עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אבסינט,

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Overkiller,

שלום לכולם; התקנתי היום כרטיס קול ששכב אצלי הרבה זמן (SB Live value) והפעלתי את המשחק, והכל לפתע התחיל להשתגע, מלא הודעות התחילו לקפוץ, אלה שקפצו במהלך המשחק (כגון "4 מכוניות, אתה צובר אוסף מרשים") והדמות שלי לפתע השתנתה (הייתה דמות עם שיער, ועכשיו בלי) וכל הנקודות על המפה, שכבר הגעתי אליהם נהפכו לפתע לכאלה שיש למצוא (למרות שכל המכוניות, הבית והשלבים שסיימתי נשארו כפי שהיו). מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

כמה וכמה פעמים נתקלתי בשאלה, בפורום ואישית, אתר מצויין אשר נותן תשובה. ENJOY! http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest[move]Nfo:[/move] What it does System Requirements Lab looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes it is a simple free software download and sometimes it is a link to a product such as the right video card. No …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. באוקטובר אמור לצאת אחד המשחקים המצופים של השנה ובין הראשונים אם לא הראשון שיתמוך בDX10 כמובן שאני מדבר על Age of Conan: Hyborian Adventures משחק MMO חזק ביותר שלפי דעתי יפיל את WOW מטבלת המשחקים המובילים. אתם יכולים ליראות וידאו של הדגמה ב DX10 : http://www.nzone.com/object/nzone_ageofconan_videos.html

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  5. איך לעזאזל הורגים אותו? יכול ליהיות שאני עד כדי כך טיפש שאני לא יודע איך להרוג אותו?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by carbon1,

היי רציתי לדעת איך אני מוכר מכוניות בקרבון עם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 16:24:49 תעזרו זה דחוף בבקשה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  7. שלום אני מבקש מימכם שתעזרו לי להוריד את המישחק Tactical_Ops שהוא משחק רשת + ההרשמה למישחק תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  8. עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by carman6,

התקנתי את ה- GTA המפורסם סן אנדרס במחשב בחדש ולאחר תהליך ההתקנה אני וחץ על האייקון של המשחק שנוצר בשולחן העבוגדה והוא רושם לי ארור של קובץ מסוים שחסר... חיפשתי אותו והעתקתי לשולחן העבודה. לאחר מכן הוא עשה זאת שוב עם עוד כמה קבצים ואני העתקתי... לאחר מכן לחצתי שוב על האייקון והוא עשה לי את ההודעה המפורסמת של ה-dont send, send to microsoft this eror... מה עליי לעשות כדי שהמשחק יעבוד?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by --Adidas,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ועכשיו תיראו את מה שמופיע לי http://img62.imageshack.us/img62/8650/69486651dl7.png תעזרו לי בבקשה אני מה זה רוצה לשחק במשחק

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. אהלן.. בקרוב אני קונה מחשב, אפשר להגיד שהמחשב הוא בשביל הFLIGHT.. מה באמת הדרישות מערכת שכדאי בשביל שהמשחק ירוץ חלק (או לפחות בצורה טובה מאד על הגדרות טובות..) ( כעיקרון התקציב הוא 8000 למחשב + מסך (ללא OC) אבל התקציב יתגמש בשביל המשחק תלוי מה כדאי איזה סדר גודל של מחשב..) תודה :yelclap:

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aviv23,

מי שרוצה סרברים הכי טובים בארץ שירשמו ReTaLin # 84.95.247.29:20007 NePToon # 194.90.39.169:20050

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oranili,

כמה FPS יש לכם ב SURF JAPAN? לי בין 50 - ו70 עם X1950 PRO וכמה FPS בDE_DUST2 ? עם 18 אנשים ואיזה כרטיס מסך ? לי יש 40 האם זה תקין? תודה ושעולה הפינג ה FPS יורד?

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  14. כשאני מנסה להכנס למולטיפלייר ולשחק ברשת המשחק פתאום קורס ויש הודעת שלח/אל תשלח. זה גם קורה לי בקריירה שלי לפני איזה משחק לקראת סוף הליגה ועכשיו אני לא יכול להמשיך איתה. מה לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  15. אני משחק בהיטמן בלוד מני וזה קשה לאללה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  16. Started by shai11,

שלום אני שזו חוצפה אבל אני צריך סיריאל מקורי של המישחק FAR CRY יש לי את הדיסקים המקורים אבל אני רוצה לשחק עם חבר

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by adamshar,

אני נמצא בשלב התשיעי, בקרואטיה, שבו יש לי שיירה שמגיעה מצד שמאל למעלה שצריך לחלץ ורשת חשמל שלא מספיקה לכל התותחים. האם להשאר בבסיס עד שיגמרו ההתקפות (הם נגמרות ?) ואז ללצאת לחץ אותם או לא להמתין לסוף ההתקפות ולצאת לחלץ ?

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  18. לפני בערך שנה - שנתיים היה משחק שנדמה לי שקראו לו אינדיגו פרומיסס ... אני בטוח שלא כותבים ככה אבל אני פשוט לא זוכר יותר מזה .. ואני מת לשחק בו עכשיו ... קצת פרטים אליו ... אתה פותח את המשחקכשאתה נמצא בשירותיים של מסעדה ואתה מגלה שרצחת מישהו , אתה אמור להתחיל לנקות את הבלאגן שעשית לפני שהשוטר במסעדה יכנס לשירותיים . אחרי זה אתה אתה בורח מהמסעדה ומשם אני כבר לא זוכר את העלילה ... אני מקווה שמישהו שיחק בו ויוכל לומר לי מה השם המדויק כדי שאני יוכל להשיג אותו

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  19. והכי חשוב שיעבדו חלק על המחשב שלי (מפרט מימין) משחקי התגנבות שכבר עברתי עליהם: סדרת Splinter Cell סדרת Hitman סדרת Metal Gear Solid סדרת Thief Deus Ex 1+2 No One Lives Forever 1+2 בעדיפות למשחק ביקום מודרני/עתידני, לא ימי הביניים או משהו תודה

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by PeteRoy,

אם אתה נחמד אתה מוזמן להצטרף לקלאן שלי, אנחנו משחקים Guild Wars, Battlefield 2, Counter-Strike Source ו DOTA. כנסו לונרילו באתר www.clancas.net

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by amit27,

התקנתי את המשחק אבל אני לא יכול לשחק כי המשחק לא נותן לי לעשות פרופיל חדש, למשל שאני מכניס את השם שלי אני לוחץ save ואז יש הודעה save failed ובגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by gal,

היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  23. היי אנשים.. אחרי הפסקה של שנתיים-שלוש החלטתי לחזור לשחק קצת ב CS... בכל מקרה רציתי לדעת איך מערכת ה STEAM עובדת... אני רוצה לקנות account למשחק. אמרו לי שניתן לעשות זאת דרך סטים בתנאי שיש לי כרטיס mastercard אז יש לי כרטיס... נכנסתי לסטים ואז ראיתי שיש אפשרות להוריד את counter strike + condition zero במחיר של 9.95$ .. עכשיו רציתי לדעת. אם זה המחיר רק בשביל להוריד את המשחקים ואז אני אצטרך להשתמש ב account משלי (שאין לי) או שזה להורדת המשחקים וזה כולל גם acount חדש בשבילי... אם זה רק בשביל המשחקים ללא החשבון.. היתי מעוניין לדעת מאיפה\איך אני יכול לרכוש חשבון דרך האינטרנט\סטים. אם זה כבר כולל את האקאונט בפנים... מתי בדיוק הוא מבקש ממני סיסמא\יוזר לאקונט? תודה!

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  24. שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך LEADTEK 8800 640MB ורציתי בעזרתם לדעת איזה משחקים טובים וכבדים אני יכול לשחק (ובכלל שיהיה לי מה לשחק ) כמו RAINBOW SIX וCALL OF DUTY 2 & 3 תודה ארי

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.