משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אזהרה בכמה פורומים שהזהירו.והביאו לינק שכנראה מהאתר הרשמי שהזהירה על זה. אם זה נכון האם יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נורא אוהב משחקים בסגנון NFS UG או burnout שיש לך את האפשרות סתם ליסוע בעיר .. יכול להיות נחמד אם תהיה האפשרות לקחת מכונית פשוטה ולשפר אותה .. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה ה60Hz 71 Hz ??? ברזולוציה ? ועוד שאלה על הדרך מה זה HABO ? הפעלתי את זה לא הרגשתי שינוי אבל הייתה לי ירידת FPS משמעותית !
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מה-STEAM וכשהפעלתי אותו הגדרתי את רזולציות הגרפית ואחרכך התחרטתי ואני לא מוצא את להגדיר את המשחק מחדש... לא בתיקיה של הסטים ובתוך המשחק אין אפשרות לשנות אנא עיזרו לי ???
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק שני שחקנים במשחק הזה. המשחק כן מזהה את הגיימפאד ואת המקלדת אבל במסך בחירת השחקנים אני יכול לבחור רק שחקן אחד וכתוב WAITING FOR PLAYER TWO אך לא ניתן לעשות דבר (לא עם המקלדת ולא עם הגיימפאד)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצליח להפעיל את המשחק, זה כותב לי שחסר קובץ בשם XLIVE.DLL,זה פעם ראשונה שאני נתקל בזה. איפה משיגים את הקובץ ואח"כ איפה צריך למקם אותו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן להשיג בארץ את המישחק הזה למחשב האישי? אם כן, היכן? תודה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק שחמט טוב ואיכותי. שני היתרונות שאני מחפש הם מחשב חכם מאוד (שיהיה לי קשה מאוד לנצח) וגרפיקה טובה. אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד את EMPIRE CHESS תגידו לי. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות את המשחק מהסטים,כי אני פשוט לא משתמש בו,האם ניתן יהיה לקנות את המשחק בגרסאת RETAIL? בדקתי עכשיו ב PC GAMES ויש להם אותו בהזמנה,אבל הוא עדיין לא במלאי,העניין הוא שהוא עולה 200 ש"ח,נראה לי ממש יקר,מישהו נמצא מקום יותר זול לקנות ממנו את המשחק? http://www.pcgames.co.il/pc-Battlefield_Bad_Company_2_Vietnam-20282.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה אבל רציתי להגיד לכם שבמשחק זה השרתים מחולקים ע"י gameservers.com אשר לא יחלקו סרברים לישראל עד שיראו כמה בקשות אנו נשלח לכן אני מבקש מכם להכנס לאתר זה: http://www.gameservers.com/blackops/ ולבחור למטה suggest a location ולבחור ISRAEL ולשים אימייל תודה רבה ולהתראות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פותח על ידי: Hothead Games מופץ על ידי: EA ג'אנר: ACTION RPG, indie מצבי משחק: SP ו LOCAL CO-OP תאריך יציאה: PC - 26/10/2010, MAC - TBA מחיר: 15$ ב - STEAM ממוצע ביקורות: 79 (לגירסת הקונסולות) המשחק עוקב אחרי DeathSpank, משלח הצדק, כובש הרשע, גיבור המדוכאים, במסעו למציאה חפץ רב עוצה בשם "החפץ" (). החפץ, שנוצר על ידי ידיים לא ידועות, למטרה לא ידועה ולפני זמן לא ידוע, נמצא בהישג ידו של DeathSpank! מה הוא החפץ? מה הם כוחותיו? שחקו במשחק וגלו בעצמכם. System Requirements o OS: Windows XP/Vista/Windows 7 o Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 1.7 GHz or greater o Memory: 1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) o Hard…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן אחרון ממש אין במה לשחק,ממש נהנתי מהמשחק הראשון,אבל בזמנו אמרתי שאין מצב שאני יקנה את השני,כי זה בעצם אותו המשחק... אני ממש משועמם מהמשחק הראשון,גם כשלא שחקתי בו כבר מעלה משנה,אני שוקל לקנות את השני שעולה היום גרושים,אבל השאלה שלי האם יש הרבה ישראלים שמשחקים? ואיך הפינג בשרתים בחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://g4tv.com/thefeed/blog/post/706933/stalker-2-announced.html http://www.vgames.co.il/article/11953.html "After the official sales of the series exceeded 4 million copies worldwide, we had no doubts left to start creating a new big game in the S.T.A.L.K.E.R. universe. This will be the next chapter of the mega-popular game players expect from us" - said Sergiy Grygorovych, CEO of GSC Game World. The game is scheduled for release in 2012.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ידעתי איפה מתאים לפרסם את הבעיה, בפורום כרטיסי מסך או פה, לכן אם טעיתי אני מצטער ואשמח שיעבירו את הדיון הזה. הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... זה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Hexen, אחד מהמשחקים הראשונים שיצאו מהשיתוף בין ID SOFTWARE ו RAVEN, זוכה לחידוש. המשחק המחודש יצא כמוד ל DOOM3 וקיבל שדרוג גרפי רציני. http://kotaku.com/5689995/this-shooter-doesnt-use-guns הורדה http://hexenmod.com/ כל מה שצריך זה DOOM 3 בגירסה 1.3.1, כמו כן לבעלי כרטיסי מסך של ATI מומלץ לכבות את Catalyst A.I.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, לא יכלתי להמשיך לחכות לTryarch שיוציאו פאץ'. הלכתי ומצאתי את כל הפקודות למנוע של המשחק, והגדרתי לעצמי קונפיג שפשוט העלים לחלוטין (בלי עין הרע) את כל בעיות הFPS והסאונד למינהם. והמשחק עכשיו רץ חלק. חלק מהשינויים שעשיתי בקונפיג - הגדלתי את הטווח תמונה, ככה שאתם רואים יותר פרטים שיפור HUD שיפור בפונקציה עומק שדה של המשחק. הקטנת סמנים של פצצות - למשחקי SND \ HQ \ DEMO ככה שאתם רואים יותר שטח, וזה מסתיר לכם פחות. אופטימיזציה למעבדי דואל קור. שמירה על FPS יציב מי שרוצה יכול להשתמש בזה ולראות אם יש שיפור - לשים את הקובץ config_mp כאן - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players מקווה שעזרתי למישהו .. FAQ: שאלה : אני רוצה לשים את זה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
משהו בסגנון של WOW מפרט של המחשב Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Prescott 512ram Video Adapter ATI Radeon 9550 / X1050 Series וגם משחק RTS כן מחשב גרוטאה אני יודע
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 32 ל- 64 ביט,על מנת לזהות את ה- 4G זיכרון שלי השאלה: האם זה ייצור לי בעיה עם משחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בילדותי אהבתי לשחק מדי פעם במשחק The incredible machine, בגירסאותיו השונות. באופן עקרוני אפשר להוריד את המשחק ולהפעיל באמצעות DOSBOX. אבל אין לי ממש חשק. אני מחפש גירסה מודרנית של המשחק, ברזולוציה גבוהה, עם תאימות מלאה לווינדוס. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היכן ניתן לרכוש את FAR CRY (הראשון) ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-