משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

מישהו בבקשה יכול להעלות את הקראק לשחק בלי דיסק? הקראק שהגיע לי עם ההורדה של הreloaded לא עובד
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

CS:S BETA נתקע על 99%כבר כמה ימים ולא משלים...מה אני עושה?
- 

- 3 תגובות
 - 582 צפיות

- 

- 

הוא אומר לי שמשחק לא מותקן והוא כן מותקן! והוא מותקן לתיקיה של הברירת מחדל(PROGRAM FILES)... מה לעשות!? תודה לעוזרים
- 

- 3 תגובות
 - 542 צפיות

- 

- 

שלום. עד לאחרונה שיחקתי עם עותק פרוץ בקמפיין. החלטתי לנסות את עולם המולטיפלייר ורכשתי קופון של כרטיס amd 1 האם תהיה בעיה בזיהוי מול האתר של amd כשיש לי כרטיס ג'יפורס? 2 מה לעשות עם העותק הפרוץ? למחוק? להתעלם? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

הכותרת אומרת הכל הביקוש עליכם , כמו שהיה בגהוסט על אותו הסגנון , השאלה אם אתם רוצים להריץ את זה או שלא כמובן שיש יתרונות וחסרונות אבל לדעתי בעיקר יתרונות אם יהיו יותר מ20 הצבעות ל כן/לא היקבע אם כן או לא
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

eSrael קהילה חדשה לשחקנים הישראלים . חדשות, ביקורות , דמואים ודברים אקסקלוסיבים לאתר כגון ראיונות עם מהשחקנים הטובים העולם ותוכנות בלעדיות . www.esrael.net הירשמו וביאו את חבריכם כדי שנוכל להרחיב את הקהילה . זה אינו פרסום משום שבעלי האתר לא מרוויחים מ"פירסום" זה . אני מבקש שתשאירו את ההודעה הזאת מכיוון שזהו אתר שבא מרצון טוב של אנשים להרים את הקהילה בארץ שלנו לרמה טובה יותר . תודה
- 

- 3 תגובות
 - 886 צפיות

- 

- 

שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל משחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 14FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES לא מאצתי משהו יוצא דופן שאין בכל מחשב גם כשזה על הגדרות הכי נמוכות, למרות שזה פועל טוב גם על גבוהות בהתחלה עד שמתחילה הבעיה. וזה קורה ביו…
- 

- 3 תגובות
 - 820 צפיות

- 

- 

מישהו יודע מתי אמורה לצאת מפת הקהילה החדשה? זו עם הג'ונגל?
- 

- 3 תגובות
 - 924 צפיות

- 

- 

לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?
- 

- 3 תגובות
 - 549 צפיות

- 

- 

מזל טוב. http://attackofthefanboy.com/news/modern-warfare-3-wins-shooter-of-the-year/
- 

- 3 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

http://computers.walla.co.il/?w=/252/880888 לא שאני מופתע, ממש לא. אבל אני לא מצליח למצוא שום אישור לזה, אפילו לא באתר הרשמי של המשחק או בליזזארד.
- 

- 3 תגובות
 - 791 צפיות

- 

- 

שלום בעקבות תארד של מישהו ששיחק GTA זה עשה לי לשחק גם עכשיו כשאני משחק אני לא שומע את המכוניות נוסעות וגם שמדברים איתי אני לא שומע כמו בטלפון או במשימה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 766 צפיות

- 

- 

חשבתי אולי לקנות סורס ואני רוצה לדעת אם יש הרבה שרתים ישראלי כמו בקאונטר סטרייק הרגיל
- 

- 3 תגובות
 - 726 צפיות

- 

- 

מישהו מכיר את המשחק egypt 2- the heliopolis prophecy? אם כן, מה עושים בקטע שצריך להביא חיטה מהסילו? זתומרת איך יורדים לסילו? תודה מראש לעוזרים... וחג שמח לכולם!
- 

- 3 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני ממליץ מאוד מאוד לקנות את המשחק ArmA 2. אנחנו קלאן ישראלי, 30 איש, כל יום שישי בשעה 15:00 יש פעילות מבצעית. כאשר אתה עובר 3 פעילויות מצעיות עם הקלאן אתה יכול לבחור הסבה או להיות חיל בחי"ר ההסבות הן: 1. טייס בחיל האויר. 2. שיריונר. 3. מפקד חוליה בחי"ר. טים ספיק שלנו: 212.235.17.81:8767 אתר: http://www.arma2.vgo.co.il/
- 

- 3 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

היי, איך אני מסדר שאני אשמע גם קול כשאני משחק במשחקי dos ( כמו קין או דייב) מהתקופה הפרהיסטורית (מה לעשות זה מה שהvoodoo 3 שלי מאפשר לי) ?
- 

- 3 תגובות
 - 885 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, חבר שלי אמר לי שאם למשל יש לי X1950 pro 512mb לצורך העניין (הוא לא תומך DX10) אז אני לא יוכל להפעיל משחקים שצריך DX10 בשבילם? מה שאני שואל זה אם אין לי כרטיס מסך DX 10 אני לא אוכל לשחק במשחקים שדורשים אותו? תודה.
- 

- 3 תגובות
 - 755 צפיות

- 

- 

שיחקתי עכשיו פיפא והכנסתי שער מדהחם.. עכשיו אני רוצה לצלם בריפליי את הסרטון ולשמור במחשב איך אני עושה את זה? תודהה
- 

- 3 תגובות
 - 770 צפיות

- 

- 

שלום כולם, ראיתי שהגודל של KANE EDITION הוא בערך 7.5 ג'יגה, אבל הרגיל הרבה יותר קטן ממנו. אז מה הגודל של הרגיל? יותר מ-2 ג'יגה?
- 

- 3 תגובות
 - 616 צפיות

- 

- 

האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית
- 

- 3 תגובות
 - 878 צפיות

- 

- 

אז ככה כמו כל בנאדם שמבין קצת במשחקים גם אנ ימתגעגע לתקופת ההירוס 3 אני מת לחזור לשחק ברשת עם העולם ואין אני לא יודע איך יש איזושה דרך לשחק עם העולם ברשת בהירוס 3? , פעם הייתה לי איזושהי תוכנה.....
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום, התקנתי את המישחק וכשאני בא להיכנס למישחק זה רושם לי שגיאה כזאת מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה error seculauncher : failed to start application. [2000[ אבל באמצע ההתקנה של המישחק הייתה לי שגיאה כזאת גם.. microsoft visual c++ 2005 redistributable command line option syntax error. type command /? for help
- 

- 3 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים הותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP והמשחק רץ עליהם בלי שום בעייה! כל היום אתמול ניסיתי לטפל בזה! הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפתי את כל התוכנות ברקע - לא עזר. התקנתי directX9 - לא עזר. העפתי directX9 (השתמש…
- 

- 3 תגובות
 - 846 צפיות

- 

- 

-