עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ofsher,

אהלן אנשים אני מחפש פאצ' כמה שיותר מעודכן!! אם יש עם ליגה ישראלית, וכמובן תיקונים לכל השמות... שיהיה יום אחלה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by amos700,

איזה משחקים הכי טובים לסוני 2

3. Started by neogod,

כמו שכולם יודעים בתקופה האחרונה יש ריבוי של משחקים המאפשרים משחק ברשת נגד אנשים אחרים,ולפעמים ישנה בעיה בלמצוא שחקנים לחלק מהמשחקים, לכן לדעתי חסר תרד שירכז את כל האנשים שמעוניינים לשחק ברשת אז כל מי שרוצה לשחק במשחק כלשהו שירשום פה באיזה משחק הוא רוצה לשחק וכיצד ניתן ליצור איתו קשר (icq,messenger,email )

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Gamer4Life,

לאא!!! יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E 1 GB RAM AND X1800XT הרצתי FRAPS .... 200 MB USAGE של ה WINDOWS :-\

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by esaly,

שלום! מישהו יודע למה כשמעדכנים את רשימת השחקנים בOPTION FILE זה לא חל על המשחק באונליין... במשחק הרגיל העידכון שחקנים מופיע וכשאני מנסה לשחק אונליין ההרכבים מלפני שנה בערך... אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by halo,

באמצע ההתקנה זה עושה לי שגיאה בקשר לקובץ וידאו אחד ואי אפשר להמשיך את ההתקנה בלעדיו הקובץ נקרא: clip25.vp6 והוא נמצא בקובץ ראר בשם: 0compressed למישהו יש את הקובץ הזה או יודע באיזה דיסק הוא נמצא בגירסאת הדיסקים? תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by rap 4 ever,

ההתקנה לוקחת הרבה זמן , היא תוקעת את כל המחשב איזה 3 פעמים והקראק לא טוב ביכלל http://i10.tinypic.com/358701t.jpg מישהו הצליח או יודע איך להפעיל ?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

אני קונה מחשב חדש ואיתו אני רוצה לקנות גם ג'וויסטיק (אשמח אם תעזרו לי גם בבחירת ג'וייסטיק ראוי), איזה משחק מחשב אתם ממליצים לתעופה? לא חייב להיות קרב אבל גם קרב יתקבל. תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by dante123,

אהלן חברה התקנתי את COD2 מחדש לפני יומיים ושמתי לב לבאג ממש מוזר (ההתקנה הלכה מעולה): בשלב הראשון (האימונים) שהמפקד אומר לך לזרוק את ה''רימון'' לתוך כל אחד מהפתחים ("throw the grenade"but this is potatos,why are we throwing potatos and not real grenades?"because real grenades are worth alot more than you do!" LOL ) אני זרקתי מאה,אם לא יותר,רימונים לכל אחד מהפתחים,וכלום! אני לא ממשיך במשימה,אלא הוא חוזר ואומר שצריך לזרוק על כל אחד מהפתחים (בסוף התעצבנתי ועשיתי team kill ).אני לא זוכר שנתקעתי שם כשגמרתי את המשחק בפעם הקודמת יש למישהו פיתרון לבאג המוזר הזה?להוריד שמירה מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by vl2,

הגעתי לאיזה שלב כזה שאחרי הכלב הזה של השקרח הענק הזה קיצר יש מקום אים הרבה קומות עשית את כל המישימות סיימתי הכל כל מה שאפשר ועדיין יש דלת אחת בקומה הראישונה שלא רוצה להיפתח היא כולה מכוסה באש הוא כותב לי כידי שהיא תיפתח אני צריך לעשות משהו אני לא מבין מה כבר עברתי על כל החדרים פעמייים ניסית הכל עדיין לא מצליח ליפתוח תחדר תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by DXT,

הורדתי משחק מסוים שהוא NTSC וברצוני להמיר את הפורמט שלו ל- PAL? האם זה אפשרי באמצעות תוכנה בלבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך Radeon 9600PRO עם הדריברים הכי אחרונים של Catalyst. במשחק הכל טוב ויפה חוץ מהצל, היא מרובעת - איך פותרים את זה? תמונה (קצת כבדה - 834KB): http://img132.imageshack.us/img132/9928/nfsmwai8.png תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by MODY69,

שלום, יש לי את Far Cry V1.0 ומשום מה כשרק הפעלתי אותו שמתי לב שה- HDR מופעל... אני רוצה להעיף את ה- HDR ולהפעיל AA אבל אני לא יכול.... האופציה של ה- AA פשוט מושחרת ואני לא מוצא בשום מקום אופציה של HDR בכלל... מישהו יודע איך לבטל את זה? האם אני צריך לעדכן ל- 1.3?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by McMerc,

2 ג`יגה של מידע הורדו אמש משרתיה של Ubisoft הצרפתית, בין היתר סרטונים, תמונות וקטעי אומנות, שחושפים כותרים שעד היום לא ידענו על קיומם. למרבה הפלא, הקבצים הכבדים האלה לא נגנבו משרתי החברה במבצע פריצה מתוחכם של האקר, אלא שכבו בנינוחות על שרת ה- FTP של החברה, שהוצע בשוגג לכל מי שניסה להקליד את הכתובת ftp.ubi.com. כאמור, השרת הכיל הוכחות חותכות לקיומם של משחקים שעדיין לא הוכרזו בצורה רשמית. בין השאר ניתן למצוא ברשימה הארוכה את Splinter Cell החמישי, כותר חדש בסדרת הנסיך הפרסי ומשחק המשך ל- Far Cry המהולל. לצערנו, אין באפשרותנו להציג בפניכם את נכסי הקובץ, אך אתם מוזמנים להכנס לפורום של Gaming Age, בו יש דיון ארוך על הנושא. חברת הפיתוח הבינה שהיא לא יכולה להכחיש את הביזיון שהתר…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

Ensemble Studios making real-time strategy based on Bungie's money-making first-person shooter for Xbox 360s and PCs; Web site now live. http://www.gamespot.com/events/x06/story.html?sid=6158816&pid=935835&tag=topslot;action;1

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by halo,

כשאני מפעיל פילטרים (AA ו AF) דרך הדרייברים כי אי אפשר דרך המשחק אז המשחק ניהיה איטי-נתקע בקטעי מעבר במשחק (בסרטונים שיש קרן או בעיטה חופשית) אבל במשחק זה עובד חלק זה בעיה במשחק או מה? יש לי X800GTO דרך אגב מה ההבדל שאני משנה בדרייברים של אומגה ביין DIRECT3D לבין OPENGL? שאלתי תשאלה הזאת כמה פעמים בפורום תצוגה ואף אחד לא ענה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by dark_zero,

הורדתי את המשחק עשיתי את הUPDATES והוא הוציא לי את זה מה עושים???

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  18. Started by RnG,

התחלתי לשחק ואני רוצה להרכיב Party מהתחלה. כרגע אני ואחי משחקים ואנחנו מחפשים עוד אנשים. השרת הוא Darkmoon Faire, אז אם מישהו מעוניין לשחק ביחד ולהרכיב חבורה מאוזנת הוא מוזמן.

19. Started by amos700,

מחפש המלצה למשחק פעולה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by tamirushb,

מישהו בבקשה יכול להעלות את הקראק לשחק בלי דיסק? הקראק שהגיע לי עם ההורדה של הreloaded לא עובד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by amos700,

קדימה בוא נתחיל לשנות די עם הסוני עוברים לxbox360 הכי משתלם ויש כבר הרבה משחקים י די רוצים להנות מהחיים

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by neogod,

מי שרוצה לשחק שישלח לי הודעה לאיי סי 136801576 או מסנג'ר neogod69@hotmail.com או שישאיר הודעה פה ואני אצור איתו קשר....

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by yotam360,

התקנתי את המשחק ואז שאני בא לשחק קופצת הבעיה הזאת: http://img181.imageshack.us/my.php?image=5389nn0.jpg איך אפשר לפתור אותה??

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by ns,

מחפש משחקיי מכות למחשב. רציתי לדעת בנוסף על משחקים שיש גם באקס בוקס ופלייסטיישן וגם בגרסאות למחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

http://mageknight.namco.com/main.html נראה כמו שידרוג של המשחק Forgotten Realms:Demone Stone של חברת Atari רק עם גרפיקה טובה יותר עם זאת הוא נראה מעולה דרישות מערכת Minimum System Requirements Windows XP DirectX 9.0c Intel Pentium® III 1.8GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 256MB RAM 6.5GB free hard drive space 64MB 3D graphics card (run at 800x600 resolution) Recommended System Specifications Intel PentiumIII 2.4GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 512MB RAM 256MB 3D graphics card (run at 1024x768 resolution) Optimal System Specifications Intel PentiumIII 3.0GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 1GB RAM 512MB 3D graphics card (run at 1280x10…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.