עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by CrazyMonkey,

בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא IntelCore i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GBRAM מערכת הפעלה 32 Bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by gman_il,

מזל טוב. http://attackofthefanboy.com/news/modern-warfare-3-wins-shooter-of-the-year/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Galit17,

כשאני מקבלת QUEST איך אני יודעת לאן ללכת? הסתכלתי במפה ולא רשום לי לאן...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח שרת ישראלי עשיתי חיפוש מצאתי אתר אחד מסכן שניקרא "Hypernia",אם למישהוא יש עוד מידעה אני ישמח לשמועה על זה. מה שחשוב שהלוקיישן יהיה בארץ .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר, הפרסים, והקבוצות המשתתפות. אז הנה כל הפרטים! מבנה הטורניר: בטורניר ישתתפו 40 שחקנים. לטורניר יהיה שלב בתים, ולאחריו שלב פלייאוף. שלב הבתים: השחקנים יחולקו לשמונה בתים, כאשר בכל בית חמישה שחקנים. יהיה סידינג כללי, לפיו השחקנים יחולקו לבתים. כל שחקן ישחק נגד שאר השחקנים בבית, סה"כ 4 משחקים לכל שחקן, בפורמט BO1. מכל בית עולים שני שחקנים לשלב הפלייאוף. שלב הפלייאוף: בעצם מדובר בטורניר של 16 שחקנים, בפורמט Single Elimination. המשחקים יהיו BO3. בסיבוב הראשון שחקנים לא ישחקו נגד יריב מהקבוצה שלהם, וכן שחקנים שסיימו את שלב הבתים במקום הראשון, ישחקו נגד שחקנים שבשלב הבתים סיימו במקום השני. משחקי הגמר ישודרו בליווי קריי…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by raiman1,

האם ניתן עדיין להרשם לתחרות? אם כן האם אפשר לשחק לבד או שחייבים קבוצה?? והאם יש שם קונסולות/מחשבים אן שצריך להביא מהבית??

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. כללי APB הוא משחק יריות המתמקד במלחמה בין הפושעים לשוטרים בעיר San Paro. במשחק נמצאים מספר NPCים שאותם מעלים רמות ועם כל רמה נפתחים דברים חדשים שניתן לרכוש החל מנשקים,בגדים,רכבים,סמלים ועד לשיפורים לנשק ולרכב. למשחק יש 3 "מודים" של מפות: Social district כאן ניתן לעצב רכבים,לעצב את השחקן שלך,לעצב סמלים לקנות חפצים של אנשים אחרים דרך מערכת מכירה פומבית וסתם להסתובב ולדבר עם אנשים אחרים כשמשעמם. Mission districts 2 מפות גדולות שבהם ניתן לבצע משימות דרך מערכת בניית קבוצות שבוחרת מספר שחקנים מצד הפושעים ומספר שחקנים מצד השוטרים ויוצרת משימה דו-צדדית (2vs2, 3vs3 וכו'), כשאחת הקבוצות צריכה לבצע משימות והקבוצה השניה צריכה למנוע מהם לבצע את המשימה. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לחברי קהילת Call of Duty ב-HWzone! הדיון הזה נפתח במטרה לרכז ולשתף את הקהילה בכל וידאו חדש על סדרת CoD שווה צפיהזה המקום לשים מונטאז'ים מעניינים, גיימפלי או סתם משהו מצחיק או מעניין שנתקלתם בו. יש לשמור על דיון נקי מספאם והודעות מיותרות ומומלץ כמובן להביא סרטוני גיימפלי שלכם. אפתח עם 2 סרטונים דלוקס4 בשאוטקאסט (כנראה אחרון לMW2) MAZARINI פרסם מונטאז' COD4 חדש:

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. NOM.ESET Tournaments Series - December Monthly Finals עוד מעט נגמר לו חודש דצמבר, ושמונת השחקנים הטובים ביותר לחודש זה יאספו ביום חמישי הקרוב (ה5 לינואר) כדי להלחם על 600 ש"ח! חלוקת הפרסים: מקום 1 - 300 ש"ח מקום 2 - 200 ש"ח מקום 3 - 100 ש"ח בנוסף, 50 ש"ח יוגרלו בין אחד מהשחקנים שהשתתפו ברוב הטורנירים במהלך החודש אך לא זכה בפרס כספי. הטורניר והשידור יתחילו בשעה שמונה בערב וימשכו עד שנגיע לטופ4 (סיום סיבוב 3). הארבעה שחקנים שנשארו יחזרו במוצ"ש (ה7 לינואר) כדי לקבוע מי האלוף לדצמבר שיעלה לשחק מול WhiteRa! פורמט הטורניר הוא Double Elimination, כמו כל חודש דצמבר השחקנים יבחרו את המפה הראשונה על פי Map Veto. הבראקטס: הטורניר ישודר על ידי CheapCheese ו HecticSC בש…

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  10. הי אנשים מה שלומכם? בעקבות בקשת Sectorix ו Hectic החלטתי להראות לכם איך השיטה עובדת! להלן תמונה של נקודות דירוג לפי גודל הטורניר:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Berilia,

היי חברים לבסוף מצאתי מקום נחמד לדבר עם אנשים על SC2 התחלתי לשחק לפני מספר שבועיים בערך, ולמרות חוסר הזמן שלי אני מנסה להשקיע כמה שאני יכול אני כרגע מדורג מקום 44 ב Silver Leauge באירופה ואני בטוח שרבים ממכם חושבים שזה לא שווה כלום אבל היי אני שחקן מתחיל ובשבילי זה ממש משמח ^^ למרות שאני מפסיד די הרבה :\ אז אם מישהוא רוצה למצוא אותי ^^ אני Berilia גם בSC2 והקוד של המשתמש 699 ואם למישהוא יש קישורים שימושים או דברים מעניינים לספר אני אשמח לשמוע אה אני משחק בעיקר Protoss

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by ezb2co,

רק כשאני במסוק או מטוס, יכול להיות תוך שנייה או אחרי רבע שעה... לא כשאני בשום מצב אחר

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by ori24,

התקנתי את המשחק אך אני לא מצליח לשמור את השלבים. התקנתי את WINDOWS GAMES LIVE אך עדיין זה לא אפשרי. שאני מעלה את המשחק לא נפתח לי שום תפריט של הWINDOWS LIVE וגם בסמל הLIVE בתפריט המשחק לא מוביל לשום מקום. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים, בסופ"ש האחרון כתבתי כלי נחמד שמשנה באופן אוטומטי שמות של קבצי ריפליי לפי תוכן כדוגמא שמות השחקנים או המפה. הכלי רץ באופן אוטומטי ברקע ובודק אם נשמר ריפליי חדש ( או ידנית אם תרצו ) ומשנה את שם הקובץ לפי תבניות מוכנות או תבניות שתוכלו לכתוב בעצמכם. שחררתי את הכלי דרך TeamLiquid בכתובת http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=303760 מקווה שזה יעזור לכל מי שנתקל כמוני בבעיה של ניהול קבצי ריפליי מרובים והשנאה שבלעקוב אחריהם .. SECTORIX.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by nat64x,

היי, תבדקו את המשחק החדש Q.U.B.E - משחק הגיון 3D שממוקם בעולם קוביתי מרתק. הזכיר לי את בולו חשיבה למי שמכיר מימי ה-386. המשחק מבוסס מנוע UNREAL, ועכשיו קצת תמונות: משימת אתגר: זהו משחק קצר, גמרתי אותו בכ-3~3.5 שעות, אז אני מעמיד אתגר זמן למי שמסוגל לעקוף אותי (לאחי לקח 5 שעות). משחק קטן, בערך 500MB, מי שצריך עזרה למצוא לינק יכול לפנות בפרטי. לא חסר יצירתיות במשחק, היחלצו מהקוביה! נ.ב. לא יודע אם זה רק אני, אבל חטפתי תחושת בחילה רצינית וסחרחורת במהלך המשחק מתנועת המצלמה או מהעולם המוזר, קחו את זה בחשבון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? אז ככה אנחנו מפרסמים את טורניר מספר 19 של התאחדות למשחקי המחשב בישראל: http://www.z33k.com/z/hd5 כרגיל ההרשמה חינם רק שהפעם חוק Pure חל על הטורניר ויהיה אפשר להרשם מעל ל- 32 שחקנים וכולם ישחקן באמת באמת כמובן הכל תלוי ב- CheckIN! כרגיל ינתן פרס לשחקני ברונז עד פלאטינום רק לשחקנים שישחקו בטורניר בלבד! עכשיו להפתעה: הפרס למקום הראשון הפעם ומעכשיו יהיה ציוד של חברת SteelSeries! הפרס הראשון להפעם יהיה SteelSeries QcK Diablo III Limited Edition! אז תרשמו אנשים ונתראה בע"ה ביום רביעי בשעה שמונה!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by GbeTech,

בהנחה שהוא מקורי ולא כבר תפוס. הבנתי שההתקנה ותפעול של BF3 קצת מורכבים עם Origin ושות', אתם צופים בעיות אם אני פשוט אקבל CDKEY מקורי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by x-boy_24,

היי. התחלתי לשחק במשחק אבל יש לי בעיה , אני לא יכול לשמור . כשאני נכנס למשחק זה שואל עם אני רוצה לעשות משתמש, כשאני לוחץ על OK אז פשוט רק לי הלוגו של המשחק על כל המשחק ושום דבר לא מופיע לי . איך אני יכול להתחבר (יש לי סידיקי בשביל אונליין) והמשחק אצלי דרך הסטים . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם ! כמו בשנה שעברה גם השנה קבוצת PwR תתחרה ב - SC2CL הלוא היא ליגת הקלאנים האירופאית, השנה הוגרלנו לבית 3d יחד עם 11 קבוצות נוספות מכל רחבי אירופה . לעונה הנוכחית הצטרפה לקלאן ליג לא אחרת מ - NOM Gaming והוגרלה לאותו בית כמו.......PwR Gaming !! לשמחתנו הרבה (ואני בטוח שגם לשמחת הצופים) המחזור הראשון במסגרת הליגה תהיה בין 2 הקבוצות הישראליות PwR&NOM. המפגש ייערך ביום שלישי הקרוב ה-7.2.12 בערב כנראה בסביבות השעה 20:00 (זוהי לא שעה סופית) וניתן לשינוי בהתאם ללו"ז הקבוצות. המפגש כמובן ישודר בשידור ישיר ולינק לסטרים יינתן בהמשך. אני מאחל בהצלחה לשתי הקבוצות השנה בליגה ומקווים כי נצליח לייצג את ישראל בכבוד

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. שלום אני רוצה לרכוש את המשחק battlefield bad company 2 בחנות מסוימת ורציתי לשאול האם צריך להשתמש בדיסק כל פעם שמשחקים או שמספיק להתקין את המשחק פעם אחת?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by TheGuy123,

רוסטר HornySpartan Zoasoler GemCrash UnStoped deadlypig dsmanmanman47 yaman46 Lionelo נ.ב dsmanmanman47 מאשר

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by plissje,

שלום חברה, בשיטוט ברחבי קהילות LOL הבנתי שיש המון שחקנים אשר עדין לא התאגדו לקבוצה וכמובן שהמון שחקנים אשר רוצים להשתתף ולא יכולים, ומכאן הנושא הזה. כל שחקן אשר מעוניין לשחק בטורניר אך אין לו קבוצה (או כל סיבה אחרת) מוזמן למלא את הטופס הבא ואני יוסיף אותו לרשימה. עפ"י כמות השחקנים נבנה קבוצות אשר ישתתפו בקאפ המתקיים ביום שבת הקרוב! למעוניינים, יש להגיבה בפורמט הבא: - שם: - כינוי במשחק: - סוג שחקן: (AD, AP, Jungle, Support, Tanks) תהנו

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  23. אני משחק בBF3 אך ורק בMP, אחרי שהכרטיס מסך הקודם מת (9800 GT יהי זכרו ברוך) החלפתי לGTX560. במפות כמו CASPIAN BORDER כשאני מסתכל למרכז המפה אני רואה ריצודים שונים וכתמים, לפעמים עד רמה של כמעט כל המסך שחור וכל מה שאני רואה זה את הכלי נשק מרחף באוויר. לפעמים החלפה מרובה לאקדח פותרת את הבעייה לפעמים היא חוזרת כשאני חוזר לרובה. כשאני מסתכל לכיוונים אחרים הכל נראה תקין. דרייבר מעודכן ישר מהאתר של nVIDIA לא פתר את הבעייה. גם לא להוריד את הגרפיקה לרמה הכי נמוכה. בתקופת ה9800 מעבר לגרפיקה ברמה של מדיום פתרה את הבעייה. ב560 לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לצאת מזה. מישהו מכיר או נתקל בתופעה דומה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by עידןאופיר,

אני צריך תאריך מדויק של היציאה של הקונטר החדש שעומד לצאת וגם האם יצאה גרסא בטא?תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים