עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר. איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ? יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע. אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30. אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

אני בשלב ה9 חלק 2 וז אני בבית כלא ואני במקום אני לא יכול ללכת מצד אחד יש דלת ענקית שאי אפשר לפתוח ומצד שני יש דבר כזה (חשמל כזה) ואני לא יכול לעבור ניסתי לחזור אחורה אולי ואין כלום מעושים????? הנה תמונות: http://img483.imageshack.us/img483/685/d2prison0800000wr.jpg http://img77.imageshack.us/img77/5775/d2prison0800019gl.jpg

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by SpitFire,

ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/misc/stuff/doomIII_gameplay.avi למה אתה מחכה ?! תלחץ כבר !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by cleric,

מדובר בעשרות רבות של משחקים אז יקח לדף קצת זמן להיטען עם התמונות http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24145969 תהנו!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by מלךהמלכים,

אני שמתי את crack של הSplinter Cell Double Agent והוא לא ניכנס לי הוא אומר לי שעדיין אין לי דיסק (שמתי בתקיה וזה שאל אותי אים אני רוצה להחליף את זה עשיתי כן) ועדיין זה לא נותן (ניסיתי כבר 10 כרקים) שונים מישהוא יכול לעזור

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by giliboy,

לכל מי שאמר שהיא לא יצאה אז היא כן !! המשחק הוא על שני דיסקים! יש לי את הראשון ואני מוריד את השני!! iso !!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by THeOne23,

רציתי לדעת איך המשחק הזה? -מעניין/כיפי?.. לפחות יותר מ PRO STREET ? כי אני שוקל "לקנות" ( ) אותו ורצתי לפני זה לדעת אם הוא שווה בכלל..

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני די חדש בBF3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. זה משחק חולני בטירוף... אבל אני נתקעתי בהתחלה שיש את הבחורה ויש מסביבה עיגול ועם אני לוחץ על העיניים שלה הם מתחילה לפחד ואז אחרי דקה בערך היא סוגרת אותם שוב.. עכשיו יש לי את האתר אינטרנט שנתנו לי עם התמונה הקופצת שנעזרתי בה בהתחלה.. האם אני צריך להשתמש זה שוב? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 19:49:31 לא משנה עברתי כבר.אבל אם למישהו יש איזה מדריך למשחק אז שיפרסם בבקשה..

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by EVGENYIL,

קניתי היום MW3 מקורי מבאג,אני שם את הדיסק בתוך הכונן והדיסק פשוט לא נקרא,כלומר,לא עולה שום חלון,שום דבר באיזור של הכונן ב"מחשב שלי" לא משתנה,כלום..מה אני עושה עם זה?><"

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. התחרפנתי מהחיפושים לא מוצא בשום מקום וכל שרת שאני מנסה להכנס אומרים לי שאני צריך להפעיל את התוכנה הזאת...איפה יש אותה בכלל לא מצאתי בגוגל כלום

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by yotam360,

קניתי האף לייף 2 והCD KEY שלו לא טוב מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by Monte,

ליגת HWzone הראשונה מסוגה תמה ועימה הזוכים הגדולים: The Oprah Show הזוכים בפרסים הם: 1. MVP - prenN 2. ofir 3. seanJ (Parallax) 4. instanz 5. ah sheli/Shimi Hsartan/Punish/tal צפו לבאות שתהיה שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל שחקני HWzone CS:GO הצעירים, ולבוגרים המשך שנה טובה ומוצלחת.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by --Adidas,

פתחתי כרגע קלאן חדש ואני צריך שחקנים טובים ואקטיבים לקלאן קוראים quality כרגע אנחנו 4 ואנחנו צריכים עוד 3-6 שחקנים כל מי שמועניין וחושב שהוא מתאים שיצור איתי קשר זה הטימספיק שלנו 212.143.230.120:2008

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. בMidnight Club II איך אני מכוון אותו להגה? ואיפה אני מכוון את הזולוציה+פילטרים....?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, הורדתי לפני יומיים AMERICA'S ARMY ואמרו לי שצריך לעשות אימונים לפני שמשחקים ברשת. התקנתי את המשחק והתחלתי לעשות את האימונים עשיתי את האימון הראשון שצריך לצלוף בעמדות גוף של בן אדם ושגמרתי אות האימון, המחשב כתב לי שאני מוסמך ולמטה יש לי או לעשות שוב פעם או לשמור ועוד משהו אני לא זוכר. עשיתי לו שישמור והוא לא גומר לשמור מעל חצי שעה השארתי אותו שישמור והמחשב פשוט לא גומר. בבקשה תענו לי מה הבעיה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. לאחר עדכון המשחק לגרסא 1.5 ראיתי משהו מעניין (חוץ משיפור של 30% בFPS בממוצע בבדיקה הפנימית) בהגדרות SHADER - ההגדרה הראשונה משמאל - ישנה אפשרות DX10 - שכמובן לא נותן לי לבחור בגלל שאני WIN XP למישהו יש VISTA+COH+8800 שיכול לבדוק? זה צריכה להיות חדשה די מרעישה (אולי הגיע הזמן לעבור לויסטה)

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by ns,

אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by lompy,

קצת ישן אבל הבנתי שהוא עדיין שווה הבעיה היא שהוא לא נראה משהוא על PC וסובל מבעיות רזולוציה האם יש פצ'ים למשחק הזה כמו אלו שיש ל resident evil 4 שמסדרים את עיניין הרזולוציה וטקסטורות

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by the red dragon,

שלום. כשאני ניכנס לAMERICAS ARMY 3 ומנסה למצוא מפות אז זה לא מוצא לי שום מפה. זה כותב לי שזה מחפש ואז ברשימה של המפות אין כלום. או לפעמים מוצא לי 4 מפות וכולם ריקות.. התקנתי את כול הפאצ'ים עשיתי את כול האימונים. אהה ומדי פעם זה מוצא לי סרור אחד רק. שבו יש קצת אנשים. מה עושים?. פעם זה מצא לי 100 סרורים עכשיו כלום.

21. Started by עידןאופיר,

יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ozdaya,

היי, יש לי מחשב עם המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ 2 ג'יגה זיכרון RAM של קינגסטון כ.מסך TWINTECH GTX260 NVIDIA 896M לאחרונה שדרגתי מווינדוס XP לווינדוס 7 32 BIT והמשחק NBA2K שהיה רץ לי חלק על ה-XP עושה בעיה בווינדוס 7 32 BIT יש אפשרות במשחק לעשות BENCHMARKTING (אם ככה רושמים את זה) והוא רושם לי שה- FPS שלי יוצא סביבות ה-26. איך אפשר לסדר את זה??? אם אני זוכר נכון ב-XP הגדרות המשחק היו על HIGH ולא היו בעיות האם יש פתרון? ניסיתי להדליק ולכבות את אפשרות ה-VSYNC וזה לא כל כך עזר תודה, עוז

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. סופ"ש חינם למשחק המצוין MW3 לגרסת המולטיפלייר כדאי מאד! בסטים התקנה נדרשת משחק כבד כבר ניתן להוריד!!! לינק דף ההודעה : http://store.steampowered.com/news/7820/ מקווה שפירסמתי במקום הנכון אם לא תקנו אותי כוונותיי טובות! דרך אגב ניסיתי למייל האדום והוא מבקש להעתיק מספר וזה פשוט לא עובד !

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by 47,

יש איזו שהיא תוכנה ללינוקס שמאפשרת להריץ שרת למשחק, בלי להתקין אותו(או שעם להתקין אותו)? אם זה חשןב כל כך, אני רוצה להריץ שרת של UT2003 ושל MOHAA. תודה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.