עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Gal&Gal,

מישהו משתמש בהגדרה הזו? זה מקובל? אף פעם לא נתקלתי בזה , כמה זה תורם לנראות של המשחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני בטוח שלרבים מכם יש באקלוג של לפחות כמה עשרות משחקים שרכשתם אבל עדיין לא שיחקתם בהם. מעניין אותי איך אתם מחליטים במה לשחק? אני משתמש בקובץ אקסל שבו אני מעדכן את שמות המשחקים, השנה שבה יצאו, הז'אנרים, ציון לפי metacritic.com ואורך משחק טיפוסי לפי .howlongtobeat.com. "האלגוריתם" שבו אני משתמש כרגע הוא להעדיף משחקים קצרים ועם ציונים גבוהים (כי אין לי מספיק זמן לשחק ואני כן רוצה לסיים משחקים) או משחקים ישנים מתוך סדרות משחקים (כי לפעמים יש קשר עלילתי, וכי יותר קשה לחזור ממשחק עם גרפיקה איכותית לאחד מיושן). בינתיים זה די עוזר, אבל אשמח לשמוע על רעיונות אחרים, במיוחד כאלה שדורשים פחות עבודת תחזוקה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן קניתי מחשב חדש ואני מחפש משחק חזק שאני יהנה מהמחשב כמו שצריך.... המפרט הוא: atx thermaltake armor liquid cooling system intel core 2 qx6700 quad 8mb cache 2gb corsair 800 mhrz asus striker extreme enermax liberty 620w primary hd raptor-x 40gb system secondary hd wd 250gb nvidia g-force 8800 gtx אני בנתיים משחק ב-prey ו-ghost recon שהייתי משחק איתם במחשב הישן אני מחפש משהו רוצח...!!!!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by johnwoo,

נוצר מצב קטסטרופלי איך אפשר לשחק בכלל במשחקים אחרים, אחרי המשחק המדהים הזה. זה אשכרה משחק ה-FPS, הכי טוב שקיים. שיחקתי אצל חבר ב- "קיין ולינץ'" מיד אחרי שגמרתי את קוד 4 ופשוט רציתי להקיא. הרגשתי שחזרתי עשור אחורה מבחינת גרפיקה ומשחקיות. זה כמו לחזור ולשחק במשחק "DIGGER" יש הצעות למשחקים שיהוו עבורי חוויה מתקנת?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  5. http://www.youtube.com/watch?v=EY4iQ8OpZls ועוד סרטון אחר, תראו איזה פרסומת מגניבה של נינטנדו http://www.youtube.com/watch?v=O3oGylkA2S4

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by AdamS,

היי, רציתי לדעת אם המשחקים האלה יעבדו על Vista 64: NFS Carbon FEAR Chrome תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  7. שלום לכולם !!! אני צריך שתציעו לי על משחק סימולטור יפה של מכוניות משחק טוב עם גרפיקה טובה תודה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. הינה אומרים לי למכור 3 שחקנים ולקנות שלושה שחקנים וזה מה שאני עושה ואז זה מגיע לי לפהhttp://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%ee%e4%20%ec%f2%f9%e5%fa.JPG וזהו אי אפשר להמשיך

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by חן מ,

שלום לכולם,חג שמח הגעתי לבוס האחרון של שלב 10,כאילו אני מבין ולא מבין מה לעשות לו הבנתי שצריך לפגוע לו בדברים האלה שיש לו עף הגוף ולחשמל אותו,אבל הוא כל הזמן זז זאת אומרת פעם אחת הצלחתי,הגעתי כבר שיש רעל כזה ואז אני מת מה צריך לעשות לו בקיצור? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by huber,

11. Started by Lafush,

כולם להצביע לCOD:GHOST!!! http://iesa.org.il/about/%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94 http://iesa.org.il/news/189

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TimoTy,

זהו

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

הנה לכם ביקורת על המשחק שיצא בקרוב "Global Conflict - Palestine" (עוד כמה שבועות כנראה) משחק RPG -שודר אתמול בחדשות http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=12373&CatID=250&CurrentCatID=331

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by menahem2009,

יש לי תקיעות בכל המשחק batman arkham city ולא נראה לי שזה בגלל המחשב מפרט מחשב cpu i72600k 3.4 gh gtx 580 asus 16 ram Chipset p8p67 deluxe asus ספק 850 w ב call of duty modern warfare 3 וב-battlefield 3 אין תקיעות ועובד חלק עשיתי פירמוט ועדכנתי דרייברים התקנתי את המשחק כמה פעמים ולא עזר מישהו יכול להסביר לי מה זה יכול ליהיות תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי בעיה בקאוונטר סטרייק ואני לא יכול לשחק... מה שקורה הוא שאני כל כמה שניות נתקע ( אבל רואה אנשים אחרים זזים ) הפינג שלי עולה לשמיים, וכתוב לי: WARNING: CL_FlushEntityPacket מה זה?? בבקשה תעזרו! תודה נ.ב ----> בזמן האחרון האינטרנט פועל לי ממשד לאט (כבלים ספק : 012 ) :AR15:

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by QQQ,

סיימתי את המשחק הנ"ל בכל רמות הקושי ואהבתי אותו מאוד אשמח אם תביאו לי שמות של משחקים דומים תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by L1ron,

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by kavkazone,

היי מישו יכול להגיד לי מתי יוצא Championship Manager החדש?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

מנסה לשחק בPOSTAL 2 אבל המשחק יותר מידי מהיר

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by slimshady21,

יש לי בעיה מעצבנת במשחק -DAWN OF WAR. כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתקין, ונפתח לי התפריט הראשי, אני בוחר ב- INSTALL. והוא תוקע לי את ההודעה הזו: Epson זו המדפסת שלי. והוא מציג את ההודעה הזו כשהיא לא מחוברת, אם אני מחבר אותה ומנסה להתקין- אז הוא בכלל פותח לי תפריט הדפסה שלה.... אבל מה הקשר בכלל של המשחק הזה למדפסת???? בבקשה תעזרו זה מעצבן!!!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by sd1,

תנו חוות דעת על המשחק האם זה משחק תותח הגרפיקה מאוד יפה? זה משחק ריאליסטי ביותר?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 14:44:26 תענו בבקשה ממכם.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by Shortboarder,

אוקי,נתתי למישהו שאת המשחק,ויש לו איזה בעיה,אני יודע שאם לי היתה את הבעיה,הייתי פותר אותה כנראה. זאת הודעת השגיאה שהוא מקבל: please verify that your card is openGL compliant מישהו יכול לעלות רעיונות איך לסדר את זה??? (יש לי כל מיני כיוונים,כמו דריבר וכו,אבל אם מישהו נתקל בזה,עזרה תיהיה מאוד אפקטיבית)

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by HuGeMouTh,

פותח על ידי: Hothead Games מופץ על ידי: EA ג'אנר: ACTION RPG, indie מצבי משחק: SP ו LOCAL CO-OP תאריך יציאה: PC - 26/10/2010, MAC - TBA מחיר: 15$ ב - STEAM ממוצע ביקורות: 79 (לגירסת הקונסולות) המשחק עוקב אחרי DeathSpank, משלח הצדק, כובש הרשע, גיבור המדוכאים, במסעו למציאה חפץ רב עוצה בשם "החפץ" (). החפץ, שנוצר על ידי ידיים לא ידועות, למטרה לא ידועה ולפני זמן לא ידוע, נמצא בהישג ידו של DeathSpank! מה הוא החפץ? מה הם כוחותיו? שחקו במשחק וגלו בעצמכם. System Requirements o OS: Windows XP/Vista/Windows 7 o Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 1.7 GHz or greater o Memory: 1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) o Hard…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by neogod,

כמו שכולם יודעים בתקופה האחרונה יש ריבוי של משחקים המאפשרים משחק ברשת נגד אנשים אחרים,ולפעמים ישנה בעיה בלמצוא שחקנים לחלק מהמשחקים, לכן לדעתי חסר תרד שירכז את כל האנשים שמעוניינים לשחק ברשת אז כל מי שרוצה לשחק במשחק כלשהו שירשום פה באיזה משחק הוא רוצה לשחק וכיצד ניתן ליצור איתו קשר (icq,messenger,email )

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by Spiderpaz,

שלום יש לי כמה בעיות\בקשות 1.אני צריך את הפקודה לתחמושת וחיים אין סופיים 2.אני לא יכול להרוג! אני יורה בזומבי \GMAN ופשוט קורס לי המחשב ??? 3ץאני מפוצץ חביות ויש לי תקיעות מטורפות אף על פי שבHL2 עובד לי בסדר גמור. תודה רבה לכול מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.