משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אהלן,כמו שציינתי בכותרת,מאז שמזערתי פעם אחת את המשחק הוא תמיד נכנס לבמצב חלון,חיפשתי בהגדרות אין שם כלום לגבי זה,עשיתי RR למחשב,התקנתי מחדש,ניסיתי לשנות רזולוציות הגדרות פשוט כלום. חשוב לציין שזה רק במולטיפלייר! *משחק מקורי
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אתר המשחק: http://www.heroesofstalingrad.com/ 2 סרטוני משחק מ-gamescom 2009: משום מה עוד לא ידוע מתי יצא ב-2010. יש פה אנשים שמתעניינים במשחק הזה?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני משחק במקורי וזה יוצא לי רושם לי FATAL ERROR RGSC 10 מה לעשות זה ממש מעצבן ועוד משהו אני יכול לשחק רק עם החצים והעכבר שאני לוחץ על מקש אחר במקלדת חוץ מהם זה עושה לי תקיעה למה ????[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:11:42 התבלבלתי זה RESC FATAL ERROR ולא RGSC
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves * Studio of the Year: Rocksteady Studios * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2 * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii * Best PC Game: Dragon Age: Origins * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Fighting Game: Street Fighter IV * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II * Best RPG: Dragon Age: Origins * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed * Best Team Sports Game: NHL 10 * Best Driving Game: Forz…
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
לא ראיתי פה דיון על הנושא. GT נניח נתנו פה אחד ל- MW2 (המשחק הטוב ביותר לכל הקונסולות והמחשב) Gamespot נתנו ל- Demon's Soul. מה דעתכם? מהו משחק השנה? אולי נעשה את זה לפי ז'אנר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני במוצב ויש לי 2 ג'ויסטיקים למחשב אנחנו משחקים פרו דרך המחשב בבסיס כי אין לנו פלייסטיישן יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם באותו מחשב עם הג'ויסטיקים? תודה טל.
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מזמן לא ביקרתם בניו-יורק ? CRYTEK מסדרת לכם פינוק במחלקה ראשונה עטופים ב-NANOSUIT 2
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המשחק או שיוצא באמצע או שמקרטע כאילו אני משחק על מערכת מלפני חמש שנים(ויש לי חדשה). חיפשתי הרבה באינטרנט וכו' ולא מצאתי מדריך ספציפי לבעיה הזאת.... יש כאן מישהוא שיודע הוא הצליח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כשאני מריץ משחקים הם לא פועלים בצורה חלקה כמו שהם אמורים ויש לי יחסית מעט FPS אפילו אם אני מריץ משחק כמו BIOSHOCK על HIGH DETAIL יש לי FPS נמוך והמשחק לא רץ חלק המפרט שלי אמור בהחלט להספיק בשביל להריץ אותו: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
iso ע"י ultraiso ועשיתי לו דימוי ל cd כאשר אני עושה לו התקנה הוא עושה מסך דוסי שחור למאית שניה ויוצא החוצה לחלון ההתקנה וזהו... מה הסיבה? המחשב הוא : p4 intel duel core e6750 .לוח asus p5k .כ.מסך geforce 8800gt 512 . זכרון 2gb . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, בערך כשנשאר 1:37 דקות מסיום הסרטון, מופיע משחק כלשהו. איזה משחק זה? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-u2410/4505-3174_7-33772972.html תודה!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אוקי עכשיו אני משחק מקס פיין 2 והגעתי לשלב שאני עם הבחורה בפעם הראשונה עכשיו אני במקום גבוהה ומישהו יורה עליו ואני לא יכול לירות עליו כי הוא מאחורי בניין מה לעשות? יש לי סנייפר ומלא נשקים אבל אין לי מה לעשות תודה!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה.. נניח שיש במשחק 14 מפות .. עכשיו יש 7 מפות שתמיד עובדות לי טוב , ו7 מפות שתמיד עובדות לי ממש לא טוב .. לדוגמא : FAVLA , RUNTOWN SUB BASE המפה עם המסוק באמצע ועוד כמה.. עכשיו מה שמוזר מאוד זה שאין קשר לגרפיקה כי לא משנה מה ההגדות המפות האלה תמיד עובדות לא טוב .. , הכוונה פועלות לאט וקטוע כזה.. עכשיו אין קשר לפינג , כי זה קורה ככה תמיד באותן המפות ויתר המפות תמיד עובדות חלק על דירשות הגריפקה הכי גבוהות.. מה יכולה להיות הסיבה המוזרה הזאת שגורמת לבעיה הזאת ?? אולי למחוק את המפות ולהתקין אותן שוב ? ואיך עושים את זה ? תודה מקווה לעזרה.. מפרט מחשב : מעבד Q 9550 כרטיס מסך : HD 4870 ראם : 4 גיגה. ולא חושב שזה בעיה בFPS כי פעם המשחק היה עובד לי טוב ו…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המשחק הוא Freestyle של gamekiss.com . ביום שלישי התקנתי ושיחקתי על הווינדוס XP אצל דודים שלי ואתמול ניסיתי להתקין אצלי וזה לא עבד והעלה לי את השגיאה הבאה : ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כל מה שקשור ל- visual c++ והרצתי יותר מידי חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה . הנה מה שמותקן לי במחשב : אשמח לעזרה. בתודה מראש , לידור. נ.ב אני עובד עם win 7 enterprise 64bit (חוקי ל- 90 יום ומעודכן)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 15:21:34 הציעו לי להתקין : MICROSOFT VISUAL STUDIO EXPRESSלא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד מישהו לא מצליח אפילו לשנייה להתחבר לשרתים שלהם ולהפעיל את המשחק??....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק אבל העכבר לא עובד כראוי. הוא זז רק למעלה העכבר לא נותן לי לרדת למטה וכשאני מנסה לסובב את הזווית הוא מסתובב רק לכיוון אחד, לצד ימין. כשאני מנסה לסובב אותו שמאלה הוא גם מסתובב לימין והוא לא יורד למטה אני רואה שמים כל הזמן. כשאני עושה pause אז בתפריט העכבר זז כמו שצריך למעלה ולמטה ולצדדים. למה זה קורה? תודה רבה..!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, עשיתי מעבר לווינדוס החדש, והתקנתי את המשחק הנ"ל. שניסתי להפעיל את המשחק הופיע לי ההודעה הבא The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :nixweiss: למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך אפשר לטפל בה (אם בכלל)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש במקרה איזו תוכנה שמזהה את כל המשחקים שמותקנים על המחשב ולפי הגירסא היא אומרת לך איזה פאטצ' להוריד והיא מורידה? אם אין, זה יכול להיות פיתרון ממש טוב למשחקים שהם מפוצצים בפאטצ'ים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את כל הACTS, כאילו שאני אוכל לשחק מאיזה שלב ומאיזה TOWN שבא לי. איך אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-