עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Dark_Phantom,

טוב, כזכור לכם לפני כמה ימים טובים יצאה לרשת גרסת דמו בת ארבעה שלבים(לא teaser) והייתה ניתנת להורדה חינם מהרשת. אני כמובן הסתקרנתי והורדתי את הדמו הנחמד וה*קטן* הזה עם ה56k שלי. לקח לי שתי לילות להוריד אבל אתמול בלילה סיימתי סוף סוף להוריד והיום בבוקר סוף סוף התיישבתי לשחק. ההתקנה עברה חיש מהר והנה אני כבר מעלה את השלב הראשון. חשוב להזכיר שלמשחק דרישות בכלל לא נמוכות, ובשביל רמת הפרטים שאני הרצתי (medium) צריך מעבד 1 ג'יגה 256 ram וג'יפה 3. וזה למדיום! כמובן שהמפרט שלי יותר נמוך מזה אבל הרצתי את המשחק בקצב פריימים סביר(20-30) כך שלא היה נורא כל כך. קודם כל הגרפיקה במשחק שופרה, מודלים של דמויות גם כן שופרו ובסצינת פתיחה זה היה בכלל מהמם. ממשק המשחק השתפר גם כן והנשקים ע…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by ns,

איזה פינג יהי לי עם: 1) ADSL 0.5 2) pentium 3 3)500 MHz 4)384 SdRAm 5)G-Force 2 mx200 64 mega 6)windows 98 ???

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by StablyBlade,

איזה משחק מביינהם יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by asili,

איך המשחקים הללו שווים?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by Tomerico,

אני רוצה לדעת האם מישהו יודע למה אין בase את המשחק Nox או את האפשרות לשחק בו דרך ase ? אני אישית לא אוהב את המשחק אבל הבאתי לחבר שלי והוא טוען שאין nox והוא צודק... ???

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Nikoli (green intro guy) ======================== 1)first open xplayersl1.upl in the system dir and add the following : Player=(DefaultName="Nikoli",Mesh=Jugg.JuggMaleA,species=xGame.SPECIES_Jugg,BodySkin=intro_characters.nikoli.nikoli_body,FaceSkin=intro_characters.nikoli.nikoli,Portrait=,Text=xplayers.nikoli,Sex=Male,Menu="SP") 2)save, then open xplayers.int and add : nikoli="Name: nikoli|Age: 39|Race: Homo Sapiens| (Geneboosted)||Data:|the skin from the intro!||" 4 Skeletons =========== 1) open up xplayerL1.upl in the system dir and add the following on the bottom of the file : Player=(DefaultName="Skeleton Jugg",Mesh=Jugg.SkeletonJugg,species=xGame.S…

8. שלום לכולם אני רוציתי להתקין אנריל טורנמנט 2003 אך אין לי cd key עם יש למישהו והוא מעוניין לתת לי אז תודה רבה מראש עידן למי שמעוניין לתת לי ולא בפורום יכול לתת לי במספר אי סי קיו 170392064

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

אני באימון צניחה מהמגדל צנחתי בלי בעיה מהמטוס אני צונח לעיגול אבל מיתרסק בנחיתה מה עושים ומתי

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by shloosh,

אני משחק בו ב- 768*1024 high details בגראפיקה הזאת המשחק עובד בסדר אבל תקיעות לפעמים לשנייה שכאילו המשחק רץ אבל נעצר כזה לחצי שנייה וממשיך(לא תקיעות גדולות) אם אני מוריד ל-medium details המשחק פשוט טססססססס!!! מה הבעיה אולי הוספת עוד זיכרון,עוד details דורשים עוד זיכרון לא??? יש לי AMD 2000 G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333MHZ

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by ztahie,

שלום, בבקשה תעזרו לי אני משחק ב- SOF2. הגעתי לשלב שבו אני נמצא ברחוב\שכונה. הרגתי את כל האנשים ואני לא יודע לאן ללכת בצד אחד יש 2 מכוניות "שכאילו" עשו תאונה ואי אפשר לעבור אותם, ובצד השני יש מן מכולה כזאת גדולה מי שיכול לעזור, תודה

12. Started by mic,

תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by Or ei,

האם יש לאנריל טורנמנט פונט ?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by benor,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש עם Radeon 9700 טוב ונעבור לנושא הוא התקין עליו XP ואין לו Diretctx 8.1B זה נכון שחלק מהמשחקים החדשים לא יכולים לעלות בלעדיו? והוא לא יכול להתקין אותו כי צריך להתקין SP1 ומניסיון שלי זה רק דפק לי את מערכת ההפעלה ועשה מלא בעיות.... ועוד דבר זה חשוב הDirectx 8.1B יש הבדל גדול בינו לבין זה שטמוע כבר במערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

לינק פ33, הכי מהיר שאפשר. רק ללחוץ DOWNLOAD NOW אם תוכנת ההורדה לא מזהה לכם את זה בהתחלה, תמתינו. זה קרה לי, כנראה בגלל עומס. כל מי שמחכה בפיילפלאנט, שיוריד מכאן, אין תור.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by mic,

איזו משימה זאת? מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by Boomer,

כשאני מריץ אותו הוא כותב לי: !Runtime error Program: D:\Deadly Dozen 2 Demo\DDozen2_demo.exe abnormal program termination רק אם אני מריץ אותו על 480*640 זה לא עושה את זה, גם אחרי שמשנים באפשרויות של המשחק את זה ל-768*1024... מה זה?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by alexrta,

תגידו פיפא 2003 יעבוד על המחשב שלי? (הדמו עבד)

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by eyalo,

האם מישהו יכול לעזור למצוא אותו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by GamePad,

לא בטוח שזה המקום אבל.. ראיתי שהולך לצאת בקרוב starcraft ghost אבל הח@#$^#ת מוציאים אותו רק לקונסולות, אז קודם כל האם יש בכלל דבר כזה ואם כן איפה אפשר להוריד?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by amit_flame,

שלום לכולם ידוע כי יש 2 מודים (mod) ל half lafe איד מהם הוא ה blu shift (אם כתבתי את זה נכון) ומשחקים שם את השומרים שבמעבדות (תקנו אותי אם אני טועה) מה המוד השלישי ומה עושים שם? תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by amit_flame,

איפה אני יכול למצו את הpatch של ati לcs שנותן לי truform? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא טריינר שעובד לרולר קוסטר טייקון 2? מצאתי כמה טרינרים, אבל אף אחד מהם לא עובד, ואת המשחק הזה אי-אפשר לשחק בלי. TOO HARD!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BONO,

אז ככה אני וחברים שלי משחקים HALF LIFE (לא COUNTER STRIKE) כל היום בבית ספר כשניסינו לשחק ביחד כל אחד מהבית שלו אז לא הצלחנו אמרו לי שבשביל לשחק האלפ לייף ביחד דרך האינטרנט חייבים את המקורי. קראתי פה איפשהו שיש דבר כזה VPN שיוצר רשת מדומה אז אם ככה אפשר יהיה לשחק האלפ לייף דרך האינטרנט גם בלי המקורי? איך?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

הגעתי לשלב שאני צריך להיכנס לכלא ולהרוג את הפוליטיקאי הרגתי אותו ואני צריך לצאת החוצא ורני לא מצליח אני מנסה מהדרך שהגעתי בא אבל הוא לא יורד לביוב

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים