עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני יודע שמהשחק כבר נחשב חינמי ושמותר להוריד את גרסתו המלאה. מישהו מכיר אתר שנותן להוריד אותו? (כולל המוזיקה המקורית?) כי יש לי את הגרסא שבלי.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by GameGems,

אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת Assassin’s Creed, בסרטון שלפניכם תוכלו לגלות D:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אבל אני מתקשה למצוא אותו ברשת. אשמח לקישור ממישהו, תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. כותרת אומרת הכל...יש כזה משחק שאפשר חופשי לשחק משחקי קלפים ברשת מול אנשים?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. יש איזו שיטה מיוחדת?? משהו עם הקוצים שם????

6. Started by liav12,

שלום, התקנתי אתמול את המשחק וניסיתי לשחק, אבל חלק מה HUD נעלם, ואני לא יכול לראות את הHealth Bar אין לי מושג איפה זה נמצא או היכן אפשר להעלות את זה, אני רק יודע שכשהדמות שלי חלשה אז יש דפיקות לב נמרצות כאלו כאילו הוא הולך למות.. מישהו מכיר את הבעיה?

7. Started by wow,

כל הזמן כל כמה זמן נתקע לי המשחק. גם אחרי חצי דקה של משחק וגם לאחר כמה מסלולים - הוא פשוט קופא ואני צריך לכבות את המחשב כי כלום לא עובד. יש לי כרטיס מסך 9600XT,ג'יגה זיכרון ומעבד AMD 3200 64BIT,אני עם הדרייבר האחרון הכי חדש אבל ניסיתי גם גירסה קודמת (5.5). אצל חבר שלי עם מחשב ישן יותר זה לא נתקע וגם לו יש את אותו סוג כרטיס מסך אז התחלפתי איתו בכרטיס ועדיין המשחק נתקע לי ככה שזה לא הכרטיס מסך שלי. אפילו פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר ואני כבר מיואש - אגב משחק מקורי. מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by oren11,

הנה אתר שמצאתי גם את החבילת הרחבה כדאי לקנות מכאן ? או שכדאי רק את המשחק עצמו בלי ה LE ? http://www.offgamers.com/Battlefield/battlefield-3-global/battlefield-3-global-cd-key-c-5997-12705-12706.ogm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by User_Name,

שלום, נתקעתי במשחק בחלק בקרב נגד הWendigo המפלצת במערת קרח... שאלתי כבר בגיימר, אבל כרגיל הראשון רשם ספאם ואחריו כולם הגיבו על הספאם שלו ולא קיבלתי עזרה.... אני מבין שצריך לעמוד מאחוריו וללחוץaction שרואים STRIKE. אבל אני לא רואה STRIKE.... מה עושים ? תודה...

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by pazer005,

יש לי בעיה במשחק הזה. התקנתי אותו עכשיו ואני רואה את פני השטח ממש גרוע אתם יודעים בפיקסלים כאלה, כאילו עשו את זה ברזולוציה ממש נמוכה. הלכתי לתפריט ושיניתי את הכל שיתאים לגר]יקה הכי טובה ובאמת הכל עבד והאוטו נרארה כמו שצריך חוץ מהמסלום עצמו. יש שם מקום לשנות Anti Aliasing או משהו כזה שברגע שאני משנה אותו המסך פתאום הופך לשחור. יכול להיות שזו ההגדרה שמשנה את ותתקן את זה אבל למה המסך הופך לי לשחור?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by yogevzak,

שלום לכולם יש לי מחשב די ישן אבל בזמנו היה הכי חזק. ניסיתי להתקין משחק ששחיקתי בו בעבר. Command and Conquer Generals המשחק משום מה לא עולה לי. ויש לי מערכת הפעלה ווינ7,ובעבר היה לי XP. האם זה קשור? המפרט של המחשב שלי הוא: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts וכל פעם שאני מתקין את המשחק עולה לי הודעת שגיאה. חשוב לציין שאצל חבר שלי המשחק עולה רגיל. אז אין בעיה בהתקנה או משהו. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by blbb,

סרטון חדש לגיא... מקווה שתהנו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eladaviv,

רצתי להודיע משהו לכולם חד וחלק!!!!!!! זה שטויות שGTA3 לא פועל חלק על geforce2! מי המציא את השטויות האלה????!!!!!! אני עובד עם PENTIUM 4-1700 וכרטיס מסך geforce2 mx400 !!!! ורק שתדעו שאני מפעיל את המשחק ב-800x600x32 עם כל האפקטים חוץ מ-trails (זה מה שדופק את המשחק!!!!!) היה כדאי מאוד שתדעו,

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by Koss,

זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by MortaL,

\ה כבר יומיים כך ויש שחקנים בשרת!!

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by club_501,

סיימתי את המשחק! למישהו יש משהו להמליץ על משחק דומה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by HuGeMouTh,

כרגע ניתן לשחק רק ב NEXON.COM כאמור אנחנו לא יכולים לשחק, צריך KSSN. לפי אין שזה ניראה הם קרובים להוציא גירסה באנגלית ל NEXON.NET. ככל הניראה הם יעשו מה שהם עשו עם COMBAT ARMS ויחסמו את אפריקה אסיה ואירופה אבל אולי לא. אני אישית מעדיף את TRS שפתחו את המשחקים הקודמים אבל הם עובדים על משחק אחר וניראה כאילו כל הזכויות על המשחק נישארו בידי VALVE (למה NEXON???). http://www.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0 זה ניראה כמו שילוב של CS עם COMBAR ARMS אבל ניחיה וניראה אולי אפילו נוכל לשחק בזה עוד כמה שנים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כבר התאיישתם מלחכות ל-Beyond Good and Evil 2? עכשיו הוא חוזר אלינו עם טריילר חדש, שמציע כיוון שונה מזה שראינו אי שם בעשור הקודם לכתבה

19. Started by Vladgi,

על המפרט הבא: 9600xt 256 2600 barton 512 ddr 400 epox 8rda3+ ? ??? על גרפקיה של 1724*768

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by ztahie,

שלום, אז ככה... אני בשלב שאני צריך להציף חדר גדול כדי שאוכל להגיע בקומה שלמעלה. אני מסובב את הגלגל הזה ובאמת החדר מתחיל להתמלא מים. אני מגיע עד עד לתקרה , נכנס לתעלה כזאת אבל הפתח היחיד שאפשר לצאת ממנו חסום ע"י רשת ברזל.... אשמח לקבל טיפים.....

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  21. שמעתי מכמה חברים ונדמה לי שקראתי (ואפילו מנסיון אישי שלי חברות כמו VALVE והמשווקת של HALF LIFE שמות באגים במשחקים לא חוקיים שמתוצרתן) אז רציתי לדעת אם חנות כמו STEAM שכולם מדברים עליה (אם מישהו יודע בבטחה) לא שמה SPYWARE או כל מיני באגים במחשב דרך משחקים שהיא מוכרת. אני פשוט רוצה להתחיל לקנות משחקים חוקיים, או אם אתם מכירים חנות יות ר טובה? תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by raiman1,

האם ניתן עדיין להרשם לתחרות? אם כן האם אפשר לשחק לבד או שחייבים קבוצה?? והאם יש שם קונסולות/מחשבים אן שצריך להביא מהבית??

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by NIR-T,

הורדתי באימיול משחק בפורמט בין וגם את הפורמט קיו שלו... איך אני אמור לצרוב אותם שיהיה לי דיסק לגיבוי?? יש לי את תוכנת נרו הכי חדש (גרסה 6.0.3 נדמה לי) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by idan1836,

מישהו יודע איך משנים את לוחות המכונית?? כשאתה במשחק....

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.