עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by elnirush,

שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המחשק ET, ולאחר שסיימתי להתקין אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עדזרתכם אלנירוש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by lt mor,

האם מישהו יכול להגיד לי מה הקוד של הכניסה לכספת של אספן הכספים ? יש לי א ת שנ המפתחות אבל לא הבנתי את הרמז ...

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by lmlm,

גלשתי באינטרנט אחר משחקים שיצאו בקרוב (עד יולי) ולצערי לא היו הרבה מעניינים, ובכלל כאלה שאנחנו מצפים להם. ואז ניתקלתי במשחק Penumbra: Overture. Penumbra: Overture הוא משחק הרפתקאות-פחד (מי שמכיר את Alan-Wake זה הסגנון) שפותח ע"י 4 אנשים וישוחרר על פני 3 פרקים וזו תהיה טרילוגיה שנקראת Penumbra: Overture, הדמו שאני אקשר אליו בהמשך זה הדמו לפרק הראשון. מנוע הגראפי של יחסית מרשים ופיזיקיה יוצאת מן הכלל! אפשר לראות בסירטונים ובדמו ( פשוט מדהים). העלילה: סיקור (לא ביקורת) מגיימספוט : http://www.gamespot.com/pc/action/penumbra/news.html?sid=6165589&mode=previews האתר הרשמי של המשחק: http://www.penumbra-overture.com/index.php הדמו : http://www.penumbra-overture.c…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. סיימתי את המשחק ואני חייב לשחק עוד... מישחק ענק משהו של פעם שהולכים עם חרב בגוף ראשון כזה עם גרפיקה טובה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אומרים לי שיש לי לאגים... אני רוצה לדעת איך מסדרים את זה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היה לפני כ-10 שנים משחק שקראו לו Messiah המשחק היה תינוק כזה עם כנפיים שהוא המשיח והוא יכול להכנס לתוך אנשים ולשלוט בהם... ממש אהבתי אותו בכל מקרה, השאלה היא האם מישהו מכיר את המשחק? ואם כן מישהו יודע אם יצא לו המשך או משו דומה? תודה מראש, שקד.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by SensatioN,

שעה אני על השלב הזה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by omfir,

הורדתי משחק וכמובן את האימולטור אבל שימו לב לשגיאה הזאת כשאני בא לפתוח את המשחק :bash: :nixweiss: אין לי תמונה אבל זה רושם כך: לא ניתן לעבוד בלי זה bios pcsx לא ניתן לטעון ביוס מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  9. הוא מעלה לי פעמים שיש שגיאה, בפעם הראשונה הוא מעלה אבל בכל זאת הוא ממשיך בחילוץ: אחרי זה הוא מגיע לי כבר לסוף ואז הוא שוב מעלה לי שגיאה: מה לעשות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by michfir,

http://www.rockstargames.com/IV/ - Trailer

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

דמו או משהו דומה...... ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. יומיים אני כבר מנסה להתקין ת'משחק הזה עד שסוף סוף עבד לא מבין על מה היתה כל ההתלהבות ! את האמת הוא נראה מצויין בתמונות ב GAMESPOT לדוגמא אבל עכשיו שהוא כבר מותקן אצלי וישבתי עליו איזה חצי שעה .... ממה ההתלהבות ? הגרפיקה פשוט מזוויעה לפי דעתי ! קיוויתי לגרפיקה עוצרת נשימה ! משחקיות ברמה יותר גבוהה מ NFS:MW אבל אין במשחק הזה כלום! סתם נוסע עם רכב בעיר מסיע "MODELS" ...מחליף מכוניות ....השליטה לא משהו ..הגרפיקה לפחות שתחפה על זה אבל גם לא ... יכול להיות שמשחק "ניתפח" בשלב מאוחר יותר .. או שזה המשחק בגדול ? (לאילו שגמרו אותו או משחקים כבר זמן מה) אגב למה אין עוד אפשרויות של גרפיקה לכוונון ? יש רק LOW MEDIUM HIGH ו AA .. ?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני רוצה לדעת כמה fps יש לי במשחקים ואני לא יודע איך אפשר לעשות שזה יראה כמה fps בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  15. הקובץ EAinstall.dll למרות שהקובץ כן נמצא בתיקיה...מה עושים? איך אני מעיף את המשחק בלי למחוק את התיקיה אלא דרך אנאינסטל נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  16. אז ככה נימאס לי כבר לשחק כמו חמור ולהשקיע תנשמה עשיתי 4 ריסטרטים ואני עדין לא הצלחתי להשיג מספיק יהלומים למי שמבהין בישביל להיות כמו כולם ויש כאלה שאפילו פי 4 יותר חלשים מימני והם יש להם את כל הדברים וזה בדדוק דרך אקים אז אני רוצה להבאי אקי כל אק שיכול להיות במיוחד אק שעוה את כל החפצים שלך זוהרים יענו ברמות

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. עשיתי חיפוס לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. בכוונה פתחתי עוד ת'ראד, הדיון הזה הוא במיוחד בשביל שנוכל לארגן משחקים בין חברי הפורום. המשחקים יהיו דרך הOnline כלומר למי שיש מקורי בלבד. הדרך הכי קלה להשיג את המשחק היא דרך EA Link, שמאפשר כניסה ישירה למשחק גם למי שהוריד את המשחק בדרכים פחות כשרות, בדוק, אפשר ישר להתחיל לשחק, גם בKane Edition ברשת ברגע שייצרתם את הEA ID אחרי הקניה. מי שרוצה לארגן משחק שיפרסם פה את המסנג'ר או ישלח לפרטי, אני מקווה שנוכל לארגן משחק נחמד בהקדם האפשרי. כרגע אני מוכן לארח משחקים, יש לי5mb/512kps כלומר רוב הסיכויים שאוכל לארח אפילו משחק של שישה שחקנים.

• 374 תגובות
    • 36.5k צפיות
  19. The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar http://www.gamespot.com/betas/lord-of-the-rings-online/index.php&utm_source=EditorialUnits&utm_medium=TrackPix&utm_campaign=GameSpot_SignUp

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by The Dom,

1) משחק מרוצים של סאות'פרק- מאד מהנה. יש לך אופציות להקיא על הדרך ולהפליץ ושלוח טיל או לירות מן לייזר על מי שמאחוריך והוא יתחיל לשיר ולרקוד. :P 2) משחק מרוצים של סוניק הדורבן. יש לך שם מלא שלבים, ו..... קיצר משחק חביב. תודה למוצאים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. אני מנסה כבר כמה להכניס ליגה ישראלית 1.1 לפיפא שלי מתקין הכול טוב לוחץ בוילד וזה רושם לי משהוא eror 9 מה עושים? ה' יברך את מי שיעזור לי ;D הערות: - זה בטח לא בעיה במחשב כי יש לי מחשב סוס כרטיס מסך x1950 xt ומעבד אטלון 4200 X2 -מותקן לי כבר ליגה ישראלית

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by LazyBoy,

התגלה באג חמור מאוד בהרחבה שהורס את השמירות וגורם לקריסה של המשחק והרס של קבצי השמירה. ישנו פאץ סופי לתיקון הבעיה וניתן להוריד אותו מפה: http://www.elderscrolls.com/downloads/updates_patches.htm סוף סוף הרחבה אמיתית למשחק המעולה הזה ההתקנה קצרה מאוד, וכל ההרחבה נחשבת כמודל של המשחק כך שניתן לקבוע לפי ההפעלה של המשחק האם לשלב אותה בתוכן של העולם או לא. איזה התרגשות! כאשר עוברים לאזור החדש והחדר הופך להיות פרפרים שעפים לכל הכיוונים זה פשוט מרשים. גם העיצוב של האזור החדש יפה. המעצבים באמת לקחו את המשחק קדימה מסביבה קלאסית של RPG (יערות, מערות) למקומות חדשים: יש עצים גדולים שגדלים עקום ואפשר לחצות עליהם תהום, פטריות ענק, צמחים מוזרים, ביניינים חדשים ועוד ועוד. תאימו…

• 134 תגובות
    • 15k צפיות
  23. Started by dj_horse,

שלום אני מעוניין לשחק ברשת במשחק flight simulator x. כשאני ניכנס למשחק לעשות בתפריט מולטיפלייר, אז צריך להירשם שם לגייםספיי כדי לשחק, כי אני לא מכיר מישהו שאני יכול לעשות איתו משחק רשת. אני מקווה שדרך שם אני יוכל לשחק ברשת, אבל כול פעם שאני רוצה לעשות חשבון יש לי שגיאה, שכתוב בה שהסיסמה צריכה להיות פחות מ 16 תווים שמכילה אותיות ומספרים, וכול פעם שניסיתי לעשות את זה הוא רשם לי אותו הודעה ולא נותן לי להירשם. יש כאלה שמשחקים בזה ברשת או יש להם מושג מה עושים? מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by pain_killer12,

איזה סימולטורים טובים יש למחשב בנושא של נהיגה וגם של טיסה? לטיסה היה לי פעם את כוכב כחול, אבל הוא ישן, יש משהו יותר חדש שכדאי להתקין? ואיזה סימולטור נהיגה טוב אפשר להתקין?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.