עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yigi,

שלום, אני מחפש שם של משחק ישן (תחילת שנות ה-90) שבו הדמות הראשית היא קוף. אני לא זוכר הרבה פרטים מלבד שהיה צריך לאסוף יהלומים וללכת\לקפץ על גגות של בתים. זהו משחק פלטפורמה SIDE-SCROLLING, והיה רץ במערכת הפעלה DOS. ניסיתי למצוא בפורומים ייעודיים אך ללא הצלחה, אם למישהו זה מצלצל אני אודה מאוד... תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by k22,

שלום אני משחק עם אחי ב Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East וכל פעם המישחק ניגמר בניצחון מוחלט לאחד מאתינו שתינו משחקים באותה רמה פשוט ממלכה אחד יותר חזקה מהשנייה באופן מוחלט איפה אוכל לקבל מידע על הממלכות מי יותר חזק ולמה עשו את זה ככה שאין שיויוון ?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Armageddon26,

שיחקתי ב-Portal 1,2 ב-Perspective וב-Limbo ומאוד נהנתי. מכירים עוד משחקים בסגנון?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by dan9,

למישהו יש מושג אני אני משנה בהגדרות שהכונת תהיה רק בזמן הלחיצה זאות אומרת שלא כמו עכשיו שבשביל להפעיל או לכבות אני חייב ללחוץ על המקש....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by adis50,

שלום... התחלתי לשחק במשחק הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב הזה של המשחק כשאני מתבקש ללחוץ על מקש CTRL בכדי לצאת מהרכב (כמו שעשיתי מספר פעמיים לפני כן במשחק) אני לא מצליח לצאת ניסתי גם לשנות תמקש הזה למקש אחר אבל גם זה לא עזר אשמח אם משיהו יכול לעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אין מהלך יותר קטלני מזה, אם הוא מתוזמן כראוי הוא גורם ליריב לסחרחורת, מה שכן לא הכי קל לבצע אותו עם שלט... האמת יש גם את המהלך של סקורפיון ששולח כידון ומושך את היריב, וזה מאוד יעיל, get over here

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by bagetrek,

שלום לכולם קניתי את המשחק לא מזמן BORDERLANDS 2 , ויש לי כרטיס 7950 , רציתי לדעת אם אני יחבר כרטיס נוסף לדוג' 88GT בשביל הפיזיקה , איך המשחק יתפקד ? הבנתי מאנשים שהשילוב לא כל כך תופס במשחק .. חסרים קצת אפקטים של פיזיקס ( שזה נחמד ומוסיף קצת לאווירה .. ) .. מה אתם אומרים ? מישהו ניסה בעבר ? תודה .

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by tmpusr,

יש לי KEY חוקי ואני רוצה להוריד את METRO 2033 - אולי אני אדיוט מושלם אבל לא מוצא את ה-DOWNLOAD LINK. אפשר חוקית דרך BT איכשהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  9. עדיף ישראליות, אבל אם אין איכותיות אז לפחות קהילות דוברות אנגלית. תודה לעוזרים =)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

EA ממשיכה ללכת ראש בראש עם VALVE ומנסה לצמצם פערים. מעט אחרי ההכרזה שבקרוב ORIGIN יהיה זמין גם ל MAC מגיעה הודעה מ DICE שהמנוע המוצלח של החברה גם הוא יתמוך במערכת ההפעלה של אפל. נכון להיום Frostbite 2 הוא המנוע שעליו מבוססים כל המשחקים של EA (בחירה מצויינת של EA, צעד מאוד חכם) ולכן ניתן לצפות שכל המשחקים שמפותחים על ידי המפתחות של EA יגיעו גם ל MAC בצמוד ליציאתם ל WIN PC. כנראה שתמיכה בלינוקס גם היא רק עניין של זמן, EA מנסים לצמצם פערים עם VALVE מהר ככל האפשר והמפסידה הגדולה כנראה תהיה MS שמאבדת את השליטה שלה בשוק מחשבי הגיימינג.

11. Started by shus2000,

פעם היה משחק אסטרטגי שהיה אפשר לבנות חנות מפעלים לסחו בבורסה וכו' משחק כלכלי כזה. אני ממש לא זוכר את שמו... מי שהוא אולי מקיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Snake_Eater,

לא ראיתי פה נושא אחר של פורים אז פתחתי אחד. פורים חלף לו, והגיע הזמן לספר למה התחפשתם. אני הייתי נינג'ה. אני יודע, לא מקורי כ"כ, אבל שיהיה... אבל יש כאלה שלקחו את נושא התחפושת עד הסוף! הייתי בכנס הארוקון 2013 והיו שם כמה חבר'ה שהשקיעו והתחפשו לדמויות מעולם הגיימינג. לינק: http://www.games.co.il/article9388.html מה דעתכם? ולמה אתם התחפשתם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם, קניתי מאמזון את פיפא 13, והורדתי אותו משם. כעת שאני רוצה להתקין אותו, התוכנה מתחילה להוריד את המשחק, במקום להתקין מהכונן קשיח. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר שהתוכנה תתקין מהמחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, ברשותי כ.מסך HD7970 וכאשר אני מפעיל AA קצת יותר מתוחכם ממה שלבליזרד יש להציע עם המשחקים שלה, כל המשחק נראה זוועה ומטושטש להחריד ומתעוות למדי (כולל תפריטים למיניהם והכיתוב, ממש הכול). האם יש דרך לדאוג שה-AA יפעל רק על המשחק ולא על התפריטים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  15. המשחק צפוי להתבסס על עולם חדש ומקורי שייכתב ע"י סופר פנטזיה ידוע (Tracy Hickman) ולכלול מולטי מושקע מאד אבל גם אפשרות אופליין. הדגש במשחק יהיה על חקירה ועלילה ולא על קרבות ואיסוף שלל, כמו כן המשחק אמור להיות בפורמט אפיזודי. המשחק כבר הגיע ליעד שלו של 1M דולר תוך כשבוע וחצי ויש לו עוד כשבועיים וחצי לקמפיין ה - KS שלו. http://www.kickstarter.com/projects/portalarium/shroud-of-the-avatar-forsaken-virtues-0 עוד כתבות על המשחק: http://www.polygon.com/2013/3/8/4076734/shroud-of-the-avatar-richard-garriott http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/08/revealed-richard-garriotts-massive-ultima-successor/ http://www.ign.com/articles/2013/03/08/ultima-creators-next-game-shroud-…

16. Started by E. Shambuzzi,

שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב terraria והתמכרתי קשות... צריך קצת עזרה: יש דרך לא להתחיל כל פעם מאותה נקודה בעולם? כל פעם שאני שומר, אם הייתי באיזה איזור מרוחק, אני חוזר שוב להתחלה. אולי יש איזה דרך לשנות את ה spawn point? זה נורא מתסכל... כמו כן קצת טיפים כלליים כמו מה לחפש, איפה, איך להתקדם באופן כללי יתקבלו בברכה... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by or98765,

ראיתי סרטונים ביוטיוב ש4 שחקנים משחקים ביחד בsurvival mode כשאני משחק עם חברים אני לא מצליח לשחק יותר מ2 איך אפשר לשחק 4 שחקנים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by Kudo,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי את Dirt 3 דרך סטים, כשאני בא להתחבר לgfwl אני לא מצליח הוא רושם שיכול להיות שגיאה ברשת או שאחד מהשירותים של gwfl אינו זמין !!! למרות שבדקתי והfirewall לא חוסם את התוכנית + באתר ממופיע שכל השרתים פעילים גם השרת של האימות. וגם מחוץ למשחק שאני פותח את gfw marketplace ומזין שם משתמש וסיסמא אני מקבל שגיאת 80048401 - תקלת "אימות" וזה פשוט לא מובן כי כשאני נכנס לאתר שלהם : http://www.xbox.com/he-IL/?lc=1033 ומזין את השם משתמש והסיסמא שלי אני נכנס באופן תקין. . וזה פשוט מעצבן, קניתי במיטב כספי ואני לא יכול לשחק?! היה כבר עדיף לי להוריד באופן לא חוקי.... בדקתי גם עם Batman Arkham City ואני מקבל בדיוק אותה התקלה. אני פשוט עצבני פשוט בא לי לשרוף את …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ItachiSan,

היי, רכשתי את המשחק וכרגע אני ממתין למעבד+לוח אם+זיכרון חדשים לפני שאני אתקין אותו (יקח בסביבות החודש בערך לארגן הכל לדעתי). בינתיים אני מתחיל קצת לקרוא כדי להכיר את המשחק. באיזה שרת כולם משחקים? איזה class נחשב הכי חזק ב pvp וב pve? ולמה אין דיון רשמי לשאול בו את כל השאלות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Guy950,

היי, עברתי אתמול לWIN 8 ומחקתי את הכונן הקשיח אז אני מוריד את המשחקים עוד פעם. באופן עקרוני קודם הורדתי את המשחקים שיש לי דרך steam, ארבעה משחקים ירדו לי תוך שעה וחצי אז בכיף. עכשיו אני מנסה להוריד דרך אוריגין את BF3 וזה אפילו לא מתחיל את ההורדה. התקנתי מחדש את התוכנה, בדקתי בהגדרות, הפעלתי את המחשב מחדש. שום דבר לא עוזר, ההורדה לא מתחילה. למישהו יש בעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yogevzak,

שלום לכולם יש לי מחשב די ישן אבל בזמנו היה הכי חזק. ניסיתי להתקין משחק ששחיקתי בו בעבר. Command and Conquer Generals המשחק משום מה לא עולה לי. ויש לי מערכת הפעלה ווינ7,ובעבר היה לי XP. האם זה קשור? המפרט של המחשב שלי הוא: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts וכל פעם שאני מתקין את המשחק עולה לי הודעת שגיאה. חשוב לציין שאצל חבר שלי המשחק עולה רגיל. אז אין בעיה בהתקנה או משהו. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי נמחקה לי ההתקדמות שלי ב Call Of Juarez Gunslinger אחרי עדכון גירסה 1.01 אני צריך את הקובץ autosave.sav. הייתי בשלב 6 אז אם יש מישהו שהגיע לשלב זה או 5 אשמח מאוד אם ישלח לי את הקובץ.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by ZaBaRi,

שלום לכולם! יש לי בעיה שכל פעם שאני נכנס למשחק אני רואה ריבועים ורצפה שחורה אכשיו פעם מנעתי את הבעיה הזאת על ידי דרייבר מAMD תוכלו להמליץ לי מה אוכל לעשות ללא גרימת בעיות? כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 תודה רבה לעוזרים ואשמח לתיקונים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by ColonelJackass,

http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com# צפייה מהנה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by L1ron,

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים