עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by id3232,

הצלחתי להפעיל את המשחק מצויין אבל ישנה בעייה אחת. הווינדוס חוסם לי את תקיית MY DOCUMENTS מסיבה שלא הצלחתי להבין ולפתור וזה גורם לכך שאני לא מצליח לפתוח פרופיל חדש בתחילת המשחק. לפי מה שראיתי זה גם מונע ממני לשחק במשחק בכלל! אם למישהו יש פתרון שיודע כיצד ניתן לעקוף את פתיחת הפרופיל בבקשה שיעזור לי. תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. מצורפים לינקים לשני סרטים ברזולוציית HIGH DEFINITON שמציגים את המשחקים רץ על הPS3 ועל הXBOX360 במקביל. תסתכלו ותגידו אם אתם רואים איזהשהוא הבדל בגרפיקה בין שני הקונסולות. Fight Night 3: http://www.gamevideos.com/download?videoId=7727&url=http%3a%2f%2fdownload.gamevideos.com%2f7727%2fgv.com.PS3vsXBOX360ComparisonFNR3VideoHD_1280x720.wmv Madden NFL 2007: http://www.gamevideos.com/download?videoId=7729&url=http%3a%2f%2fdownload.gamevideos.com%2f7729%2fgv.com.PS3vsXBOX360ComparisonMadden07VideoHD_1280x720.wmv

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by dark_zero,

בבקשה למשחק הראשון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by ben060,

לאחרונה במהלך המשחק הוא נתקע לי ואני לא יכול לעשות כלום, אני לא יכול לסגור את המשחק או לצאת ממנהו הדרך היחידיה היא להתנתק מWINDOWS איך אני בודק אם זו בעיית חומרה או שבעיה במשחק? ניסתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש אבל זה לא עזר. יש תוכנה שבודקת אם יש בעיה במשחק או משהו כזה? או שיכול להיות שזו בעית חומרה אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by amit123,

http://www.igames.co.il/he/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/Alan_Wake_%D7%A0%D7%93%D7%97%D7%94_%D7%9C-_2008 עדיין לא אושר רשמית ע"י אתר ידוע....אבל אם כן זאת דחיה רצינית ומבאסת....

• 71 תגובות
    • 11.2k צפיות
  6. Started by yoav9,

אז זהו, שאין לי :-/ :-/ למישהו יש מושג איך אני שם???? בתודה מראש יואב... נ.ב. זה ממש ממש דחוף... :'(

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק unreal 2 המלא בבקשה עזרו לי :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כיצד נדע באילו אתרים לקנות משחקים? אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות את המשחק SUBNAUTICA ואינני יודע כיצד אוכל לדעת שהמקור שממנו אני קונה את המשחק, לא יוכל לגנוב את פרטי האשראי שלי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בקיצר היום נעשה כמה מישחקים!! אז הינה השרת והסיסמא: aoe3zone 111222 זהו השרת מחובר יאללה תבואו ......

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Don_Makaveli,

יש פה מישהו שמשחק? אולי נעשה משחק פורום.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by eladsh,

קבלו מה ראיתי: http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2017 מזה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! התקנתי את המשחק,לאחר תקופה הוא הראה לי שגיאה של prism3d. בעבקות כך הטעינה של המשחק ניפסקת ואין באפשרותי לשחק בו. אפשר עזרה איך לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. פנו אלי בבקשה אם בא לכם לעזור, אני יכול אפילו לתת פרס סמלי של כמה דולרים בפאיפל למי שיכול לעזור לי!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by ares13,

www.gindis.com

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by wolf_silver,

טוב ככה הקובץ עצמו הוא קובץ שאתה מתקין אותו והוא מתקין את המשחק call of duty ברגסטר כי הדיסק של ההתקנה של הcall of duty שלי לא טוב !!! ועכשיו כדי לשחק בחדש אני צריך שהמשחק יהיה מותקן ברגיסטר מאיפה אני יכול להביא את הקובץ לא יודע איך קוראים אבל אני יודע שיש קובץ כזה תודה לכולם תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by 246810,

האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. הורדתי את המשחק, סיימתי את כל הBASIC TRAINING ! עכשיו קיבלתי גישה ל INFATRY TRAINING יש משימה 1 שמסומנת אני עושה NEXT ועוד NEXT ועוד אחד עד לאן שזה בעצם MISSION BRIEF ויש שם איזה HONOR ו LOYALITY בלי שום בחירה, אני לוחץ NEXT וזה חוזר לי לתפריט הראשי!!!! למה זה ככה??

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. קניתי WOW ובבתוך הקופסא היה מין פלייר כזה עם קוד שמאפשר לשחק 10 ימים ללא תשלום. השאלה איך נרשמים לשירות הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by yuval1101,

קניתי גיימפאד חדש, חזק ברמות שמתאים גם לסוני וגם לPS. לכן אני רוצה לחזור לבערך חודש לסוני אחד שקבור אי-שם אצלי בבית ואני רוצה להשיג משחקים חמודים "חדשים". אני רואה מלא משחקים ל PSP ותתקנו אותי אם אני טועה אבל זה ה-PS הנייד, עכשיו באה השאלה: האים המשחקים של ה-PSP יעבדו גם ב-PS1? תודה מראש אחים שלי, ועוד משהו שאני חייב לעשות.... אני חייב לתת לכם את התמונה של הגיימפאד השולט שקניתי: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Iron Man,

סוף סוף הורדתי CS, אחרי מיליון ניסיונות, ואני פשוט לא מבין מה כל כל כיף בCS ? אולי תסבירו לי אתם? נ.ב TFC RULEZ

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  21. יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת : אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינה פיתאום מגיע מסוק יש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץ מה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ? THX

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Bose,

אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות. אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005. http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חברה שאלה שתמיד סיקרנה אותי אז החלטתי לשתף אותכם.. האם יש אפשרות לגבות משחקים לפני שמפרמטים את המחשב ואם כן מה עדיף לגבות או להתקין מחדש?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by IME3,

אני לא רואה שום שרשור בנושא המשחק הזה והתחלתי לשחק ויש מה לומר בשום שלב לא ציפיתי ליותר מידי מהמשחק הזה החשיפה שקיבלתי אליו הייתה מאתר gametrailers והדבר היחיד שהרשים אותי היה הגראפיקה התחלתי לשחק בו אתמול כבר והמשחק לא מרשים ממש מהתחלה הוא נראה קצת מוזר ולא מלוטש יש קצת בלאגן ויזואלי בעיניים מערכת הנשקים והיכולות קצת רופפת וככה גם התנועה עצמה של הדמות שאתה משחק והמקומות שאתה יכול ללכת אליהם לקפוץ ולרוץ אבל מה עכשיו אני בערך שעתיים בתוך המשחק והגעתי לקטע שאתה צריך לטפס לפסגה של שרשרת הרים גבוהה כמו בסרט על מנת למצוא את הדרקון שלך ובשלב הזה נהיה אפשרי לעוף ברחבי המפה עם הדרקון ומה אני יגיד לכם זה די מרשים המפה עצמה גדולה ומפורטת ורואים הרבה פרטים אפילו במרחק רחוק ממך…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by KRS1,

חיפשתי גם באמצעות התוכנה שפירסמו כאן: The All-Seeing Eye אבל עדיין לא מצאתי ישראלים.. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.