עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

התקנתי את המשחק ואת הפאצ' עידכון ואחרי שאני נכנס למולטיפלייר הרשימת סרברים שלי ריקה אין לי punk buster אם זה משנה הנה תמונה: מה לעשות?! על מה ללחוץ?!

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום שיחקתי במשחק הזה לא יודע למה אבל האבתי אותו כי זה מעביר לי את הזמן בטירוף והייתי רמה 43 ואיזה מישהו פרץ לי :'(ולקח לי הכול הוריד אותי הרבה רמות הרס לי את השחקן לגמרי והשתמש לי בדברים שאי אפשר להשיג במשחק הבקשה שלי זה אם יש מישהו ששיחק והפסיק ולא צריך את השחקן שלו אז אני מבקש שיביא לי בבקשה כי אין לי כוח שוב להתחיל מאפס תודה רבה לכול העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by progamer,

הקונסולה החדשה של סוני זמינה ואפשר לקנות אותה כבר היום בבריטניה ב"לבריט"(יש אפשרות של הזמנה) ,בכתבה הבאה כתוב שסוני שלחה לשם כ20,000 יחידות לקידום הקונסולה , המחיר של הקונסולה עומד על 400$ המחיר אמור להשתנות בעתיד. רק הגרסאה של ה20 ג'יגה זמינה כרגע. הכתבה: http://www.lebrit.com/page/ps3?entry=ps3_power_up לגבי המשחקים כרגע רק המשחק motorstorm עומד למכירה . אני הזמנתי את הקונסולה שלי לפני שבוע והיא הגיעה אליי אתמול בערב. פשוט קונסולה מדהימה ושקטה ! לאלה שמעוניינים להזמין יש לכם את היכולת הזאת דרך האתר. תמונות של הקונסולה שלי!!! מאוד מרוצה מימנה. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by constantine,

מי האיתה לוקח ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  5. המשחק מפותח ע"י חברת inXile שאחראים על Wasteland 2 שהצליח מאד ב - KS וצפוי לצאת עד סוף השנה. המשחק לא יתרחש בעולם Planescape כמו המשחק הקלאסי אלא בעולם חדש ומקורי בשם Numenera. היום הושק ה - KS של המשחק (כן, הם משיקים עוד KS עוד לפני שהם השלימו את המשחק הקודם שהם מימנו משם) וכמו במקרה של Eternity של Obsydian ההתלהות כל כך אדירה שהוא עבר את יעד 900K הדולרים שלו כבר ביום הראשון. הנה - http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera?ref=live http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/06/torment-2-what-can-source-the-nature-of-a-crowd/ עוד כתבות וריאיונות מוקדמים על המשחק: http://www.rockpapershotgun.com/2013/01/09/planescape-torment-sequel/ http://ww…

6. Started by Elevation,

האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by lmlm,

לעוד תמונות: http://duggmirror.com/gaming_news/AMAZING_NEW_CRYSIS_SCREENSHOTS_AND_COMPARISONS/ :o

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אהלן. קניתי את Borderlands2 לאחרונה (מבצע אחרון של סוף השבוע) בהתחלה התלבטתי אם לקנות את המשחק כי אין לי הרבה חברים (ישראלים) בSTEAM שמשחקים במשחק ובמחשבה שעם אנשים שאני לא מכיר (שסתם יצטרפו) תהיה לי בעיה לשחק (ככה גם אמרו לי בפורומים אחרים). נחשו מה? הצטרפו כמה ארופאיים והיה מאוד כיף לשחק איתם. אחד אפילו לימד אותי הכל על המשחק והיה מאוד סבלני. ואז מצאתי מישהו (ישראלי) ברשימת החברים שלי שקנה גם את המשחק במבצע והתחיל לשחק. הצאתי לו לשחק ביחד. ונחשו מה? ההפך הגמור מאלה ששיחקתי איתם בחול. חפצים? לוקח הכל. אולי כשהמצפון מתחיל לנגן אצלו פעם ב- משאיר לי קופסא עם כמה דולרים. חפצים? על כולם E E E E E ואני מוצא רק ארגזים רקים אם אני מתעקב קצת באיזו פינה והוא רץ קדימה. לשחק בצוות? …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. היי נמחקה לי ההתקדמות שלי ב Call Of Juarez Gunslinger אחרי עדכון גירסה 1.01 אני צריך את הקובץ autosave.sav. הייתי בשלב 6 אז אם יש מישהו שהגיע לשלב זה או 5 אשמח מאוד אם ישלח לי את הקובץ.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by compman112,

האם הAUTORUN של ההתקנה של DOOM 3 נראה ככה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד לא דיבר על המשחק עד עכשיו שיחקתי כחצי שעה ואני יכול לספר שההומר המטורף נשאר והמנוע הגרפי התת מימדי שהדאיג אותי דווקא עובד יופי והמשחק נראה לא רע בכלל. אמנם יש בעיות של תאימות בין הדיבוב לבין תנועות השפתיים, אבל אני בכלל לא בטוח שהמפתחים ניסו להתאים אותם. מבחינת רמת הקושי עד עכשיו זה לא קשה, אבל גם לא הגעתי ממש רחוק.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by frogman,

שלום חברים! 1)האם אפשר לשחק במשחק הזה ברשת או באיפי ישיר גם בלי הדיסק המקורי? 2)איך לעזזל מגדילים את אספקת הדלק במשחק תמיד חסר לי דלק וזה מונע ממני להתפתח (כמובן שכבשתי מצבורי דלק אך לא מספיק)?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by boogala,

קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  14. רגע לפני ההשקה הגדולה, בחברת Rockstar עסוקים בלשכנע את העולם כי לא הביאו את עובדיהם לתנאי שחיקה בלתי אפשריים בדרך לעמידה בלוחות הזמנים של הפרוייקט העצום לכתבה

15. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by *R,

אני סיימתי את המשחק לפני 3 ומשהו שבועות וכשסיימתי אותו יכלתי לקנות את כל המכוניות חבר שלי סיים אותו היום והוא אומר שהוא לא יכול לקנות את כולם (הם לא מופיעות לו) למה זה?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by Yotam7,

הורדתי והתקנתי את המשחק Test drive unlimited וברגע שאני מפעיל אותו מופיע לי חלון שאומר "Not enough system memory" אני צריך לדעת מה היא הבעיה ואם אפשר לפתור אותה אז איך.תודה מראש Yotam7

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by Tiger,

היי כולם! הייתי מעוניין לקנות 2 משחקים ורציתי לדעת אילו משחקים הם הכי טובים כמשחקים ברשת ? ובנוסף רציתי לדעת אילו משחקים אתם משחקים הכי הרבה מממשחקי היריות .. בתודה טייגר

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. ראיתי פה כמה הודעות על המשחק, אפילו מישהו שרוצה לקנות מחשב חדש כי המשחק לא זז אצלו! אני לא מבין מה יש לכולם מהמשחק?! ואל תגידו לי שאני לא ראיתי כי יש לי את המשחק... אפילו אי אפשר לרוץ שם אפילו אין אלימות כמעט, הוא פועל אצלי חלק, ועדיין אני לא מבין מה כ"כ יפה בו. דוגמא למשחקים יפים יותר : טירת הנאצים החדש , SOLFIER OF FURTUNE , פרוג'קט אי.ג'י.איי , ויש עוד כמה. אולי תסבירו לי איך אנשים מתאהבים במשחק הזה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היום שיחקתי ב-FretsOnFire ואני חייב לציין שזה משחק ממכר, מעביר את הזמן כמו שצריך וכמובן דורש מיומנות מסויימת שצריך לצבור. אחרי שהתמכרתי למשחק הזה, אני מחפש עוד משחקים טובים באותו סגנון, לא חובה עם גיטרה, אבל רצוי שהשירים יהיו כמה שיותר עדכניים ומוכרים. תודה!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by ham0r,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973992,00.html קראו את הכתבה, ההשקה הרישמית נדחית לנובמבר \:

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by R0ck,

It's finally h3r3!!! 8)

• 1.4k תגובות
    • 114.6k צפיות
  23. Started by Doron Rosenzweig,

אהלן! רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר מסודר שמסדר את כל המשחקים שיצאו ל Playstation 2 ול PsOne ומאפשר לראות איזה מהמשחקים יצא גם ל PC כנ"ל גם אתרים שממיינים משחקים לשאר הקונסולות (שוב - בהבדלה בין אלו שיצאו גם ל PC ואילו שלא).

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  24. יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.