משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה ממש קטנה, של אלה של כן או לא: במשחק UT2003 (שוב - לא 2004) יש משחק גם לשחקן יחיד או שזה רק משחק רשת?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואני יודע שצריך ללחוץ f בשביל לדבר אני לוחץ ומדבר ולא שומעים כלום אני שואל בהודעה הקולית אם שמעו אותי ותמיד אומרים לי לא איך אני מגדיר את המיקרופון בתודה עמית
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם פורום יקר! יש לי בעייה חמורה עם המשחק BEYOND GOOD AND EVIL (מאחורי הטוב והרע) התקנתי לי את המשחק בסבבה והפעלתי אותו.. שיחקתי משהו כמו שעה ואז יצאתי.. לאחר שעה נוספת חזרתי לשחק ולתדהמתי גיליתי שהמשחק עובד לאט! חשבתי שזה בגלל האינטרנט או בגלל התקנה לא טובה או משהו כזה.. אבל לא! מסתבר שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך למחוק את המשחק,להתקין אותו ולחרוש עליו בלי לצאת ממנו עד שאני מסיים אותו! כי רק בפעם הראשונה שמפעילים אותו הוא עובד טוב מה יכולה להיות הבעייה?! בבקשה אני מתחנןןן לעזרה!! נ.ב הדמו עובד חלק בכל פעם שאני יוצא ונכנס!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אולי למישהו זה קרה או שמישהו מבין מה זה ההודעת שגיאה הזו, שאני מקבל בGTA3 וVICE CITY כשאני מפעיל אותם, אין לי מושג מה זה ,חייב עזרה תודה.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
NEED FOR SPEED UG איפה אני יכול למצוא את השמירות של המשחק כי אני רוצה לפרמת תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתחבר לאייפי של שרת , זה כותב התחברות בהצלחה וזהו כלום , אני שומע יריות כמה שניות ואחרי זה כלום חוזר למצב שבו זה הייה !
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אם למישהו יש אפשרות לתת לי קישור להורדת half-life בבקשה עזרו לי ומי שיעזור לי תבוא עליו הברכה!!!!!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדרישות מערכת של שרת Dedicated של UT2004 ? מבחינת חומרה, זכרון ורוחב פס?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי לכל פורום משחקים, השגתי את המשחק היום ואני פשוט חולה עליו! סיימתי כבר המון ממנו... במקרה קיבלתי שלשום את הכרטיס קול אויג'י 2 וכשאני משחק במשחק הזה כל צליל מופיע ב delay גדול של קצת יותר מחצי שניה. ניסייתי לבטל את ה hardware במשחק וזה לא שינה כלום אז מה עושים??? לתשומת ליבכם-אני עם cat 4.3 העדכונים האחרונים של creative... תודה רבה לכולם!.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
על המפרט הבא: 9600xt 256 2600 barton 512 ddr 400 epox 8rda3+ ? ??? על גרפקיה של 1724*768
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך אינפורמציה על מה זה הפטצים האלה בדיוק? יעני זה למי שיש את המשחק המלא והפטצ מתקן כל מיני בעיות או מוסיף דברים? או מה??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו עכשיו אני מסתכל בתיקיה יש את הקבצים שתי רבצי התקנה הראשון בצורת דיסק אם מחשב והשני appliciton בשביל להתקין את זה אם הדיסק צריך את הקובץ אפליקציה להתיקן ואז אני לוחץ עליו וזה לא עובד אז בבקשה אם הורדתם מאיזה שרת מסוים שההתקנה הייתה קלה ולא מסובכת תנו לי תקישור בבקשה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
Every time I play CS1.5 I have sudden massive FPS drops: 10 seconds with 85FPS+- and then 10FPS+- for 2 seconds. Its not a long period but it is enough to piss me since I always get killed in that 2 seconds period. please help me! P.S Its not VSync related since I deactivated VSync and I still have that problem. P.S#2 I played CS on my bro's comp about 8 months ago and it didnt have that problem. P.S#3 I am playing on my bro's computer because i got that f***ing sasser virus on my comp. Spec's: P4A2.0Ghz 256SDRAM GF2MX400
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הורדתי את ה UPDATE מהאתר הרישמי http://syberia2-game.com/syberia2/english/downloadCenter/updates/updates.asp וזה אומר לי: Cannot install this patch: syberia is not installed
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות את הרזולוציה מעל 640X480, ולפעמים המשחק לא רץ חלק, יש מידי פעם קיטועים. הדכנתי את המשחק לגירסה 1.1, ויש לי את הדריברים הכי עדכניים. הכרטיס מסך שלי הוא Albatron GF4 Ti 4280. שאר המפרט נמצא בלינק שבחתימה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הורדתי באימיול משחק בפורמט בין וגם את הפורמט קיו שלו... איך אני אמור לצרוב אותם שיהיה לי דיסק לגיבוי?? יש לי את תוכנת נרו הכי חדש (גרסה 6.0.3 נדמה לי) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שמעו כשאני מנסה להפעיל את המשחק אז הוא רושם לי את ההודע הזאת..למה זה קורה? critical error (הכותרת) general protection fault history:configui<-initengine
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי את המשחקים המקוריים UNREAL TOURNAMENT 2004 STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC שניהם במצב חדש לגמרי עם חוברות הדרכה בעברית. מעוניין להחליף אותם במשחק FAR CRY טום 055-666061
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-