עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by rroonnii,

השחקן לוקח את התפקיד של מדריך הצלילה וציד האוצרות ג'ק ארד, שבאחת הצלילות שלו נתקל בתחנת מחקר תת ימית שמנוהלת ע"י הסובייטים. ברגע שהוא מגלה שהתחנה נשלטת ע"י ארגון טרוריסטים - ולפני שהוא מבין מה קורה איתו הוא נקלע לתוכניות הזדוניות שלהם. הטוויסט במשחק הוא שהשחקן יכול להשתמש במים בשביל להעלים גופות, להתגנב בשקט בצלילה מתחת למים לאוייבים אבל גם משחק לרעתו אם תוך כדי ניסיון להתגנבות מאחורי האוייב תדרוך על שלולית, האוייבים ישמעו ז'אנר: פעולה / יריות מגוף ראשון קרדיט:LioNetwork כמה סרטונים : http://www.youtube.com/watch?v=70eZgOgySqA נראה לי זה עוד משחק משעמם . . . . אבל חבר שיחק אמר בהתחלה קצת משעמם אבל אחרי זה מעניין והגרפיקהה צריכה שיפוץ קצת .

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by Yamabushi,

hitman: contracts לשחק אותו על הפרטים הגרפים הכי גבוהים (ועם רזולוציות גבוהות כמו שאפשר היום) + המשחקיות האדירה שלו. חוויה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by motorishta,

צהריים טובים אין לי שמץ אבל כל כמה זמן שאני משחק במשחק, אחרי כמה דקות (לא קבוע, משתנה) המשחק מתנתק לי וכתוב לי "done" אם יש קשר אז הכרטיס שלי הוא 8800gt 512 עם זיכרון 2 גיגה 800 .

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Age of Mythology Titans זאת הגירסה הכי חדשה למשחק הזה? או שיש הרחבה יותר חדשה?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום לכולם. להלן מפרטי, ואני אשמח אם תגידו לי אם הוא יכול לעמוד במשחקים הבאים: מפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz PCX - Gigabyte\Sapphire\Gecube... Radeon HD3850 256MB 2GB על XP המשחקים שאני רוצה להריץ: crysis Assassin's Creed call of duty 4 bioshock the witcher אני לא חייב להריץ את המשחקים על הכי טוב אני רק רוצה ביצועים סבירים. נ.ב. הסיבה שלו שאלתי את השאלה בכול אחד מהדיונים הרשמיים של כול אחד מהמשחקים היא כי לחלק מהמשחקים אין דיון ולחלק הדיון שקע ואני לא רוצה להקפיץ אותו.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by david32,

ראיתי את הדמו ובאה השאלה שלדעתי היא אחת החשובות: מה לעזאזל הקטע במשחק הזה? אולי יש עלילה אבל המשחקיות נראה על הפנים. זאת אומרת אתה הולך - הורג יצורים - ממשיך ללכת -הורג עוד יצור וכול הריגה כזאת לוקחת זמן. אם אתם רוצים להגיד שמה שאני מתאר זה משחק רגיל אז אני אומר שלא! אני מנסה להעביר את העיקרון של המשחק שזה פשוט לעבור מטר ולדעת כבר שאתה הולך להתמודד נגד מפלצת ולהמשיך ככה - מזכיר טיפה משחקי מכות כמו טייקן ומורטאל קומבט => תמיד הרגשתי שעבר זמנם.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

הכתבה המלאה פסקה מעניינת:

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by LazyBoy,

עוד טריק שיווקי בשביל לעשות כמה דולרים. http://www.gamespot.com/news/6186097.html?tag=latestnews;title;0 הם יערכו תחרויות מאורגנות (בתשלום) ויתנו לשחקנים להתחיל עם דמויות בדרגה 70 עם "epic equipment" והכל על מנת לערוך קרבות PVP. המנצחים בטורניר יזכו ב$75,000

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by haim652,

אז ככה רציתי לשאול כמה שאלות: 1. עם אני קונה את המשחק פה בארץ מחנות פה בארץ, אני יוכל לשחק באון לין? (הרי בישביל מה אני קונה את זה, בישביל לשחק באון ליין). 2. עם יש לי חבר שקנה את המשחק מחו''ל (ארה''ב) אני יוכל לשחק איתו באון ליין (שלי שיש את המשחק מחנות פה בארץ)? 3. אני צריך לשלם כדי לשחק באון ליין? תודה רבה.. מקווה שכל השאלות הם כן

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. יש המלצות למשחקי אסטרטגיה?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. הוכרזה לא מזמן גירסה עדכנית למשחק ה-SD הנוסטלגי הזה. פיתוח של GRIN יפיצו- CAPCOM http://www.gamespot.com/pc/adventure/bioniccommando/index.html אתר הבית: www.bioniccommando.com תזכורת לאחת הגירסאות הראשונות: וכך זה הולך להיראות בגירסה החדשה: http://www.gametrailers.com/player/30872.html http://www.gametrailers.com/player/30860.html http://www.gametrailers.com/player/30887.html

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by quantoM,

כאשר קניתי את הCS:S דרך הtאתר של סטים הייתה שמה חבילה של עוד 5$ בשביל גרי מוד, אמרתי, 20 שקל בשביל משחק, למה לא? אז קניתי. נכנסתי למשחק, ולא הבנתי מה המטרה שלו, מה אני צריך לעשות ? והכינוי שלי היה n00b משום מה ??? מישהו בבקשה יכול להסביר מה הפואנטה במשחק הזה ? מה אני צריך לעשות ? בתודה ושבת שלום, Quantom.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by dan9,

איך אני בודק FSB בזמן משחק?? יש תוכנה? מדריך?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by oren99,

משחק נחמד, אבל אני לא ראיתי אפשרות לעשות קמפיין גדול ממש מההתחלה ועד כבישת העולם/אירופה אפשר כל פעם לשחק סצינה מסויימת שלא לוקחת יותר מדי זמן ובסוף זה די משעמם. עד שבנית את כל מה שבנית וניצחת כמה כפרים של ברברים אין יותר מדי מה לעשות. אני מפספס משהו?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by IG,

אהלן. אני מחפש מפות משחק חדשות לאנריל טורנימנט הראשון מ-99'... כל דבר מעבר לסטאנדרט שמגיע עם המשחק יעזור, אבל במיוחד אני מחפש מפה מיוחדת לתפוס ת'דגל, שבנוייה משני מגדלים על גוש סלע שצף בחלל או משהו כזה... המפה האולטימטיבית לכמויות מסחריות של פגיעות ראש תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by tamos,

התקנתי את המשחק שבגירסת PROPER-ViTALiTY שמתי את הפאץ החדש 1.01 שמתי קראק של PROPER-ViTALiTY שאני נכנס למשחק לסינגל פלייר במשימה הראשנה זה נתקע ויש קראש, יענו DONT SEND מחקתי והתקנתי את הAGIEA הזה לא עוזר מה לעשות?להוריד את הRAZOR?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by solidus,

כותרת... אם למישו יש תאחד מcheathappens, אז אני מאוד אעריך את זה (וכמה שזה לא שווה - אני מבטיח לא להפיץ אותו בשום צורה). ובעקרון אם למישו יש דרך כך שיהיו לי משאבים בלתי נגמרים ו\או בנייה מהירה אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by Aviv C,

אני לא מצליח להחליף שחקנים ב- FIFA 08. כל פעם שאני נכנס ל- Team Management זה רושם לי שאני צריך לשלוט בקבוצה אבל אני שולט בקבוצה שלי. מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום בעקבות תארד של מישהו ששיחק GTA זה עשה לי לשחק גם עכשיו כשאני משחק אני לא שומע את המכוניות נוסעות וגם שמדברים איתי אני לא שומע כמו בטלפון או במשימה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק painkiller אבל אני לא מצליח להיכנס אחרי ההתקנה... הבעיה היא שאחרי שאני מכניס את הדיסק מחשחק ולוחץ על כניסה למשחק המחשב רושם את זה: אין כוננים וירטואלים פתוחים בזמן שאני מפעיל את המשחק... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש... מה הבעיה, ומה אני צריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. אהלן קניתי מחשב חדש ואני מחפש משחק חזק שאני יהנה מהמחשב כמו שצריך.... המפרט הוא: atx thermaltake armor liquid cooling system intel core 2 qx6700 quad 8mb cache 2gb corsair 800 mhrz asus striker extreme enermax liberty 620w primary hd raptor-x 40gb system secondary hd wd 250gb nvidia g-force 8800 gtx אני בנתיים משחק ב-prey ו-ghost recon שהייתי משחק איתם במחשב הישן אני מחפש משהו רוצח...!!!!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by Astrix-D,

שאני עושה FIND SERVER אז על כל SERVER שאני לוחץ הוא אומר לי שהגירסה שלי לא מתאימה לשרת(אין לי כוח לפרש את זה לאנגלית),בכל מקרה,רציתי לדעת אם זה קשור לפאטץ',אם כן אז אני אשמח אם תביאו לי את הפאטץ' הכי עדכני שקיים. תודה!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. בכמה ימים האחרונים שאני מפעיל את המשחק המחשב עושה ריסט , לפני זה לא עשה לי ואני כבר בשלב 6. יש לזה פתרון ? תודה.

25. Started by WazZzap,

שלום לכולם, חבר שלי אמר לי שאם למשל יש לי X1950 pro 512mb לצורך העניין (הוא לא תומך DX10) אז אני לא יוכל להפעיל משחקים שצריך DX10 בשבילם? מה שאני שואל זה אם אין לי כרטיס מסך DX 10 אני לא אוכל לשחק במשחקים שדורשים אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.