משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היום שוחררה גירסאת האלפא של Live for Speed s2 אקיצר הורדתי Lfs unlocker s2 ואני לא מצליח לפתוח איתה את המשחק.. מישהו יודע איך משתמשים בה?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כל פאר קריי בפחות מ70 דקות!!! http://www.youtube.com/watch?v=SH_ocuvVF7k זה לא סופר מריו או משחקים מסכנים אחרים...FAR CRY !!! הוא לא נהנה כל כך , אבל עדיין - יפה!!!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ממצב? תראו פתחתי את הדיון הזה כדי שתגידו לי מה המשחקים (חמישה משחקים) שהכי אהבתם כמעט ואין לי משחקים במחשב ואני רוצה להוריד כמה אז בבקשה תגידו לי! :)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברה, תגידו אם אשפר לשחק RA2 ב-kali או ב-GameSpy/GameSpy Arcade? אם כן איך מגדירים שם את ההגדרות?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB אני רוצה כמה משחקים בגרפיקה מעולה לנסות אותו.. עדיפות למירוצים ופעולה... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המשחק ואני רוצה לדעת אם אני ואח שלי נוכל לשחק באותו זמן במשחק באינטרנט. והאם נוכל לשחק מ- IP שונה? תודה! אג"ב - אולי כדאי לפתוח דיון רשמי על BF2 כי אני רואה שלהרבה אנשים יש שאלות בקשר אליו...
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אם אפשר בעיברית (ההסבר לא הCHEAT) וכן שיחקתי קצת בלי צ'יטים קשה לי מדי קורה לא עכשיו בא לי לעבור כמה מסכים בקלות המשחק הזה טוען המון זמן ושנפסלים מתחילים בתחילת השלב אבל הוא פשוט נראה מדהים וגם הCUTSEEN יפים ומושקעים זהו בא לי להמשיך עם העלילה בלי להתאמץ בתודה מראש האיש שסיים את MONTEZUMA REVENGE את כל 9 השלבים עם 10 כובעים הנקודות התאפסו לפחות פעמיים (הנקודות הגיעו עד 1000000 ופסילה כל 10000 ) שזה לא דבר פשוט בכלל במיוחד שאין SAVE
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הוא פשוט יצא עוד שלושה ימים ואטארי משיקה אותו בישראל לפני כולם ;D ולא ראיתי דיברים עליו http://www.gamespot.com/922154 אז ,מה דעתכם למשחק? יש משהן מחכה? ציפיות? אני מחכה לדמו(אם יהיה ),אבל לפי התמונות/סרטונים נראה טוב
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס ל-BAL גם עם שחקן שאני יצרתי וגם עם שחקן מקורי מהמשחק (MESSI או RONALDO או TORRES וכו'..) וכשאני בא להתחיל משחק לא משנה באיזה מסגרת, המשחק מקבל קראש.. מה הבעיה? השתמשתי בצ'יטים כדי להעלות את ה-GP אם זה עוזר לפתרון הבעיה.. Cheat Engine 5.5
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשחק מקרטע לי על הגדרות גבוהות אז הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות וניסיתי להחליף קראק והמשחק עדיין מקרטע לי וזה המחשב שלי: Intel core i3-2100 CPU 3.10 GHz 3.0GB RAM AMD RADEON HD 6800 SERIES תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
את הקטע שהוא מרים מן בלון גז ענק כזה...?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
http://www.us.playstation.com/consoles.aspx?id=3# זו הגירסא של הפליי סטיישן שקניתי ורציתי לדעת אם מוכרים ג'וק בשבילו
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אבל אין לי ברירה: בBF3, ממש בתחילת המחק, אחרי שהקרון מתפוצץ, המחשב כותב "SPACE". אני לוחץ על הספייס בר בכל מיני מקצבים ואורכים, והוא תמיד נופל מהרכבת. מה בדיוק צריך לעשות שם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הגרסה של אמפריו של CSS והכל היה בסדר על אתמול. מאתמול בfind servers לא רואים את השרתים הישראלים, ושאני מנסה להכנס לשרתים שכן יש (החל מפינג 120 בערך..) אני מקבל את ההודעה הבאה בזמן הטעינה: This server is using a newer protocol (6) than your client מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חשוב להזכיר יש לי את המשחק המקורי שנקנה בדיוק אתמול. נירשמתי ל Rocker games עשיתי ACTIVE כמו שצריך,הוספתי ב LINKID את games for live. אני נכנס למשחק,רושם את החשבון LIVE שלי ( האימייל שאני משתמש בו ) רושם שהתחבר וצריך להוריד פאצ.. לוחץ אישור זה עומד על הדף 5 דקות בהורדת הפאצ. ואז שוב פעם אומר אתה צריך להתחבר ל LIVE ואני רושם שוב פעם את ה LIVE שלי ושוב פעם מוריד פאצ ושוב פעם צריך להתחבר ל LIVE התשגעתי כבר ואני ממש מאוכזב... מישהו פה יכול לעזור לי בבעייה המעצבנת הזאת? כי אם אני משחק בלי LIVE גם לשמור שמירות אני לא יכול
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אוקי. זה שווה ערך לפצצת אטום בתעשיית המשחקים, אחרי שנים של עבודה תחת מיקרוסופט ופיתוח של הכותר הכל-כך מוצלח שלה HALO באנגי' חותמת עם אקטיביז'ן ל 10 שנים. לא במקרה העיתוי הוא לאור עזיבת רוב צוות העובדים הבכירים של IW הולך להיות חריף ומענין
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
זאתי תקופה שהם היו צריכים כבר להוציא תמונות של המשחק החדש או לכתוב משהו יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשק זה Soldier of Fortune Payback אבל אני לא מוצא את דרשות של מחשק ??
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לא שמעתי עליו הרבה בביקורות ברשת, אבל הוא עושה רושם של משחק מעולה. הגראפיקה שלו מדהימה! מזכירה קצת את Assassin's Creed http://www.2-worlds.com/#
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ממש קטנה, של אלה של כן או לא: במשחק UT2003 (שוב - לא 2004) יש משחק גם לשחקן יחיד או שזה רק משחק רשת?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני קונה Xbox (כי מצאתי אחד ב 200ש"ח ממישהו שעוזב לחו"ל ורוצה להיפטר ממנו) אין לי שמץ איך עובדים איתו, עם ה XBOX. קראתי את הטרדים שפורסמו כאן. הרבה הזכירו כאן את הצ'יפ מוד אבל הם יצאו מנקודת הנחה שכולם יודעים מה זה. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר דרך האתר? או דרך Messenger: spesho@walla.com
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה - יש לי את המשחק המלא... הפעלתי את Gamespy...נכנסתי לאיזה שרת וזה מפעיל את המשחק ואז זה כותב Connceting ואחרי כמה שניות זה פשוט חוזר לתפריט של המשחק! למה???? :-\ נ.ב ~~ למי שלא יודע... אפשר להוריד את המשחק המלא + חוקי מכאן: http://www.nvidia.com/view.asp?IO=army_download תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-