עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Tommy,

המשחק יצא לחנויות המובחרות כמו שנוהגים להגיד פה אין לי אותו עדיין אז אני מצפה לאנשים שיש להם לכתוב פה איך המשחק ...

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by xyo,

מלפני יומיים חיחי והנה הרבה מידע ממליץ לכם להציץ http://www.crysis-online.com/forum/index.php/topic,4579.msg76046.html#msg76046

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by (G),

יש לי את F.E.A.R ובטעות הורדתי את הגרסה באיטלקית, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא פאטש שהופך מאיטלקית לאנגלית??? תודה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. אני אסביר לכם על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . אוקי, דבר ראשון, כנסו לאתר : https://www.paypal.com/ תרשמו עם אימייל אמיתי, כאשר תגיעו לעמוד בו אתם מתבקשים להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאגו אתם לא משלמים אפילו אגורה. דבר שני , כנסו לקישור הבא : http://adbux.org/?r=qwerqwer עכשיו לחצו על Register ולאחר מכן תרשמו, בחרו אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשמו : qwerqwer בהרשמה תכתבו את אותה כתובת דואר כמו באתר הראשון - PayPAL. לאחר שנרשמתם תחכו בערך 15 דקות ותכנסו למייל, שם תראו קוד אישור. זהו, עכשיו כל 24 שעות, באתר Adbux , תוכלו ללחוץ על פרסומות ( ע''י לחיצה Surf Ads ובפרסומת יהיה טיימר של 30 שניות תחכו ואז תחכו ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני חייב להגיד לכם המשחק הזה מדהים...........זה סימולטור טיסה.....אבל לא ממש סימולטור זה בסגנון יותר של ארקייד......אני משחק עם גוייסטיק והשליטה מאוד נוחה וקלה.......יש בהתחלה אימונים וזה מכניס אותך ממש למשחק הגרפיקה ממש נחמדה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות על 1024 *768 ואני חייב לומר האווירה והמוזיקה......ממש משחק מדהים ואני לא אוהב סימולטורים..בגלל שזה סגנון של שילוב של סימולטור ואקרייד זה הופך תמשחק למאוד כייפי אני רק במשימה הראשונה אחריי האימונים אבל הבנתי על מה מדובר.......מוממלץ בחום!!!!!!!! הדרישות: 1. The minimum system requirements for running Blazing Angels Squadrons of WWII are: Supported OS: Windows® XP Processor: 1.4 Ghz class processors RAM: 256 MB RAM Vide…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  6. נתקעתי בHL2 בעיר של הזומבים.... אין לי מושג מה צריך לעשות... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום, הגעתי במשחק למצב שכבר נפתחו לי הרבה נעילות ובין היתר גם נעילות של 2 מכוניות חדשות מספונסרים וכאלה הצתלמתי להמון עיתונים וכבר אין לי עכשיו מרוצים על המפה ואין לי מושג מה לעשות אני יודע שלא סיימתי את המשחק כי יש דברים שלא נפתחו לי עדיין... אבל מה אני אמור לעשות? אין לי שמץ ועוד משהו: ישהו יודע איך שמים במשחק קודים? מצאתי קודים אבל כשאני כותב אותם איפה שכתוב לכתוב אותם זה לא עושה כלום אז כאילו אין לי מושג ??? טוב תודה עריכה: בואנה חשבתי אנשים פה תותחים אחד אחד אבל כבר יומיים אני לא מקבל תשובה מה זה זה? אין אף אחד שסיים את המשחק ויכול להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Salwaby,

שמעו .. איך אני משיג עוד lockpicks ? נגמרו לי כולם ואני צריך לפרוץ לאיזה chest בבית של איזה מישהי במשימה spies אם אתם יודעים על מה אני מדבר .. די בהתחלה... (אני לא מצליח למצוא את המוכרים בעיר, למרות שאני בספק אם הם מוכרים lockpicks ךםך) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. זה קצת ארוך אבל שווה קריאה. הגעתי למקום של הפיצוץ,שכל השמיים משתנים והכל,הצלחתי בניסיונות רבים ומעייפים להיכנס למבנה ושם הכל נהיה גרוע אף יותר. קשה לי למצוא דרך לתאר כמה המשחק הפך למטומטם וחסר הגיון ברגע הזה. קודם כל,בכל המבנה יש קרינה מה שגורם לי לקחת תתרופה כל פעם מחדש,שלבסוף נגמרת,מה שמשאיר אותי עם קרינה שגורמת לחיים שלי לצנוח במהירות. בנוסף נמצאים בחדר מסוים 3 אוייבים,אחד מימין,אחד משמאל,אחד מולי, ומצפים ממני להפוך לסופרמן ולחסל את כולם. יש משחקים שזה אפשרי אבל לא במשחק הזה.במשחק הזה המהירות שהם מזהים אותי והורגים אותי היא מממש אבל ממש מהירה ולא רק זה הם ניתנים להריגה רק מפגיעה בראש. כשמחברים את כל זה ממש לא אפשרי לרוקן תמבנה מאוייבים בנסיון הראשון וגם לא בניסיון עשיר…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by nim901,

היום המשחק יצא לחנויות מי כבר שיחק? מתי זה מגיע לארץ? דברו חופשי

• 63 תגובות
    • 7.7k צפיות
  11. אהלן חבר'ה הורדתי gta sa והתקנתי עכשיו אני רוצה לשחק בשרת שחבר שלי פתח הורדתי את התוכנה הזו SA:MP הכנסתי את הכתובת שרת שאשחק עם החבר וכשאני בא להכנס , מופיעה לי השגיאה הבאה - http://goldsystem.co.il/d.PNG אני נואש , אשמח לעזרה , שבוע טוב , בן

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Xilver,

לא שמעתי עליו הרבה בביקורות ברשת, אבל הוא עושה רושם של משחק מעולה. הגראפיקה שלו מדהימה! מזכירה קצת את Assassin's Creed http://www.2-worlds.com/#

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by ex_,

אם בא לכם משחק סגור רק לשחקנים מהפורום תשאירו הודעה.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by kobibo,

האם ניתן להשתמש יותר משני נשקים? יש לי לא מעט סוגי נשקים אך במשחק עצמו במקרה הטוב ניתן להשתמש רק בשני סוגים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by musari,

חיפשתי ואני לא מוצא טרינר לפאטץ החדש 1.05 גוגל נתן לי תוצאה רשום שם שזה ל1.05 הורדתי וזה ל1.04 שקרנים שם...גוגל תוצאה ראשונה היא שיקרית...תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Domovoi,

ראיתי בסירטונים שאפשר להאט את הזמן.. למשל כמו בסרטון הזה:http://youtube.com/watch?v=rH01ZbIHCSM&mode=user&search= איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by enzo,

הגעתי לשלב עם הדינוזאור הענק וכל פעם הקטע הזה חוזר על עצמו ואין לי שליטה על זה. אז מה סיימתי את המשחק? :s05:

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by SinfuL-,

מתי יוצא המשחק האדיר הזה? יש לו איזה דמו או משהו כי ראיתי הרבה מדברים עליו ולא מצאתי שום לינק למשחק המלא

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  19. המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by Oranili,

האם נפילת FPS במקומות מסויימים זה נורמלי ?... יש מקומות שה FPS שלי יורד ל33.. ואז חוזר ישר ל66... זה בסדר? .

21. Started by IlanF,

עשיתי טעות די גדולה, השתמשתי בצ'יט IMPULSE 101 לפני שקיבלתי את הGRAVITY GUN, עכשיו נזכרתי שבגלל שיש לי אותו כבר אני לא יוכל להמשיך במשחק (בדיוק הגעתי לחלק שמקבלים אותו בו...) אני זוכר שהיתה פקודה שמאפשרת למחוק/להוריד את הנשק, אבל אני לא זוכר מה הפקודה הזאת. מישהו מכיר אותה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. אני גיימר מגיל די צעיר 10 ומשנת 95 שחקתי בהרבה משחקים טובים אבל כמובן שפספסתי כמה משחקים מאוד טובים בדרך :-\ (fallout ו myst) אז אני פונה אלכם כדי שתגידו איזה משחקים טובים פספסתי אני לא סובל FPS (חוץ HALF LIFE המקורי) וגם לא מרוצים (חוץ מ GTA אם זה משחק מרוצים בכלל) הדבר הכי חשוב לי במשחק הוא הכיפיות במשחק סאונד קורע לב (כמו LBA) אלילה ואווירה . גם חשיבה ואתגר הם דברים רצויים גרפיקה ממש לא עושה לי את המשחק ליפה (כמו למשל ההבדל בין OBLIVION ובין MORROWIND ומורווינד משחק הרבה יותר טוב) אני לא מדבר רק על משחקים ישנים אני גם מתכוון למשחקים חדשים שיש בהם את היופי כמו שהיה ל LBA בשביל לחסוך זמן ודיבורים שחקתי ב: כל משחקי בליזארד כל משחקי WESTWOOD LBA 1/2 elder scroll settel…

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

שלום יש לי מספר שאלות בנוגע למשחק STALKER 1.האם במשך כל המשחק אני מקבל משימה מהאיש ההוא מתחת לאדמה עושה אותה חוזר אליו ועושה עוד אחת? 2.ראיתי שיש באפשרויות לשאול את האיש שנותן לך את המשימה "האם יש לך משימה בשבילי" וגם "אני צריך עבודה" מה ההבדל? יש טעם לעשות עבודות ולא משימות? 3.האם אפשר להקטין את הכוונה? היא פשוט עצומה (אולי משהו בקונסול..) 4.אין שמירה אוטומטית של המשחק? כי זה ממש מעצבן לשכוח לעשות סייב ב20 דק' ולהפסל ולעשות שוב את המשימה.. 5.האם אפשר לפתוח את התיק שיש בו פול דברים.. (ראיתי שעד עכשיו השתמשתי רק בנשקים תחבושת ומדקיט.. ויש עוד מלא חפצים.. מה עושים איתם? (לדוגמא מתי אני מזריק לעצמי סמים ואיך!?)-יש לי פולל נשקים בתיק איזה 14 אקחים 2 משיןגן נראה לי משהו כמו M…

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by TAsraf,

http://www.fileplanet.com/177038/170000/fileinfo/Ghost-Recon-Advanced-Warfighter-2-Demo =]

• 50 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.