משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
עכשיו שמתי לב שקיבלתי את ה-KEY שלי לבטא.. שנרשמתי אליה לפני כמה חודשים טובים P: עוד מישהו משחק? אני כרגע מוריד. שוקל 3GB. מי שלא שמע: http://lotro.turbine.com/ משחק MMORPG שאמור "להחליף" את World Of Warcraft. מבית היוצרים של LOTR כמובן. יוצא לשוק ב-4 לאפריל, כרגע בבטא. וכמובן, איך אפשר בלי כמה SS? http://lotro.turbine.com/index.php?page_id=62&siid=7 ^ דף המלא של SS נראה משחק ענק. יש מצב אני אפילו אשלם עליו OO" [מה שבחיים לא עשיתי, רק במשחק אחד - Face Of Mankind] יאללה, מי בא לשחק איתי?
-
- 61 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם. הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\. אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף. אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
רק אם מותר לשאול את זה בפורום...באיזה משחקי fps אפשר לשחק במולטיפלייר בצורה חופשית (בלי סריאל)? מדבר על משחקים בסגנון sof2,cod,moh,css וכו' איזה לא דורשים מספר סידורי בשביל לשחר במולטי? אם אסור למחוק בבקשה...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק כדי להתרשם מהמשחק עכשיו כשאני מנסה לפתוח את ההתקנה זה מה שבא לי יצאתי מכל התוכנות ומחקתי את תיקיית הtemp ואני מחובר לאינטרנט יש לי רשת יכול להיות שזו הבעיה? זאת הבעיה:
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הסרבר שהשתמשתי בו קודם נפל, אתם מכירים עוד סרברים חינמים למשחק WOW?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם אתה משחקים משחקי ספורט ניראה לי שהרוב פה משחקים פעולה אבל עדין מי שכן ואולי מכיר משהו שאני מחפש שיעזור בבקשה .. השאלה האם יש street ball או and 1 למשחב [כמובן אם אתה יודעים מה זה and 1 או street ball ] ? והאם יש מצב שמשחקו החדש של ea sports big בשם street:homecourt יצא למחשב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תראו תמונה. מה אני עושה איך מכבה את האש? [אני חשבתי שדרך צינור אני מגיע לחדר ואז מכבה את האש עם הגלגל אבל אני לא מוצא] מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
http://www.gamepro.com/gamepro/domestic/games/features/97928.shtml
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ואם כן, אז אם אני קונה גם WoW חדש וגם את ה- Burning Crusade ומתקין את שניהם אחד אחרי השני, אז יהיו לי חודשיים חינם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הכי מעודכנת ואני שם הגדרות 1024*1280 הכי גבוהה הכל ועובד חלק אני לא מצליח להפעיל AA אני שם X6/4/2 ואחרי שאני לוחץ "הפעל" וזה אומר שצריך להפעיל מחדש את המשחק וזה מחזיר לAA OFF וגם אם אני יוצא ונכנס זה אותו דבר. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני לא שיחקתי בדמו אז אני לא יודע על היית כל המהומה שם. ממה שאני ראיתי הרעיון עם הזום נחמד ביותר ובלי תקיעות! מה שכן המשחק עצמו (בניה של דברים) לוקחת שנים!! גם כשאני שם עוד איזה 7400 עוזרים... בעיקרון המשחק נחמד לא יותר. כי לא ממש רואים בברור את הטנקים/מטוסים הכל מאוד קטן, גם לאחר זום אין. לקח לי שעתיים לסיים את שלב ראשון בקמפיין שזה ארוך בצורה מטורפת.. גם כל הקטע הזה של צריכת החשמל והMASS מוזר לי ביותר (יותר מידי שטויות לא מובנות), דרך אגב יש 2 דברים של MASS - מה ההבדל ביניהם? לסיכום, אני מניח שאם אני ימשיך לשחק במשחק הזה זה לא יהיה לעוד זמן רב. אני מקווה C&C המתקרב ובא עלינו לטובה לא יאכזב..
-
- 100 תגובות
- 12k צפיות
-
-
-
-
אז ככה, אני מנסה לארגן חברים לשחק בMP של COD2 אם מישהו מעוניין הוא יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, או לחילופין במסנג'ר - roman_15@walla.co.il. כמו כן, תורידו מראש את התוכנה hamachi. הערה - אין צורך במשחק המקורי. הערה למנהלים - לא הוזכר פה שום וארז פרט לארגון משחק מולטי, אל תנעלו, תודה. שיהיה ערב טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קצת חדשות http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MjQxNDcsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= "מארק ריין אומר עכשיו ש Gears of War יעשה את דרכו, בסופו של דבר, למחשב. מארק השווה את המשחק לדרך ש Halo הגיע למחשב ואמר שהמשחק Unreal Tournament 3 גם יעזור ל GoW בכך שיעזור למנוע להשיג תוצאה אופטימלית בשביל פלטפורמת המחשב."
-
- 49 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להסיר את הסאן אנדריאס מהמחשב שלי?! כשאני הולך להסר תוכנות, ולוחץ על הGTA, הוא נותן לי את ההודעה הזאת: Error Loading C:/progra~1/common/~1/instal~1/profes~1/run time/10/50/intel32/ctor.dll the specified module could not be found. מה הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
איזה עוד משחקי אסטרטגיה מומלצים חוץ מסופרים קומנדר יש ? ומה זה COH ? מה השם המלא ? והאם זה גם אסטרטגיה ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ועכשיו אני מנסה לשחק ברשת אז בהתחלה הוא אומר שצריך להירשם באתר של ubisoft נרשמתי כשאני מתחבר למשחק אחרי שאני רושם את השם וסיסמא שלי הוא לא מראה לי שום שרת ואני לא יודע למה? וגם נתקעתי במשחק עצמו בשלב boat אני על ספינה גדולה שם עליה פצצה ואז בא מסוק ויש מישהו שיורה עליי האיש פשוט לא מת ואני פוגע בו מישהו יודע איך עוברים את השלב הזה תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק המקורי ושיחקתי בו לתומי באינטרנט עד שלפני כיומיים כונן הDVD שלי שבק חיים לרוע המזל עם הדיסק בפנים, אין לי עוד כונן במחשב ועד שאני יפתח לו את הצורה כדי להוציא את הדיסק ויקנה אחד חדש יקח עוד קצת זמן... לכן אני מחפש No-Cd למשחק בגרסה העדכנית 1.41 כדי שאני יוכל להנות מהרכישה שלי חיפשתי בכמה מקומות אך לא מצאתי , אם מישהו מכיר מקום שניתן למצוא בו דבר כזה אנא שלח לי לינק תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כל הרגעים שגרמו לכם לצעוק HOLY SHIT!...... טוב אני יתחיל הראשון (לא בהכרח לפי סדר העדפה) הוא הפעם הראשונה שנכנסתי לחדר עם דואל עוזי בהילוך איטי במקס פיין :jump: השני זה יותר כמו משחק שלם מאשר רגע מסוים... FEAR כל המשחק הזה מלא ברגעים כאלה אבל הכי טוב בשבילי זה היה באיזה קטע (די באמצע) שאתה צריך לרדת בסולם ,ואלה ששיחקו בזה יזכרו איך המצלמה זזה שאתה יורד בסולם, ובדיוק שאתה מסתובב כדי לאחוז בידיות של הסולם מופיעה לך הילדה הקטנה הזאת (אם האחיזה שלי בסולם היתה תלויה באמת בידים שלי ברגע הזה היתיי מתרסק על הרצפה :lol:) ואז שאתה יורד בסולם, מסתובב עוד פעם ו PAXTON FETTEL עומד ממולך :screwy: חולני!!!!! דפקתי כזה HOLY SHIT שההורים שלי התעוררי וצעקו עלי :lol:
-
- 54 תגובות
- 5k צפיות
-
-
התקנתי את הדמו וכאשר אני מריץ... המחשב חושב כמה שניות ואז הוא רושם לי את ההודעת שגיאה הזאת של ווינדוס (ההודעה שרשום בה האם לשלוח או לא למיקרוסופט את הבאג..) מישהו יודע מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-