עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Wheel,

כל פעם שאני לוחץ SHIFT בsupreme commander גם אם יש waypoint אחד המשחק יורד ל6 FPS וזה ממש מעצבן כי זה משהו שאני משתמש בו הרבה, עוד מישהו נתקל בזה? מדובר על המשחק המלא (דווקא בדמו זה לא קרה לי כזכור)

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IG,

אני מחפש אתר\ קובץ עם רשימה של כל הקומבואים לכול הדמויות... מצאתי איזה אתר נחמד עם קומבואים לרוב בדמויות, אבל עדיין חסר שם דמויות כמו נוב סאייבוט והמלך (שכחתי איך קוראים לו... זה עם הפטיש הגדול...) תודה

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  4. עוד 30 ימים המשחק מופץ ונכתבים בתקופה האחרונה הרבה PREVIEWS אז מגיע למשחק דיון אמיתי רשמתי מגילה, למי שיש כוח מוזמן לקרוא. התרשמתי היום מהבטא האחרונה של סטאקר, BETA 2945 למולטיפלייר בלבד, אני מודה שלא זכיתי בהגרלות אלא הורדתי את המשחק. *בגרסה הזאת הגרפיקה סופית אולי חוץ מכמה תיקונים ושינוים של הרגע האחרון. נתחיל מזה שנכנסתי למשחק ושמתי הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024*1280 , שמתי לב שאין אפשרות לשנות כמה הגדרות ואפילו AA לא פעל במשחק, על ההגדרות האלה המשחק עובד על ממוצע 30FPS ולא יציב(בין 15 במקרה קיצוני ל55 במקומות מסויימים), אם יש ברק או פיצוץ ליד אז זה צונח ל15-17FPS לכמה רגעים וזה גם משתנה בין יום ללילה,גשם ורוח כך שהקצב פריימים יורד די הרבה פעמים ל25+- יש סיכוי …

• 78 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. Started by siin,

משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם. הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל. מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ? מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by subarel,

אם בחרתם משחק אחר - איזה? כמובן מאותו סוג.... בראל.

• 62 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by kisin,

המשחק אמור לצאת בסוף השנה (אני לא אתפלא אם התאריך הזה יידחה) והוא מיועד לPS3 & XBOX360 ניתן לראות את התמונות בגודל הטבעי שלהם כאן: http://www.gfdata.de/archiv02-2007-gamefront/2783.html

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אומרים לי להביא לנקודה מסומית 12 gunships אבל מה לעזאזל זה gunship ?!?! איזה חייל זה ? משהו יכל להסביר לי בדיוק איך ליצר אותו... (תמונה שלו אולי ? )

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Sting,

שלום, לאחרונה קניתי ג'ויסטיק והתחלתי להשתמש במימד האווירי של המשחק ,אני מעוניין לדעת אם ישנם טיפים כל שהם למטוסים\מסוקים להתחמקות מנ"מ \ א"א , ליירות א"א יעיל ,להפצצת א"ק מדוייקת וכל טיפ אחר שיכול לעזור תודה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by NIRHA,

משום מה אני מרגיש שהשלבים עולים לי לאט ויש לי מחשב חדש !! מעצבן.......

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by avner_100,

שלום יש לי bf2 ומזמן לא שיחתי בו . עכשיו שניסיתי לשחק בפעם הראשונה שיחקתי איזה חצי שעה ואז המשחק נסגר לי סתם ככה... נכנסתי עוד הפעם וזה יצא לי באמצע הטעינה של הסרבר... עכשיו התקנתי את הפאטץ החדש שלהם 1.41 משהוא והורדתי את הקראק והתיקון ל סרברים מ מגה-גיימס ועכשיו יש כמה סרברים יחידים שזה יכול להתחבר אליהם כי אני יכול להכנס רק לסרברים הפרוצים.. שכאני נכנס לסרברים האלה כשזה גומר תתעינה אני לא עושה כלום ואז זה מביא לי הודעה כזאת : תעזרו לי בקשההה אני חייב לשחק אין לי מושג מה לעשותתת ////// תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  14. מחפש משחק מבוסס מלחמה עם כוחות על טבעיים... למחשב, משהו בסגנון דרגון בול אני מניח..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. את F.E.A.R יש לי למרות שעדיין לא שיחקתי בו אבל מה זה F.E.A.R Combat ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by rrroonnii,

המשחק לא זז לי חלק איך זה יכול להיות?המפרט שלי בצד.ויש עוד משחקים כמו פיפא הסרטונים מקרטים לי .ואולי מישהו יכול לומר לי איפה אני רואה כמה מתח הכרטיס מסך שלי מקבל מהספק.?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by עמוס ז,

בנוסף לשרת הישראלי שכבר קיים נפתח שרת ראנק נוסף. פרטים נוספים כאן- http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 תיהנו.

18. Started by Spider76,

שלום הזמנתי את המשחק ואני צריך לקבל אותו מחר.. מישהו נתקל בבעיות בהרצה של המשחק ? פשוט הקודמים בסדרה היו די מבוגאגים. שיחקתי בדמו ללא בעיות מיוחדות אבל לכו תדעו

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  19. סוף סוף Vgames פתחה את השרת Ranked שלה.... עד 40 שחקנים, אם יהיה צורך היא תרחיב את זה ל-64 שחקנים!!! לפרטים נוספים: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 Server IP: 213.8.254.38:16568

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. זה משחק חולני בטירוף... אבל אני נתקעתי בהתחלה שיש את הבחורה ויש מסביבה עיגול ועם אני לוחץ על העיניים שלה הם מתחילה לפחד ואז אחרי דקה בערך היא סוגרת אותם שוב.. עכשיו יש לי את האתר אינטרנט שנתנו לי עם התמונה הקופצת שנעזרתי בה בהתחלה.. האם אני צריך להשתמש זה שוב? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 19:49:31 לא משנה עברתי כבר.אבל אם למישהו יש איזה מדריך למשחק אז שיפרסם בבקשה..

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by TheReaper,

טוב משעמם לי מCSS וכל שאר המשחקים בסדרה ושמעתי שBF2 ממש ממש טוב אבל יש לי כמה שאלות 1. כמה הוא עולה? 2.כמה סוגי נשקים יש (יותר מCSS למשל?) 3.אם יש אפשרות לקנות רק CDKEY בפחות כסף ואם זה שווה בכלל 4. האם יש רכבים 5. כמה שרתים עם פינג טוב (מתחת ל150) יש? 6. האם זה שווה בכלל?

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by IlanF,

כל פעם שאני מדליק את המשחק ומתחיל לשחק, אחרי כמה דקות של משחק מופיעה לי הודעה של just-in-time debugger ששואל אם להתחיל debugging את הבעיה... אני לוחץ NO ואז המשחק יוצא לי אם אני לוחץ YES אז המשחק גם יוצא ונפתח לי הVISUAL STUDIO :s05: צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by halo,

בהתחלה שצריך ללחוץ על E בשביל להרים דברים אמורים לראות את החפץ באוויר או אמורים לראות ידים מרימות אותו? כי אצלי רואים רק את החפץ באוויר ונראה לי שזה באג..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bennnn,

שלום שיחקתי עכשיו במשחק הנל והוא נראה נחמד מאוד למרות שבחרתי בשחקן יחיד הגרפיקה נראית מאוד נחמדה אבל המשחקיות לא ממש עשתה לי את זה חשוב לציין ששיחקתי משהו כמו 10 דק......מישהו ניסה ומוכן להביע דעה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.