עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tomer03,

מישהו יכול לענות לי למה אחרי שאני עובר שלב אותו שלב נישאר בסימון אדום ואומר שאני צריך לעשות אותו שוב?! חשוב לציין שבכל שלב יש 2 גנרטורים ותמיד על אחד מהם אני לא מצליח להשתלט,כלומר הוא אפילו לא נותן לי,רק אחרי שאני הורג להם תמלך והשלב כביכול ניגמר,אז אני מגלה שאני צריך לחזור לשם חזרה ולעשות את כל השלב מהתחלה!!! ורק אז הגנרטור השני ניתן להשתלטות,יש לציין שהגנרטור שעליו כבר השתלטתי כששיחקתי לראשונה בשלב אכן ניראה כבר שהוא שלי ומסומן בכחול..נימאס לי לחזור כל פיעם על השלבים! ועוד משהו,יש תמשימות הגנה שאחרי שהשתלטתי על שלב לאחר מכן מתווסף משימות הגנה ושוב גם כאן כשאני מסיים תמשימת הגנה לאחר כמה זמן היא שוב חוזרת לי!!! זה רק אצלי?! אולי באג?! זה קצת מאוס ההיתי אומר.. לעזרתכם…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

יש לי בעיה במשחק, יש לי קצת כסף, בקושי תחמושת וקצת מזרקים של חיים ואני מתקדם בעולם ותמיד מופיעים מלא מוטנטים או RAIDERS ותמיד הורגים אותי, אני כבר לא יודע מה לעשות, לחלק מהם יש מיני גן ורובים ממש חזקים ואני רק בהתחלה של המשחק. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by swg,

לפני ימים ספורים קניתי מכשיר PS2, ועימו את המשחק המדובר. הבעיה היא שאני לא יודע איך לשמור עונה כשמתחילים אותה. פרופיל וכל זה אני מסתדר(מבחינת שמירה), אבל איך לעזאזל שומרים עונה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק painkiller אבל אני לא מצליח להיכנס אחרי ההתקנה... הבעיה היא שאחרי שאני מכניס את הדיסק מחשחק ולוחץ על כניסה למשחק המחשב רושם את זה: אין כוננים וירטואלים פתוחים בזמן שאני מפעיל את המשחק... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש... מה הבעיה, ומה אני צריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by nat64x,

היי, תבדקו את המשחק החדש Q.U.B.E - משחק הגיון 3D שממוקם בעולם קוביתי מרתק. הזכיר לי את בולו חשיבה למי שמכיר מימי ה-386. המשחק מבוסס מנוע UNREAL, ועכשיו קצת תמונות: משימת אתגר: זהו משחק קצר, גמרתי אותו בכ-3~3.5 שעות, אז אני מעמיד אתגר זמן למי שמסוגל לעקוף אותי (לאחי לקח 5 שעות). משחק קטן, בערך 500MB, מי שצריך עזרה למצוא לינק יכול לפנות בפרטי. לא חסר יצירתיות במשחק, היחלצו מהקוביה! נ.ב. לא יודע אם זה רק אני, אבל חטפתי תחושת בחילה רצינית וסחרחורת במהלך המשחק מתנועת המצלמה או מהעולם המוזר, קחו את זה בחשבון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by מתן דידרניק,

מישהו יכול בבקשה להביא לי serial+unlock code לGTA IV

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני אסביר לכם על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . אוקי, דבר ראשון, כנסו לאתר : https://www.paypal.com/ תרשמו עם אימייל אמיתי, כאשר תגיעו לעמוד בו אתם מתבקשים להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאגו אתם לא משלמים אפילו אגורה. דבר שני , כנסו לקישור הבא : http://adbux.org/?r=qwerqwer עכשיו לחצו על Register ולאחר מכן תרשמו, בחרו אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשמו : qwerqwer בהרשמה תכתבו את אותה כתובת דואר כמו באתר הראשון - PayPAL. לאחר שנרשמתם תחכו בערך 15 דקות ותכנסו למייל, שם תראו קוד אישור. זהו, עכשיו כל 24 שעות, באתר Adbux , תוכלו ללחוץ על פרסומות ( ע''י לחיצה Surf Ads ובפרסומת יהיה טיימר של 30 שניות תחכו ואז תחכו ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by naoriko,

אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה משחק תפקידים ואם אתם מכירים אז גם למשחקים כמו מקס פיין..... תודה רבה רבה למגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by amos700,

מחפש המלצה למשחק פעולה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by mikezaush,

במשחק הזה בהגדרות ישנה אפשרות לשחק בsm2 או 3 ומכיוון שיש לי 7600gt שמתי על 3 ואז אני רואה שאופציית האנטי-אלייזינג לא פועלת וכשאני שם על 2 זה כן פועל. למה זה ככה או שזה בעיה במשחק עצמו?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Tomerico,

Delta Force Task Force Dagger למישהו יש את המשחק? אם כן אז איך עוברים את השלב הראשון? אחריי שאני לוקח ניירות אני צריך ללכת לנקודץ ציון הבאה אני מגי ולאקורה שום דבר ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כמה זמן זה דואר אקספרס??

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by dan9,

אני שואל באמת?? http://www.reloaded.org/index.php

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

בעיקרון אנחנו רוצים להתחיל ולהריץ את הענינים, משחק היכרות כולל מקרופונים. ובנוסף: אנחנו צריכים להרגן אתר להמשך הדרך. לידר שיקח אותנו בידיו החמות . (רצוי אחד שהיה כבר בעבר ושיודע מה לעשות) שרת בהמשך הדרך. מי שמוכן להשקיע קצת בקלאן החדש הזה , מבורך. רעיונות מעשים ופיתרונות יתקבלו בברכה. יש לציין ששום דבר לא נעשה בכסף אלא מרצון טוב ובכייף.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pease Brother,

מה יותר עדיך ליקנות קונטר סטריק 1.6 או סורס? :-\

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by shift,

סליחה... בבקשה..אני צריך את הcrack של המשחק swat 3 elite edition ...בבקדה..חא מוצא

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אני רוצה לדעת איך הוא ? איזה סוג הוא? לאיזה משחקים הוא דומה? קצת על העלילה וכו'... תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by ~BaRaK~,

שוחרר גיימפליי ראשון בן 5 דקות. המשחק צפוי לצאת ב 04/09/2015 https://youtu.be/Q5pjON5rwxU

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by omri_ro,

האם ניתן איכשהו שנות שהכפתור השמאלי בעכבר יהיה כפתור הבחירה?

20. GTA 4: תוכן בלעדי בגרסת ה-Xbox 360 אחר שכבר הכריזה בתערוכת E3 האחרונה כי Grand Theft Auto 4 ייצא תחילה ל-Xbox 360, ורק חודשים ארוכים לאחר מכן לפלטפורמות אחרות, מודיעה חברת המשחקים Rockstar כי במסגרת שיתוף הפעולה המתרחב בינה ובין מיקרוסופט יפותח שפע של תוכן בלעדי ל-GTA 4, אשר יוצע לבעלי ה-Xbox 360 בלבד. התוכן הבלעדי יופץ באמצעות שירות המשחקים המקוון Xbox Live. עדיין לא ברור האם מדובר בתוספות מינוריות כגון תלבושות ורכבים נוספים, או שמה Rockstar מתכוונת להציע לבעלי ה-Xbox 360 הרחבות משמעותיות יותר בדמות שלבים ואתגרים חדשים. סוני, המתכוננת בימים אלה להשקתה העולמית של קונסולת הפלייסטיישן 3, מבטיחה שירות משחקים מקוון משלה אך בעקבות ההסכם בין מיקרוסופט ו-Rockstar נראה כי שירות …

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by Rong,

הורדתי את המשחק מסבבה דיסי הכל טוב ויפה... עכישיו שאני לוחץ על STUP הוא פותח חלון וישר סוגר אותו וכותב שם PROGREM CANT FIT IN MAMORIY ופיניתי מקום במחשב למשחק וזה עדין עושה לי את זה מישהו יודע אולי מה בעיה??

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחפש משחק מכות למחשב כמו טקן לסוני 2 משחק לא ישן (לא מורטאקומבאט) מישהו מכיר משהוא בסגנון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by the king2006,

שלום ... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים קטנים כאלה שאפשר לשים לילדים קטנים במחשב החינמיים האלה כמו ( טרזן , גאז ) דברים כאלה .. תודהה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by INFERNO,

איך לעזזזל אני מתקן את זה ? יש לי XP

• 3 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.