עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by naoriko,

מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  2. היי, פשוט לא מזמן סיימתי את השני עוד פעם מהתחלה, ונהנתי מכל רגע. אז חשבתי אם יש באופק אולי קומנדוס 5 ... מישהו יודע משהו ? אגב סדרה מאוד מוזרה קומנדוס הראשון היה מעולה ההרחבה הייתי מיותרת לגמרי קומנדוס 2 היה הכי טוב, ולפי דעתי 1 מהמשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם. קומנדוס 3 היה אכזבה כזאת גדולה אחרי ה-2, במקום לשפר או לפחות להשאיר מה שהיה פשוט הרסו שם הכל. קומנדוס 4... מה יש להגיד? ערמה של חרא צרובה על דיסק. CrapShooter אז בתקווה שיעשו אחד אחרון כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by isach,

היי , מישהו מכיר את האימולטור הזה ? mame32 ? יש בו כל מיני משחקי מכות נוסטלגים כאלה , אקס מן נגד סטריט פייטר וסטריט פייטר זרו וכל מיני , בכל מקרה היה לי את זה לפני כמה שנים ואני זוכר שהמשחקים היו צריכים להיות מכווצים בזיפ בתקית roms כדי להפעיל אותם , הורדתי כמה משחקים מכווצים והכנסתי לתקיה , אבל זה לא מראה לי שום משחק שאני יכול להפעיל.. יש למישהו אולי לינק לגרסה טובה של התוכנה שמתאימה לחלונות וקישור לאתר של משחקים ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. לא משנה איזה סוג של משחק ... תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by talisman,

אני מחפש משחקי פעולה/אסטרטגיה או מירוצים. אבל לא משחקים איטיים כדוגמת total war... אלא משחקי פעולה מהירים (כמו FEAR, call of duty וכו), או משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. אפשר גם מירוצי מכוניות טובים... כאלו אבל שכיף לשחק בהם על המחשב...

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by talisman,

משחק מצויין או מורכב מדי, מעצבן מדי ומשעמם מהר...?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by RoD,

יצא פאטצ' לגרסה היפנית אבל לפי כל המקורות זה פועל גם על האנגלית.. מחר אני אולי אתקין מחדש ואז ת'פאטצ'.. http://rapidshare.de/files/28112309/dmc3se.rar.html http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/show_msgs.html?topic_id=m-1-29714573

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  9. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by naoriko,

אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה משחק תפקידים ואם אתם מכירים אז גם למשחקים כמו מקס פיין..... תודה רבה רבה למגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by sxtomer,

יש לי שאלה ובקשה אני מתחיל עם השאלה שאלה: העם השרתים ניכנסים עם המשחק ? בקשה לא אז משהו יכול לתת לי בבקשה כמה שרתים?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

בכל פעם שאני משחק בשרת אני מקבל את השגיאה שבתמונה. לפעמים אני לא מצליח להכנס בכלל לשרת והשגיאה מופיעה ולפעמים אני מצליח לשחק איזה 5 דקות. למשהו הייתה את הבעיה הזאת?\יודע איך לפתור אותה? תודה. [attachment deleted by admin]

13. היי! אני מנסה לארגן הזמנה מסודרת מחו"ל של משחקים וציוד לקונסולה (זול כמעט בחצי מבארץ). אז ככה, כל מי שרוצה להשתתף רושם מה הוא רוצה ובעיקר איזה קונסולה יש לו? (אמריקאית או אירופאית). כמו כן המלצות על אתר טוב יתקבלו בשמחה. אותי ניתן להשיג במסנג'ר: geforce@zahav.net.il

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. לא מצאתי "קהילה" ישראלית עדיין ל world of warcraft , מה שמאוד הפתיע אותי אישית, אני מוכן לשלם ולהעביר את הדמות הראשית שלי לשרת עם הרבה ישראלים , או שכולם יפתחו דמויות חדשות ויתפתחו ביחד.. אז אני אשמח אם כל אחד ירשום פרטים על השרת שלו , ואולי כולנו נחליט על שרת ביחד (מדובר על הגרסה האירופית כמובן) להלן, הפרטים שלי - (יהיה נחמד אם כולם ירשמו בפורמט שמכיל את כל הפרטים הבאים בבקשה) - סוג שרת : PVE-RPG - שם השרת : steamwheedle cartel - צד : ALLIANCE - פרטי חיבור : פינג ממוצע במשחק 100-200 (24/7), חיבור בכבלים ללא חייגן, דרך 013, חבילה של 1.5 רגילה. - פרטי דמויות : כרגע אני די "מתחיל" אז יש לי רק דמות ראשית אחת - human warlock בשם kajero (נכון לרגעים אלו - LVL 3…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by pixilated,

אני מכור של משחקי ספורט למחשב.. אני אשמח אם תתנו לי משחקים שאתם אישית אוהבים כדי שאני ארכוש אותם. וכמובן תמיד עדיף שיהיה משהו עם גרפיקה טובה.. עדיפות ראשונה למשחקי כדורסל

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by darkdude,

בשלב YOU BETTER WATCH OUT... כשאני זורק מטבע או משתיל פצצה המשחק פשוט ניסגר. מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. שלום רב!! יש לי שאלה יש משחק פוקר ברשת שאני יכול לשחק עם חברים שלי אבל בחינם ???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי הורדתי את המוד 1.5 MIDEAST CRISIS דרך התוכנה MODTOASTER אני מפעיל את המוד וכשאני נכנס לSINGEL PLAYER אי אפשר לבחור שום צד,לא את ישראל וגם לא את סוריה,רק משימות הSKRIMISH פתוחות הנה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KKK,

שלום התקנתי את MOH ואני לא מוצא את ההגדרות של הפילטרים וכל זה...אפשר לשנות רק את הרזולוציה ואת הטקסטורות...מישהו יודע איפה שאר ההגדרות? תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by eliranl,

מתי זה אמור לצאת?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  21. שיוריד עכשיו!!! איזה דמו ענק, חבל שנגמר מהר כל כך בדוק אני קונה תמשחק כשייצא אגב, שימו לב לדרישות המערכת וגודל ההורדה(1.6GB הקובץ) הנה לינק להורדה למנויים בויגיימס http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=24053&seqDownloadTypeID=1

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by Elite_Sniper,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201311&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 ראיתי שזה הגיע לארץ מישהו כבר שיחק בזה?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by h_yoav,

נתקעתי באיזה מקום שאני מפוצץ ספינה ואז היא מתחילה לשקוע ובה מסוק עכשיו אני מנסה להרוג את האיש שמרסס אותי שעל המסוק ושום דבר מה שאני לא עושה הוא לא מת יריתי עליו מלא בזוקות רוקנתי עליו כמה מחסניות ועדיין הוא לא מת... מישהו יודע אולי מה צריך לעשות שם?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. ענק , מזכיר את הסדרה נמלטים http://media.xbox360.ign.com/media/736/736174/vids_1.html

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by MilkMan,

ראיתי כמה אנשים עם ראנקים, ואני רואה שאין שרתי RANKED, אז איך משיגים נקודות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.