משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי אז אני בשלב הראשון ועברתי את הנחל אם הגשר ונכנסתי לחצר של הבית ואז עליתי ועכשיו אני בכמו מרפסת כזאת ויש שם שתי חלונות כאלה ואין לי מושג מה לעשות?!!?!?יש את המפקד שלהם שנכנס לחדר ולא ייוצא ושומר בחלון שכל רעש שאתה עושה הוא עובר לחדר ליד בודק מזה וחוזר... העלתי לכם גם תמונות בבקשה תנסו לעזור לי.. תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לקראת סוף הרבע הראשון פתאום יש לי טיימאוט של הקבוצה השניה ואז יש לי את השגיאה של אל שלח !! למה זה ויצא רק קראק 1 למשחק !! האם הבעיה היא הקראק !?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מסיים את ה Basic Combat Training שזנ יענו אימוני נשק ראשונים בלה בלה ואז אני רוצה לעבור ל Infatry training ואני רואה שיש שם McKenna MOUT Site ואני לוחץ next next next וכלום לא קורה זה חוזר לתפריט הראשי ואני לא יכול להמשיך... פליז help.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במקורי וזה יוצא לי רושם לי FATAL ERROR RGSC 10 מה לעשות זה ממש מעצבן ועוד משהו אני יכול לשחק רק עם החצים והעכבר שאני לוחץ על מקש אחר במקלדת חוץ מהם זה עושה לי תקיעה למה ????[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:11:42 התבלבלתי זה RESC FATAL ERROR ולא RGSC
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי משחק טריוויה ישן בעיברית(היה לי אותו כשהייתי ילד)והוא פועל במצב DOS. אני מפעיל את המשחק ונפתח חלון DOS אבל רואים ג'יבריש.ראו תמונה מצורפת. ניסיתי לשנות בהגדרות של גופן אבל אין לי שום אפשרות. כיצד ניתן לראות עיברית? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מזכיר לכולם שהטורניר במודיעין מתקיים ביום ראשון ה-25 לדצמבר. בשעה 9:00 בבוקר. צירפתי קובץ שמתאר את הפורמט המדויק, לו"ז וחוקים של הטורניר. אני מנהל את הטורניר ולכן ניתן לפנות אלי עם שאלות/טענות וכו' בקצרה, הפורמט של הטורניר הוא כלהלן: 8 קבוצות של 5 שחקנים משחקים בינהם BO1. שני השחקנים הטובים מכל קבוצה, כלומר 16 שחקנים, ממשיכים הלאה ל-single elimination BO3 . סביר מאוד שהגמר יהיה BO5.אני מבקש מכל השחקנים שנרשמו ויודעים בוודאות שהם לא מגיעים להודיע לי: או בפרטי או דרך בבאטל-נט שהם לא מגיעים, כך שנוכל להכניס לטורניר שחקנים אחרים שכן יכולים להגיע. כל השחקנים שרשומים צריכים להביא איתם כבל Lan באורך ~ 2 מטר כדי להתחבר לאינטרנט באירוע. מומלץ לשחקנים להגיע כמה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד לא מזמן תמיד שיחקתי בשילוב הזה בטנקים וזה היה קטלני נגד חי"ר, הייתי מחליף בין שניהם וקצב האש היה מטורף, לאחרונה כשאני עובר מאחד לשני צריך לחכות המון זמן עד שאפשר לירות. זה רק אצלי או שהם שינו את זה בכוונה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני נמצא על הספינה שלי ואני רוצה לעבור למקום אחר הוא לא נותן לי כל פעם שאני נכנס למפה הזאת נהיה לי מסך שחור ואם אני לוחץ ESC זה מראה לי את המפה שניה ואז עוד פעם מסך שחור ובפעם השניה שאני לוחץ אני יוצא מהמפה ועכשיו אני תקוע כי אין לי לאן לזוז
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש משחקי פעולה מגוף שלישי,חרבות ונשקים פיזיים מאשר רובים ואקדחים... ואם אפשר שתיהיה להם גרפיקה כמה שיותר טובה ! לא כולל POP
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אוקי נראה לי שהגעתילמקום הנכון אוקי הורדתי תמשחק עכשיו יש לי בעייה להתקין אותו.. פתחתי תהתקנה התחלתי להתקין הוא עושה please insart disk 1 thet contains the file data2.cab אני מנסה לפתוח את הdata 2 הזה והוא עושה לי cannot open becous its not standart microsoft cab format ואני לא מצליח להתקין..אולי אני עושה משו לא נכון? תודה מראש דרךאגב הורדתימ lineage2.com
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני שהתקנתי את העדכון המשחק עבד לי אחלה אבל עכשיו אחרי העידכון הוא לא עולה בכלל כשאני נכנס אליו לא נפתח חלון או משהו של המשחק אבל ב מנהל המשימות כתוב שfear כן עובד והוא משתמש ב 90 מהמעבד יש לכם מושג מה הבעיה? אני הייתי צריך להתקין לפני זה את העדכון 1.01? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות את המשחק מהסטים,כי אני פשוט לא משתמש בו,האם ניתן יהיה לקנות את המשחק בגרסאת RETAIL? בדקתי עכשיו ב PC GAMES ויש להם אותו בהזמנה,אבל הוא עדיין לא במלאי,העניין הוא שהוא עולה 200 ש"ח,נראה לי ממש יקר,מישהו נמצא מקום יותר זול לקנות ממנו את המשחק? http://www.pcgames.co.il/pc-Battlefield_Bad_Company_2_Vietnam-20282.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו הצליח לשחק ב nfsu ברשת אני ממש נואש כבר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אני אני משנה בהגדרות שהכונת תהיה רק בזמן הלחיצה זאות אומרת שלא כמו עכשיו שבשביל להפעיל או לכבות אני חייב ללחוץ על המקש....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה-update fear_update_en_100-107_108 לא משנה על איזה מקש אני שם את הזום הוא לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק את המשחק ברשת. אז אני נכנס למשחק ומזין את הפרטים וזה כותב לי שיש בעייה. איזה סיסמא אני אמור להכניס שם כדי שזה יתחבר לי?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מאיפה צצה קניתי את המשחק DIRT 3( או יותר נכון קיבלתי בחינם מתנה ברכישת כרטיס מסך ) ושיחקתי בו פעם סתם לראות שעובד ועבד והכל היה טוב. עכשיו שאני מנסה להיכנס אליו זה לא נותן לי ואומר לי כל הזמן שאני צריך להכניס את ה CD KEY אחרי שאני נכנס למשחק אני מנסה להיכנס למשחק וזה לא עושה כלום סתם עושה את עצמו חושב וזהו לא קורה כלום איך פותרים את התקלה המוזרה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני אוהב לשחק nba live 2006 - 2007 חדש.יש בו חידושים. גרפיקה טובה מאוד. שיחקתי משחק טוב עם חברים. אבל יש לי בעיה קטנה מאוד במשחק. באמצע משחק אני רוצה להחליף שחקן בספסל. אני לא מוצא איך מחליפים שחקן בספסל באמצע משחק? ובנוסף איפה אפשר לימצוא טלאי ליגה ישראלית כמו למשל מכבי ת"א ועוד...למשחק nba live 2007? ב- nba live 2006 יש טלאי ליגה ישראלית, אבל אין לי טלאי ליגה ישראלית ב- nba live 2007. מאיפה? אני בדקתי באתר חוברת שלי אני לא מצאתי באתר שלהם. בברכה חג שמח מיכאל
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
P4 2.8 ghz 800mhz Radeon X800GTO 256MB SAPPHIRE 1000MB DDR samsung 400mhz באיכות גבוהה ? (1024 עם HIGH) תודה על כל מענה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נתקעתי עזרה דחוף!!!! איך עוברים את הסוסים המעצבנים האלה יש תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק עשיתי את הUPDATES והוא הוציא לי את זה מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-