עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dj_horse,

שלום לכולם! המשחק החדש בסדרת GTA צפוי לצאת בקרוב,ושאלתי היא האם מישהו יכול לתת לי את דרישות המשחק למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. היי, רציתי לדעת אילו משחקים כיום תומכים בDX10 או אפילו 10.1? ואילו משחקים מהקרובים שעומדים לצאת יתמכו בDX 10 או 10.1. ואשמח לתאריכי היציאה שלהם... תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by צחי-2,

בוקר טוב אנשים מה קורה? מישהו מכיר דרך כלשהי לשחק משחק של איקס בוקס (NINJA GAIDEN I לדוגמא) על ה-PC?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by 3d7,

הורדתי והתקנתי את Steam. עכשיו, השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להגדיר לאיזו מחיצה ותיקייה להוריד ולהתקין משחקים? 2. באיזה פורמט אני מוריד משחקים מ-Steam (קובץ ISO או משחק שמותקן על הדיסק הקשיח)? 3. האם משחק שנקנה דרך Steam עובד רק באמצעות Steam או שאפשר להריץ אותו כמו שמריצים משחק רגיל? 4. האם כשאני קונה משחק דרך Steam אני יכול להריץ אותו רק על המחשב שבו הורדתי את המשחק או גם על מחשבים אחרים שיש לי בבית? 5. איך אפשר לגבות משחק שקניתי דרך Steam? יש אולי עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by ccc,

הגעתי לקטע שאני צריך להכין להלנה רומנסקי את הקוקטייל שלה שעוזר לה לשיר, כדי שהיא תוכל לבוא איתי חזרה לרומן ולשיר בשבילו כדי שאני אקח חזרה את הידיים של אוסקר. עכשיו, יש לי את הדבש, לימון, בקבוק וודקה, כוס, וכל מה שצריך שם.. אבל אין לי מושג איך להכין את הקוקטייל הזה, יש רק מעין דף כזה שאומר שתו X זה משקה מסויים ותו Y זה משקה אחר... אני לא מחפש תשובה, אם אפשר רק להגיד לי אם הכל נמצא בדף הזה ורק צריך לחשוב, או שאני צריך לדבר עם מישהו (ג'ורג' לפי מה שהבנתי) כדי לדעת את המתכון ... תודה ! שוב, בלי תשובות בינתיים חחח

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. פירמטתי את המחשב ולא נשמרו לי שני השמירות של המשחקים האלה אני רק רוצה להגיע לנקודה שנעצרתי ב-GOW נעצרתי בקטע אחרי שתידלקתי את הרכב ואני צריך לסנוור עטלפים וב-AC נעצרתי בקטע שאני רוכב עם הסוס דיי בהתחלה. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  8. לא זוכר את השם של המשחק סנוקר-פול הישן והטוב.. אני זוכר שהשם שלו היה דומה לטריקושט משהו כזה..אולי מישהו מכיר? הוא שוקל 700 מגה אני יודע..

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by Cryptonite,

יש משהו שאני לא ממש מבין... אם אני קונה משחק ורוצה לשחק בו אונליין אני צריך להכניס את הדיסק למחשב בשביל בדיקת מקוריות CD? או שאני פשוט מתקין אותו ומסיים את העניין? נ.ב. איפה אפשר למצוא רשימה של משחקים עלייהם משלמים אונליין? (כמו world of warcraft) תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by PeaceMan,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. כל הדרישות של המשחק הם על ההכי גבוה. עכשיו אני מוריד את הדמו ואז אני לוחץ על ההתקנה... לחצי שניה זה כאילו העכבר הופך לשעון חול והופ חוזר להיות רגיל ושום דבר לא קורה. חשבתי אולי בעיה בקובץ אז מחקתי והורדתי ממקום אחר, אבל לא, אותה בעיה! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני מיואש! תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by avigdo,

בכונן C שלי נותרו כ 2.5G בעת התקנת המשחק, הגדרתי שהוא יותקן על כונן D, עליו יש לי מספיק שטח פנוי. למרות זאת, החליטה תוכנת ההתקנה, לשלוח קבצים לכונן C ואח"כ לידע אותי שאין לה מספיק מקום להתחיל בהתקנה. תוכנת ההתקנה מתעלמת מכל הבקשות שלי לזוז ל D. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל הצעות

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  12. אני אהבתי נראה לא רע בכלל. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/36095.html

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

כרגע ניתן לשחק רק ב NEXON.COM כאמור אנחנו לא יכולים לשחק, צריך KSSN. לפי אין שזה ניראה הם קרובים להוציא גירסה באנגלית ל NEXON.NET. ככל הניראה הם יעשו מה שהם עשו עם COMBAT ARMS ויחסמו את אפריקה אסיה ואירופה אבל אולי לא. אני אישית מעדיף את TRS שפתחו את המשחקים הקודמים אבל הם עובדים על משחק אחר וניראה כאילו כל הזכויות על המשחק נישארו בידי VALVE (למה NEXON???). http://www.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0 זה ניראה כמו שילוב של CS עם COMBAR ARMS אבל ניחיה וניראה אולי אפילו נוכל לשחק בזה עוד כמה שנים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Moty_p,

איאפשר לפרוץ את החרא הזה? כואב הלב שזה לא עובד צריך לפתוח שרתים ישראלים כדי שיפתחו לנו את האיפים..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by liortaib,

תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by tripdd,

המשחק כבר יצא לPC? ואם כן שחקתי בראשון ואהבתי אותו, אני לא רוצה סתם לקנות ואחרכך להתאכזב שזה אותו משחק רק עם גרפיקה טיפה יותר טובה..אז אם מישהו כבר שיחק אני שמח לשמוע את דעתו.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29800 כל כך שמח שMS לא הצליחה אם זה במחשב תשלום על כל דבר היה הורס את המחשב מבחינתי

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  18. אני נמצא על הספינה שלי ואני רוצה לעבור למקום אחר הוא לא נותן לי כל פעם שאני נכנס למפה הזאת נהיה לי מסך שחור ואם אני לוחץ ESC זה מראה לי את המפה שניה ואז עוד פעם מסך שחור ובפעם השניה שאני לוחץ אני יוצא מהמפה ועכשיו אני תקוע כי אין לי לאן לזוז

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by tamiravigan,

לא שאני מעריץ או משהו אבל: http://www.nzone.com/object/nzone_e30802_home.html "Now that we're developing on a PC base, the pace is going a bit faster," Kitase said. "We haven't introduced new footage of the game, but we should be able to show something new in the near future." אני לא מכיר אפילו את המשחק אבל רציתי שתדעו. ועכשיו ש*R יעשו את זה גם לGTA 4

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Release Date: 2/17/2009 Platforms:PC only Publisher: Stardock Developer: Gas Powered Games Gamesite: http://www.demigodthegame.com/ Genres: Real-Time, Strategy לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/37650.html

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. PUBLISHER: THQ DEVELOPER:Volition, Inc. GENRE(S): Third-Person Shooter PLAYERS: 12 RELEASE DATE:March 1, 2009 הסידרה היתה לא רעה בכלל , בעיקר המשחק הראשון אך סבלה מכמה בעיות בעבר כמו אורך חיים קצר ולינאריות בכותר החדש חברת וולישן מבטיחה סביבת עולם פתוחה שתציב אותנו 50 שנה אחרי הכותר הראשון בסידרה מירי בגוף ראשון המשחק יעבור למצב של גוף שלישי וכל זאת יקח אותנו לחלל-מאדים לשיפוטכם Multiplayer Beta Jetpack Gameplay Fly the unfriendly skies and toss some explosive justice on the opposing team. http://www.gametrailers.com/player/37891.html Team Anarchy Multiplayer Beta Gameplay When V Jack Thomson is in your sights, don't let him get away. http://www.gametrailers.com/playe…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום רציתי לשאול שאלה לגבי תצוגת הגראפיקות שבמשחקים. אני רואה לפעמים ילדים שכותבים שיניתי ל-AA X8 או כל הדברים הדומים לזה ורציתי לשאול איפה ואיך משנים את זה ? אני יודע שזה נותן תצוגה יותר יפה במשחקים אבל איפה אמורים לשנות את זה כדי שיהיה לי את זה? תודה רבה לעל העוזרים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  23. אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by ronit54,

יש לי בעיה במשחק Beijing 2008, על ההתחלה הוא שואל אותי אם אני רוצה להרשם לאיזה אתר ואני לא יכול לסמן לו את האופציה השנייה שאני לא רוצה. לא מופיע לי הסמן של העכבר ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ag43,

לקראת יציאתו של SC2 הוצאתי את הדיסק העתיק של SC מהארון, ניגבתי את האבק והתחלתי לשחק. החלטתי לנסות לשחק גם בבטלנט ושם ציפתה לי הפתעה - לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להתחבר, אני בוחר את האיזור שלי, מכניס סיסמה ואז הוא כותב שהוא מנסה להתחבר ושום דבר לא קורה. הפיירוול מנותק והפורטים פתוחים. המשחק מקורי עם CDKEY נקי. כ"כ האתר של התמיכה הטכנית של בליזארד בתחזוקה כך שאין את מי לשאול. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.