עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איזה מהסופים של המשחק הראשון יבחר לדעתכם לDXIW? זה שJC והיליוס מתאחדים זה שJC מפוצץ את A51 כדי להחזיר את האנושות לעידן אפל של ערי מדינה או זה שJC הורד את בוב פייג ושולט בעולם עם מורגן אוורט והאילומינטי? או בכלל סוף שונה לגמריי

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. כמו שכתוב בנושא יש לי בעיה עם המחשק: 1) כשאני לוחץ על כפתור (שמאל , ימין) זה בא בDELAY של בערך 1 שניה. 2) ה FPS מאוד נמוך התמונה לא רצה חלק, זה על רזולוציה של 800X600. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by jj516,

כשאני מפעיל את המשחק אז הכל עובד עד שאני מגיע למשחק עצמו (לא התפריט) ששמה יש לי את הלוגו של UT ואני יכול לשותת דרך השלב אבל לא יכול להתחיל לשחק! זה הורג אותי! מישהוא מכיר את הבעיה, בדרך כלל לוחצים רווח ומתחילים לשחק אבל כאן כלום! יש עצות?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by OC,

מאיפה אפשר להוריד דום 3 אלפה חוץ מקזה

5. Started by Diman82,

חברה, תגידו אם אשפר לשחק RA2 ב-kali או ב-GameSpy/GameSpy Arcade? אם כן איך מגדירים שם את ההגדרות?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת לשחק GTA 3 באינטרנט אתם יכולים להביא לי קישרו ישיר עליה????? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ccc,

כמה דברים 1. איך אני יודע באיזה גובה אני? Feet ? איזה שעון יש איך קוראים לו 2. איך אני יודע לאן לטוס בדיוק אחרי ההמראה ? אני מתכוון בדיוק של למצוא מסלול מסויים בעיר אחרת ולנחות ישר עליו 3. בהתחלה שאני ממריא, יש פעמים שצריך לנסוע למסלול, איך אני יודע איפה הוא? יש כמה טיפים למשחק? תודה.

8. Started by Josh,

מתי יוצא המשחק?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by 159357,

עזרה בבקשה צריך קודים למשחק סוניק

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by club_501,

סיימתי את המשחק! למישהו יש משהו להמליץ על משחק דומה?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by RoyShefy,

לפני שעיתי אוברקלוק היום זה לא היה ואני לא יודע מה לעשות פשוט שם לי תמסך של היילו וזה תקוע ושומעים רק קולות אז אני יוצא ברזולוציה הזאת וב800X600

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by gamer113,

.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by shaul,

טוב אני בשלב האחרון של המשחק(נראה לי) ובמקום להכביד עליכם במילים, אני פשוט אראה לכם איפה אני תקוע http://www.geocities.com/shaul_rub/jedi1.JPG קישור למקום שבו אני תקוע.(לא נותן לי להעלות את התמונה משום מה) האיכות גם לא משהו, אבל אפשר להבין מה קורה שמה מה לעזאזל אני עושה פה?!

14. Started by ryu,

מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה לא יתקע? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by OC,

איך אפשר לצאת מהחליפה של גורדון יש שלבים שאתה מתחיל בתוך החליפה ואיפשר לצאת! ולמה המיפלצות לא מקיפות -(? ואין כמעט אנשים במפות ..... ואנשים עומדים כמו פוצים ולא מתקפים -( ואמרו שיצא פאץ שמתקן את זה מאיפה אפשר להוריד אותו?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by Holy,

למי שזוכר אחד המשחקים הטובים ביותר שעשו אי פעם אתה טייס במלחמת העולם השניה שצריך לחסל כמה אנשים מטוסים וספינות בכל מקרה מצאתי את המשחק הזה על איזה דיסקט ישן והחלטתי להתקין אותו הבעיה היא שאני לא מצליח להמריא אני לוחץ על הצידה כדי לרדת מהנושאת מטוסים אבל כשאני מגיע לקצה לא משנה על מה אני לוחץ אני ישר צולל למים זה בעיה במשחק או שפשוט יש מקשים מיוחדים שאני לא זוכר? עריכה - מצאתי תמונה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by oleg,

אני מת על המשחק הזה אבל הגרסא האחרונה שיש לי היא כבר מלפני איזה 3-4 שנים נראה לי שזה civ3 מישהו יודע עם יצא או שעומד לצאת המשך או יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה ארוך אחר? אפילו עם real time במלחמות נגיד כמו red alert אבל שיהיה גם קטע של תורות כמו civ בקיצור המלצות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by nargila,

אתה מחכה למשחק הרבה זמן את מוריד אותו ואז הוא מגיע כולך שמח אתה פותח אותו ואז הוא אומר שצריך מספר סריאל וזה הכי מציק בעולם ואז אתה צריך לחכות כמה ימים עד שיוצא הסיראל . אני שואל אם יש דרך יותר קלה או האם אפשר למצא אצר באינטרנט שנותן סיראלים :lsvader:

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מתקין אחד ממשחקי ההרחבה זה אומר לי שהמישחק שלי הוא לא up to date טוב אז הוא מתקין תפאץ' של 1.11 ניראה לי. ואז אני עושה NEXT וזה כותב לי את זה: (העלתי תמונה) ואז אני עושה OK ואז זה פשוט חוזר על עצמו אז הוא מבקש סיריאל אני שם ואז זה אומר שוב UP TO DATE אני עושה אוקיי שוב הוא מתקין וזה פשוט חוזר על עצמו ואין לי מה לעשות......

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  20. בכל פעם שהתקנת משחק היא דרך INSTALLWIZARD ההתקנה נתקעת וכתוב שיש בעיה בקובץ DATA2 מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by EG,

אני משחק במשחר הרבה זמן. בכל הטבלאות אני רואה תוצאות של יונדאי סובארו טויוטה ועוד.. אבל אף פעם לא קיבלתי מהם זימון לבדיקות. אני תמיד מקבל הצעות מאותם החברות:פיג'ו, וולטסווגן, פיאט ואופל. השאלה שלי היא: האם הצלחתם עם/או קיבלתם מהחברות סובארו או טויוטה הצעה/זיומון?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by Nazzz,

סוף סוף הסגתי את HALO אבל כאשר אני מתחיל להתקין אותו מופיעה לי הודעה שאין לי מקום במחשב וא שאין לי מספיק זיכרון יש לי מחשב P4 1.8 256 RAM GeForce FX 5200 64 MB 40 ג'יגה מה הבעיה משהו יכול להסביר לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה לעוזרים :

23. יש לי כמה משחקים בעיתיים כמו MAX PYNE בהתחלה הוא עבד לי חלק וטוב אבל פתאום לא יודע מה נהיה אבל כל פעם שהוא טוען לי משחק כשהוא גומר לטעון הוא יוצא לי ל-WINDOWS או שהוא מביא לי מסך כחול כזה שיש לי משהוא עם הזיכרון ועושה ריסט. לתפריט של המשחק הוא נכנס אבל למשחק עצמו הוא לא מצליח להיכנס. יש לי XP PRO ויש לי את הדריבר הכי מעודכן לכרטיס מסך (nVidia GeForce 4 mx440 64MB) - 5216 תעזרו לי אני נואש ותודה רבה...

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by amit22,

הגעתי לשלב שאני צריך להגן על מישהו שהוא בתוך בובה טוב אני הורג את כול מי שבא אלי והאיש בתוך הבובה לבסוף מנסה לצאת מאיזה דלת והוא לא מצליח לעבור הוא הולך לכוון המעלית אני הולך איתו אנחנו ניכנסים למעלית והיא מתפוצצת מה לעשות בתודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  25. טוב אז אני מאוד מתעניין בטיסה וכל זה אז רציתי לקנות משחק של סימלוטור משהו טוב עכשיו אני שונא לשחק בסינגל אני משחק בכל משחק רק במולטיפלייר אז אני רציתי לדעת איזה משחקים משחקים היום ברשת ואם תוכלו לתת לי כמה לינקים לאתרים של סימולטורים ... אני מבקש אתרים ישראלים תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים