משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
הורדתי את הFEAR דמו, אבל אין לי שם רזולוציה של 1280*1024
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכמה עצות...אם אפשר 1. מארה"ב WORLD OF WARCRAFT-לאחרונה קיבלתי את המשחק ועכשיו אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק ( וכמה שאפשר לא יקר) בכדי .להריץ את המשחק. האם תוכל להמליץ לי על מספר חנויות רציניות שהן אמינות ולא יקרות ודבר אחרון אם אתם מכירים את המשחק (שכרגע הוא היחידי אצלי, אני לא מתכוון להיכנס למשחקים כבדים יותר) איזה מפרט הייתם ממליצים לי ???? שוב אני לא חושב שאני צריך משהו מפלצתי ויקר המינימום כדי שהמשחק ירוץ מעולה. 2.כרגע אני משחק אותו על לפטופ HP 8000 שהוא נחשב מאד חזקת האיטרנט הוא אלחוטי מה לדעתכם הסיבה לזה שהמשחק עובד דייי לאט??????? (לכן אני רוצה לעבור למחשב נייח) תודה רבה לכם על כל עזרה שהיא.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מוריד את המשחק הזה נראה משהו יפה תגידו הוא עולה כסף או שהוא חינמי אפשר לקבל הסבר קצרצר על המשחק ?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
סרטון יפה מאוד בן 6 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=3880060080821549243&q=crysis
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא מבין המ עושים במשחק הזה? יש כמה מקומות מתחת לאדמה שאתה נלחם עם אנשים ויחיות....... אבל מה עוד עושים? מה אני אמור לעשות בערים ? והפאט של הAA+HDR מישהו יכל להביא לי קישור טוב להורדה?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב לכל החולים אז חזרתי שוב למשחק ביגלל השיעמום בחפשש ... בקיצור אז ככה אני עובד עכשיו על ASSASSIN HC ואני חייב חייב עזרה... יש לי 10 נקודות על ה SKILL שלא הכנסתי עדיין מהסיבה שאני לא יודע עדיין מה אני עושה אותה .... עכשיו יש כמה אסטרטגיות אז אחד זה לעשות SHADOW , Claw Mastery MAX , venom max ... עכשיו למה ! טוב בדרך כלל ההSHADOW משתמש באותו SKILL שאני משתמש ו MAX VENOM זה רעל ... פשוט הרעל בדרגה גבוה יכול להוריד הרבה... עכשיו אני חושב בעיקר על רמת HELL איך ליהיות כמה שיותר רחוק מהסכנה !... עכשיו כמובן שיש את ה BLOCKING max CLAW MASTER ופיניקס שיכול לתת עבודה לא רעה אבל אז זה אומר שאני צריך להילחם אחד מול השני בברמה כמו HELL יש הרבה יצורים שיש להם KNOCK BACK וקסמים כאלה…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה משחק ש EA מתכוונים להוציא השנה (2006), המשחק די מזכיר את באטלפילד 2 אך מתרחש בעתיד , ראיתי גם שיש מוד חדש ששמו the titen mod!!! נראה אדירררר בניגוד למוד הרגיל שכולנו מכירים ה conquest , צריך להשתלט על בסיסים שכל כמה דקות יורים טילים נגיד הטיטן שלך ולפי מה שהבנתי אחרי שמציליחים לחדור דרך השכבת מגן של הטיטן ניתן להרוס אותו על ידי השמדת הכור , לי נראה פשוט מדהים אני 99 אחוז קונה את המשחק, מה אתם אומרים אם אתם לא כלכך יודעים במה מדובר צפו בסרטון ראיון מהאתר של גיימספוט -(Battlefield 2142 E3 2006 Stage-Show Demonstration) הנה קישור - http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/media.html תהנו!!! :cool2: 8)
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי את המשחק בקובץ RAR שאחרי EXTRACT ישנה תיקיה שאני מפעיל את המשחק דרך קובץ MS-DOS,המפרט בצד,דרייברים 84.21 ומערכת הפעלה מאתמול...</p><p>המשחק נתקע לי כל הזמן,טמפ' של כרטיס מסך 45 מעלות ומעבד 39.</p><p>מישהו מכיר את הבעיה הזאת בסוג התקנה הזה של המשחק?</p><p>יש פתרונות?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
תראו את הסרטון המדהים הזה , איזה גראפיקה מדהימה וצל מדויקת ,מי חושב שלא? חבר שלי טוען שהגראפיקה של סאן אנדרס יותר טובה מהגראפיקה הזאת מי חושב ככה? ושאלה אחרונה איזה גראפיקה יותר טובה של project8 או של SanAndreas ? תודה לעוזרים. והוא גם טען שהצל של סאן אנדרס יותר טוב ? מה דעתכם של איזה משחק הצל יותר טוב? http://youtube.com/watch?v=vXFpJRg4ZaE&mode=related&search=tony%20hawk%20%20project%208
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהוא יכול לייעץ לי איך לעבור את הקטע שבו אני נלחם בקיילינה בפעם השנייה? האם ישנה דרך מיוחדת? תמונה: http://img386.imageshack.us/img386/1710/prince22dp.jpg
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזה משחק אם בכלל של טוני הוקס יצא למחשב[אני מתכוון לדור הבא של הסדרה,אחרי אמריקן ווייסטלנד למי שלא הבין]? אני יודע שלPS2/3 ול360 יצא PROJECT8 שכנראה ימשיך בסגנון של הסדרה אחרי UNDERGROUND1[משחק ראשי זה לבנות לעצמך מוניטין ולהשיג תרגילים וכסף..ויש את ה"קלאסי" כסוג משחק שני..]ולקונסולות של נינטנדו יהיה את Downhill Jam.. אמריקן ווייסטלנד יצא באיחור למחשב,אלה יצאו בכלל למחשב? הם מאותם מפתחים? בכל מקרה נראה לי שאני אעדיף את DOWNHILL JAM.. יותר ארקיידי ולא מנסה להיות מציאותי מדי כמו שניסו במשחקים האחרונים..
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
P4 2.8 ghz 800mhz Radeon X800GTO 256MB SAPPHIRE 1000MB DDR samsung 400mhz באיכות גבוהה ? (1024 עם HIGH) תודה על כל מענה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב מסוים הנה התמונות מישהו יכול לעזור לי? איך הורגים את המפלצות האלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני אחרי שצריך להכנס לפתח הסודי הכנסיייה שמצלצלים שם בפעמונים. ירדתי בפתח הסודי והגעתי למקום עם כספת. ויש את המספרים של הקוד על איזו אבן שמונת על השולחן, גיליתי את ארבעת המספרים רק שאני לא יודע איזה צירוף צריך לשים בכספת מארבעת המספרים. מי שיודע בבקשה שיעזור לי. תמונה: http://img89.imageshack.us/img89/1553/callof2lh.jpg
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום !!! יש לי STEAM והתקנתי CS וכשאני רוצה להיכנס לסרבר הוא מעלה לי את ההודעה הזאת: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=89288 מה זה אומר Command line ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
GTA 4: תוכן בלעדי בגרסת ה-Xbox 360 אחר שכבר הכריזה בתערוכת E3 האחרונה כי Grand Theft Auto 4 ייצא תחילה ל-Xbox 360, ורק חודשים ארוכים לאחר מכן לפלטפורמות אחרות, מודיעה חברת המשחקים Rockstar כי במסגרת שיתוף הפעולה המתרחב בינה ובין מיקרוסופט יפותח שפע של תוכן בלעדי ל-GTA 4, אשר יוצע לבעלי ה-Xbox 360 בלבד. התוכן הבלעדי יופץ באמצעות שירות המשחקים המקוון Xbox Live. עדיין לא ברור האם מדובר בתוספות מינוריות כגון תלבושות ורכבים נוספים, או שמה Rockstar מתכוונת להציע לבעלי ה-Xbox 360 הרחבות משמעותיות יותר בדמות שלבים ואתגרים חדשים. סוני, המתכוננת בימים אלה להשקתה העולמית של קונסולת הפלייסטיישן 3, מבטיחה שירות משחקים מקוון משלה אך בעקבות ההסכם בין מיקרוסופט ו-Rockstar נראה כי שירות …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש רכבים בהרחבה הנ"ל של בטלפילד? איזה כרטיס יכול לריץ NFS MW בגרפיקה גבוהה? ה9600 256mb שלי מריץ אותו רק בגרפיקה די נמוכה עדכון: בקשר לרכבים- החלפתי מפה ויש
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אוקי בגלל המלחמה בצפון יש לי מוטיבציה משום מה לאיזה משחק אסטרטגייה יפה מלחמה מודרנית.. אף פעם לא התעמקתי בגאנר,משחק אסטרטגיה מודררני ולא WW2 ..לא כולל קומנד אנד קונקר
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
heya הורדת דמו של Medal of Honor Allied Assault Spearhead Demo, נכנסתי למסך של הראשי, המשרד.. לאן אני נכנס כדי לעשות מצב של שחקן יחיד? (לא רוצה לשחק ברשת) לאן אני צרילך ללכת 10X
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את ה PS2 עכשיו או לחכות לXBOX , השאלה היא כמה לחכות . הבעיה היחידה שלי עם ה PS2 היא שהיא כבר שנתיים בשוק ואני לא יודע לכמה זמן היא עוד תשאר , ואם שווה להשקיע עם כך , וה XBOX היא יחסית חדשה אז עוד אפשר .... לנצל אותה לפחות 3 שנים ואז זה שווה את הכסף. תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המשימה היא לחזור לבסיס איפה שיש את הרכבת והגשר... איפה נמצא הבסיס ואיך חוזרים אליו?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-