופאית). כמו כן המלצות על אתר טוב יתקבלו בשמחה. אותי ניתן להשיג במסנג'ר: geforce@zahav.net.il
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם המשחק הראשון דרוש כדי להפעיל אותו או שזה משחק משל עצמו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע שם בתוך החללית חייזרים או מה שזה לא יהייה קצת אחרי שמגלים אותה לראשונה שההר הענק מתחיל להטמוטת אני לא מבין לאן ללכת שם אני אוכל סרטים... אולי מישהו מכיר אתר עם SAVE לאחר היציאה משם?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור ל VC Patch?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בואו לגלות כיצד נוצר המותג הכי מפורסם והכי רווחי של חברת בליזארד מאז ומעולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה אנלא מצליח לשחק עם חבר ברשת בFIFA07? שאני בודק תIP שלי דרך המשחק הוא תמיד נשאר אותו דבר ושאני בודק אותו דרך האתר www.whatismyip.com אז הוא משתנה למה זה ככה? ושאני לוחץ על HOST או CONNECT לא קורה כלום... יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? כי בC&C אני כן מצליח לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה המשחק האחרון בסדרה שיצא כלומר במספרים 1 עד 5 אני זוכר שהיה את החמישי אם אני לא טועה יצא מאז יותר חדש?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves * Studio of the Year: Rocksteady Studios * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2 * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii * Best PC Game: Dragon Age: Origins * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Fighting Game: Street Fighter IV * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II * Best RPG: Dragon Age: Origins * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed * Best Team Sports Game: NHL 10 * Best Driving Game: Forz…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-