עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. יש לי בעיה ממש מוזרה.. נניח שיש במשחק 14 מפות .. עכשיו יש 7 מפות שתמיד עובדות לי טוב , ו7 מפות שתמיד עובדות לי ממש לא טוב .. לדוגמא : FAVLA , RUNTOWN SUB BASE המפה עם המסוק באמצע ועוד כמה.. עכשיו מה שמוזר מאוד זה שאין קשר לגרפיקה כי לא משנה מה ההגדות המפות האלה תמיד עובדות לא טוב .. , הכוונה פועלות לאט וקטוע כזה.. עכשיו אין קשר לפינג , כי זה קורה ככה תמיד באותן המפות ויתר המפות תמיד עובדות חלק על דירשות הגריפקה הכי גבוהות.. מה יכולה להיות הסיבה המוזרה הזאת שגורמת לבעיה הזאת ?? אולי למחוק את המפות ולהתקין אותן שוב ? ואיך עושים את זה ? תודה מקווה לעזרה.. מפרט מחשב : מעבד Q 9550 כרטיס מסך : HD 4870 ראם : 4 גיגה. ולא חושב שזה בעיה בFPS כי פעם המשחק היה עובד לי טוב ו…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by liav12,

למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הדמואים של המישחקים הבאים: Splinter Cell: Chaos Theory וGTR החדש..

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by j-cool,

אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה

6. Started by shefi,

Battlefield 2 1.22 Patch יצא לבדוק בEA DOWNLOADER Patch 1.22 is about to be released and will available on EA Downloader within the next few hours. The release of this patch is in line with our ongoing effort to make the game as enjoyable as possible, releasing quicker fixes addressing some of the things that you want to see changed. We're still hard at work on version 1.3, which will see the addition of some additional, sought-after changes. When we have more information to share with you on 1.3 we will, in the meantime, please find below the list of fixes in 1.22: - Improved Server Stability - Adjusted handling of the Tiger attack chopper - Increased delay for aiming …

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by -ox-,

מישהו הגניב מצלמה להצגת המשחקיות של PREY ב E3 , המשחק החדש של 3DREALMS ,HUMAN DEAD והפיץ את זה באינטרנט בהתחלה לא התלהבתי כל כך מהמשחק כששמעתי עליו כנראה בגלל המנוע של דום 3 שלדעתי גורם לכל המשחקים להראות אותו דבר, אבל אחרי שראיתי את ההסרטון הזה נראה כיאילו המשחקיות עצמה תפצה על הכל, ניתן ללכת על קירות , עיצוב שלבים מגניב ואי אפשר למות! ברגע שהורגים אותך אתה עובר למין עולם המתים כזה במהירות ונלחם עם כל מיני נשמות וכמובן שאפשר לחזור לגוף המת בתחיצת כפתור. כמו כן , וגם ניתן לראות את זה בסרטון המשחק יציג טכנולוגיה חדשה שנקראת "דיינמיק פורטלס" שבעקרון מאפשרת לראות , ולעבור ואפילו לירות על איזורים אחרים דרך פורטלים שמצויים במפה , וכנכנסים לשם נגלה מפה חדשה לגמריי או איזור ח…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by okpimp,

שלום אחרי חודשיים שלא שחקתי במשחקים חזרתי לשחק בגוסט ריכון 3 ואובליוויון והם ניהו ממש איטים המפרט שלי: קונרו E6300 1G זיכרון וכרטיס מסך 1900GT למישהו יש מושג למה זה קורה? הפעלתי את המחשב מחד והפסקתי את כל התוכנות שעובדות ולא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. יש לי אנטיוירוס מקאפי, העניין הוא שהכל בסדר בד"כ, וזה מוצא לי המון... אבל כמו עכשיו זה מוצא לי רק איזה 20 מה לעשות? מישהו מכיר את הבעיה? תודה על כל עזרה!!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

כול מידע יעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. השאלה בכותרת.... שבוע טוב! איתן

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by mikezaush,

אני רוצה לקנות 7600gt ויש לי מחשב pentium 4 3 ghz וגיגה ראם. ואני משחק בבאטלפילד 2 במפות של 64 שחקנים....... למי שיש את הכרטיס הזה תגידו לי על איזה הגדרות הוא יכול לרוץ (רזולוציה בעיקר)?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  15. איך הוא יקבל את זה, קוד במייל או שזה יהיה פתוח אוטומטית אחרי הקנייה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אשמח שמישהו ישלח לי KEY/משתמש למשחק. אני מת לשחק, אתם לא יודעים כמה!! תודה למי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.

18. Started by uzana2004,

אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב ביגלל שהWII הושק אבל אני לא קונה אותו בקרוב החלטתי לשחק בזלדה שאף פעם לא סימתי ביגלל כל מיני סיבות הזלדה שהתחלתי לשחק הוא Majora's Mask שדי שונה מהזלדות הרגילות למי שמכיר תסידרה ככה שהשוני גם הרחיק אותי הרבה זמן מהמישחק למרות שיכולתי לשחק אותו על אמולטור כבר לפני הרבה זמן בכל מיקרה התחלתי לשחק ואני חיב להגיד שהמישחק מאוד כיפי אפילו היום אם עלילה התחלתית יותר מענינת מהזלדות האחרים ששיחקתי בכל מיקרה החלטתי לעשות סקר לאנשים שמכירים תסידרה הזות וליראות מה המישחקי זלדה האהובים אליכם דרך אגב לא רשמתי תזלדות המישניות ות2 זלדות הגרועות לCDI בכל מיקרה המישחק הטוב בסידרה מבחינתי הוא דווקה - A Link to the Past לSNES למרות שהוא D2 פשוט הכל בו זורם מושלם ואנ…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by kalabokk,

MW3

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BedBoy,

אז קודם כל תסתכלו בחתימת טקסט שלי ותראו את המפרט שלי עכשיו אני התקנתי NFSU1 מהדיסק והוא פעל מצויין אבל כשהתקנתי Far Cry ו Prince of persia : Sands of Time אז אחרי שאני מסיים להתקין ואני שם את הדיסק ה-5 (במובן FarCry) ואני לוחץ על האייקון בשולחן העבודה אז הוא מבקש ממני להכניס דיסק... והדיסק כבר בפנים.. וכשאני עושה Auto Play על כונן הדיסקים הוא מעלה לי את החלון של Far Cry , איפה שהאפשרויות "Install" ו "view readme" ואני לוחץ על "Play" הוא שוב אומר לי שהדיסק לא בפנים... אני גם מנסה להריץ את המשחק דרך התיקייה שהמשחק מותקן בו.. וגם שוב אומר שלא הוכנס דיסק... ככה גם קורה לי עם הדיסק הראשון! מה עושים? איך משחקים? תודה לעוזרים!

22. Started by SupeRnovA,

שלום כמו שאתם יודעים כבר המשחק יצא לא מזמן. אני נורא רוצה לשחק בו ושוקל לקנות אותו ולשלם כל חודש את ה15 יורו שצריך. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי מחשב לא מהחדשים והמחשב שלי עובר את הדרישות בקצת,לכן אני רוצה להוריד את המשחק בדרך לא חוקית ולנסות את ה-10 ימים חינם שהם נותנים למשתמשים חדשים ולראות אם המשחק עובד טוב אצלי ואין תקלות ואז אם כן לקנות אותו בדרך חוקית ואם לא אז לא. ואני לא יודע מאיפה להוריד כי אין בשום מקום. בדרך כלל משחקים לא-חוקיים יוצאים עוד לפני שהמשחק החוקי יוצא. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by amit_flame,

שלום לכולם ידוע כי יש 2 מודים (mod) ל half lafe איד מהם הוא ה blu shift (אם כתבתי את זה נכון) ומשחקים שם את השומרים שבמעבדות (תקנו אותי אם אני טועה) מה המוד השלישי ומה עושים שם? תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by redti,

למישהו יש את זה זה פשוט המשחק הכי יפה שראיתי. מהצניחה ועד לBERLIN הרגשתי כאילו אני בסידרה אחים לנשק מי שראה יודע על מה אני מדבר.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by עידןאופיר,

אני צריך תאריך מדויק של היציאה של הקונטר החדש שעומד לצאת וגם האם יצאה גרסא בטא?תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.