משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מה קורה? אז אחרי המון זמן שלא פתחתי פה דיון אז הנה (אני מניח ) הגיימפליי הוא MOAB של TYPE 95 הלינק: אני הולך להעלות עוד כמה ימים גיימפליי מטורף (double MOAB triple fail and 100+) אז אם אתם רוצים לראות את הגיימפליי הזה מהר תעשו לייק? דרך אגב אני נכנסתי היום לפורומים של HWzone (מן הסתם) ואני רואה את הגיימפליי שהעלתי לפני משהו כמו חודש עדיין בטופ (אז זה היה דיי מטורף חחח) תודה בכל מקרה לכולם יום נעים - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה על הדאבל פוסט אבל אני פשוט לא מצליח לערוך את הפרסום אז הנה הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=N_rFQu0elts סליחה על כל הבלאגן
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שיקחתי וזה בקיצור אחלה של משחק גרפיקה מאוד יפה פיזיקה מאוד גבוהה ,אהבתי את הגשרים שאפשר להפיל אם יורים על הקצוות שלהם וגם בינה מלאכותית נחמדה המשימות דיי מעניינות רק מה שמעצבן זה הנשקים כבר נמאס מהm4 והאקדח הזה רק עכשיו קיבלתי smg עם משתיק קול ויש עוד נשק כמו בcs ובdoom3 שכחתי איך קוראים לו אני מקווה שיש עוד הרבה סוגים של נשקים ולא רק את אלו לאורך המשחק גם יש כל הזמן את אותם המסוקים אם אותם הmachine gunners המעצבנים האלה עוד מישהו שיחק כבר במלא? שיגיד את דעתו...
-
- 215 תגובות
- 30.1k צפיות
-
-
תגידו המשחק קרייסיס יצא כבר להורדה? אני מוריד אותו באמיול מצאתי הורדה באתר אמיול של הורדת המשחק המשחק שוקל 3.7GB
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום חברים, מונטאג' חדש שלי אם אהבתם אל תשכחו לתת לי לייק וסאב נ.ב הקשבתי לבקשות שלכם וסידרתי את הבעיה שבכל המונטאג'ים שלי הסרטון היה מרוח סידרתי ועכשיו זה בסדר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום התחלתי לשחק ב- FEAR ולמרבה הפלא המשחק עובד בצורה גרועה למרות שבדמו הוא עבד מצוין. היום ניסיתי להפעיל אותו על 1024X768 כשהכל על High בלי FSAA ועם AF, היו מלא תקיעות במיוחד כשהזזתי את העכבר וחוץ מזה כל כמה שניות היו תקיעות ואחרי כמה זמן הוא היה יוצא לי מהמשחק אם שגיאה - "no memory space" או משהו דומה. אז התקנתי את ה- Patch, אז הוא שיפר בהרבה את הבעיה של התקיעות אבל עדיין הגרפיקה געילה ויש הרבה תקיעות קטנות. עכשיו כשאני חושב על זה, יש לי את הבעיה הזאת גם ב- (אין תקיעות אבל הוא יוצא לי כל הזמן והטקסטורות מגעילות)AOE 3 וזה התחיל אם אני זוכר נכון כשהתחלתי לגעת בדברים כמו StarForce Nightmare ו- SFCure. יש לכם מושג איך אני יכול לתקן את זה? תודה! (הנה תמונה מצורפת מ- FEAR, או…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק לא זז לי הוא בקושי זז זה בעיה במשחק או בחומרה (מפרט בצד) המחשב מריץ AC Brotherhood Crysis COD....
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6137219.html נראה לי שאני קונה, בשביל 40$: וגם DVD עם תוספות וסרטים על מאחורי הקלעים, איזה השקעה...
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=1731&seqArticleTypeID=16&numberOfPages=1 http://ps3.qj.net/Bound-to-happen-WinXP-on-Linux-QEMU-ified-PS3/pg/49/aid/74021
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי כפי שכולכם יודעים, היה איוונט שבו שיחקנו CAPTURE THE FLAG רק עם אופנועים סכינים וX BOW, את המשחק צילמנו כחלק מניהול הקהילה, הכנסנו אותו ליו טיוב ואנחנו מגישים לכם את הרגעים הכי מצחיקים בכל האיוונט, אי אפשר היה לעשות את זה יותר טוב. זוהי דגימה קטנה לכל האיוונטים שהיו ויהיו, כיף גדול חברים תודה על כל שניה של משחק אתכם את האיוונט פתחנו בקבוצות הבאות: קבוצה שהתחילה בצד האמריקני: ירין צברי, תותחן משנה יובל זוהר: נהג רועי אלישר: תותחן משנה תמיר ז'לזניאק: נהג בקבוצה המתחרה שהתחילה בצד הרוסי: רז שון משה דניאל לאחר ראונד ארוך של כמעט חצי שעה החלפנו צדדים והמשכנו לשחק בתור הרוסים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני ממליץ פה על משחק נחמד שמצאתי השבוע ברשת בטח מלא אנשים כבר מכירים אותו אבל לאלה שלא זה משחק פלאש שבו אתה מגלם את דמותו של מוכר פלאפל לחוץ שמנסה לרצות את לקוחותיו כדי שלא יתעצבנו ויקרעו לו ת'צורה :AR15: אחלה משחק להעביר בו כמה דקות של שעמום ביחוד לאלה שחולמים להיות מוכיר פלאפל בעתידם אפשר לשחק אותו ברשת אבל עדיף להוריד אותו למחשב את שני הדברים אפשר לעשות בכתובת הבאה בהצלחה ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איבדתי את המנואל של המשחק... יש לי בקר משחק כמו של PS והשאלה היא איך מקנפגים את המקשים ומה כל מקש עושה בדיוק כי לא הצלחתי להבין. כנ"ל לגבי המקלדת. אשמח לקבל עזרה לגבי תפקיד כל מקש.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ את רוב המשחקים על גרפיקה ממש טובה מעב E8400 כרטיס מסך HD6870 4 גי'גה זיכרון הכול עובד לי מצויין גם שיצא Super Street Fighter IV עד עכשיו יש לי אותו על הגדרות גרפיקה גבוהות הוא עובד מצויין. Super Street Fighter IV: Arcade Edition מפעיל את המשחק, המשחק בקושי זז, מוריד את הגרפיקה למינימום משתפר אבל בקושי. עכשיו עשיתי בדיקה הפעלתי את המשחק הגעתי למסך הראשי של המשחק מיזערתי לווינדוס באמצעות ALT TAB הפעלתי את מנהל המשימות ואני רואה את המעבד על 100% איך זה יכול להיות? מישהו נתקל בתופעה?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תיגדו אתם מכירים את הטומב רידר הראשון לסוני 2 אז נתקעתי בשלב אחרי הבנין עם הגז המדמיע שיש כבל חשמל ארוך שצריך לעבור ויש מסוק משטרה שכול הזמן תופס אותי מישהו יודע איך עוברים????
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי את המשחק והתקנתי אותו והכל עובד... עשיתי עידכון וכל זה ואני מפעיל תמחשק ומתחיל לשחק עם הדמות שלי הדבר הראשון זה שאני מביא ל"אבא" שלי את הפרוות שלו ואז הוא אומר לי לעשות מסחר עם מישהו ושאני יוצא מהדלת המחשב עושה לי ריסטרט... WTF?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.crysisdemo.com :s07:בידיוק שנשארו שעות ספורות, דחו (נכתב ממחשב DELL מסדרת XPS מהמיטה בן דודתי קיבל לכבוד תחילת הלימודים באוניברסיטה וילד המחשבים של המשפחה נדרש להתקין מע' הפעלה)
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי (לאח שלי) מחשב נייד חדש של HP. ויש לי בעיה איתו בCOD: אם אני נכנס למשחק ישר דרך הסינגל פלייר המשחק לא זז יותר מ 10 FPS גם על 640X עם פרטים על מינימום ובלי פילטרים. אם אני נכנס דרך הSAFE MODE סינגל פלייר המשחק רץ (20FPS+) על 1024X פרטים בנורמאל + 8X AA. הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך להיכנס לSAFE MODE ושם לשנות את הרזולוציה והפרטים (SAFE MODE מוגדר על הכל במינימום) וזה מעצבן מאוד מאוד מאוד. עידכנתי את המשחק והכרטיס מסך שהוא IGP 9000 וכלום לא השתנה. אולי אפשר לשנות איזה קובץ במשחק כדי לשנות את ההגדרות של הSAFE MODE? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי HERCULES 8500LE FDX וכאשר אני משחק ב CS קצב הרענון שלי הוא 60HZ מישהו יודע אולי איך לתקן את זה? :-/
-
שלום, כנראה שמתם לב אבל המשחקים החדשים שיוצאים לאחרונה אצלנו בארץ כנראה כבר לא יוצאים, הם תקועים אצל הד ארצי כבר הרבה זמן.... מישהו יודע באמת מה קורה שם, כי כל פעם שאני מתקשר אומרים לי שזה יהיה השבוע ועוד פעם אומרים לי את אותו דבר ושום משחק לא יוצא... האם החברה עומדת בפשיטת רגל? סיכסוכים? או מה כבר? אני כבר מחכה למשחק WIC שייצא ב-18/9/07 וכבר יותר מחודש ועדיין לא ייצא לחנויות, אם הד ארצי היו עובדים בצורה נורמלית אז המשחק היה אמור להיות בחנויות גג שבועיים אחרי שייצא המשחק בחו"ל.
-
- 63 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את המשחק:Command & Conquer 3: Tiberian Wars? מתי הוא אמור לצאת בארץ? ראיתי סרטונים,נראה מדהים!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו רבים מאיתנו סיימתי כמה וכמה פעמים את כל משחקי COD שיצאו עד עכשיו (כן אני מודה, לא בדיוק שילמתי עליהם מכספי). עכשיו חשבתי אולי לקנות את אחד מהם דרך STEAM כדי לשחק ברשת. רציתי לשאול אם יש עדיין תנועה בשרתים באחד מהמשחקים (האמת שאני מעדיף את 4) וגם עוד דבר חשוב, איך זה לשחק בשרתים לא מהארץ? יש לאגים? או שאני עדיין תקוע בסיפור של CS וכל מיני אחרים?! תודה לכם =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אקיצר רעיון טוב שכל מי שרוצה שימצאו אותו בסטים חברה מהפורום יכול לכתוב כאן את השם שלו. מי שרוצה להקל על החיפוש יכול לצרף לינק אל עצמו. מי שרוצה יכול להוסיף איזה משחקים הוא משחק העדפות אישיות,זמנים שהוא פנוי,סוגי שחקנים שהוא מעדיף וכו'.. מתחת לשם שלו. בתקווה שזה יהיה לתועלת הציבור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא מעודכן לגרסא הכי עדכנית,בנוסף לכך התקנתי עליו את חבילת התוספות RESISTANCE ועוד חבילת תוספת לא רשמית בשם PLANET OF WAR. המשחק עולה לי אך שאני מסיים לטעון שלב מסוים פשוט המסך נהיה שחור ואין לי שום דרך לצאת מהמשחק אלא רק לעשות ריסט(לא ALT+TAB,לא לעשות ALT+F4) עוד דבר שהעכבר שמופיע שם זה שני סימני עכבר,אחד של הווינדוס ואחד של המשחק(אני אנסה לקחת סקרין בקרוב) הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים כמו כן של כל הרכיבים ואני חווה בעיות רק במשחק הזה....מישהו יודע לעזור?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-