עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rabbi nachman,

היי כולם אני חדש כאן. רציתי לשאול אנשים שמבינים בקאונטר סטרייק גלובל אופנסיב- האם יש הבדל מבחינת ביצועים של המשחק בין רזולוציה של 1920-1080 לבין 1024 768. האם מבחינת ביצועים ומהירות של המשחק יש הבדל בין זה לזה . אני מתכנן לקנות מחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי מהירה... אז האם יש הבדל במהירות בין שתיי הרזולוציות הנל? תודה אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by daniel123,

שלום, אני לא מזמן התחלתי לשחק ב GRID Autosport ונתקלתי בבעית גרפיקה שלא ידוע מה גורם לה, הרי המשחק עובד חלק על רמת גרפיקה בינונית בלי תקיעות. אשמח לחוות דעת בנושא. *והדריברים של כרטיס מסך מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם התחלתי לשחק בשבועיים האחרונים את FARCRY בהמלצתכם עכשיו ישנם כל מיני מודים למחשק מהאתר של יוביסופט ורציתי לדעת האם עלי להתקין את האחרון 1.4 והאם זה יעזור למשחק מבחינת מהירות גרפיקה וכו יצוין שאיני משחק כרגע ברשת ועוד דבר מעצבן!יש מצב לשמור משחק באמצע ולא כל הזמן לחזור לתחילת המשימה???

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. קצת מפדח לדבר על זה אבל נתקעתי בשלב במשחק צבי הנינג'ה החדש... זה איזה שלב מסריח כזה עם רובוט ואין לי מושג איך להרים ת'מניאק... מי שגם ירד לרמה שלי וגם יתוודה שהוא משחק בצבי הנינג'ה (אגב יש למשחק גרפיקה בתזונה לדעתי והוא יצא שנה, כאילו זה לא הישן) אז שיגיב לי ואני יפרט יותר איפה נתקעתי בשלב... אנא תחסכו לי פאדיחות ותתייחסו תודה!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. אין מהלך יותר קטלני מזה, אם הוא מתוזמן כראוי הוא גורם ליריב לסחרחורת, מה שכן לא הכי קל לבצע אותו עם שלט... האמת יש גם את המהלך של סקורפיון ששולח כידון ומושך את היריב, וזה מאוד יעיל, get over here

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. היי התקנתי אתמול את המישחק קריסיס , יש לי מעבד E6300 במהירות2.8 + 2 גיגה ראם במהירות 800 MHZ + לוח אם G31+כ. מסך HD4850. ראיתי שיש קטעים בשלבים במיוחד שיש הרבה פעילות לדוגמא יריות או ריבוי תוקפים שבאים לתקיף אותי שהFPS יורד ממוצא 25 FPS, ובשלב שאני מטייל ביערות ,נופים , הFPS מראה לי בין 45 ל55 , מדוע זה? אני צריך אולי 4 גיגה ראם? המישחק הוגדר לי אוטמטי על 1024 על 768 , וכל ההגדרות על HITH .

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. בוא נראה אם באמת יכולים לעזור לי ולהוכיח את הפורום הזה. שאלתי כמה פורומים ואף אחד לא ידע לתת לי. מי יכול לתת לי צ'יטים ל Wolfeinstein:Enemy Territory לEtpro 3.2.4 - גרסת ההגנה של המשחק תודה אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. מידע: http://pc.gamespy.com/pc/call-of-duty-2/ ScreenShots: http://media.pc.gamespy.com/media/620/620769/imgs_1.html תאריך יציאה: November 1, 2005 עוד שלושה חודשים סוף סוף יוצא המשחק כבר נמאס לי מרוב השנים שחרשתי על COD הראשון, השני בסדרה יהווה ריענון

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  10. יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by bezadon,

אני משחק כבר הרבה זמן בדמו של BF2142 אבל לאחרונה הפאנקבאסטר מדווח עלי שאני משתמש בגיסרה ישנה של המשחק (של הדמו). חיפשתי פאצ' לדמו , אבל לא מצאתי ... אתם יודעים על זה משהו ? תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by GameGems,

הפרק הראשון בכותר ההמשך ללהיט המפתיע משנת 2015 לא הולך לעשות לכם חיים קלים, והולך להעמיד אתכם במצבים שיבחנו את המוסר שלכם לכתבה

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by montana,

בס"ד התקנתי תמשחק , הכנסתי תקראק ששוקל 27.5 KB הפעלתי אותו , והתמונה שאני מקבל : יש למישהו מושג מה אפשר לעשות .?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

מישהו משחק? ויותר חשוב למישהו יש הזמנות. אני רוצה אחד =\

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by soft40,

בוקר טוב, ראשית אני יודע שיש דיון שמתכלל את כל נושא STEAM אבל 428 עמודים ........... יש לי חשבון ושני מחשבים באותו בית האם ניתן להתקין את אותו חשבון על כל אחד מהמחשבים? האם זה יפגע בשמירות ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by talisman,

היי אני מחפש משחקי פעולה שיהיו חדשים יחסית .... תודה למי שייעזור

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. האם אפשר לשחק ב-multiplayer ? הכוונה היא שיש לי רשת ביתית ואנחנו רוצים לשחק יחד... ולא קשור לשרתים בחול וכאלה... תודה!!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Interl-Conore,

יש לי LOSS ו CHOKE!! אין לי שום SPYWEAR או VIRUS אני מכבה את האנטי וירוס כשאני משחק :'(. מדובר על LOSS לא גבוה כ 1-4 אבל זה לא היה בעבר וגם יש יותר CHOKE :-[

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by motizkn,

איך מדווחים על שחקן שמשתמש ב Hack? שיחקתי אם הבחור הזה jkdhtrye וכל כמה שניות מישהו מת ממנו. מבט חטוף בדף שלו ורואים דברים שלא מסתדרים לי. 2.62 הריגות לדקה אם סכין? הבן אדם מרמה. http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/jkdhtrye/weapons/375989807/pc/

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. איפו אוכל למצא סרטונים של BF2? בעיקר ארוכים מעל 1 MIN

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by azaz,

חרי שאני מתקין אז שאני בא להיכנס למשחק זה עושה לי את ההודעה הזאת: pes2009.exe - שגיאת מערכת -{אין אפשרות לאתר רכיב}- הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3dx9_30.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. אז מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by LIOR42,

בשלב בראשון היגעתי עד למחשב נייד שם ואנני יודע לאן הולכים מישם ???

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. משהו מאד מוזר קורה פה סיימתי 2 משימות ב-ACT1 (בשניה בסוף עולים על מסוק) ובאופן מאד מוזר לא מופיע לי ACR2 ואין לי עוד אף משימה מה זה הדבר הזה?!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ok i got radeon 9800 pro and my pc speed is 1.2 ghz (i think intel)!!1. so if i put evreything on high will it work fast or slow cuse i got only 1.2 ghz? oh i meen the game prince of persia:sends off time!(like this?)1

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.