עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by J0n1,

החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by La Or,

אהלן אנשים.. אני מחפש את המשחק הכי חזק שיש היום, המשחק שבשביל להפעיל את ההגדרות המקסימליות שלו צריך מחשב של חיל האוויר וזה בגלל שאבא שלי אמר שאני אביא לו את המשחק הכי חזק היום בשוק והוא יקנה לי מחשב שיחזיק את המשחק על הגדרות הכי גבוההות אז אני שואל אתכם אנשים אז תביאו את המשחק פשוט הכי הכי חזק שיש תודה חברה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם !!! אני צריך שתציעו לי על משחק סימולטור יפה של מכוניות משחק טוב עם גרפיקה טובה תודה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by danield51,

אני משועמם ברמות ואני אשמח למשחק שבו אפשר לפתח דמות מסוג של דיאבלו או כמו מאסס אפקט אשמח גם להמלצה למשחק בסגנון של הנסיך הפרסיוטומב רידר... או אפילו בסגנון של גוטיק\אובליוויון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. הי. הבן של שותף לעבודה של סבא שלי טס לחו"ל... אז הוא ביקש ממני לעשות רשימה של המשחקים שאני רוצה שלא ניתן להשיג בארץ...[כי אני כבר זמן רב מחפשת כמה משחקים...], עד עכשיו חשבתי על: Grim Fandango American McGee's Alice earthworm jim 1+2 יש לכם עוד רעיונות למשחקים ישנים נוסטלגיים שקשה להשיג בארץ? תודה.

6. Started by huhxd,

למישהו יש מושג האם המשחק הזה בוטל? או שזה עדיין לא בטוח? יצא טריילר והמשחק נראה פשוט ענקקק יהיה ממש חבל אם הוא יבוטל/בוטל http://www.gametrailers.com/player/43996.html אני חייב לציין שאני לא אוהב סימולטור טיסה וכד' אבל אם המשחק הזה יצא אין סיכוי שאני לא אתן לו צ'אנס.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

מישהו משחק? ויותר חשוב למישהו יש הזמנות. אני רוצה אחד =\

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  8. אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. חשוב להזכיר יש לי את המשחק המקורי שנקנה בדיוק אתמול. נירשמתי ל Rocker games עשיתי ACTIVE כמו שצריך,הוספתי ב LINKID את games for live. אני נכנס למשחק,רושם את החשבון LIVE שלי ( האימייל שאני משתמש בו ) רושם שהתחבר וצריך להוריד פאצ.. לוחץ אישור זה עומד על הדף 5 דקות בהורדת הפאצ. ואז שוב פעם אומר אתה צריך להתחבר ל LIVE ואני רושם שוב פעם את ה LIVE שלי ושוב פעם מוריד פאצ ושוב פעם צריך להתחבר ל LIVE התשגעתי כבר ואני ממש מאוכזב... מישהו פה יכול לעזור לי בבעייה המעצבנת הזאת? כי אם אני משחק בלי LIVE גם לשמור שמירות אני לא יכול

10. שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל משחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 14FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES לא מאצתי משהו יוצא דופן שאין בכל מחשב גם כשזה על הגדרות הכי נמוכות, למרות שזה פועל טוב גם על גבוהות בהתחלה עד שמתחילה הבעיה. וזה קורה ביו…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by azaz,

הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by arad gonen,

שלום, יש לי את ה- GTA IV למחשב ואני לא מצליח להתחבר לחשבון מסנגר שלי כדי לשמור. מה אני צריך לעשות מכדי לשמור?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by ma4351,

מה החלון הזה אומר ולמה הוא קופץ כל פעם שאני מפעיל את המשחק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by avivasban,

אני מנסה כבר הרבה זמן ואני לא מצליח התקנתי הכל טוב תמשחק גנרלס אחר כך תזירו אוור ואז את הפאץ של 1.04 ונישאר לי הקראק שאני מתקין וזה תמיד לא עובד רושם שאין דיסק או שזה עולה ואחרי כמה דקות נעלם מה לעשות? יש לי ויסטה 64 ביט אני בטוח שהבעיה בקראק אם יש למישהוא קראק טוב שיביא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by ma4351,

התקנתי את גריד וכאשר אני רוצה להפעיל אותי הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק..כל פעם..מה עושים? וגם התקנתי את קרייסיס וכאשר אני מפעיל אותו המסך נהיה שחור ולא אומר כלום רק אחרי כמה זמן הוא אומר לי שהוא נאלץ להיסגר..מה עושים? מפרט בצד.. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם כשאני נכנס למשחק ובוחר את הרמה שאני רוצה,הוא פשוט לא רוצה להכנס ! הוא נשאר לי על התפריט ופשוט לא רוצה להכנס !. ברשותי וינדוס 7 ,וניסיתי לשנות דרך המאפיינים בלשונית compatibility למצב vista, לא עזר.. מישהו מכיר ? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by DrStyle,

אממ התקנתי את המשחק ויש מלא מלא תקיעות.. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שיש למלא אנשים את הבעיה הזאת למישהו יש פתרון? אגב המחשב שלי מספיק חזק

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by GuyHasid,

אני מחפש את המשחק RED ALERT 2 יצא כבר 3 אבלל אני מחפש את 2 . מישהו יכול לומר לי איפה אפשר להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? אני כבר ממש מיואש.... אחרי כשעה משחק הוא פשוט קורס לדסקטופ ובלי לתת אף שגיאה או התראה... פשוט קורס באופן רנדומאלי. אני ממש אשמח אם מישהו מכם ימצא לי פיתרון לבעיה הזו... תודה רבה לכולם!!!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. אני מת על המשחק

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by Or94,

היי חבר'ה, ראיתי שיצא איזה משחק אחד שנקרא Watchmen The End Is Nigh. מה זה המשחק הזה? באיזה סיגנון הוא והאם כדאי לקנות אותו ואיך הגראפיקה שלו? ראיתי שבשבוע הבא יוצא עוד משחק שנקרא wheelman. ראיתי שזה בסיגנון של GTA. האם זה משחק טוב וכדאי לקנות אותו? איך הגראפיקה שלו?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. איך שאני לוחץ על האייקון של המשחק עלמנת להפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה והוא והחלון של המשחק נסגר. אני עובד עם ויסטה 64 ביט

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. האם אפשרי לשחק משחקים של ps2/3 על המחשב? כי יש הבדלים בין אותו משחק בPC ובמחשב.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by shai_123,

הורדתי ביושוק. ועכשיו המשחק ברוסית יש פאץ/תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by amir85,

יתכן שהם יעשו את מה ש Supreme Commander לא עשה בשבילי אני מכיר המון אנשים שהתלהבו מה Supreme Commander אבל אני אישית לא אהבתי אותו עם כבר משחק אסטרטגיה אז עדיף COH וRUSE נראה כמו SUPREME COMMANDER של COH בלי שטויות SIFI או התלהבות על מליון יחידות יותר טקטיקה ? טריליר: http://www.gametrailers.com/player/47120.html ראיון: http://www.gametrailers.com/player/47162.html

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.