עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה בטעות פרסמתי את זה גם בציוד היקפי אז תסלחו לי....

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  2. Started by dorish,

שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות (רשמתי את זה גם בתוכנה פשוט אני לא יודע איפה המקום המתאים כי זה משחק) תודה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  3. כותרת. כתוב בדרישות המומלצות סדרה 6 של nvidia. האם הכרטיס שלי משתווה לה?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  4. מה הסיבות שיכולות להיות...? אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ביחד ברשת..direct ip זה נכנס והכל למשחק עד שמגיע למשחק זה עושה LOST CONNECTION ???????????למה???????

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91-early-access-%d7%a9%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ns,

אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4187410,00.html http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure תקציר: טים שייפר (אחד מהמפתחים הבולטים של משחקי הקווסט של LucasArts, והמייסד של Double Fine שאחראית על משחקים כמו Psychonauts ו-Brutal Legend) מפתח משחק קווסט point and click חדש, והוא מממן אותו באמצעות Kickstarter, שזו פלטפורמה למימון פרוייקטים באמצעות תרומות. מי שתורם לפחות 15$ יקבל את המשחק במלואו כשהוא ישוחרר (לקראת סוף 2012), וחוץ מזה הוא גם יהיה מעורב בתהליך הפיתוח - החברה מתכננת לשחרר סרטונים של "מאחורי הקלעים" על פיתוח המשחק, והתורמים יוכלו לצפות בהם, לשחק בבטא (כשהיא תשוחרר) ולהביע את דעתם על המשחק תוך כדי הפיתוח. אפשר גם לתרום סכומים יותר גד…

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. חשוב להזכיר יש לי את המשחק המקורי שנקנה בדיוק אתמול. נירשמתי ל Rocker games עשיתי ACTIVE כמו שצריך,הוספתי ב LINKID את games for live. אני נכנס למשחק,רושם את החשבון LIVE שלי ( האימייל שאני משתמש בו ) רושם שהתחבר וצריך להוריד פאצ.. לוחץ אישור זה עומד על הדף 5 דקות בהורדת הפאצ. ואז שוב פעם אומר אתה צריך להתחבר ל LIVE ואני רושם שוב פעם את ה LIVE שלי ושוב פעם מוריד פאצ ושוב פעם צריך להתחבר ל LIVE התשגעתי כבר ואני ממש מאוכזב... מישהו פה יכול לעזור לי בבעייה המעצבנת הזאת? כי אם אני משחק בלי LIVE גם לשמור שמירות אני לא יכול

9. Started by LazyBoy,

הבחור הזה מוכר את המשחק (שימו לב - מדובר במפתח לסטים, לא עותק פיזי) ב15$ שזה חצי מחיר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150435171649 אני קניתי ממנו עותק (לפני ~שעה) וכבר קיבלתי את הקוד והפעלתי בחשבון של סטים ללא בעיה. עריכה: העותק השני נמכר, אני מקווה שלמישהו פה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by simonsix,

אוקי. זה שווה ערך לפצצת אטום בתעשיית המשחקים, אחרי שנים של עבודה תחת מיקרוסופט ופיתוח של הכותר הכל-כך מוצלח שלה HALO באנגי' חותמת עם אקטיביז'ן ל 10 שנים. לא במקרה העיתוי הוא לאור עזיבת רוב צוות העובדים הבכירים של IW הולך להיות חריף ומענין

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  11. מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים. לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv, ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי The Gathering - אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל, כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה. הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by H.I.V,

מישהו יודע מתי הוא יוצא? אני מת שכבר יצא

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. Started by ptyahoo,

נראה מאוד מבטיח... בתהליכים... ביקורות בקרוב.

• 259 תגובות
    • 31.2k צפיות
  14. Started by nore0,

אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה לא כל כך הבנתי מה כתוב שם אבל פעם היה לי את הדמו ורשמתי שם סיסמה והכל ואני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם אז אני צריך לעשות שיחזור סיסמה ??? כי כשאני רושם את האי מייל שלי ניראה לי שכתוב בהודעה שהוא כבר בשימוש אני מת לשחק ................

• 12 תגובות
    • 7k צפיות
  15. Started by joni,

יש קהילות למשחקים DOD source ו-ETQW?! בישראל ושרתים שפועלים ואנשים משחקים בהם? שווה לקנות את ETQW?? ובקשר למשחק שאני מחפש כבר חודשים Discworld 1+2 אם למישהו יש מושג איך להשיג אותם?!?!

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by Wazabi,

המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה ???

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם, יש לי את המשחק הזה והבעיה היא שהוא טוחן את ה-HD בצורה לא נורמלית . זה נראה כאילו הוא לא קורא בכלל מהזיכרון. עד שהוא עולה זה איזה 5 דק', וגם כל תזוזה עם העכבר גורמת לקריאה מסיבית מה-HD. זה כאילו כל המשחק יושב ב-PF. יש לי 256MB של זיכרון ואת ה-PF הגדרתי על 512. הדברים "הכי כבדים" שרצים ברקע זה EMULE, MESSENGER, פיירוול, AVG ANTIVIRUS ולפעמים גם ICQ. מה אני יכול לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום אני כבר מנסה להתחבר לCO-OP בפבליק. עכשיו אני מגיע למצב שהוא מעלה את המשחק ראה מסך טעינה ואז זורק אותי וכול פעם מסיבה אחרת זה הגיוני? אני כבר מלא פעמים מנסה להפעיל את זה וזה כבר מעצבן... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  19. מישהוא יכול לתת לי בוקשה את הקודים למשחק IGI 2 ואיך משתמשים בהם תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עידכון: מצאתי את הקודים אבל אני לא יודע איך להפעיל אותם אולי אתם יודעים איך????

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  20. הגעתי במשחק לשלב של המסיבה הזאת שנמצאת בבית מלון כזה וצריך להרוג 2 אנשים אחד עם משקפיים כאלה עגולות והשני ם כובע מצחיק כזה!! עכשיו שאני משחק בשלב הזה אחרי כמה דקות ואפילו לא, פתאום המחשב יוצא לי מהמשחק לשולחן עבודה!! משהו יודע למה זה קורה או שזה קרה לו?? טמפ': CPU:51 GCPU:53 המשחק פועל על 1280X1024 יכול להיות שזאת הבעיה למרות שהמשחק זז חלק?!?! אולי זאת בעיה תאימות מערכת?? תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בגימספוט עשו סירטון נחמד על הPSP כי הוא מכר איזה 10 מיליון בעולם (הנינטנדו DS מכר כבר יותר מ16 מיליון ויותר מישחקים נימכרים על כל קונסולה-אני פאנבויס של נינטנדו היתי חיב ) בכל מיקרה הסירטון הרבה יותר אוביקטיבי מימני והכתבים מדברים על מה הם עושים אם הPSP ומה לדעתם צריך לשפר http://www.gamespot.com/features/6152212/index.html?autoplay=6152260 תהנו

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. משחק היטמן שישי נחשף, מבטיח לחזור למקורות ההתגנבות של הסדרה, ויגיע אלינו כבר בדצמבר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a7%d7%a9-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%99%d7%98%d7%9e%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LL@SS,

שלום חברים! אם אני לא טועה קראתי בכמה מקומות שאפשר לעשות כזה דבר, אני עובד עם WIN7 שמפעיל הכל תחת 10.1 ,תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  24. רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 888,

האם אפשר לשחק במשחק מקורי ללא דיסקים... יענו לעשות משהו כדאי שלא יהיה צריך לשחק עם דיסיקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.