משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
פלטפורמת הגיימינג והמפיצה היפנית החליטו לחגוג את יום האהבה הבינלאומי בצורה קצת שונה, ומציעים מספר כותרים להורדה חינמית לגמרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
משחקים בסגנון indigo prophecy שפשוט סוחפים אותך עם העלילה שלהם...זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב במשחק עלילה סוחפת אין לי בעיה עם כל סוג של משחק יריות,אסטרטגיה,קווסט. שיחקתי בהרבה סוגים אבל אף עלילה לא סחפה אותי כמו באינדיגו אשמח לשמוע מאוד על עוד משחקים כאלה שאתם מאמינים שהעלילה שלהם ממש טוב רק כמה דוגמאות נוספות diablo 2 כשאתה משחק בו בפעם הראשונה הסרטים והקווסטים הכל נורא סוחף vampire the mesqurade bloodlines max payne פשוט עלילה מצויינת וסוחפת נורא ומשחקים ששיעממו: far cry משחק טוב מבחינת אקשן ויריות אבל עלילה דיי חלשה ולא סוחפת strangle hold הרבה הרבה הרבה יותר מדיי יריות...נהיה משעמם פשוט. המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון דיי איכזבו אז אשמח לשמוע הצעות למשחקים מכל הזמנים…
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אתר הבית: http://www.muline.co.il/heb/ הקהילה חדשה השרת נישאר באנגלית ולא מתורגם לעיברית ככה שזה יותר יפה! אין עכשיו הרבה שחקנים כי הקהילה חדשה אז זה הזמן שלכם להתחיל ולהיות בין הטובים שרת טוב 150EXP 65% נפילת חפצים! בחנויות יש דברים בסיסיים בלבד ככה שאת החפצים החזקים צריך להשיג לבד וזה הופך את המשחק למהנה יותר! השרת לא יפול (אולי רק לתחזוקה) כי שולם כסף ל-3 שנים מראש! בקיצור שווה! תורידו תביאו לאנשים שאוהבים שהקהילה תיגדל!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים התחלתי לשחק CS אצל חבר. הוא קנה את ה"מקורי" בכ-170 ש"ח אבל אמר לי שאפשר להשיג רק סטים ID או משהו כזה בסביבות 50-70 ש"ח במקום 170 ש"ח . זאת אומרת מקבלים רק סטים ID בלי דיסק ואת הסטים אפשר כבר להוריד מהאתר המקורי של הסטים. יש למישהו מושג איך (ואם בכלל אפשר) לקנות רק סטים ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש תאריך יציאה ל HL2 אומרים שהוא יוצא לחניות בתאריך ה... (תופים בבקשה ) ה 1 לנובמבר !!! אני ממש מקווה שהם באמת מתכוונים לזה הפעם.
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בהתקנה זה מבקש ממני לעשות משתמש און ליין ובלי זה אני לא יכול להמשיך להתקין ושם זה רוצה ממני registration key ו pre order code מה לעשות ? =[
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
סוף סוףף.. http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=38664 מצטער אם לא קשור לפורום..
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רוב המשחקים הטובים הם בעצם פורטים (לא כ'כ טובים) מהקונסולות, יש למישהו רשימה של משחקית שפותחו ספציפית לPC (ואולי גם לקונסולות בנפרד) ואינם פורטים?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי ברור אני עושה חיפוש הוא לא מוצא לי שרתים מהמזרח התיכון ומכל מקום אחר כן מה יכולה להיות הבעיה?? אין לי ראוטר או משהו אני משתמש בבזק בןלאומי וHot לא אלחוטי לא כלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הגיימרים. במקצועי בארבע השנים האחרונות אני מפתח אפליקציות מובייל, הדמיות תלת ומשחקי ווידאו. לאחרונה התפנה לי זמן לעבוד קצת על פרוייקטים משלי ואף קניתי מחשב חזק בשביל זה. בגלל עומס העבודה בשנתיים האחרונות נאלצתי לנטוש שניים שלושה משחקים שלי באמצע הפיתוח וכאמור עכשיו אני מתכוון להשקיע בפיתוח מחדש. ישנו משחק אחד בשלבים די מתקדמים שאני מעוניין לשמוע דעתם של גיימרים עליו כדי לבדוק כדאיות המשך הפיתוח. שמו: Iron Ball Cannon בכללי מדובר בתותח שיורה כדורי ברזל שעם הזמן אותם כדורים נפתחים ומקבלים יכולות נוספות כגון: כדור ברזל רגיל, נפיץ, מתפצל, מוקש ימי, נשלט במעופו וכו'. המשחק מבוסס פיזיקה מלא בתלת מימד. כמו כן עניין הגרפיקה עוד לא גמור והרבה דברים ישתנו בה…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מצאתי את הלינק בפורום אחד באינטרנט, יצאו 12מפות חדשות, לא רישמיות למשחק השחקן היחיד. המפות שוקלות 80מגה, מקווה שהם טובות. את המפות ניתן להוריד מפה: http://fear.fragland.net/index.htm
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כאילו אם כן... איך זה יהיה ואיך אני יכול לגלות על זה..?!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל את המשחק על כרטיס מסך בעל SM2?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש מודים מעניינים למשחק ? או כאלה שמשפרים את הגרפיקה שלו ? (לא מצאתי שום דבר ב - WORLDOFGOTHIC)
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אך אפשר לעבור את השלב אני עוצר את התנועה מזמן מלא אמבולנסים וגוררם לפינוי??? ויש אפשרות לעצור את התנועה שמתווספת כל הזמן??
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי כמה פאצים עם גרסאות שונות של KITSERVER אבל במסך הטעינה לפני המשחק עצמו המחשב כאילו נתקע וצריך לחכות בערך 5 דקות עד שמשחקים זה קרה לי גם בPES 2008 בלי KITSERVER המשחק לא נתקע עשיתי עידכונים לא עזר כלום מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מי היו הכותרים שזכו לאהדה הגדולה ביותר מהמבקרים, מי אלו שנקטלו ללא רחמים - והאם הגולשים הפשוטים מסכימים עם המקצוענים בכל המקרים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות HL2, אתמול הלכתי ל BUG ואמרו לי שיש רק ב DVD, וילדה מהכיתה שלי הביאה לי את המשחק ב CD רגיל (5 דיסקים). האם יש מקומות שאפשר לקנות HL2 כ CD (ולא במחיר מעל 200 שקל), בסביבות ראשל"צ. תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי קשת שמבעירה את החיצים ועכשיו הפס התכול שנמצא שם התרוקן והיא כבר לא מדליקה את החיצים , איך אני טוען אותה מחדש?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את המשחק הישן על חלונות 2000 והוא כל הזמן נתקע. הבעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחד המשחקים הטובים בתחום האסטרטגיה וחלל . יש את המשחק הראשון שהוא גם טוב אבל השני עוד לא יודע .(מוריד ) רציתי לדעת אם יש אנשים שמשחקים במשחק או מכירים אותו . נא לתת חוות דעת תודה .
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה http://www.iopanel.net/p13195/ ורציתי לדעת אם אני רונה את אחד הכרטיסים האלו בארץ אני גם מקבל אותם או שצריך לקנות מהאתר שלהם או משהו?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-