משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי יצרנו קבוצה שיעודה לתת עדיפות לחברה שלנו (אלו מאתנו שמשתמשים באתר) באתר https://www.steamgifts.com , המטרה היא לשתף את המשחקים העודפים שלנו בין חברי הקהילה :-) החברות באתר היא חינמית (כך גם הכניסה להגרלות) אך יש סף כניסה להצתרפות לאתר (לפי שווי חשבון סטים). קישור לקבוצת הסטים (הכרחי מכיוון שהיא הסנן בתוך האתר רק חברי הקבוצה רואים את ההגרלות באתר): http://steamcommunity.com/groups/IL-Giving קישור להגרלה הראשונה (בע"ה יהיו עוד): https://www.steamgifts.com/giveaway/vUbh2/dust-an-elysian-tail נשמח אם תחזקו את הקבוצה (בין אם כמשתתפים בהגרלות בין אם בנתינה לקהילה) מקווה שזה לא בניגוד לחוקי הפורום :-)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום כאשר אני מזרים משחקים מה-PC לטלוויזיה בסלון (42") הטקסט מוצג באופן קבוע בכל המשחקים מאוד קטן וממש קשה לשבת על הספה ולקרוא ככה. אני מחפש פתרון להגדיל את הטקסט או לחילופין את המסך כולו או אפילו משהו כמו שינוי ברזולציה או כל רעיון אחר שיגדיל את הטקסט/את כל המסך. האם למישהו יש איזה רעיון בעניין?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יוצר בשם Razed שילב מספר מודים קיימים ל-GTA V לחבילה אחת שמשדרגת כמעט ללא היכר את המראה של לוס סאנטוס לכתבה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת ה-Humble Bundle החדשה מספקת לנו דיל מעולה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחרי האכזבה היחסית מגירסת ה-PlayStation 4, גם גירסת המחשב האישי של המשחק בעל 18 קווינטיליון כוכבי הלכת נתקל בבעיות משלו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עדיין לא התנסיתם באחד ממשחקי התפקידים הטובים ביותר שנוצרו? עכשיו כבר לא יהיה לכם שום תירוץ לזה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי חברים! פוליביוס הוא אגדה אורבנית על משחק ארקייד שגרם לתופעות לוואי הרסניות אצל השחקנים. מדובר כמובן בסיפור מדורה, אבל, מסתבר שהאגדה האורבנית צמחה משלל אירועים מאוד מאוד מעניינים שאכן התרחשו במציאות. ככל שחפרתי בנושא, לא האמנתי כמה המציאות קרובה לאגדה. או כמו הפתגם המפורסם: המציאות עולה על כל דמיון. חילקתי את הוידאו לשני חלקים. חלק א' פשוט מספר את הסיפור של פוליביוס, האגדה האורבנית. חלק ב' נכנס לעובדות שמאחורי האגדה, ופה בעצם היתה רוב עבודת המחקר. מדובר בתחקיר הרציני ביותר שנעשה בארץ בנושא, וגם בסרטון הכי עובדתי שראיתי על הנושא הזה עד עכשיו. כמו תמיד, מקווה שתהנו ושיהיה לכם סוף שבוע נהדר. שלכם, אולדסקול.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גמיינג: GIGABYTE Z170 i7 -6700k rx480 nitro+ oc DDR4 3000hz אני מפעיל את המשחק TOMB RAIDER החדש ולא משנה אילו הגדרות גרפיות אני עושה (גבוהות/נמוכות) (DX12/DX11 ) אני לא עובר את 60FPS, יתר המשחקים הכול כשורה, לפי סירטונים שראיתי ביוטיוב ובנצ'מרקים עם חומרה חלשה יותר עוברים את ה70 בקלות. אשמח לעזרה, נ.ב בנוסף האם יש לכם תוכנה לתצוגת ביצועי המחשב מומלצת? אני משתמש כרגע ב DXtory
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום !!! אני מתקשה למצוא סיריאל למשחק פיפא 2016(יש עליו הגנת סיסמא של origin) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא או בדיעבד לתת לי לינק הורדה של המשחק +קראק תקין(הכוונה שלי למשהו שעובד לכם כמובן) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת משחקי Worms האהובה חוזרת אל מרכז הבמה עם כותר חדש שנראה נהדר וזוכה לאהדת הגיימרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קונספירציה של סוני ומיקרוסופט, או שבאמת יש בעיה במשחק? http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אשמח לדעת אם מישהו פה קנה את המשחק או מתכוון לקנות את המשחק לקראת יציאתו שבוע הבא. אם כן, איזו גירסה קניתם או מתכוונים לקנות (רגילה, דלוקס או אולטימייט)? אם לא, למה לא? אני אישית עוד לא קניתי את המשחק ועוד לא החלטתי אם לקנות אותו. מרגיש שיש עליו הרבה פחות "באזז" ממשחקים קודמים של באטלפילד.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה סרטון חדש שלי, הפעם על המקרה שקרה לי עם G2A. אשמח לפידבק על הסרטון ועם אהבתם אשמח גם לליק וסאב!סרטון
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המפיצה EA Games חושפת דרישות מערכת ומאפיינים גראפיים מפורטים עבור כותר הפעולה הטרי של יוצרי Call of Duty לכתבה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג מציינת את חג ה-Halloween עם הנחות על יותר מ-5,000 כותרים שונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו לשמוע על עוד כמה מבצעים משתלמים מאוד בענקית הקמעונאות, שזמינים לזמן מוגבל לכתבה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מודר מוכשר מביא אל העידן המודרני את גירסת הקונסולה הייחודית של משחק הפעולה האלמותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברים. התקנתי את המשחק והמשחק פשוט לא זז. נראה כאילו הוא רץ ב 2-3 פריימים, מקרטע בטירוף. גם כשאני מוריד את כל ההגדרות למדיום הבעיה לא נפתרת ככה שאני לא חושב שזה בעיית ביצועים אלא באג או משהו אחר. מותקן אצלי הדרייבר האחרון שיצא שאמור לתת תמיכה במשחק ויש לי GTX 1080 ומעבד 6700K, ככה שאין מצב שהמשחק הזה לא אמור לרוץ אצלי על הגדרות לפחות גבוהות. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עידן בו VR מתקדם ואיכותי יהיה זמין ללא צורך בפריסת כבלים בכל רחבי החדר קרוב יותר ממה שחשבנו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה הטרי Titanfall 2 מצטרף אל Battlefield 1 וזוכה להצלחה מרשימה מאוד אצל המבקרים, אך האם זה יספיק בכדי למנוע ממנו מלהפוך לכשלון מסחרי? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
הייצור של קונסולת ה-Wii U יופסק בקרוב, וכעת כל העיניים נשואות אל ה-Switch לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן שה-Wii U מסיימת דרכה מוקדם מהמשוער, הגירסה המודרנית והממוזערת של נינטנדו לקונסולת ה-NES האגדית שלה זוכה לביקוש עצום והופכת למראה נדיר ברשת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-