עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו מכיר פשוט צ'יט שאפשר לעבור שלב קדימה? אין לי כבר כח...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DORAZABI,

רכשתי את המשחק מסטים התקנתי עברתי את שלב הטעינה המסך מתחיל בסרטון עם הבהובי ניידות אך אחרי שתי שניות אני מקבל הודעה SOCIAL CLUB ERROR 1005 לחצתי אוקיי ואני מועבר לדף עם הוראות של רוקסטאר לבעיה זו אך עשיתי את כולן ושומדבר לא הועיללל...מה עושיםםם שילמתי על החרא הזה 240 שקל.

3. Started by johnwoo,

שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kill_b7,

חברת המשחקים הקרואטית Croteam הכריזה במגאזין (הקרואטי) GamePlay כי היא עובדת על הכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן של Serious Sam. הכותר החדש מבטיח להביא את אותו אקשן פרוע וחסר עכבות בהם התאפיינו הכותרים הקודמים, בשילוב עם מראה משופר בזכות מנוע הגראפי החדש Serious Engine 3 . בשלב זה לא חשפה החברה עבור אילו פלטפורמות מפותח הכותר, אך מרבית ההערכות מצביעות על המחשב האישי כבחירה העיקרית למשחק. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=104749 מת על הסדרה הזו

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by Nazzz,

סוף סוף הסגתי את HALO אבל כאשר אני מתחיל להתקין אותו מופיעה לי הודעה שאין לי מקום במחשב וא שאין לי מספיק זיכרון יש לי מחשב P4 1.8 256 RAM GeForce FX 5200 64 MB 40 ג'יגה מה הבעיה משהו יכול להסביר לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה לעוזרים :

6. Started by natan805,

משחק טוב?. מה המטרה של המשחק פחות או יותר .האם זה בסגנון שעושים כסף וקונים טנקים או שקונים כמה טנקים שרוצים בלי כסף או שיש הגבלה כי בשלב הראשון קניתי טנקים ולא ראיתי שום דבר שמזכיר כסף או משהו שמתבזבז אז קניתי כמה שבא לי.האם זה ככה? ב.איך מזיזים את המסך לאלכסון כמו שעושים במקש space אבל שהמסך יעצור ולא שאם אני עוזב את המקש הוא חוזר לברירת מחדל.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Roshos,

אני התחלתי לשחק בטייקון סיטי ניו יורק וגיליתי שבכל פעם שאני מנסה לעבור שלב אז המשחק יוצא לי והווינדוס מבקש לשלוח דו"ח שגיאות... אני ממש בבאסה ואני לא יודע מה לעשות..

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by AviCrash,

היי כולם!!! יש לי בעיה קטנה בפיפ"א... כל פעם שאני מגיע בערך למחזור ה25/6 בליגה... הוא טוען את המשחק ויוצא לווינדווס... לשחק משחקים ידידותיים אפשר ולהתחיל ליגה אפשר אבל מהר מאוד שוב יוצא לווינדווס... אם אני מוחק את השמירה,אפשר להתחיל חדש אבל שוב,עד למחזור 26 בערך... מה אפשר לעשות!? אגב,יש לי אקס פי 256 DDR פנטיום 4 1.7

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

כמו כל ישראלי טוב גם אני כשאני קורא באתר כמו גיימר על רישום לבטא אני נרשם בלי להיות בטוח למה אני נרשם. הפעם לשם שינוי הצלחתי להכנס לבטא של המשחק הזה. קצת מידע: זה מין משחק פעולה-אסטרטגיה באינטרנט. ישנם 2 קבוצות ולכל אחת יש מנהיג שהוא בעצם משחק את המשחק כמשחק אסטרטגיה (ממבט עליון) ואחראי על שדרוגים, הוצאת עובדים ובניית הגנות. שאר השחקנים משחקים את המשחק ממבט ראשון או שלישי כקשתים, לוחמים וכנראה עוד כמה דברים. ו... כמו בכל משחק המטרה היא לנצח את הקבוצה השנייה ולהרוס לה את הבסיס. כתבה מלאה על המשחק ותמונות ניתן למצוא כאן. אני כרגע בשבלי הורדה של הבטא וכנראה אוכל לשחק רק עוד כמה ימים (הכרטיס מסך בתיקון) ואז אוכל לדווח לכם אם הוא שווה. אם יש כאן עוד מישהו שהצליח להשתחל לבטא ש…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by cold fire,

ישנם הרבה מאוד מקומות במשחק שאני יכול לדוג אך אנני יודע איך דגים כבר טחנתי את המשחק ובדקתי הרבה פורמים של המשחק אך אין תשובה/תגובה בנושא זה ואם יש או שהתגובה לא מובנת או לא עובדת

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. האם ה-Knuckles הם מה שיהפוך לדרישת הבסיס החדש במשחקי מציאות מדומה מתקדמים? לכתבה

13. Started by DeancD,

כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  14. אני אישית מעדיף שמה את הקסמים הקבועים שלי, וגם חרב אחת גדולה, ועוד חרב קטנה+שיריון, וחץ וקשת, ומטה קסם מועדף. מה אתם דוחפים שמה?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  15. היי התקנתי את המישחק על WIN7 , במישחק יחיד זה עובד 10 , אבל במולטי פלייר זה לא ניכנס אפילו לפתיחה ורושם שיש בעיה בקובץ ההפעלה EXE , קראתי קצת בפורומים באנגלית וניראה לי שיש בעיה עם ההפעלה במערכת דיירקס 10 , יש עוד מחשב עם WIN7 ושם זה פועל תקין, מה יכולה להיות הבעיה? רוני

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by ColonelJackass,

http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com# צפייה מהנה!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by SensatioN,

הרגתי את כולם וזה, השוטר אמר לי מה לעשות ... קיצר מה אני מזיין בשכל תראו את התמונות [סליחה שהם גדולות אם זה מפריע למישהו אני יקטין]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. השאלה בכותרת... יש מישהו שעוקב באופן צמוד אחר התפתחות המשחק ומתכנן לשחק בו?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. אנשים פירמטתי תמחשב אני בא להתקין את מרכז היצירה של הפיפא..זה מתקין סבבה..ואז שאני פותח אותה זה מראה לי שגיאה ואי אפשר להכנס לזה !! יש לכם מושג למה ? בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. עזרה...אומרים לי שקיבלתי ROOF SCOP ו SIDE MORRORS ...ואומרים שזה באיזשהי חנות בשם BODY SHOP ואין לי מושג איפה זה .. מישהו יודע???

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by balagan,

יש מצב מישהוא יכול להביא לי לינק מהיר להורדה של המשחק הזה? (קאונטר סטריק קונדישין זירו....)

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

neversoft (המפתחת של Tony Hawk ו Guitar Hero) מצטרפת ל IW, Treyarch, SLADGEHAMMER ו RAVEN ותעבוד על משחקי COD RAVEN ו neversoft היו בין המפתחות הראשונות שנרכשו על ידי ACTIVISION (יותר נכון RAVEN הייתה הראשונה ו neversoft השלישית), בשנים האחרונות ACTIVISION צמצמה את כוח העבודה של שתי המפתחות ונראה כאילו גורלה של neversoft יהיה כגורלה של RAVEN. במקום לפתח משחקים מצויינים כמו שהם עשו בעבר הם יעזרו בפיתוח COD http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/06/14/call-of-duty-revealed-as-neversofts-new-fps-project/#comments_top

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  24. היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by gilloze,

שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.