עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sargent bilko,

:errrr: :errrr: :errrr:אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אהההההה!!!!!!!!!!!!!! הם רודפים אחריי אני לא יכול לחסל אותם שמישהו יעזור לי להגיע לsafe hous ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  2. חבר שלי טוען שהוא משחק חלק עם המשחק GTA זה המפרט שלו Q6600ו 9880GT ו2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  3. שלום , יש לי E8400[CORE 2 DUO 3.0X2 4GB RAM DDR2 GAIL ZOTAC GEFORSE GTX 260 ]גירסא השניה מסך 19" 2\1 טרה עם מהירות של 32MB אני לא מבין למה הגיטיאי מקרטע על הגדרות של היי בטקסטורה {ולא שמתי את שאר המדדים כמו הוי דיסטנס עד הסוף אלא פחות מהאמצע} ועל הגדרות של מידיום בהכל זה עובד סבבה חשוב לצין שהורדתי את הפאצ' לגיטיאי וגם את העידכון לכרטיס מסך מישהו יודע למה חלק אמרו לי שזה בגלל שאין לי קוואד והכי המליצו לי על ה E8400 עכשיו אני מזה מבואס אם זה ככה כי זה מחשב חדש והיעוץ אם זה רק גיטיאי ככה אפשר להתעלם אבל אם עכשיו זה יהיה כל המשחקים לשנה הקרובה ההיתם ממליצים לשנות לקוואד ?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. יש לי מסך samsung 931b 5ms ושיחקתי devil may cry 4 והקצב ריענון במשחק מוגדר על 60 ושזה על 60 ה fps מוגבלל עד 60 ושאני מעלה במשחק את הקצב ריענון של המסך ל 75 אז המקסימום fps על 75 ולא הפעלתי v sync גם לא בדרייבר למה זה קורה?? ה fps שלי מוגבלל לקצב ריענון של המסך? למה זה קורה?

5. Started by Godmoney,

הייתה לנו היום הרצאה של Microsoft באוניברסיטה שבה הציגו לנו כל מיני טכנולוגיות חדשות ושירותים של Microsoft (זכיתי בעכבר Arc) ולמרבה הפתעתי ושמחתי הביאו לנו גם שולחן Microsoft Surface ופשוט עזבו אותו לחסדם של הקהל הלא כ"כ רחב שהיה שם. מאחר שאני שונא המונים לא טרחתי לגעת בשולחן עצמו (מה גם מאחר שיש לי iPhone כבר שנה, אני לא מתלהב מכל התממשקות עם מגע שמציגים בפני) אבל כן צילמתי שני וידיואים שמציגים משהו שלא כ"כ הראו עד עכשיו - משחקים על ה Microsoft Surface. המשחקים בוידיואים הם בעצם Mini-Games שכאלו, אבל דמיינו מה זה לשחק Starcraft 2 על שולחן כזה... http://nextgn.com/2009/01/13/two-microsoft-surface-games-videos/

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by approx,

מצאתי עותק מקורי של המישחק אצלי בבית והשאלה היא האם המישחק הזה שווה משהו ? מישהו יצא לו לשחק בו ? הוא שווה משהו ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, ראיתי את המשחק על PS3, נראה טוב מאוד. מצ'יטוט באינטרנט הבנתי שאין אותו ל PC. מכירים משה דומה? אופיר

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אני מחפש מוד שמוסיף סימון למפה לאיפה אני אמור ללכת (כמו שיש באובליביון) אני זוכר מתישהו ראיתי את המוד הזה, אבל עכשיו אני לא מוצא אותו... מישהו יודע על איזה מוד אני מדבר ויכול לעזור לי למצוא אותו?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  9. היי, קניתי את המחשב הזה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9700 LED מארזים Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) עכשיו אני מחפש משחק חזק שאני אוכל לחנוך איתו את המחשב החדש (הכוונה למשחק עם דרישות גבוהות ואיכות כמה שיותר מטורפת) (אני מאמין שהכ…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  10. תמליצו על מישחק טוב אני משער שזה לא משנה באמת מאיזה ז'נר (רק לא מרוצים) שהוא לא כזה מפורסם כמו קרייסים ואלא אבל הוא עדיין טוב... כי פשוט חרשתי כבר על המשחקים המוכרים. חיכיתי שמישהו יבקש המלצה ואני פשוט יקח את אותה המלצה..צריך משחק קליל למערכת (קרייסיס ומטה) ועם עלילה טובה טיפה... משעמם כשאין עלילה...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by KingYes,

האם יש איזה ידיעה האם זה הולך לצאת ל-PC גם כן? http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivthelostanddamned/news.html?sid=6204576&tag=topslot;title;1 http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleId=616391&ServiceID=212

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by psyco,

שלום לכולם, אני מנסה כבר זמן מה למצוא משחק ישן שאהבתי לשחק פעם. מדובר על משחק בו השחקן מגלם בקר אוויר מרחבי, שבו ניתן לבחור בין שדות התעופה הגדולים בעולם. מדובר במשחק דו מימדי, צבעוני, שרואים מסך רדר עגול עם מספר שדות תעופה, ומטוסים קטנים עם המידע עליהם צמוד להם בקטן, ועד כמה שאני זוכר זה לא שקל הרבה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למרות ההסבר הלא מובן שלי... תודה מראש, יוסי.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by חן מ,

שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by .:YoGy:.,

אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש

15. היי חברים, נתקעתי באיזה שלב עם כספת, אני יודע איך לפרוץ אותה אבל משום מה המקשים שאמורים להזיז את החוגה לא מגיבים, אמורים להזיז את החוגה ימינה או שמאלה ואז לשחק עם זה עד שפותחים.. אבל הם לא מגיבים, ובמשחק עצמו כמובן הם מגיבים, אני מצרף תמונה שתבינו למה אני מתכוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by DrStyle,

יש לי E8400@3.6GHZ HD4870 1GB TOXIC OVERCLOCKED בקיצור מספיק לדרישות ולא משנה כמעט על איזה הגדרות אני שם יש לי כזה FADE למסך שחור ובחזרה לאיזה מילי שנייה כל כמה פריימים מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by guylederer0,

שלום רציתי לקבל ממכם המלצות לכמה משחקי FPS ... אני משחק הרבה שנים CS רציתי משחקי יריות כמו COD אבל לא בסיגנון של CRYSIS למה אני ממש שונא את כל הקטע של ה"מפלצות" ואת כל האימה הזה שדוחפים במשחקים ככה שמשחקים כאלו אני ממש לא אשחק ניסיתי לראות כמה משחקים בדיון הראשי אבל הוא קצת ארוך וקשה לקרוא כל תגובה ...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by sahargt,

התחלתי לשחק במשחק ואני תקוע באיזה שלב יכול להיות שזה בעייה במשחק במפה Arcadia השלב שצריך להציל את הצמחים הגעתי למעבדה ואני רואה את המדענית מת משתמש בסיסמא אבל אין כלום בכספת ??

19. Started by eliil1,

אני צריך FIND A WAY OUT OF THE REPLICA TRAINING ARENA משו כזה אני הרגתי את כל החיילים האלה, ואז אני לא מצליח למצוא שום יציאה מהמקום הזה.. ניסיתי איכשהו להיכנס לדברים האלה שמהם הם יצאו חחח אבל לא הצלחתי ממש...

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by alexc32,

מדובר בהרחבה כלומר אני צריך שיהיה לי את הראשון כדי לשחק בו ?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. AMD ATHLON 2400+ 9600PRO 256 מגה 768MB זכרון מחשב מעפן של חבר... המלצות למשחקי מכוניות,יריות או בעצם כל מה שנחמד לשחק ושיעבוד טוב... תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. לאחרונה החלטתי לחזור למשחק ומן הסתם התחלתי לחפש מודים שישפרו אותו. מצאתי שני מודים שטוענים שהם ההמשכים הלא רשמיים לטלאים של המשחק ומתקנים המון באגים. הנה: 1. http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=Mods.Detail&id=7347 2. http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=19510 איזה מהם להתקין ? אולי את שניהם ? (לא תהיה התנגשות ?) יש לי את ה - UTILITIES הבאים: MORROWIND GRAPHICS EXTEDER, MORROWIND SCRIPT EXTENDER ו - MORROWIND ENHANCED. על אילו מודים אתם ממליצים ? (יש לי מספר מודים של טקסטורות ואת המודים של LGNPC, את ATMOSPHERIC SOUND EFFECTS, Dracandros' Voice, THE LOST ARTIFACTS OF MORROWIND) איך המודים של ששוחררו בינתיים ע"י צוות TAMRIEL REBUILT ? מומלצים ? (…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by Matrix^Tank,

אחרי כמה דקות במשחק המשחק יוצא לי ואומר שהמשחק לא מגיב או הפסיק לעבוד. יש לי VISTA ultimate black edition 32BIT, וניסיתי להפעיל כמנהל.. ניסיתי להתקין מחדש לפי הדרישות מערכת אני עובר אותם, גם את המומלצות.. חג שמח, טל.

24. Started by WimpyKid,

שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.

25. Started by idan_1995,

אחלה משחק יש ברשת ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.