משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי התלבטות בין 3 SSD והייתי שמח לשמוע את הצעותכם. חברה שלי חוזרת מארצות הברית וככל הניראה תביא לי SSD שאני אבחר. התקציב שלי הוא עד 80 דולר ואני מחפש SSD של 60 או 64 GB משהו באיזור הזה. האופציות הטובות ביותר שמצאתי הן: MUSHKIN Newegg.com - Mushkin Enhanced Chronos Deluxe MKNSSDCR60GB-DX 2.5" 60GB SATA III Synchronous MLC Internal Solid State Drive (SSD) OCZ VERTEX 3Newegg.com - OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-60G 2.5" 60GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) CORSAIR FORCE SERIES 3 Newegg.com - Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 2.5" 60GB SATA III Internal Solid State Drive (SSD) כולם פחות או יותר עם אותן מהירויות קריאה וכתיבה, SATA3. יותר מזה, אנ…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כותרת... אם למישו יש תאחד מcheathappens, אז אני מאוד אעריך את זה (וכמה שזה לא שווה - אני מבטיח לא להפיץ אותו בשום צורה). ובעקרון אם למישו יש דרך כך שיהיו לי משאבים בלתי נגמרים ו\או בנייה מהירה אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://gameboyspodcast.wordpress.com/ (כנסו לבלוג כדאי לשמוע את הפרק) מה קורה מאזינים? אנחנו מצטערים מאוד על השיבוש בלוח הזמנים שלנו בשבועיים האחרונים,היו כמה בעיות,חלק מהן טכניות. אנחנו משחררים את הפרק הזה באיחור גדול,אבל היי,עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא מה שיחקנו השבוע? שלושתנו על Max Payne 3 דניאל – קצת Lord of The Rings:War in The North חדשות סכסוך בין מיקרוסופט ומוטורולה עשוי להביא להסרתה של קונסולת האקס-בוקס מהמדפים יוביסופט מדברת על E3 2012 בתחילת השבוע חשפה חברת סטארט-אפ לא מוכרת בשם Leap Motion חיישן תנועה חדש Diablo 3 יוצא בהשקה מוצלחת ומתוקשרת מאוד,מוכר 3.5 מיליון יחידות ביממה הראשונה,וגם Max Payne 3 מצליח לא רע סרטון השבוע מקס פיין 3 מגוף ראשון ואתם קובעים מה ק…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , מישהו נתקל אולי בבעיות? כי כשאני מנסה להתחבר לחשבון הוא רושם לי במצב התחברות Unknown Error , ככה גם כשאני מנסה להתחבר דרך האתר.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני בקטע הראשון כבר ירו בבובה מה עכשיו אני צריך לעשות? אני מנסה להעיר אותה עם המים אבל הם נגמרים עד שאני מגיע... ניסיתי להשתמש בספריי על הגליי אש והוא אומר שהוא לא רוצה להתרטב... מה עושים?!? תודה לעוזרים!!! :
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים. התחלתי לשחק אתמול במשחק Medal of Honor והגעתי לשלב שאני לא מצליח לעבור. זה השלב שבו אני עולה על מסוק אפצ'י ואני מתצפת בראיית לילה על המורדים/מחבלים, אז אני אמור להשמיד אותם ואת המשגרי רקטות שלהם. אני יורה בהם עם התותח של ה30 מ"מ ואומרים לי בהנשק יעיל למורדים אבל לא למשגרים, אני מנסה לירות טילים עם הכפתור הימני של העכבר ואז רשום לי OUT OF RANGE והוא לא יורה לי טילים. מישהו נתקל? אפשר למחוק: רשמתי בגוגל ולהרבה היתה את הבעיה הזו, פשוט צריך ללחוץ על 4 ולהחזיק ואז ללחוץ שוב כאשר מכוונים על המטרה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש את הבאג הזה בשידורים חוזרים שזה מקרטע כמו בפיפא 07 רק שכחתי איך משנים את זה בהגדרות של המשחק עצמו בתיקייה .. אם תוכלו לעזור לי אני יהיה ממש מבסוט
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
אני מעלה את המשחק בהתחלה רואים מסך עם שם של החברה הייצרת ואחרי זה המשחק נתקע ורואים מסך שחור? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני חושד במעבד.. הוא די חלש אני חושב עשיתי לו OVER CLOCK מ200 ל229 ... ו ה FPS קפץ ... כנראה שסורס לא פועל טוב עם כפולי ליבה או שלא מספיק לו ליבה אחת של המעבד שלי ( 2500 ) המשחק דורש עצמו 2400 MHZ ... תכלס הוא פועל על ההגדרות הכי גבוהות ללא VIRTUAL SYNC ... וה FPS 100 ... או 90 לפעמים אני חושב שזה בגלל המעבד כי אם הייתי מחליף מעבד ליותר חזק ה FPS היה קופץ .... במשחקי כפולי ליבה ה FPS זז טוב ... כמו ב DIRT או LOST PLANET ... רק בסורס טיפה נמוך הכרטיס מסך שלי הוא X1950 RADEON...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Star Wars: The Force Unleashed, המשחק יוצא גם למחשב או שאני סתם מחכה?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ביטלתי 3 ליבות והתקנתי את הפאטצ' ועדיין הבעיה ממשיכה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך להפעיל שלב בבטא כי אני נכנס לmenu ולא יודע איך להתחיל להריץ את המשחק איזה פקודות לרשום בקונסול?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסימולטור מטוסי נוסעים , ושיהיה עם גרפיקה ,ותפעול של מטוס כמה שיותר מציאותי ואם כבר מדברים,צריך גם המלצה לאיזה ג'ויסטיק נחמד , יש לי איזה 2-3 ג'ויסטיקים אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שצריך , חיבורים ישנים , בזמנו היתי משחק ב Flight Unlimited שמבחינת תפעול של מטוס היה מאוד מציאותי , בכל מקרה אני מקווה שיש חיה כזו סימולטור עם גרפיקה משובחת , בכול מקרה אני גר במטולה ,על הגבול , בטח אם אני אזמין משו יקח שנה עד שיגיע
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
tagidu kma levels yesh bamishak aze klomar mau a Max Level?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הנה סרטון משחקיות מתוך גירסה מוקדמת של Absolver - משחק הפעולה ההמוני שנחשף פני כמה שבועות, ככותר עם קרבות יד ונשק קר בלבד. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשלם רק חודש אחד (חודש ראשון חינם) אבל אין לי כרטיס אשראי בין-לאומי וגם אין לי דרך להשיג אחד או להשתמש באחד של מישהו אחר. ראיתי באתר של WoW שיש דבר כזה GameCard ושאפשר להשיג אותו בחנויות. האם יש את זה בחנויות בארץ? ציטוט מן האתר - "I do not have a Credit or Debit card; how can I register to play World of Warcraft? There are Gamecards available in stores at this time. You can use one of these pre-paid Gamecards in order to register and use your account." http://www.wow-europe.com/en/support/billing.html
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק התקנה של SIMCITY 3000 UNLIMITED מלפני שנים שעבד לי על וינדוס 98 וגם על XP. השאלה אם אפשר להפעיל אותו על וינדוס 10 ואם יש טעם להתעסק עם זה בכלל, כי חבל לי סתם לנסות אם זה אבוד מראש בוינדוס 10.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה היא כזאת אני משחק ברזולוצייה 1024X768 בלי AA+AF והמשחק מקרטע בטירוף יש לי כ.מסך TI4800SE P 4 2.53 MEM 512 DDR 400 MHZ למה לעזעזל זה עובד לאט??????????????????
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://hellforge.gameriot.com/blogs/Hellforge/In-the-Lens-Mirrors-Edge מה היה קורה אם המשחק היה עובר למציאות? איך זה היה נראה בחיים? הנה התשובה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, הכנתי סרטון נחמד על סוחר הים, בו אנו משחקים לאורך שבוע מסחר ומדברים קצת על המשחק. למי שרוצה להפעיל אותו בקלות מהדפדפן, הכנתי מדריך להפעלת משחקי DOS נוסטלגיים במינימום מאמץ.
-
- 0 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
מתקן את כל הבעיות הרציניות (כלומר, הserver browser). בבקשה: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_101.exe
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות. מישהו יודע משהו לגבי זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה רושם לי "Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine." שזה עצוב מאד מבחינתי שזה המשחק השני הטוב שאני רוצה לשחק בו ולא יכול (הראשון הוא Splinter Cell: Double Agent) בגלל שיש לי "כולה" Radeon 9800 Pro. יש למישהו בשורות טובות בנושא הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-