עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by naki,

הגדרתי את הגרפיקה עם הGeForce experience, וזה נתן לי מקסימום בכל ההגדרות.. כשאני נכנס לקרב אני מרגיש איטיות כזאת.. אז הורדתי פילטר ל txaa נמוך.. הורדתי פילטרים יותר ממה שה experience. מגדיר.. ואני עדיין חווה קצת איטיות במשחק. למישהו היה התנסות עם המשחק הזה על כרטיס 770? למה אני צריך לצפות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ns,

איזה פינג יהי לי עם: 1) ADSL 0.5 2) pentium 3 3)500 MHz 4)384 SdRAm 5)G-Force 2 mx200 64 mega 6)windows 98 ???

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by StablyBlade,

איזה משחק מביינהם יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. למי שיש COD1 מקורי ובא לו להחליף איתי בCS,CZ ועוד כמה משחקים בסטים שידבר איתי בפרטי

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by lisly,

כל הזמן נתקע לי , פעם המשחק היה עובד מצויין עכשיו אני לא יודע מה קרה זה עושה לי תשגיאה הבאה, הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/oz80/CZ-P.JPG

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by Snake_Eater,

לא ראיתי פה נושא אחר של פורים אז פתחתי אחד. פורים חלף לו, והגיע הזמן לספר למה התחפשתם. אני הייתי נינג'ה. אני יודע, לא מקורי כ"כ, אבל שיהיה... אבל יש כאלה שלקחו את נושא התחפושת עד הסוף! הייתי בכנס הארוקון 2013 והיו שם כמה חבר'ה שהשקיעו והתחפשו לדמויות מעולם הגיימינג. לינק: http://www.games.co.il/article9388.html מה דעתכם? ולמה אתם התחפשתם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by xb,

כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by EzX1,

ברשותי כרטיס מסך x1800xt 512 מעבד כפול ליבה 3800 אי אמ די ו 2 גיגה זיכרון האם הטסט הזה של פייר החדש משקף את המערכת המשחק על המקסימום שלו והאם אפשר לשחק חלק אם התוצאות האלו תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by SiaTex,

*כותרת* מי זורם? אני מארגן הכל. חוקים: כנראה הראשון ל 25 במתכונת ESL. מפה תקבע על ידי יהיה מחזורים לפי כמות הקבוצות הנרשמות כלומר X קבוצות נרשמות יהיה 8 מחזורים. פרסים: אני מנסה לארגן כמה סידיקיס למשחקים וכנראה שאם אני אצליח אז יהיו תחרויות יותר מעניינות. טיטל בטים ספיק עד העונה הבאה. החוקים המלאים יפורסמו בהמשך אבל בכללי זה כמו ליגה בכדורגל רק של קוד לענות על הסקר בבקשה ולרשום תגובה מי יזרום.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by afekchaos,

רוצה לדעת איך משחקים בניד פור ספיד החדש עם חברים. ניסיתי קצת לא הצלחתי תעזרו בקשה מה צריך להוריד או לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by xgr,

היי מה קורה WHzone אני יודע שזה לא קשור לפה אבל יש לי בעיה בסטים מופיע לי למעלה תיבה אדומה ושמה כתוב : You have ban alert מה שכתוב בתוך : [h=1]This account may have been accessed by someone else.[/h] Steam Support suspects your account may have been accessed by someone else. We are temporarily restricting modifications to this account as a security precaution. Please contact Steam Support so we can assist you. [h=1]How to regain access to your account:[/h] Contact Steam Support and a support agent will verify that you are the owner of the account and restore account access to you. You may be asked to provide proof of purchase for games on the account…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  13. התקנתי ויסטה. הורדתי משחק (חוקי לגמרי) שלא תומך בווינדוס ויסטה. יש איזושהי דרך לעלות אותו על ויסטה ? ( אין מחיצה של XP)

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by ~BaRaK~,

https://www.youtube.com/watch?v=_5lyHZIzW8A&t=804

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Or94,

טוב התחלתי היום את המשחק והגעתי למשימה שאני צריך למצוא מישהו עם מפתח מעל הראש שלו ולעזור לו לעשות משהו ואז להעיף אותו מהמשפחה שלו. מצאתי מישהו והוא נתן לי משימה אבל בכל פעם שאני מגיע לנקודה איפה שהמשימה אין שם אף אחד שקשור אליו ואני לא יודע מה צריך לעשות. איך עוברים את זה?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by RAPIDFIRE,

מישהו משחק ב DLC הזה לא יודע מה קרה לי , אבל נתקעתי כבר על ההתחלה בספריה לא ברור לי מה עליי לעשות עם ה ספרים ואינדקס הספרים מישהו יכול לתת טיפ ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

אחד המשחקים היפים לPC למי שרוצה להתרשם ממנו http://www.gamespot.com/pc/action/coldfear/index.html?q=COLD%20FEAR

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by Quickly,

מחפש משחק טוב אקשן או התגנבות ניסיתי לוסטפלנט יש לו משחקיות כלכך גרועה שמחקתי אותו אחרי 5 דק' moh וביושוק סיימתי תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by VanHalen,

שלום לכולם!! יש לי בעיה קטנה בלבוש. הצטרפתי לגילדת Imperial Legion עם הזמן החלפתי את ה"מדים" המעפנים שלהם. והמשכתי להתקדם אבל עכשיו הם לא מוכנים לדבר איתי בלי מדים. אין לי את המדים האלה וגם אם אני קונה מדים כאלה ולובש אותם זה לא עוזר (או שפיספסתי משהו....) מה אתם עשיתם במצד הזה, הרי אני בטוח שאף אחד לא ממש הולך עם הזבל הזה..... תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torchlight-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ilay22,

זה נראה כאילו אין קשר בין הגדרות לFPS של המשחק הכל בHIGH 1024-768 זה רץ ב 15 FPS הכל ב LOW 800-600 זה רץ ב 18 FPS :s05: איך זה יכול להיות, ומה ההגדרות שהכי מכבידות על המחשב? (מפרט בצד)

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by Meir787,

היי, לא מזמן רכשתי את המשחק הנ"ל, ו... קצת נתקעתי ;D הגעתי לשלב עם הספינה, הרגתי כמה טרוריסטים שיכולתי, התנקשתי בצוות הפיקוד, דיברתי עם המפקדה של הNSA, ניטרלתי את האנטנה, ואני פשוט לא יודע מה עושים עכשיו :\ לפי מה שהבנתי, צריך להרוג את הקפטן של הספינה. אם זה נכון, איפה הוא נמצא ? תודה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by לא אומר,

שלום אני חדש פה.. ורציתי לבקש עזרה!! אם מישו יכול להביא לי את המשחק evil genius או starcrapt או את שניהם אני ישמח מאוד!! אני ממש מבקש!! אני מחפש את המשחקים האלה כבר שבועות ואני לא מוצא מאיפה להוריד.. אז בקשה תיהיו נחמדים ותביאו לי את אחד מהמשחקים האלו או את שניהם!!! בבקשה!! :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :(

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by YairZ,

רק עכשיו שמעתי עליו (הייתה תמונה שלו באריזה של כרטיס המסך שלי), זה משחק שיצא עוד שנה, FPS עם רובוטים/מפלצות. מישהו שמע על המשחק? הנה מספר סרטונים, ממליץ בחום לראות את שני חלקי ה Developer Walkthrough (בעיקר השני). חוץ מהאנגלית של המספר, זה ממש נראה טוב, בעיקר הנשקים. http://www.gametrailers.com/game/5434.html

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by Sarm1x,

עדכון לגבי מצב השרתים: מה קורה קהילת CS:GO השרתים הגיעו והם בתחזוקה . האחראי קהילה יעדכנו אותכם כבר בהמשך ויעשו אשכול מסודר חוזרים לפעילות מלאה ! שיהיה חופש גדול נעים לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.