משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי במחשב שלי את המשחק Bioshock והכל עבד כמו שצריך, נאלצתי לפרמט, לאחר הפירמוט המשחק לא עולה, ניסיתי התקנה מחדש, התקנתי את הDirectx של אוגוסט התקנתי דרייברים 162.22, 163.44, ועדיין אותה שגיאה התקנתי דרייברים ללוח אם, כרטיס קול, לא עולה מה עושים? מערכת הפעלה : Windows vista hp 64bit, המפרט שמימין תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מבקש שמישהו ששיחק בהרחבה של המשחק המצוין הזה שירשום לי מה מתרחש בהרחבה של המשחק מבחינת עלילה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחפש משחק טוב אקשן או התגנבות ניסיתי לוסטפלנט יש לו משחקיות כלכך גרועה שמחקתי אותו אחרי 5 דק' moh וביושוק סיימתי תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני במשחק והכל פועל מצוין ואני לא מצליח לירות = \ אחרי שחזרתי שנתיים בזמן לאימונים ואני מגיע לאימוני מטרה ואני לא יכול לירות למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
Assassin's Creed Updated Hands-On נשמע מבטיח במיוחד
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/25251.html
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, בגדול NWN2 הוא משחק סביר (אבל די מעצבן), עם המון בעיות טכניות. חשבתי לתת לו עוד הזדמנות לאחר שיצאו לו מספר פאצים (נדמה לי 7) ובעוד שבועיים יוצאת לו חבילת הרחבה. מישהו יודע האם בעיות המצלמה/זמן טעינה/וכדומה נפתרו ע"י הפאצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב תראו, בזמן האחרון יצא BIOSHOCK, ורק אז הבנתי שאני פחות אוהב משחקים כאלה... לדוגמא מאוד אהבתי את COD2 ואת FAR CRY בזמנו... יש המלצה למשחק בסגנון הזה? שמתי לב שבאחד האשכולות תארתם את BIOSHOCK כמשחק חושך... אז אם אפשר משחק שהוא לא בסגנון הזה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
^^^ כותרת. -יש לומר שכבר חרשתי אתרים רבים למציאת התוכנה- תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם ישנם חברים בפורום המשחקים CS:S והם אחרי הצבא לדוגמא? אני יודע שאולי זה ישמע מוזר אבל אני אחרי שחרור משחק את המשחק (אחלה משחק), אבל מוזר לי לשחק עם ילדים בני 13, מה גם שקצת קשה לסבול את ההתנהגות הילדותית (טוב זה טבעי), בכל מקרה אשמח לראות תגובות של כאלו שכן.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לאחרונה במהלך המשחק הוא נתקע לי ואני לא יכול לעשות כלום, אני לא יכול לסגור את המשחק או לצאת ממנהו הדרך היחידיה היא להתנתק מWINDOWS איך אני בודק אם זו בעיית חומרה או שבעיה במשחק? ניסתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש אבל זה לא עזר. יש תוכנה שבודקת אם יש בעיה במשחק או משהו כזה? או שיכול להיות שזו בעית חומרה אשמח לכל מידע בנושא
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ניתקעתי במשימה שאני צריך להוציא איזה מישהו מהכלא הויקינגי, איך לכול הרוחות אני אמור להכנס לעיר? [משימה רביעית אם זכור לי נכון]. הכול מסביב גדרות ??? [נכנסתי עם המרגל וגילית איפה הוא נמצא, אבל מה עכשיו?].
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום . יש לי את המשחק Stranglehold והוא זז לי מהר מידי וקשה לשלוט על המשחק ככה. חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי mouse sensitivity , מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ? נ.ב זה לא קשור לרזולוציה כי זה ככה בכל הרזולוציות
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש OPEN BETA בשרת של TW (זה דיי ישן), מצאתי אתר שמסביר באנגלית איך להרשם וגם מביא תרגום חלקי למשחק, יש שם גם מישהו נחמד שרושם אנשים שמתקשים לעבור את ההרשמה http://www.ampota.com/2007/09/18/play-ragnarok-online-2-open-beta/ אני הצלחתי להרשם אבל לא אהבתי כל כך את המשחק.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קבלתי את המשחק מחבר מקורי התקנתי אותו והתחלתי לשחק, אבל לפעמים המשחק עובד לאט בצורה בלתי נסבלת ואם אני מסובב את המצלמה לכיוון אחר אז הכול חוזר לעבוד רגיל יענו עם FPS גבוהה הבנתי שזה בעיה שהמשחק פועל על הגדרות מקסימליות אז חיפשתי חלון הגדרות לא מצאתי חוץ מהחלון הראשון שבו אני בוחר רזולוציה... משהו יכול לעזור למצוא את החלון ההגדרות או פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם מה שיש לי כרגע מספיק בשביל להריץ את זה באיכות סבירה? אני כרגע לא על המחשב שלי אז אני אגיד לכם בכלליות intel pentium 4 3 ghz kingston 512 mb DRR X2 Geforce 7800 gs oc אם צריך עוד משהו תודיעו לי
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ישנם הרבה מאוד מקומות במשחק שאני יכול לדוג אך אנני יודע איך דגים כבר טחנתי את המשחק ובדקתי הרבה פורמים של המשחק אך אין תשובה/תגובה בנושא זה ואם יש או שהתגובה לא מובנת או לא עובדת
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חחחח אני יודע שזה נשמע ממש מפגר אבל נתקעתי בשלב שאני צריך לגנוב סוס אבל אני לא מוצא את מושב לסוס וחיפשתי בכל הבית ולא מצאתי... איפה הוא נמצא? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
אחים שליח אני חייב עזרה במציאת תוכנה שמריצה משחקים של PS1+2... שיהיה לה ת הפלאגים כל מה שיש, וגם את המעבד CPU שמפעיל אותה בעצם!!! תודה לכולם!!!! נ.ב מישהו יודע איך אני מעתיק משחקים של PS2+1 מדיסק מקורי של PS2+1?....
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-