משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

אני מחפש לקנות CD-KEY מקורי של BF 2 במחיר נמוך,אפשר שיהיה כלול המשחק עצמו ואפשר (עדיף..) גם בלי.. maldema@gmail.com
- 

- 3 תגובות
 - 860 צפיות

- 

- 

אתמול התחיל אצלי באג מאוד מוזר ב-SC2. במהלך המשחק המסך קופא, אבל המשחק ממשיך לרוץ ברקע. הבאג מופיע באופן אקראי כעבור זמן משחק מסוים. משחקים אחרים עובדים בלי שום בעיה.
- 

- 3 תגובות
 - 922 צפיות

- 

- 

אני זוכר שפעם היו דיבורים.. האם יש עדיין משהו על הפרק? ומה השם של הכותר?
- 

- 3 תגובות
 - 834 צפיות

- 

- 

רק כשאני במסוק או מטוס, יכול להיות תוך שנייה או אחרי רבע שעה... לא כשאני בשום מצב אחר
- 

- 3 תגובות
 - 937 צפיות

- 

- 

שלום אני צריך את הקובץ MOHAA.exe המקורי של המשחק מדאל אוף הונור אלייד אסולט כדי לשחק בשרתים נקיים מצ'יטרים(עכשיו אני משתמש בNOCD CRACK (זה חוקי-המשך לקרוא)) קניתי את המשחק מקורי אבל הדיסקים לא אצלי ואני לא יודע מתי אני אקבל אותם חזרה אז אם למישהו יש את הקובץ ורוצה לשלוח אותו אליי אני אודה לו מאד
- 

- 3 תגובות
 - 989 צפיות

- 

- 

יום שישי פירמטתי את המחשב. אחרי הפירמוט התקנתי את כל הדברים כרגיל וגם CS retail ואז העדכון cs1005 (כי אין לי האף ליי) באותה צורה ודרך שתמיד הייתי תמיד ושעבדה לי עד לפני הפירמוט. כשאני נכנס למשחק ולשרת המשחק עבד לאט לאט מאוד, ראיתי דרך קירות (אז מה אני לא צ'יטר ;D ) והיו עיוותים חמורים בצבעים, בגרפיקה ובטקסטורות. התקנתי המון פעמים מחדש את כל הדברים ובסופו של דבר הסרתי את כל התקנות הCS, התקנתי מחדש והורדתי מחדש את העידכון cs1005 ואז נכנסתי עכשיו למשחק והמשחק עובד! את ה"שמיים" אני רואה מעוות כאילו מריחה של מה שהסתכלתי עליו לפני שניה והיה במיקום של השמיים וה net_graph מראה לי שאני על 10-30FPS בעוד לפני הפירמוט הייתי על 100 (MSI GF4 Ti4200 128MB). עשיתי עידכוני דרייברים (41.0…
- 

- 3 תגובות
 - 800 צפיות

- 

- 

מישהו משחק DUNE ברשת? אני יודע ש-WESTWOOD פשטה רגל או משהו כזה.
 - 

שלום אני זקוק לכמה עצות...אם אפשר 1. מארה"ב WORLD OF WARCRAFT-לאחרונה קיבלתי את המשחק ועכשיו אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק ( וכמה שאפשר לא יקר) בכדי .להריץ את המשחק. האם תוכל להמליץ לי על מספר חנויות רציניות שהן אמינות ולא יקרות ודבר אחרון אם אתם מכירים את המשחק (שכרגע הוא היחידי אצלי, אני לא מתכוון להיכנס למשחקים כבדים יותר) איזה מפרט הייתם ממליצים לי ???? שוב אני לא חושב שאני צריך משהו מפלצתי ויקר המינימום כדי שהמשחק ירוץ מעולה. 2.כרגע אני משחק אותו על לפטופ HP 8000 שהוא נחשב מאד חזקת האיטרנט הוא אלחוטי מה לדעתכם הסיבה לזה שהמשחק עובד דייי לאט??????? (לכן אני רוצה לעבור למחשב נייח) תודה רבה לכם על כל עזרה שהיא.
- 

- 3 תגובות
 - 595 צפיות

- 

- 

- 

אני נורא אוהב משחקים בסגנון NFS UG או burnout שיש לך את האפשרות סתם ליסוע בעיר .. יכול להיות נחמד אם תהיה האפשרות לקחת מכונית פשוטה ולשפר אותה .. תודה
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

עדיף ישראליות, אבל אם אין איכותיות אז לפחות קהילות דוברות אנגלית. תודה לעוזרים =)
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

פרק ראשון בסידרה החדשה שהתחלתי עם יש קצת בהתחלה בעיות בסאונד אז תגיבו ואני יתקן. חשוב שתידעו שכמובן הכול בהומר ומקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=aquWxUoaAXY
- 

- 3 תגובות
 - 616 צפיות

- 

- 

למי שלא מכיר thottbot הוא אתר שמראה את כל סוגי המפלצות והחפצים איפה אפשר למצוא אותם ואת סיכויי הנפילה שלהם תודה מראש ;D
- 

- 3 תגובות
 - 672 צפיות

- 

- 

הי חברה, לפני כמה זמן גיליתי את RoN זה משחק ממש מגניב ואני נהנה לשחק בו, גם לבד וגם ברשת עם חברים, הבעיה של המשחק הזה שהוא מאוד מסובך ויש המון המון דברים קטנים שצריך לדאוג להם לפני שבאמת אפשר לשחק ולהנות מכל האופציות של המשחק. ובגלל זה קשה לשחק איתו מול שחקנים חדשים שמשחקים בו בפעם הראשונה. אני מחפש משחק שדומה לו בעקרון שמתחילים מתקופה עתיקה, ואפשר להגיע עד להווה\עתיד. אבל קצת יותר מופשט וידידותי לשחקנים חדשים. יש הצעות? (חוץ מEmpire Earth שאותו אני מכיר)
- 

- 3 תגובות
 - 931 צפיות

- 

- 

- 

הורדתי את הFEAR דמו, אבל אין לי שם רזולוציה של 1280*1024
- 

- 3 תגובות
 - 766 צפיות

- 

- 

פרק ההמשך לאחד מהמשחקים המקוריים ביותר מבית EA בעשור האחרון כובש את תערוכת Gamescom עם סרטון משחקיות טרי בן חמש דקות לכתבה: http://hwzone.co.il/סרטון-המשחקיות-החדש-של-mirrors-edge-catalyst-ישאיר-לכם-ט/
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אני וחבר שלי אומרים שבשביל שמחשב יריץ משחקים טוב צריך דבר ראשון להשקיע בכרטיס מסך עכשיו בקשר לדבר השני אני אומר שצריך להשקיע בזכרונות וחבר שלי אומר במעבד... עכשיו קחו דוגמא ותגידו מה יריץ יותר טוב משחקים: כרטיס מסך רדיון 9800 פרו בשני מחשבים באחד מעבד 1.4 ו256 MB ובשני מעבד 2.0 ו128 MB מה יעבוד יותר טוב
- 

- 3 תגובות
 - 863 צפיות

- 

- 

רוצה עידכון נחמד לPES4 שמעתי שיש כל מיני פאטצ'ים שמוסיפים הרבה למשחק... אם אפשר להביא את הפטצ' ולומר מה הוא מוסיף תודה לכולם!
- 

- 3 תגובות
 - 655 צפיות

- 

- 

המשחק כבר יצא לPC? ואם כן שחקתי בראשון ואהבתי אותו, אני לא רוצה סתם לקנות ואחרכך להתאכזב שזה אותו משחק רק עם גרפיקה טיפה יותר טובה..אז אם מישהו כבר שיחק אני שמח לשמוע את דעתו.
- 

- 3 תגובות
 - 717 צפיות

- 

- 

שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ב' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…
- 

- 3 תגובות
 - 729 צפיות

- 

- 

חושבים שאתם מכורים למשחקים? הכירו את האנשים שלקחו את התחביב למקומות מפתיעים והזויים במיוחד לכתבה
 - 

יש לי supreme commander ואני מנסה להתקין לו פאצ'ים אבל אין לי מושג איזו גירסה? יש דרך לדעת? ויש איזשהו פאצ' שמרכז הכל כי יש טונות וכולם מבולגנים כאלה..
- 

- 3 תגובות
 - 675 צפיות

- 

- 

??? ???
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

התקנתי את המשחק מהורדה של RELODED שניתי את ה TM שמתי את הקראק וזה עושה לי את הבעיה כל הזמן הבעיה נמצאת בקובץ המצורף
- 

- 3 תגובות
 - 844 צפיות

-