עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by danamas,

אני משחק LOL כבר המון זמן ומחפש להצטרף לקבוצה של חברה רציניים, לא ילדים קטנים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני לא מצליח לשחק שני שחקנים במשחק הזה. המשחק כן מזהה את הגיימפאד ואת המקלדת אבל במסך בחירת השחקנים אני יכול לבחור רק שחקן אחד וכתוב WAITING FOR PLAYER TWO אך לא ניתן לעשות דבר (לא עם המקלדת ולא עם הגיימפאד)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

שווה לי לקנות אותו?.... כאילו מה חדש בו.... יש מודלים חדשים לאנשים\רובים... וזהו... שניה ואני מקבל את CS:S ?... ועם יש מקום להשיג את CZ בזול בבקשה תמליצו. תודה אהה ושאלה חשובה הם סדרו את כול הבעיות עם הפינגים? למשל בראשון שצריך להוריד את רמת הסאונד ולשפר את כול הFPS הזה ע"י ביטול סינכרון אנכי...?... תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by LIOR42,

מחפש המלצה למשחק שחמט טוב !

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by taurus007,

יש לי משחק x-com apocalypse יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO וכרטיס קול Live 5.1 עכשיו כמעט הכל תקין , אני מתקין את המשחק אבל אין סאונד במשחק , יש תוכנה אחת ששכחתי את שמה שעושה אמולטור לסאונד וברוב המשחקים היא פותרת את הבעיה אבל במשחק הזה לא , ניסיתי לשחק עם התאימות אבל ללא הצלחה למישהו יש עוד רעיון ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  6. רוצים להתנסות במי ידיכם (ועיניכם) במשחק החדש והמדובר של יוביסופט, לפני שהוא מושק במחיר מלא? ביום שישי הקרוב תהיה לכם הזדמנות חודש מרץ מסתמן כמו חודש חם במיוחד לחובבי המשחקים ב-PC, עם השקות צפויות לכותרים כמו Far Cry Primal, היטמן השישי, Need for Speed – וגם The Division של יוביסופט. משחק הפעולה השאפתני בעל האלמנטים שהושאלו היישר מעולם משחקי התפקידים וה-MMORPG סיים לאחרונה בדיקות בטא סגורות, עם לא מעט פערים אך גם שלל מחמאות שבאו לאחר שנוצרה תחושה כללית כי יהיה זה עוד כותר של המפיצה הצרפתית שייראה לבסוף כמו צל של האופן בו הוצג בתחילת הדרך – וכעת, אולי כדי לחזק עוד יותר את הבטחון במשחק, ביוביסופט מתכננים לתת לכולם הזדמנות להתנסות בו, במסגרת בטא פתוחה. רו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

שלום, התחלתי לשחק HL2 ונתקלתי בבעיות בשמירות שלי. כאשר אני מנסה לפתוח את השמירה, אני מקבל הודעה שיש בעיה בזיכרון, ואז המשחק נתקע. אני בשלב עם האיש הזה שנותן את הSHOTGUN אם זה עוזר. יש לציין שנתקלתי בבעיה הזו רק בשלב הזה, מכיוון שלשני שהגעתי לשלב הזה הצלחתי לםתוח את השמירות. עכשיו אני לא יכול לפתוח אפילו שמירה אחת. יש למישהו פתרון לבעיה? תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Mon6ooSe,

אוקיי כפי שכולכם יודעים, היה איוונט שבו שיחקנו CAPTURE THE FLAG רק עם אופנועים סכינים וX BOW, את המשחק צילמנו כחלק מניהול הקהילה, הכנסנו אותו ליו טיוב ואנחנו מגישים לכם את הרגעים הכי מצחיקים בכל האיוונט, אי אפשר היה לעשות את זה יותר טוב. זוהי דגימה קטנה לכל האיוונטים שהיו ויהיו, כיף גדול חברים תודה על כל שניה של משחק אתכם את האיוונט פתחנו בקבוצות הבאות: קבוצה שהתחילה בצד האמריקני: ירין צברי, תותחן משנה יובל זוהר: נהג רועי אלישר: תותחן משנה תמיר ז'לזניאק: נהג בקבוצה המתחרה שהתחילה בצד הרוסי: רז שון משה דניאל לאחר ראונד ארוך של כמעט חצי שעה החלפנו צדדים והמשכנו לשחק בתור הרוסים.

9. נקרה משחק מעניין, הפעם זה יהיה RPG מזווית גוף ראשון. המשחק יתרחש בלונדון בעתיד הקרוב, כאשר מתרחשת פלישה של יצורים מהגיהנום אל לונדון. (נשמע קצת מוכר, לא?) http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/preview_6123193.html?tag=boxcar_pc_preview_image http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/index.html

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  10. השאלה בכותרת הבנתי שהוא כבר יצא. אז למה אין שום דבר עליו ברשת? אפילו לא דמו?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by MegaStorm18,

יש לי בעיה אממ היום התקנתי אותו והכל הלך חלק ויפה עכשיו הבעיה היא כזאת, אני משחק בו אולי 4 שעות רצוף ועשיתי הרבה משימות, עכשיו שאני בודק את הסטטוס שלי הכל עולה לי למעלה , השרירים הכושר השומן אבל יש לי בעיה, הrispect -הכבוד שלי ורמת כושר בכיוון נשק נשארים על אפס אפילו שאני עושה משימות שנותנות לי כבוד וכל זה זה נשאר על 0. האם זה באג או משהו? [attachment deleted by admin]

12. היי אז כמו שבכותרת רציתי באמת לדעת האם הגרפיקה של קריזיז באמת כזאת כבדה או סתם בנו אותו לא טוב כאילו האם אפשר לייצר את אותה רמה של גרפיקה כמו במשחק ושיהיה יותר קל מחבינת הדרישות כלומר מנוע אחר או בנייה נכונה?! או הוא בנוי טוב אם סתם כבד ?חחח

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by Bengo5,

התקנתי FIFA שמתי קראק ואני בא להכנס למשחק והוא לא נפתח.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן, אשמח לדעת אם מישהו פה קנה את המשחק או מתכוון לקנות את המשחק לקראת יציאתו שבוע הבא. אם כן, איזו גירסה קניתם או מתכוונים לקנות (רגילה, דלוקס או אולטימייט)? אם לא, למה לא? אני אישית עוד לא קניתי את המשחק ועוד לא החלטתי אם לקנות אותו. מרגיש שיש עליו הרבה פחות "באזז" ממשחקים קודמים של באטלפילד.

15. Started by kidO,

אני לא יודע באיזה פורם לכתוב את זה אז עם אתם רוצים תעבירו אממ אז ככה בדרך כלל כל המשחקים עובדים לי חלק למרות זאת מדי פעם בכל משחק שאני משחק בו הרבה זמן המחשב נטקע לי לגמרי ואי אפשר לעשות כלום (ללחוץ על מקש הWindows אלט כונטרול דיליט וכל השאר) מה לעשות פליז תעזו לי או לפחות תגידו לי מה הבעיה ???????? Motherboard CPU TypeIntel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800) Motherboard NameIntel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard ChipsetIntel Springdale i865PE System Memory1024 MB (DDR SDRAM) Display Video AdapterRADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB)

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by Tomerm,

או בשמו המלא : Dark Ages of Camelot. משחק רשת המוני (MMORPG - לא ניתן לשחק לבד) : תארו עולם המורכב מ 3 יבשות, בכל יבשת חי גזע אחד (האלפים, הויקינגים, ובני Camelot). בתחילת המשחק אתם בוחרים להיות אחד מבני הגזעים אלו, זה יהיה עולמכם, כאן תשחקו, תעלו בדרגות, תכירו מאות אנשים חדשים, ולבסוף תגנו עליו מפני הגזעים האחרים. כמו בכל משחק RPG טוב תבחרו סוג דמות מסויים (לוחם, קוסם, מרפא, גנב - לכל סוג דמות לפחות 3 סוגים שונים של דמויות בכל יבשת (לוחם אלף יכול להיות HERO או CHAMPION בעוד שכויקינג הוא יכול להיות Wariorr, Shadowblade, קוסם Camelot יכול להיות Wizard, Cabalist, Sorcerer בעוד שקוסם אלפי יכול להיות Mentalist Enchanter, Eldrich). מדובר שיותר מ 10 סוגי דמויות שונות בכל יבשת …

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  17. שלום בבבקקקקקשששה אם מישהו יכול לתת לי קישורים להורדת התוכנות האלו כי אני חיפשתי שעות ואני לא מוצא =\ 1. the all thing eye 2. cheeting death 3. והקובץ התקנה של קאונטר לסטים וד"א אם אני רוצה להתקין dod digital paintball וכל אלה איפה אני מוצא את זה FFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אני משחק כהרגלי במשחק, Garry's Mod דרך הסטים. עכשיו המשחק עובד ברשת טוב מאוד, שאני מנסה לעשות משחק רגיל בלי אף אחד, אני מקבל את ההודעה הזו. עכשיו העיניין הוא שאתמול שיחקתי במשחק, היום בבוקר אני הפעלתי את המחשב ומנסה להריץ את המשחק וכלום רק הודעת שגיאה. תודה מראש לעזורים. [attachment deleted by admin]

19. Started by wooper,

היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by Arnold,

מאתי שאני מתחיל לשחק ב SPLINER CELL והמחשב קורס אחרי לחץ במשחק . בבקשה תעזרו לי. :'(

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by coorva,

יש לי את המשחקים המקוריים UNREAL TOURNAMENT 2004 STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC שניהם במצב חדש לגמרי עם חוברות הדרכה בעברית. מעוניין להחליף אותם במשחק FAR CRY טום 055-666061

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם כאן כמה פראגים שצילמתי בקאנאלס אם אהבתם פרגנו בלייק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eyal,

ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by r6900,

אני מחפש הרבה זמן את המשחק וורמס 3D אם אתם מיודעים מאיפה להשיג את זה חוץ מה רון :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי בעיה עם ה need for speed, אני משחק בו ואז פתאום בלי שום הודעה הוא זורק אותי מהמשחק החוצה ל windows ולפעמים הוא נותן מסך כחול שלא כתוב בו כלום וסתם המחשב תקוע ונותן רק לעשות reset מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? נ.ב יש לי מחשב AMD 3000+ 64 BIT זיכרון 1GB וכרטיס מסך radeon 9800 pro

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.