משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות 7600gt ויש לי מחשב pentium 4 3 ghz וגיגה ראם. ואני משחק בבאטלפילד 2 במפות של 64 שחקנים....... למי שיש את הכרטיס הזה תגידו לי על איזה הגדרות הוא יכול לרוץ (רזולוציה בעיקר)?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני ממש מחכה לו יש איזה תאריך מדוייק? שמעתי שהוא יוצא איפשהו בנובמבר
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למה אנלא מצליח לשחק עם חבר ברשת בFIFA07? שאני בודק תIP שלי דרך המשחק הוא תמיד נשאר אותו דבר ושאני בודק אותו דרך האתר www.whatismyip.com אז הוא משתנה למה זה ככה? ושאני לוחץ על HOST או CONNECT לא קורה כלום... יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? כי בC&C אני כן מצליח לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו שיחק ? עריכה : http://www.gamespot.com/pc/strategy/caesar4/index.html?q=caesar%204
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה יהיו ההבדלים במחירים ?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני משתמש בכרטיס מסך Albatron 7600GT. לאחרונה אני משחק במשחק FEAR והגרפיקה דיי טובה חוץ מזה שהמשחק תקוע קצת. זז לאט מאוד ולא בתנועות שלמות, קיצר, תקוע. ואני לא יודע ממה נובעת הבעיה. חשבתי אולי דפקו אותי בכרטיס מסך, אבל חבר שלי אומר שבטח יש בעיה בהגדרות תלת המימד של הכרטיס, אבל אין לי מושג למה לשנות אותן. אני מריץ את המשחק על מערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 Corsair 1 GB (2x512) DDR2 533 ואלה הפרטים החשובים אני חושב... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אתר שיש בו דרישות מערכת Minimum וגם דרישות מערכת מומלצות חשוב שגם יראה משחקים שלא יצאו עדיין.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט את התמונות וגם הטריילר שלו ונראה לא רע לגמרי שווה משהו או שזה מהסוג יפה על הנייר אבל מבפנים סתם מעפן...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם אפשר בעיברית (ההסבר לא הCHEAT) וכן שיחקתי קצת בלי צ'יטים קשה לי מדי קורה לא עכשיו בא לי לעבור כמה מסכים בקלות המשחק הזה טוען המון זמן ושנפסלים מתחילים בתחילת השלב אבל הוא פשוט נראה מדהים וגם הCUTSEEN יפים ומושקעים זהו בא לי להמשיך עם העלילה בלי להתאמץ בתודה מראש האיש שסיים את MONTEZUMA REVENGE את כל 9 השלבים עם 10 כובעים הנקודות התאפסו לפחות פעמיים (הנקודות הגיעו עד 1000000 ופסילה כל 10000 ) שזה לא דבר פשוט בכלל במיוחד שאין SAVE
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על מספר משחקים שיצאו בשבועות האחרונים: 1) JUST CAUSE 2) SCARFACE:THE WORLD IS YOURS 3) HEROES OF ANNIHILATED EMPIRES 4) JOINT TASK FORCE 5) PARAWORLD 6) CALL OF JUAREZ 7) AGE OF EMPIRES III:THE WARCHIEFS 8) ROGUE TROOPER 9) FACES OF WAR
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CS:S BETA נתקע על 99%כבר כמה ימים ולא משלים...מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי FX5200 ואני זוכר שהמשחק עבד לי על מדיום.. רציתי לדעת אם אני אוכל לשים אותו על ההגדרות הכי הכי גבוהות 1280?? עם 1900GT256MB
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך x1800xt 512 מעבד כפול ליבה 3800 אי אמ די ו 2 גיגה זיכרון האם הטסט הזה של פייר החדש משקף את המערכת המשחק על המקסימום שלו והאם אפשר לשחק חלק אם התוצאות האלו תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי מחשב חדש עם core 2 duo וכרטיס מסך 7600gt אז ככה : איך אני יכול לדעת מבחינת גרפיקה למה הכרטיס מסוגל .( בינתיים אני משחק fear gta and far cry ועוד שאלה בקשר לGTA מה בכלל צריך לעשות שם לא הבנתי איפה אני מקבל משימות הסתובבתי עד שנהרגתי ואז יצאתי מהבית חולים ומשם אני לא יודע לאן ללכת או מה לעשות תעזרו בבקשה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התוכנה המטומטמת( ) הזאת לא מופיעה לי בtaskbar ובtaskmeneger היא מופיעה... בגלל זה אני לא יכול להוריד את הדמו של הדארק מאסייה וגם לפתוח כול משחק שקשור בסטים ועכשיו כול המשחקים שלי תלויים בסטים... כול פעם שאני מנסה לשאול שאלה באתר שלהם זה אומר לי שאני צריך לפתוח חשבון סטים חדש.... למרות שכתבתי להם את האימייל ואת השם משתמש (לא זכרתי את ה id) מה אני עושה? עזרה דחוף!!! תודה לעוזרים http://img323.imageshack.us/my.php?image=steamerorrs5.png
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פיפה והביאו לי patch שאני יוכל לשחק 1 על 1 ב "LAN" אולי יש patch למשחק הזה גם?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם מבמשחק שקניתי מחנות (dod:source) מגיע עם חשבון סטים בתוכו? הסטים שבא עם hl2 וcs:s הפסיק לעבוד ואני מפחד שאם אני יחליף לחשבון סטים אחר אני לא יוכל להתקין את המשחקים האלו מחדש (מפני שהם נמצאים בחשבון סטים הקודם)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כן, עוד משחק מכוניות מציאותי והפעם מבית SimBin. הורדתי את הדמו, בו יש 2 מכוניות (Seat Leon ו- BMW 320i) ומסלול אחד (Brands Hatch, UK). אני חייב לציין שהוא מאוד מזכיר את GTR2 (אותו מנוע?), רק יותר כיפי ועם גראפיקה קצת טובה יותר (לדעתי) - נהנתי מאוד בהגדרות Novice, יותר מזה עדיין לא ניסיתי. את הדמו ניתן להוריד מכאן או מכאן, שניהם מהירים. http://www.race-game.org - אתר הבית של המשחק. http://www.youtube.com/watch?v=RJbmI-cd3p4 - סרטון.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה וראיתי הרבה תגובות טובות בפורום והחלטתי לנסות. כשניכנסתי למשחק (למשחק כדורגל) אני רואה שהמקשים הם בכלל לא כמו בפיפא. בפיפא לדוגמא D זה בעיטה, S החלפת שחקן, A הגבעה וכו' (לא בטוח אם אלה המקשים באמת חחח...) בהגדרת מקשים אין שמות למקשים כמו בפיפא. לדוגמא בפיפא ליד כל מקש רשום בעיטה, מסירה, וכו' וב- Pro Evolution Soccer 5 יש צורות: עיגולים, ריבועים, משולשים ועוד. מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המקשים שיהיו כמו בפיפא? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המשחק COMMAND & CONQUER 3 יוצא ?!?! למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא פשוט יצא עוד שלושה ימים ואטארי משיקה אותו בישראל לפני כולם ;D ולא ראיתי דיברים עליו http://www.gamespot.com/922154 אז ,מה דעתכם למשחק? יש משהן מחכה? ציפיות? אני מחכה לדמו(אם יהיה ),אבל לפי התמונות/סרטונים נראה טוב
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני ימים ספורים קניתי מכשיר PS2, ועימו את המשחק המדובר. הבעיה היא שאני לא יודע איך לשמור עונה כשמתחילים אותה. פרופיל וכל זה אני מסתדר(מבחינת שמירה), אבל איך לעזאזל שומרים עונה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני משחק כבר הרבה זמן בדמו של BF2142 אבל לאחרונה הפאנקבאסטר מדווח עלי שאני משתמש בגיסרה ישנה של המשחק (של הדמו). חיפשתי פאצ' לדמו , אבל לא מצאתי ... אתם יודעים על זה משהו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-