עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mc_elad,

איך מגישים underarm serve ב- pc...אני תקוע(באימונים)... :-[ בבקשה עזרה.. :-\

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by Bengo5,

אני משחק בוורמס וורלד פארטי(worms world party) ;D ובאמצע שאני בקרב זה משנה לי צבעים.. שרוב המסך שחור והם כאלה צבעים לא מוסברים.. מה אפשר לעשות? כנראה שזה לא מהכרטיס מסך כי רק במשחק הזה זה קורה לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום . לפני כמה ימים בן דוד שלי הקטן היה אצלינו ומצא אצלי את המשחק FARCRY הראשון . אז הבאתי לו את הדיסק ומאז התחילו החפירות . הוא מתקשר אליי ובוכה עד כמה שהמשחק קשה בשבילו ושהוא רוצה ציטים. שלחתי לו טריינרים של כל גירסא שקיימת(ועדכונים של גרסאות) וכל פעם שהוא מפעיל את הטריינר המשחק קורס. שלחתי לי את הציטים שאפשר לרשם בקונסול והוא אומר שהם לא עובדים לו . הבאתי לו את הציטים give_all_weapons=1 god_mode_count=1 give_all_ammo=1 והוא אומר ששום ציט לא עובד לו . אמרתי לו שינסה עם רווח במקום ה_ ושיעשה (\) לפני כל ציט ושום דבר לא עובד לו הוא בסך הכול בן 12 ואחרי ששיגע אותי בטלפון ועצבן אותי אמרתי לו שאין ציטים ושיפסיק לשגע אותי . אחרי זה כולם התפרצו עלי "הוא רק בין 12 מה אתה מתע…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by alfus73,

שלום, הורדתי משחק נוסטלגי ישן ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל מסך דוס שחור לשנייה ואז הוא חוזר לשולחן העבודה. הורדתי מכמה מקומות ושחקתי עם הגדרות של קובץ ה- Exe שלו. אודה לסיוע. יש לי Xp. אגב, במחשבים אחרים הוא כן מצליח לעבוד...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Burned,

אני מחפש משחקים קלילים בסגנון RPG, למישהו יש המלצה? לא אוהב לשחק במשחקים כבדים..

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. תוכנה להאצת ביצועי מחשב לפני משחק - מבצעת HOLD לכל ה PROCESS במערכת ! חינמית ממליץ בחום http://www.iobit.com/gamebooster.html

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. נוסטלגיה!! אני חייב להתקין את המשחק הזה! מישהו שהתקין את המשחק אולי יוכל לתת לי הסבר או מדריך בבקשה? מצאתי בגוגל כמה מדריכים, אבל הם מסובכים!!!! וגם מיועדים לXP בכלל... אני זוכר שניסיתי פעם והתייאשתי, אולי הפעם אני אצליח בעזרתכם..

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by raiman1,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לשחק נגד חבר שלי פיפא 2008 באינטרנט ??? כבר ניסינו כמה פעמים ולא הצלחנו...

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by zik125,

שלום לכולם מה צריך לדעת לפני שמתקינים את CRISIS ? על אילו הגדרות אני צריך לעבוד כדי שהמשחק ירוץ הכי טוב שיש ? והאם יש עדכונים כלשהם שצריך להוריד ולהתקין (אני מדבר על החלק הראשון של המשחק) תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by stas pug,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק the secret of monkey island special edition ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. אם משהו התקין את זה וניסה לשחק,איך אני בדיוק מגדיר שם את השלט? יש לי שלט של XBOX 360. אם משהו יכול לעזור אני אודה לו עד מאוד

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. היי, שלוש שנים הייתי עסוק בלימודי תואר ראשון שלא ממש יצא לי לשחק במחשב שדרגתי את המחשב השבוע, ועכשיו אני יכול סוף סוף לשחק !! כעיקרון אני חובב אסטרטגיה STARCRAFT/CNC ושיחקתי ב RED ALERT 3 (למרות שבקושי סחב) קניתי את UNREAL TOURNY 3 (כי ממש אהבתי את 04) וגם שיחקית ב BURNOUT PARADISE כעיקרון ב ASSASIN'S CREED שיחקתי ב PS3, וכך גם ב PES, ו GUITAR HERO עכשיו הבנתי שיש PRINCE OF PERSIA 4 (אחרי הטרילוגיה) שאמור להיות כייפי ואשמח לקבל המלצות למשחקים טובים (ורק טובים!) מהשנים האחרונות ששווה לשחק בהם... אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה, אבל בכל זאת, אשמח להמלצות כעיקרון אני לא חובב FPS (מלבד UNREAL) וגם לא ממש של הרפתקאות משחקים כמו GOW (לסוני) או PRINCE OF PERSIA אני הכי אוה…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by ravenclock,

שלום לכולם! שמתי לב שישנם משחקים שעובדים אצלי לאט ללא סיבה, לצורך העניין קרייסיס עבד אצלי חלק על הדרישות הכי גבוהות לעומת פאר קריי 2 שקרטע גם בדרישות נורא נמוכות. לדוגמא ג'יטיאי 4 קרטע אצלי גם בדרישות גרפיות נמוכות. לא הקדשתי לזה תשומת לב עד אתמול כאשר התקנתי את neverwinter nights 2 משחק אשר המחשב יכול להריץ בלי להזיע ולהפתעתי אני אני צריך לשחק עם הגדרות שהן יחסית נמוכות. המחשב שברשותי: intel qx9770 extrrem edition radeon hd 3870X2 4GB DDRAM vista 64bit מספיק מקום פנוי.. אין וירוסים ואין רוגלות, הטמפ באוורסט אינה גבוהה לא עוברת את ה:40 גם במאמץ גם ויסטה וגם הכרטיס מסך מעודכנים נכון לאתמול. למישהו יש רעיונות ממה נוצרת ההאטה במשחקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by cb,

http://www.vgames.co.il/article/6846.html למישהו יש הורדה יותר נורמאלית?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. בצד אתם יכולים לראות את המפרט החדש שלי ועכשיו אני רוצה סוף סוף לשחק באיזה משהו.. כמובן הכרטיס מסך עדיין קצת מגביל לכן את GTA הגם ככה בעייתי אני שומר לכרטיס מסך חדש, במה כדאי לשחק בנתיים? אני אוהב משחקי אסטרטגיה , יריות , מרוצים..

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אהלן לכולם, רכשתי משחקי WII בארה"ב ללא ידיעה שזה לא יפעל על המכשיר שלי שנרכש פה בארץ ולכן אני מציעה אותם למכירה. להלן הרשימה (ולינק לראות את העטיפה של המשחק): 1. Looney Tunes- ACME ARSENAL 8$ http://www.pwned.com/gamecovers/wii/651459c4c941bf67a655655ed202c06 9-Looney_Tunes__Acme_Arsenal.jpg 2. family party- 30 great games 15$ http://static.gamecrazy.com/images/games/boxart/13654.jpg 3. Sims 2- castaway 30$ http://www.luckylab.eu/wp-content/uploads/thesims2castaway-wii.jpg 4. Sonic and the Secret Rings 20$ http://dvdguatemala.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_ itemId=2168&g2_serialNumber=3 המכירים הינם המכירים שבהם רכשתי את המשחקים. …

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by Fighter,

יש משהו שמחרפן אותי מאז שהתחברתי לאינטרנט וזה למה תמיד החברות הקוריאניות עושות משחקים עקומים. המשחקים שלהם (לרוב mmorpg) פשוט נראים נורא גרפית ויש משהו עם הטקסטורות של הריצפה שממש הורג לי את העיניים. בנוסף הUI שלהם גרוע והגיים פליי לא רחוק. למה זה נראה כאילו הם בונים משחקים עם תוכנת "בנה משחק בעצמך" לילדים שרוצים לפתח משחק. יש לי הרגשה שאחת הסיבות זה שלרוב החברות יש מלא מלא משחקים שהם מנהלים בו זמנית במקום להשקיע במשהו אחד איכותי. תסתכלו למשל על המשחקים של המערב, הם עולים על המשחקים הקוריאנים בכמה רמות.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

זוהי הרחבה למשחק?מוד? משהו מכיר

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. היי התקנתי אתמול את המישחק קריסיס , יש לי מעבד E6300 במהירות2.8 + 2 גיגה ראם במהירות 800 MHZ + לוח אם G31+כ. מסך HD4850. ראיתי שיש קטעים בשלבים במיוחד שיש הרבה פעילות לדוגמא יריות או ריבוי תוקפים שבאים לתקיף אותי שהFPS יורד ממוצא 25 FPS, ובשלב שאני מטייל ביערות ,נופים , הFPS מראה לי בין 45 ל55 , מדוע זה? אני צריך אולי 4 גיגה ראם? המישחק הוגדר לי אוטמטי על 1024 על 768 , וכל ההגדרות על HITH .

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. היי ברגע שאני מפעיל את קובץ ההפעלה , אני רואה לחלקיק השנייה מסך שחור וחוזר לשולחן עבודה , יש בעיה עם כרטיסיי NVIDIA 7600 GT ? רוני

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by Bam65,

הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by Salwaby,

שמעו, איך אני יכול לטעון מחדש את הכוח של ה Enchanted Sword ב Oblivion.. זה אפשרי בכלל ? אני מתכוון את ה uses. תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by shnozlid,

מה אני יכול לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by neogod,

אינ נמצא בחלק העליון של המפה בצד ימין ובכל מקום שאני הולך יש לי הודעה בחלק העליון של המסך שאינ נמצא באזור pri emission וזה מתחיל להוריד לי ת'חיים!!! מה אינ אמור לעשות באזור ההוא? ואיך אינ יכול לעשות שירדו לי חיים סתם?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by Bam65,

נתקעתי במשימה השנייה של הבריטים שצריך לפוצץ את הגשר. (משימה אחרי שהמטוס שלך מתפוצץ) אני אבוד לגמריי.. המפקד אומר לי לקחת את הפצצות ולפוצץ את הגשר. אבל לא הבנתי איפה להעזאזל הפצצות. לא מצויין שום דבר על המצפן...חיפשתי כבר בכול חור זכר לפצצות. חיפשתי אפילו בגופות של חיליים ועדיין לא מצאתי שום דבר.. למישהו יש מושג איפה מוצאים אותם? :s05:

• 3 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.