משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי, לא שיחקתי תקופה ועכשיו לאחר שנכנסתי לאוריגין ועדכני את המשחק כשאני לוחץ "שחק" הוא מקפיץ את הדפדפן (כרום - מעודכן) אבל לא מצליח להכנס לבאטלוג אחרי הרבה רענן ומעבר בין התצוגות (ווין 8 ודסקטופ) הצלחתי להכנס חלקית (לא מגיב כלום) ולהוריד את העדכון של הבאטלוג ככה שלדעתי הבאטלוג מעודכן - אבל לא מצליח להיכנס אליו (לא בעיה של יוזר כמובן) אשמח לעזרתכם ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק על הגרפיקה כי יפה\גבוהה מה אני צריך לסמן או object scarring ---ON\OFF post prossecing---------on\off מה לעשות OFF ומה ON בשביל הגרפיקה כי טובה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשחק בשחקן יחיד ב-NBA הזה, אבל כמובן זה קצת קשה להתחלה.. האם יש לכם איזה טיפ או 2? במה להשקיע ומה כדי לעשות? ועוד שאלה, מה החוק המדוייק שאסור לי להיות בעיגול ליד הסל (בעת התקפה / הגנה) 3 שניות או משהו כזה? אני כל הזמן מספיד על זה המון נקודות בגלל שאני לא יודע מה זה הדבר הזה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם, הסיפור מאחורי אחד ממותגי משחקי המכות הפופולאריים בעולם: TEKKEN.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כאשר קניתי את הCS:S דרך הtאתר של סטים הייתה שמה חבילה של עוד 5$ בשביל גרי מוד, אמרתי, 20 שקל בשביל משחק, למה לא? אז קניתי. נכנסתי למשחק, ולא הבנתי מה המטרה שלו, מה אני צריך לעשות ? והכינוי שלי היה n00b משום מה ??? מישהו בבקשה יכול להסביר מה הפואנטה במשחק הזה ? מה אני צריך לעשות ? בתודה ושבת שלום, Quantom.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן ובגלל חוסר במשחקים, החלטתי להתקין Gta vice city אבל בתהליך ההתקנה הוא מעלה לי ארור כלשהו... אולי אתם יודעים משהו על הארור או בגלל שזה מחשב חדש אני צריך להתקין תוכנה כלשהי... הנה הארור שזה עושה: תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היום התקנתי משחק נוסף בסידרת NO ONE LIVES FOREVER המדהימה הנקרא Contract JACK Just Another Contract Killer. עד פה הכל טוב ויפה, אך המשחק עצמו הסאונד לקוי. המשחק משמיע רק SFX (אפקטים כגון יריות, פתיחת דלתות וכו) ולא משמיע את המוזיקה או את הדיבור שמהווה חלק משמעותי מכל משחק - בעיקר במשחקים מסידרה זו שניחנו בחוש הומור ייחודי. משיהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בזמן שה-Wii U מסיימת דרכה מוקדם מהמשוער, הגירסה המודרנית והממוזערת של נינטנדו לקונסולת ה-NES האגדית שלה זוכה לביקוש עצום והופכת למראה נדיר ברשת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם קניתי את המשחק לא מזמן BORDERLANDS 2 , ויש לי כרטיס 7950 , רציתי לדעת אם אני יחבר כרטיס נוסף לדוג' 88GT בשביל הפיזיקה , איך המשחק יתפקד ? הבנתי מאנשים שהשילוב לא כל כך תופס במשחק .. חסרים קצת אפקטים של פיזיקס ( שזה נחמד ומוסיף קצת לאווירה .. ) .. מה אתם אומרים ? מישהו ניסה בעבר ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיימתי להוריד DOD:source ואני בא להפעיל, פותח חלון לאיזה שניה ונסגר, ואז ניסיתי גם להפעיל CSS וHL2DM, לא עובד..., אותו דבר..
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המשחק הישן הזה שהיה אפשר לשחק עם כמה אנשים במסך מפוצל....? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
תמונות שהתחבאו בתוך האתר הרשמי של סדרת משחקי הפעולה מאשרות את מה שחשבנו: Crysis Remastered עומד להיחשף בקרוב מאוד עבור המחשבים האישיים ושלושת הקונסולות המודרניות המרכזיות, עם טכנולוגיית עקיבת קרניים שתוכל לפעול על כל סוג חומרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם אזרחי וגם קרבי, אחד מכל סוג אם אפשר לא מצאתי שום משחק שבאמת שווה. אני מקבל בקרוב סוף סוף ג'ויסטיק נורמלי (Logitech wingman attack 3) וצריך משחקים טובים אזרחי חשבתי על microsoft flight simulator 2004 אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי לסימולטור מטוסי קרב S: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שמעו יום הולדתי קרב !! ואני רוצה את חבילת הסילבר של hl2 אני לא בטוח בקשר לקניה עם הכרטיס אשראי העם זה בטוח ? תהנו אתם !!!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
-
שלום אשמח לדעת האם steam וorigin מקבלות prepaid?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה טוב יותר למישחקים? NTFS או FAT32? יש איזו חשיבות לעניין הזה שבא לידי ביטוי בהרצת מישחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הורדתי ביושוק. ועכשיו המשחק ברוסית יש פאץ/תוכנה שיכולה לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כנסו ל- www.1st.tipo.co.il ותראו למטה את התיבה ps3 vs.xbox 360 ושם התמונה הראשונה של הבוקס ותעבירו את הסמן ואז זה יהיה התמונה של הפס3
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק מצויין או מורכב מדי, מעצבן מדי ומשעמם מהר...?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-