משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

בזמנו קניתי Humble Bundle Origin שם קיבלתי לא מעט משחקים של EA ביניהם medal of honnor בימים האחרונים הורדתי אותו וניסיתי לשחק בsingle player אך אני מגיע למסך שחור והמשחק יוצא. אני שמתי את המשחק בסטים וניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך אותה בעיה חוזרת על עצמה, ניסיתי את המולטי והוא עובד מצויין אבל הסינגל לא אני לא יודע מה לעשות ולמי לפנות
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח
- 

- 3 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

המשחק החדש בסדרת המכות המיתולוגית הוא לא מהפכה, אבל המבקרים מסכימים שמרוב הבחינות הוא צעד קדימה עבור סקורפיון, ג\'וני קייג\' והצוות, כולל שמונה הדמויות החדשות שהצטרפו אליו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e/
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני יודע שזאת בקשה מוזרה, אבל אני מאוד אודה לכם!
- 

- 3 תגובות
 - 679 צפיות

- 

- 

צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…
- 

- 3 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום... התחלתי לשחק במשחק הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב הזה של המשחק כשאני מתבקש ללחוץ על מקש CTRL בכדי לצאת מהרכב (כמו שעשיתי מספר פעמיים לפני כן במשחק) אני לא מצליח לצאת ניסתי גם לשנות תמקש הזה למקש אחר אבל גם זה לא עזר אשמח אם משיהו יכול לעזור לי תודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

יצאתי מהכלא והכל ויש לי את הAMULET OF KINGS או משו כזה עכשיו אני אמור לסגור איכשהו את השער של OBLIVION ולהציל את MARTI איך לעזזל אני עושה את זה ?? כי המפלצות יותר מדי חזקות בשבילי (יש לי חרב אם 5ATK ואת הבגדים של השומר שיש השער של הOBLIVION {שומר מת}) מישו מוכן לכוון אותי ?
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

ישנו שלב באלפי הלילה בו צריך להציל את הדרואיד הרדום מהאורקים שכורתים עצים לקראתו (זה סופר את העצים שנכרתים ממאה ומטה). איך מגיעים אליו? הוא מוקף מים מכל הצדדים. שלחתי את הינשוף לחקור את כל המפה מסביבו ואני ממש לא מוצא דרך אליו. אז מה עושים?!
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

כל כך חיפשתי את המשחק הזה עד שלבסוף מצאתי אותו:
- 

- 3 תגובות
 - 834 צפיות

- 

- 

אני צריך סידיקי מקורי של אנ ריל 2003.. מישהו יכול להביא לי?
- 

- 3 תגובות
 - 650 צפיות

- 

- 

אהלן חברה התקנתי את COD2 מחדש לפני יומיים ושמתי לב לבאג ממש מוזר (ההתקנה הלכה מעולה): בשלב הראשון (האימונים) שהמפקד אומר לך לזרוק את ה''רימון'' לתוך כל אחד מהפתחים ("throw the grenade"but this is potatos,why are we throwing potatos and not real grenades?"because real grenades are worth alot more than you do!" LOL ) אני זרקתי מאה,אם לא יותר,רימונים לכל אחד מהפתחים,וכלום! אני לא ממשיך במשימה,אלא הוא חוזר ואומר שצריך לזרוק על כל אחד מהפתחים (בסוף התעצבנתי ועשיתי team kill ).אני לא זוכר שנתקעתי שם כשגמרתי את המשחק בפעם הקודמת יש למישהו פיתרון לבאג המוזר הזה?להוריד שמירה מהאינטרנט?
- 

- 3 תגובות
 - 676 צפיות

- 

- 

שלום מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את המקשים? אני רוצה שS במקלדת יהיה מסירה רגילה אבל אני לא יודע מה מייצג את S במשחק אם מישהו יוכל לכתוב את כל פירוט המקשים זה יעזור תודה
- 

- 3 תגובות
 - 7.3k צפיות

- 

- 

יש אופציה למונדיאל בפיפא 2005?ב-2004 לא היה...
- 

- 3 תגובות
 - 660 צפיות

- 

- 

יש לי את המשחק המקורי, Silver. http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_(video_game) אני היום התקנתי את המשחק על ווינדוס 7. המשחק עובד, אך הצבעים שעל המשחק... אינני יודע להגיד מה זה. אשמח שתגידו לי מה זה שלפעם הבאה אדע. אני שם פה תמונה: http://up407.siz.co.il/img1/okidzuwdydoz.jpg' alt='okidzuwdydoz.jpg'> ניסיתי לחפש patch או קראק למשחק כי קיוותי שאולי זה יעזור לסדר את הבעיה של הצבע, אך כימעט ואין. מצאתי כמה, אך לא עזר לי. יש מישהו שיודע להגיד לי איך לסדר את הבעיה של הצבע במשחק שהצבע במסך יחזור לנורמאלי? אשמח לעזרה.
- 

- 3 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

התקנתי את חבילת ההרחבה שמתי את כל הפאצים הקיימים ובתזוזה בתוך המשחק הכל זז לאט כל יריה לוקחת כמה שניות ואני ממש מתעצבן זה כבר כמה זמן ככה ואי אפשר לשחק נורמלי מה זה לפי דעתכם?? המחשב שלי:מעבד פנטיום 4 1.4 gb זכרון 256 rdram pc800 כרטיס מסך אסוס gf4 64 mb ddr (הדריברים האחרונים מותקנים כבר) בבקשה עזרה כי אני פשוט לא מסוגל לשחק ככה זה מביא לי את הסעיף!!! תודה גל
- 

- 3 תגובות
 - 784 צפיות

- 

- 

יש לי את המשחק אבל.. אין מולטיפלייר!! זו הגירסה שלי דפוקה או שהמשחק לא מכיל???
- 

- 3 תגובות
 - 727 צפיות

- 

- 

אני מוריד את המשחק הזה נראה משהו יפה תגידו הוא עולה כסף או שהוא חינמי אפשר לקבל הסבר קצרצר על המשחק ?
- 

- 3 תגובות
 - 592 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!
- 

- 3 תגובות
 - 800 צפיות

- 

- 

כאמור משחק שאפשר לשחק ביחד באינטרנט, לא CS, משחק שאפשר לשחק ביחד עד 5-6 חברים, משחק שאפשר לשתף פעולה ביחד אולי אפילו לבנות קלאן ולשחק נגד שחקנים אחרים. יש המלצות? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם,לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב חדש- AMD ATHLON 64 BIT 3000 GIGABAYTE K8NF-9 1GB RAM GEIL GIGABAYTE GEFORCE 6600GT המחשב עובד ברשת עם מחשב נוסף-פנטיום 3,דרך ראוטר עם מודם מובנה מחברת EDIMAX המחשב תותח,עובד מעולה בהכל,פרט לבעיה אחת גדולה-כשאני מנסה לשחק במשחק רשת(חינמי או לא),המחשב נתקע אחרי כמה דקות משחק ולא מגיב לכלום-צריך לעשות ריסט. ניסיתי המון משחקים-ENEMY TERRITORY,BATTLEFIELD 2,CALL OF DUTY ועוד,ובכולם הבעיה קיימת כמובן שפתחתי את הפורטים של המשחקים גם בפיירוול של ווינדוס וגם בפיירוול של הראוטר התקנתי את הדרייב הכי חדש של NVIDIA וגם את הדיירקט הכי חדש יש לי,ועדיין יש את הבעיה ניסיתי לשחק במחשב השני-הפנטיום 3,ושם הכל עובד בסדר גמור! כלומר שהבעיה היא כפי הנראה…
- 

- 3 תגובות
 - 605 צפיות

- 

- 

מזמן לא ביקרתם בניו-יורק ? CRYTEK מסדרת לכם פינוק במחלקה ראשונה עטופים ב-NANOSUIT 2
- 

- 3 תגובות
 - 893 צפיות

- 

- 

- 

- 3 תגובות
 - 689 צפיות

- 

- 

היום קיבלתי את הOB ואחרי נסיונות התקנה ועדכון (בעיקר עדכון) אני מוכן לשחק יש מישהו שמשחק ויכול להראות לי באיזה סרבר איך בדיוק הולך המשחק? וסתם לדעת מי בכלל משחק בזה...
- 

- 3 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

איך אני בודק FSB בזמן משחק?? יש תוכנה? מדריך?
- 

- 3 תגובות
 - 941 צפיות

-