משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש איזה משחק שמהדהד לי ככה חלש בזיכרון שאני מת לדעת איך קוראים לו עכשו אני לא זוכר אם שיחקתי בו בפליסטיישן או במחשב וזה הולך ככה: אתה משחק בדמות ילד עם כובע וכלב (לא סגור על הכלב) יש לך רובה שהוא מין שואב כזה שבעזרתו אתה שואב\מחסל מפלצות שחורות כאלה דומות לצללים או שהן צללים וזהו אתה מטייל ככה בשלבים בהרים וביערות ומציל תעולם מהצללים האלו איכשהו הזכיר לי קצת את oddworld נ.ב יש עוד משחק ששיחקתי בו בפלייסטישן נראה לי קוראים לו omania או משהו כזה אתה משחק נינגה מיסתורי כזה שקופץ על גגות וזורק תכוכבים האלה זה בערך מה שאני זוכר תודה מראש!!!!!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ראיתי שבעטיפה כתוב CD-ROM הכונן שלי הוא DVD, המשחק יעבוד, נכון? סליחה על הבורות. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1864
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הי. הגעתי לעולם הרביעי. [נדמה לי. זה העולם שמתחילים לספר על היפנים]. איך שאני מתחילה "המצפון" שלי אומר לי ישר לבנות חומה... יש לי שטח ממש ממש קטן של Ore, שמספיק לי בדיוק לבניית החומה, ולאחר מכן אין לי מספיק בשביל לבנות את כל הדברים האחרים. אני תקועה בלי Ore, בזמן שכל כמה דקות בא צבא לתקוף אותי ואין לי מה לעשות. אני לא יכולה לבנות שום דבר, גם בסביבה אין יותר איך להשיג Ore. מישהו ששיחק יודע על מה אני מדברת?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם.. התקנתי את פיפא 09 ויש לי כמה בעיות איתו .. דבר ראשון שאני מנסה להתחבר עם חבר זה תמיד נתקע שאתה מוסיף את הip שלו... דבר שני שאני משחק מול המחשב (עדיין לא שחקתי עם אנשים בגלל הבעיה הראשונה אז יכול להיות שזה יקרה גם עם אנשים) זה לפעמים נתקע והופך לשנייה למסך שחור ואז חוזר למשחק .. בדרך כלל בעיטות חופשיות או מסירות זה נתקע והופך לשחור וחוזר למשחק .. ואם זה יה קורה ככה ברשת זה בטח היה גם יוצא המשחק ..מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיות ? וזה זה לא הבעיה של המחשב כי זה מחשב חדש ובכלל לא צריך להיום לו בעיה עם פיפא .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התקנתי תמחשק שאני יודע שהוא קצת ישן NEED FOR SPEED אני לוחץ על אינסטול מכניס תקוד לוחץ על YES ומה כותב שאני צריך להתקין DIRECTX 9 או מעל למרות שאני יודע שכבר יש לי הורדתי שוב פעם התקנתי לפחות 3 פעמים ועדיין כותב את הדבר המעצבן הזה הורדתי דרייבירים של NIVIDIA לא הולך עדיין כותב צריך להתקין דירקס 9 או מעל מישהו יכול להפחית ממני את העצבים וההתכוציות בלב ולעזור לי פה??? תודה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 13:46:46 דרך אגב זה NEED FOR SPEED MOST WANTED
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/41897.html
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש את המשימה 15-04 שאני צריך ללכת למישהו לשים לו פצצה מתחת לאוטו אבל כל הזמן שאני מגיע האיש יורה עליי ואם אני הורג אותו ישר או שמישהו מגיע והורג אותי עם שוט גאן או שרשום שסרגיו ברח מה אני אמור לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את המקשים? אני רוצה שS במקלדת יהיה מסירה רגילה אבל אני לא יודע מה מייצג את S במשחק אם מישהו יוכל לכתוב את כל פירוט המקשים זה יעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
רק עכשיו שמעתי עליו (הייתה תמונה שלו באריזה של כרטיס המסך שלי), זה משחק שיצא עוד שנה, FPS עם רובוטים/מפלצות. מישהו שמע על המשחק? הנה מספר סרטונים, ממליץ בחום לראות את שני חלקי ה Developer Walkthrough (בעיקר השני). חוץ מהאנגלית של המספר, זה ממש נראה טוב, בעיקר הנשקים. http://www.gametrailers.com/game/5434.html
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך עוברים את KARVEN במישמה הזו..? אני מתכוון שהוא נמצא בביוב עם עוד מלא יצורים (עברתי את הקטע שנלחצתי בו לבד) זה נראה בלתי עביר .. יש איזה חיים נוספים שנותנים באמצע או משו כזה ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא יודע עם המשחק שונה מי הגירסה בPS2 אבל ניתקעתי במשימה שאני פשוט לא מבין מה לעשות, למשימה קוראים Save Algie ואני לא מבין מה עושים שהם. זה הולך ככה אני הולך לסיפריה פוגש איזה יצור בשם ALGIE שרוצה להחזיר ספרים לארונית שלו וכולם רוצים להרביץ לו, ואז אני יוצא איתו מרביץ לכולם, ניכנס לבית ספר, אנחנו הולכים לשירותים של הבנים אני מכסח שהם 2 ואז השירותים מקולקלים, אז אנחנו רצים לשירותים של הבנות הוא לא רוצה להיכנס ואני מכניס אותו בכוח ואז יוצא לי לילחוץ על ALT והשחקן שלי מכניס תראש של ALGIE לשירותים ו אז זה כותב לי שALGIE יתעלף והפסדתי במשימה וזה גם על זמן. יש מצב מישהו עוזר לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז היום סוף סוף אספתי מהדואר AOE3 ו- Worms 2. סתם עניין אותי למה העטיפה נראת דווקא ככה ומזה בדיוק XTREME? כי באינטרנט העטיפה היא שונה אז סתם תהיתי אם זה אומר משהו.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :] ***הביאו לי לינק לרשימת סיקורים של כל המשחקים.. WTF זה לא עוזר.. ****
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי E8400 4GB ATI 4850 ומשום מה יש במשחק הזה מעין תקיעות כאלה בלי סוף יש למישהו מושג למה זה ככה? אני על VISTA X64 אני מפעיל FAR CRY 2 CRYSIS וכל אלה על הגרפיקה הכי גבוהה ולא מקבל תקיעות אז מה הקטע עם זה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הי. קניתי את ההרחבה ל-Worms 2... הכל עובד, אני יכולה לשחק באופציות, ההתקנה הייתה בסדר, אבל ברגע שאני לוחצת על התחלת המשחק, המסך פשוט הופך לשחור. לא נותן לי לחזור לשולחן העבודה, שום דבר. ניסיתי כמה פעמים. מה הבעיה כאן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לא הבנתי את התרגילים שם..מישהו יכול להסביר לי? אני אני מצמיד כפתורים לתרגיל מסויים??
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי מישו יכול להגיד לי מתי יוצא Championship Manager החדש?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק והתקנתי.. והוא עובד סבבה.. רק שכמה שניות אחרי שאני מתחיל לשחק.. אז הוא מתחיל קצת לקרטע.. יש לי כרטיס מסך 6600.. יכול להיות שהוא לא מספיק למשחק<?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי מה שהבנתי, שני המשחקים האלה דיי דומיים, בעיקר במולטי. אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות מבינהם. אני אוהב משחקים שיש בהם אקשן, אבל גם חייבים חשיבה בביל לנצחת ולא פשוט לבנות מליון יחידות כמו בC&C ניסיתי את הדמו של wic, והמשחק נראה לי קצת בלאגניסטי. COH נראה לי עדיף, כי בוא באמת חייבים שיתוף פעולה והרבה חשיבה וטקטיקה כדאי לנצח, אבל הוא כבר דיי ישן ואני לא רוצה משחק עם גרפיקה מיושנת מדי.. אז מה עדיף: HOC או WIC? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי CRYSIS WARHEAD, האם זה המשחק השלם או הרחבה או משהו? מצטער על הנוביות /:
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמה זמן זה דואר אקספרס??
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ביעקרון המישחקים שאני רוצה שיעבדו לי ממש חלק וברזולוציה סבירה הם far cry 2 gta 4 nfs uncover זה המיפרט מעבד אינטל c2d e7200 כרטיס מסך ati hd4859 1g זיכרון 2g
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Medal of Honor או אחים לנשק לא זוכר ביוק (לא מתכוון ל cod5) מה שם המשחק והאם יצא כבר ? הרשימה החדשה לא מופיע
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=307462 קיצור אנסמבל (החברה שהביאו לנו את אייג' אוף אמפיירס ומפתחים את הספין אוף השני של היילו) הודיעו כי נתננו אור ירוק להתחיל בפיתוח של משחק תפקידים מבוסס וורלד אוף וורקרפט רק...בעולם של היילו
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-