משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק הורדתי Steam עכשיו להתקין ואז מה לעשות ? איזה סיסמה לרשום
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנה של HF 2 תסתכלו רגע: http://www.cya.co.il/up02/05/10/14/696n2untitled.bmp אני לא מצליח לפתור את זה.. תנסו לעזור רגע...
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
פשוט אכזבה,ה2006 כ"כ זהה ל2005 שזה הורג,המשחקיות לא השתנתה,חוץ מכמה שינויים ויזואליים בתפריט .......הגרפיקה של המשחק צריכה שיפור,המשחקים "חשוכים" יותר במקצת. אני אישית התאכזבתי,חשבתי שיהיה שיפור משמעותי כמו בפיפא,כנראה שטעיתי :-X :
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אממ אני ממש אוהב את משחקי הPOP וזה נראה ממש טוב הפעם לנסיף יש 2 צורות ובמשחק יש 2 צדדים שתצטרכו לשחק אחד הצד של הנסיף האנושי והשני הוא לא יודע איך קוראים לזה אבל שם הוא כבר לא אנושי אתם כבר תראו בתמונות: http://www.gamershell.com/pc/prince_of_persia_the_two_thrones/screenshots.html המשחק יגיע ב1.12.05!!!
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה זה ההודעה הזאת שעולה לי כשאני מנסה להפעיל את ההאלף לייף 2: http://www.cya.co.il/up02/05/10/16/half.JPG הוא כאילו עושה שאפשר רק לקנות את המשחק ולא לשחק בו... מה זה בכלל STEAM??? כל פעם שאני מריץ את המשחק הוא מראה לי אפשרויות רכישה של משחקים ואז נגיד אני הולך ללשונית MY GAMES והוא מראה לי שהמשחק הוא כאילו DEMO.... מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא עבד טוב למרות שהמחשב הוא מתחת לדרישות מינימום היום התקנתי את הpatch 1.03 וכשאני מפעיל את המשחק הוא מעלה מסך שחור וחוזר לחלון הראשי של המחשב ויוצא מהמשחק למישהו יש פיתרון?
-
??? ;D :-X :-[ : ??? :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק באופן דחוף לקראק למשחק [glow=red,2,300]Mat Hoffman's Pro BMX[/glow] חיפשתי בכל האתרים כמו MegaGames, GameCopyWorld ו-AstaLaVista ולא מצאתי כ-ל-ו-ם ! ! ! מישהו יכול לעזור?!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק egypt 2- the heliopolis prophecy? אם כן, מה עושים בקטע שצריך להביא חיטה מהסילו? זתומרת איך יורדים לסילו? תודה מראש לעוזרים... וחג שמח לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Just Adventure, אתר משחקי ההרפתקאות הגדול ברשת, פרסם אתמול ידיעה מרעישה: ע"פ מקורות פנימיים בחברת Headfirst Productions, מצא סוף-סוף המשחק השלישי בסדרת Simon מפיץ, והוא יצא לעולם עוד במהלך השנה הנוכחית. שם חברת ההפצה שפרסה כנפיה מעל הקוסם הצעיר, יחשף במהלך תערוכת מיליה הקרובה, אשר תיערך בין 02-04 בפברואר. מאז הושלם פיתוחו של משחק ההרפתקה המבטיח Simon 3D לפני יותר משנה, לא הצליחה חברת Headfirst, מפתחת המשחק, למצוא מפיץ אשר יסכים לשווק את המשחק בחנויות. הסיבה המרכזית לכך, על פי השמועות, היו מצבו העגום של תחום משחקי ההרפתקה, וגרסה רעועה ועתירת באגים של הפרויקט. אולם כעת נראה כי Simon, אשר שני משחקיו הקודמים זכו לאהדה רבה בארץ ואף לתרגום לעברית, יגיע בכל זאת למדפי החנויות. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק unreal 2 המלא בבקשה עזרו לי :AR15:
-
משחק אדיר, התחלתי לשחק בו לפני כמה ימים עוד פעם.... עם כל ה - 7 דיסקים שלו, ונתקעתי בשלב מסוים. מישהו זוכר מה עושים אחרי שהוא רואה את הסרט במקום העבודה שלו ואז הוא מקבל מכה מהמחשב (כביכול) !?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכרי את המשחק סאמונר? אם כן.. תגיבו פה... יהי כיף להעביר חוויות/דעות על המשחק.. ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנסו http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=184590
-
ואו! ראיתי היום 8 סירטונים חדשים מהמשחק היטמן 2 ואל תחשבו שאני מבלף, כי אני insider ב- www.ign.com ואני חייב להגיד: מה לעזאזל?!?!? זה נראה כל כך מגניב! דבר ראשון, המפה לא אותה מפה שהזום בה לא מיוחד והוא נראית דיי דרעקית! עכשיו המפה היא בשחור-אפור אלגנטית והוא נראית כיאלו תצלום מלווין!!!! וגם שעושים זום זה כמו בלווין! ועכשיו כשרוצים להחליך נשקים, לא נפתח תפריט גלילה עם שמות הנשקים מופיע בגדול על כל המסך הנשק (והוא מסתובב ב-3600 ) ואם כבר מדברים על נשקים, יש נשקים חדשים וממש ממש מגניבים!!! יש spas 12 shotgun שזה שאטגן אוטומטי עם קצב של איזה 2 יריות לשניה! יש מלא רובי צלפים! לפחות איזה 4 ממה שאני ראיתי! ולאחד יש כוונת לייזר! והזום ברובה צלפים ממש מגניב למרות…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך צ'יטים ל V-rally 2 Expert Edition
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כאן שהוא נדיב דיו לתת לי לינק או מידע כל תוכנה שיכולה לקודים למשחקים שונים כשמפעילים אותה עליהם ולא כזאת שיש בה אוסף בסדר, וגם תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך דברים שונים ולשנות במשחקים תודה אני זקוק לזה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני משחק כמה זמן בקומנדוס 2 פתעום המשק נסגר כאילו יוצא לוינדוס סתם ככה מישהו נתקל בזה או שיש לו פיתרון אגב גם אצל חבר שלי זה ככה לו יש וינדוס me ולי אקס פיכס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-