משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין מזה ה-target האלו וכל חצי שנייה הורגים אותי שם. הצלחתי להרוג שניים. אבל אני לא מבין את הפרנציפ של איך משחקים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מבטלים את ה"הכנות למירוץ" וה"נאום" לפני כל מירוץ בNFS SHIFT? אני מדבר על זה שלפני כל מירוץ רואים את שאר המתחרים, וברקע ה"עוזר" שלך אומר לך good luck, be carefull וכו' זה ממש מעצבן.. איך מדלגים על זה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח למצוא אותו.. הורדתם אותו? :-[
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
המשחק רץ באיטיות מטורפת במחשב שלי, ברמה של 1-2 פריימים לשניה. הקטע הוא שעל אותו מחשב בדיוק המשחק פעל לפני שנה בלי שום בעיות. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך, להתקין שוב DirectX, להתקין את המשחק מחדש, אבל כלום לא עזר. כשאני מסתכל על אחוזי הCPU בשימוש הם אכן מגיעים ל100%, אבל איך זה הגיוני? מה גם שהמפרט שלי חזק בהרבה ממה שצריך בשביל המשחק. גם כשאני מריץ את המשחק בלי שום פרוסס אחר ברקע זה לא משפר את הביצועים. המפרט שלי להלן: Windows XP PRO SP3 DirectX 9.0c AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition, 3294 MHz (16 x 206) Gigabyte GA-M68M-S2P (nVIDIA nForce 7025-630a) 2 x 2 GB OCZ DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-6-6-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) Radeon X1950 Pro 256…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד רוצה לשחק במשחק Crysis 2 אבל לפני שהורדתי אותו נזכרתי במשהו שמאוד היה לי חשוב לשאול המסך שלי, הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024 ואני חושב שהמשחק לא יעבוד עליו. תוכלו להגיד לי אם אני יוכל לשחק במשחק או לא?? פשוט אין לי סבלנות לשחק בו כבר . תודה מראש לעוזרים בדבר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הוא עושה מלא בעיות אצלי אני לא יודע בדיוק אם זה אך ורק אצלי או גם אצל אחרים בעיות סאונד לפעמיים לפעמיים יש המון בעיות בגראפיקה וחוץ מזה שכל פעם שהם אומרים לי ללחוץ על איזה מקש ומראים לי איזה אז זה מוצג כריבוע אדום ולא המקש שאני צריך ללחוץ עליו אז הייתי צריך לנחש על מה ללחוץ חוץ מזה בצד ימין יש את הדבר המעצבן הזה של הנתונים של הFPS וכל החרא הזה וכל הזמן בקטעים שהגראפיקה מתגברת הוא רושם שם בצד משהו באדום:"temporary streaming memory pool out of budget" אני לא מצליח למצוא על זה מידע באינטרנט זה רק לי או שגם לעוד אנשים זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי תמשחק Command & Conquer Generals Zero Hour ב 30 שקל כן כן חח התקנתי אותו על המחשב שלי שמותקן בו ווינדוס 7 אולימייט והמשחק לא רץ לי כותב שגיאה ויוצא שמעת שיש בעיות עם הווינדוס וניסיתי למצוא פתרון אך ללא הצלחה אשמח לעזרה ממכם
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס ל-BAL גם עם שחקן שאני יצרתי וגם עם שחקן מקורי מהמשחק (MESSI או RONALDO או TORRES וכו'..) וכשאני בא להתחיל משחק לא משנה באיזה מסגרת, המשחק מקבל קראש.. מה הבעיה? השתמשתי בצ'יטים כדי להעלות את ה-GP אם זה עוזר לפתרון הבעיה.. Cheat Engine 5.5
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל הבעיות הטכניות למעבר לדיון הראשי לחץ כאן אחרי חודשים על גבי חודשים של המתנה וכל כך הרבה ציפייה סוף סוף המשחק Crysis 2 שוחרר ואז באה אכזבה גדולה, אין ספור בעיות ואכזבות כל הבעיות הקיימות ותיקוניים אפשריים חשבונות \ רשיונות בעיה: פרומו קוד לא עובד תיקון אפשרי: קודם כל תוודאו שאתם מחוברים לחשבון ה MyCrysis לפני שאתם מנסים להפעיל אותו במידה וכבר ניסיתם ולא עבד, נסו למחוק קוקיס ולנסות שוב בעיה: רישיון המולטי פליר לא נשמר או רישיון כבר בשימוש תיקון אפשרי: עדכון יפורסם בקרוב או שבינתיים בצעו את שלושת הפעולות הבאות כנסו ל Crysis2, למולטי-פלייר והקישו את הרישיון שלכם תעברו לסינגל תעברו חזרה למולטי-פלייר והקישו שו…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יוצרים:Black Lion Studios מוציאים לאור:Viva Media תאריך:2/2/2011 קונסולות:מחשב/XBOX360 דרישות מערכת: Minimum System Requirements 7 OS: Windows XP, Vista or Windows * CPU: Intel 3.2 GHz or faster * RAM: 1 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * Recommended System Requirements OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ * RAM: 2 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c] Supported Graphics Cards NVIDIA GeForce 260 GTX, AMD ATI Radeon 4870 or similare] תמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממצב אנשים כאן דני ואני שחקן של משחקי FPS כמו המשחק Battlefield וCOD כדי לעקוב אחרי לחצו כאן http://www.youtube.com/user/WeGrandFilms
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=6IZup2sPc7M תגידו מה אתם חושבים ואיך אפשר לשפר אם אפשר לייק וסאב (:
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חחחחחח הסרטון הזה זה סרטון הומורי הוא לא אמור להביא לי שום רווח אבל אני מקווה שתהנו . אתם מכירים את PopQwZz מהפורום אז עשיתי עליו טרול מקווה שתהנו לא שומעים אותי ואני מצטער על זה כמה צחקתי שם אני מת חחח , פשוט תראו
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז מי שפיספס היה היום ODC הראשון לקהילה החדשה. לגמר הגיעו MASSIVE שהביסו את ACT 13-4 וקבוצת REASON שהביסו את היריבה שלהם RFD בחצי גמר 13-3. http://www.twitch.tv/fragonnn/b/425788717 המשחק מתחיל מדקה 12 עד הסוף
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם שחקני קהילת באטלפילד! אתם מוזמנים לבוא ולהתאמן אצלנו בשרת הקלאב לקראת הטורניר הגדול של הקיץ ! תוכלו להתאמן עם חברים ואפילו עם שחקנים אחרים. שרת הקלאב: יש לפנות לצוות הגאטריה בטימספיק שלנו בשביל ארגון השרת. הטימספיק שלנו: 212.199.164.135 חברי הצוות: Sarm1x , RazAz13 , APchiii שיהיה בהצלחה לקראת הטורניר!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
miniclips: פעם בשבוע יתפרסם miniclip של פראגים של שחקני הקהילה. דרישות: פראגים קצרים (עד 30 שניות לא יותר).עדיפות גבוהה לפראגים עם סקופ.פראגים מ5v5 בגאטר/pcw. שליחת הפראגים: את הפראגים שולחים לכתובת האימייל הזאת : hwzonecod@gmail.com הפראג חייב להיות בRECENT GAMES שלכם או למי שכבר יש אותי בסטים אני אוכל לראות את הsaved films שלו ...לאלה שאין אותי בסטים לצערי לא אוכל לראות מה ששמרתם כבר(משחק פח). תשלחו את הפראגים לאימייל בקריטריונים הבאים : שם במשחק: סטים ID: תאריך המשחק שהפראג מופיע בו: נשק: …
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ראשית עליי לציין שאני לא גיימר ונמאס לי ממשחקים מהר מאוד. אבל יש לי אח קטן בכיתה ב 'שהוא ירצה לשחק . יש לי שני אופציות : 1.אני מחפש לעצמי נייד לשימושים אופיס אינטרנט +תוכנות ללימוד שפות +משחקים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9185--- זה המחשב. במידה ומחשב, אני כנראה יקח גם שלט אקסבוקס . 2.או אקסבוקס 360 + מחשב נייד שיריץ רק אופיס ואינטרנט בעיקר, + יכולת לתכונות ללימוד שפות . תודה,
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רכשתי את המשחק ושמתי לב שיש בעיה להפעיל אותו ב eyefinity אני יודע שאפשר לבחור באפשרויות של המשחק fullscreen windowed.... אבל לפי מה שהבנתי הFPS במצב הזה נמוך ללא שום קשר לחומרה שלך. וזה בעצם לא מתאם בין החומרה לביצוע של המשחק, ובגלל זה מורגשת ירידה בביצועים. יש איזשהו תיקון להגדרת eyefinity? או אולי לשנות משהו בקונפיג של המשחק? ד"א יש לי 7970. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המשחק האחרון בסדרה שיצא כלומר במספרים 1 עד 5 אני זוכר שהיה את החמישי אם אני לא טועה יצא מאז יותר חדש?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ב' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ESL TV - Nationscup Semi-Final: Germany vs Israel www.twitch.tv/kazam/old - share & spread the steamlink! :-) בהצלחה לנו <:
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה, טוב אין צורך להציג את עצמי, כולכם מכירים אותי.. כולכם יודעים שאני ממקימי הקהילה, ומישהו שבאמת רוצה לתרום ולהרים את קהילת הקוד בארץ. אני לא פורש, אני פשוט ממש מדלל בפעילות שלי, כי מה לעשות כך החיים כיום. אני מתחבר בכל יום לטימספיק ושמח לעזור לכולכם ואוהב את כולכם. אבל יצא ככה שבכלל הייתי אמור להתגייס כבר ב22.7, ודחו לי את הגיוס ל18.11, ככה שעכשיו אני במרתון להספיק, להרוויח כסף, להתאמן, לצאת, לחגוג, ועוד . והטימספיק והקהילה איכשהו נדחקים לצד. אבל בכל זאת הקהילה תמיד חשובה לי וגם בזמן שאני לא מחובר אני חושב על כל מיני דברים שקשורים לקהילה, וכולם יודעים שתמיד אפשר לפנות אליי ולדבר איתי גם אם אני AFK, תשאירו הודעה אני חוזר לכולם. (אם זה עניין חשוב ולא סתם דבר טי…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=GfMvlL1e9Wg הפעם סידרתי את הבעיה עם הלאגים (Fps).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-