עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by JottaGaming,

מה קורה אנשים אני אור מJotta Gaming הערוץ שלי מצלם הרבה דברים שווים גם COD תנו בלייק ובסאב אנחנו כמעט במאתיים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: I Play BO2 Zombie Survival

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. למה אין לי כוח לגמור אותו שוב ואז לשחק בהרחבה.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אחותי ממש רוצה את המשחק של הסנטה קלאוס שקופץ מגג לגג ואוסף מתנות.. אם מישהו יודע איפה אני מוריד דחוף תודה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

עם כל הדיבורים מסביב חובה לנסות את המשחק הזה.. למי שלא מכיר, כל קונה של המשחק מקבל בנוסף קוד אורח, שאותו הוא יכול לתת למי שיחפוץ למשחק של 10 ימים. אני מאוד רוצה להתרשם מהמשחק לפני שאני רוכש אותו ואני מחפש מישהו נדיב שקנה את המשחק ומעוניין לתרום את הקוד אורח למטרה טובה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by stone cold,

ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

(יש לי HL2 מקורי) עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ושכחתי לעשות לוג אאוט בסטים לפני שהתקנתי מחדש ועכשיו כשאני מכניס את הסידיקי בסטים הוא אומר שהקוד כבר בשימוש ע"י מישהו אחר(שזה אני למעשה) .. מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

איך אני נרשם לגרסא הקוריאנית באתר שלהם? http://www.muonline.co.kr זה האתר שלהם אני לא מבין... אבל איך נרשמים בבקשה תעזרו לי.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Nikiller,

אני לא יודע אם אני בפורוםפ הנכון (אם צריך תעבירו) ואני הולך לשאול שאלה ממש מפגרת... אני רוצה להריץ את ה AC על 1680X1050 עם כל ההגדרות עד הסוף...(מסך 20") אני מקבל 22-30 FPS הכרטיס עם OC דיי רציני.. והמשחק עובד טוב.. אם אני מוריד את ה SHDOWS ואת ה MULTISAMPELLING ל-2 ו-1 בהתאמה אתה הרזולוציה ל 1280X1024 אז המשחק רץ 35-55 =] אבל אני רוצה את המקסימום... השאלה היא כזאת: לבעלי ה88GT וAC כמה FPS יש לכם ברזולוציה הנ"ל?(יכול להיות שהוא חלש מידיי???) והאם יכול להיות שיש רכיב שמגביל אותי?(כי אני בונה על 4870 בקרוב..) תודה מראש.. NIKILLER

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  9. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=12&id=861 לא מאמין. פשוט לא מאמין כוסעמק המחשב שלי כמעט במינימום!אלה הן דרישות מינימום מה הולך במנוע של המשחק הזה מי תיכנת אותו?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

התקנתי את המשחק ושאני בא לשחק אני רואה את הכול חווץ מי החילים והטנקים ויש לי כרטיס מסך ראדון 9000 ומה אתם אומרים nfs carbon יעלה לי במחשב יש לי פנטיום 4 2.4g 1 גיגה זיכרון וירטואלי

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by שניצל,

הגיע הזמן לעוד באנדל: https://www.humblebundle.com/ רק Psychonauts היה מספיק כדי להפוך את זה למומלץ במיוחד, ו-Stacking/Costume Quest הם תוספות נחמדות גם כן. Brutal Legend גם אמור להיות טוב, אבל דורש תשלום של לפחות 8$.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liel_edri,

מוכר משתמש סטים ב 25$ משחקים: Rocket Leauge , CS:GO ליצור קשר בסקייפ: liel8080 או בדיסקורד : liel#1577 או דרך השחקן הראשי שלי בסטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198300176237

13. קבוצת פריצת משחקים מוכרת הפיצה לרשת כותר - בהסכמתם ובברכתם של יוצריו. האם זו תחילתה של ידידות מופלאה? לכתבה

14. סתם חפשתי לי רקעים מגניבים ברשת ופיתאום אני רואה באיזה אתר של משחקים שיוצא מתישהו המשך לC&C Tiberian Sun!! בבקשה תגידו לי שאני לא מדמיין http://forums.filefront.com/showthread.php?t=214967

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בצד אתם יכולים לראות את המפרט החדש שלי ועכשיו אני רוצה סוף סוף לשחק באיזה משהו.. כמובן הכרטיס מסך עדיין קצת מגביל לכן את GTA הגם ככה בעייתי אני שומר לכרטיס מסך חדש, במה כדאי לשחק בנתיים? אני אוהב משחקי אסטרטגיה , יריות , מרוצים..

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. היי ברגע שאני מפעיל את קובץ ההפעלה , אני רואה לחלקיק השנייה מסך שחור וחוזר לשולחן עבודה , יש בעיה עם כרטיסיי NVIDIA 7600 GT ? רוני

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Internal,

מי שלא מכיר את המשחק ולא שיחק בראשון פספס חח ג'אנר כמו קווסטים הטובים שהיו פעם בדו מימד ציבעוני ושמח (מונקי אילנד 3) מומלץ בחום...

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  18. אני לא מבין מה אני צריך לעשות שם כיאלו טיפסתי על המקומות האלה שאפשר ליקפוץ עליו אבל את המקום שהוא מנסה להגיע לו לפנים אני תמיד מפספס אותו ובמקום השני של הקפיצה שאני אמור להגיע אליו לכתף אני תמיד עף מימנו ולא מצליח להאחז בו תודה על העזרה נ.ב מוזר שאין טרד רישמי למשחק הזה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה. שיחקתי לפני כמה שנים בTomb Raider שיצא ב2013 ומאוד אהבתי... אני רוצה לקנות את ההמשכים וראיתי שיש 2 המשכים וגם יצאה גרסה בשם "Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration" היא כוללת בפנים את Shadow of the Tomb Raider ואת Rise of the Tomb Raider שבהם לא שיחקתי? ניסיתי להבין קצת מגוגל אבל לא לגמרי הבנתי במה מדובר. אשמח לעזרה בנוסף, יש לי גם PS4 PRO וגם מחשב שאני מאמין שיריץ די טוב. יש הבדלים בין הגרסאות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the man,

מה קורה חברה? איזה אתרי קודים , צ'יטים , walkthrough אתם מכירים. אבל שיהיו באמת טובים. תודה. :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בקרוב אני מקבל את NWN ואני מתלבט איזה גזע לבחור אז אני צריך הרבה מידע אם אפשר???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by משה222,

שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by גיא מ,

שלום לכולם ברצוני לדעת אם יש מדריך של בניית משימות בarma 1 קצת מסובך הקטע של הסקריפטים ואם יש מקום שממנו אפשר להוציא סקריפטים מוכנים כבר תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. Started by Lynch,

אם מישהו מעוניין אז פתחו קאפ ב ESL ב MW3 : http://www.esl.eu/eu/mw3/news/239119/

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בטלפילד 1942,ויטנאם,סימס 2 שאני משחק וחבל יל על הדיסקים כל המשחקים מקוריים והם נישרטים פה ושם שאני מחליף בין הדיסקים... יש איזה דרך לגרום למשחק לעבוד בלי לשים דיסק של המשחק

• 8 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.