משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

- 

איך אני מעדכן את ה-punkbuster ב-BF3. הוא התחיל לזרוק אותי מכל שרת אחרי כמה דקה-שתיים.
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD Memory: 1 Gigabyte Ram (XP) 2 Gigabyte Ram (Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better) ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) Hard Drive Space: 12 Gigabytes Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers ---------- Recommended System Requirements for Mass Effect on the PC Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD Memory: 2 Gigabyte Ram Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher. ATI X1800 XL series or higher Hard Drive Space:…
- 

- 3 תגובות
 - 654 צפיות

- 

- 

קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו 2 משחקים. ברצוני לדעת אם Ghost Recon Advanced Warfighter נותן לי שם אפשרות לשחק ברשת או פשוט חשבון מוגבל? אני פשוט לא מצליח ליצור שם חשבון או כאשר אני יוצר חשבון דרך game spy אין לי אפשרות להכניס אותו במשחק, תמיד רשום שאני צריך שם משתמש לא פחות מ-3 אותיות ולא יותר מ-20 בתודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 576 צפיות

- 

- 

מסתבר שיש לא מעט ואולי אפילו טובים- THRONE OF DARKNESS http://www.mobygames.com/game/windows/throne-of-darkness/screenshots/gameShotId,93117/ אם אתם מכירים כאלה, אבל רק נדירים/לא מוכרים בבקשה ואם הם טובים אז אדרבא.
- 

- 3 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

אני אהבתי נראה לא רע בכלל. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/36095.html
- 

- 3 תגובות
 - 998 צפיות

- 

- 

ESL TV - Nationscup Semi-Final: Germany vs Israel www.twitch.tv/kazam/old - share & spread the steamlink! :-) בהצלחה לנו <:
- 

- 3 תגובות
 - 762 צפיות

- 

- 

לאיזה תיקיה אני אמור להתקין את הפאצ'ים???
- 

- 3 תגובות
 - 791 צפיות

- 

- 

יש לי וינדוס 7 לא יודע אם זה קשור אבל הנה זה מה שזה מביא [ ואם זה קשור אז זה גם לא מביא לי להתקין דירקטס דרך המשחק .. יענו זה כן מותקן על המחשב אבל דרך המשחק זה לא נותן תמונה : [
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

לקראת יציאתו של SC2 הוצאתי את הדיסק העתיק של SC מהארון, ניגבתי את האבק והתחלתי לשחק. החלטתי לנסות לשחק גם בבטלנט ושם ציפתה לי הפתעה - לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להתחבר, אני בוחר את האיזור שלי, מכניס סיסמה ואז הוא כותב שהוא מנסה להתחבר ושום דבר לא קורה. הפיירוול מנותק והפורטים פתוחים. המשחק מקורי עם CDKEY נקי. כ"כ האתר של התמיכה הטכנית של בליזארד בתחזוקה כך שאין את מי לשאול. מישהו יודע מה הבעיה?
- 

- 3 תגובות
 - 791 צפיות

- 

- 

Assassin's Creed Updated Hands-On נשמע מבטיח במיוחד
- 

- 3 תגובות
 - 880 צפיות

- 

- 

- 

- 

- 

הגעתי לשלב שבו צריך לחלץ את יוסף פריבוי. הרגתי את כל השומרים ופתחתי את השערים אבל הוא משום מה נשאר תקוע בתא שלו כתוב שאני צריך לתת לו חיפוי בזמן שהוא יוצא אז ניסיתי את כל המגדלי שמירה אבל זה עדיין לא גורם לו לצאת.. יש מישהו שזוכר מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
- 

- 3 תגובות
 - 817 צפיות

- 

- 

אחים שליח אני חייב עזרה במציאת תוכנה שמריצה משחקים של PS1+2... שיהיה לה ת הפלאגים כל מה שיש, וגם את המעבד CPU שמפעיל אותה בעצם!!! תודה לכולם!!!! נ.ב מישהו יודע איך אני מעתיק משחקים של PS2+1 מדיסק מקורי של PS2+1?....
- 

- 3 תגובות
 - 630 צפיות

- 

- 

אבי הביא לי את המשחק מארה"ב והוא לא מוכן להתקין לי אותו בתענה שהמשחרק מיועד רק לארהב איך אני פותר את זה?
- 

- 3 תגובות
 - 826 צפיות

- 

- 

חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר, עם הצעה מרשימה כמיטב המסורת לכתבה
- 

- 3 תגובות
 - 1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

זה שנים שלא שיחקתי ! אז חשבתי לראות איך זה רץ על 7800 ברזולוציה הכי גדולה שלו ... בקיצור !!! על התקנה הראשונה יש באגים !! ... זה מדהים אני םשוט נכנסתי ל SERVER התחלתי ללכת ופוף אני הולך במהירות האור נראה לי והירי שלי בכלל 30 כדור בשניה !~! ואז כולם קוראים לי CHEATER ... תגידו זה רק אני עם הבעיה ...:\ יש לציין שעשיתי נט גרף 2 וראיתי שזה החיבור שלי משתגע כאילו פינג טוב יש אבל יש סקלה כזו נוספת בקצה העליון שמשתגע לי שם כמו לא יודע מה ... בקיצור אנשים אתם יודעים איך לסדר את זה :\\?
- 

- 3 תגובות
 - 770 צפיות

- 

- 

- 

- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש ולפני זה שמרתי את התיקיה Rockstar Games שנמצאת ב- C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV לאחר שהתקנתי את המשחק מחדש שמתי חזרה את התיקיה שם אבל זה כל הזמן מתחיל לי את המשחק מהתחלה מה פיספסתי תוכלו לעזור לי?
- 

- 3 תגובות
 - 953 צפיות

- 

- 

- 

אני צריך ADDON ששומר את ההיסטוריה של המייל ומציג אותה לבקשתי, או לחילופין היסטוריה של AH של דברים שקניתי ומכרתי יש דבר כזה?
- 

- 3 תגובות
 - 863 צפיות

- 

-