משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
היי...יש לי בעיה ב underground2 אני רוצה לשחק online אבל הוא כותב שה cd-key שלי לא טוב...ניסיתי כבר הרבה cd key שונים,אם כולם אותה בעיה... אם מישהוא משחק או שיחק ויודע מה אפשר לעשות אני ישמח לקבל עזרה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נתקעתי במשימה השנייה של הבריטים שצריך לפוצץ את הגשר. (משימה אחרי שהמטוס שלך מתפוצץ) אני אבוד לגמריי.. המפקד אומר לי לקחת את הפצצות ולפוצץ את הגשר. אבל לא הבנתי איפה להעזאזל הפצצות. לא מצויין שום דבר על המצפן...חיפשתי כבר בכול חור זכר לפצצות. חיפשתי אפילו בגופות של חיליים ועדיין לא מצאתי שום דבר.. למישהו יש מושג איפה מוצאים אותם? :s05:
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק של DBZ למחשב כול המשחקים שאני מכיר הם לPS WII XBOX אני מכיר רק משחק אחד שהוא ESF ואני כבר חרשתי אותו והוא מתחיל להיות משעממם.... אתם מכירים משחקים למחשב? ועוד שאלה אני מקווה שזה בסדר שאני שואלה(אם לא תגידו אני יערוך אותה) יש אפשרות לשחק במשחקים של DBZ שמיועדים לקונסולות שהם לא מחשב דרך המחשב? אם כן אך?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
call of juarez מה אתם אומרים על המישחק ? איך הוא ביחס למישחקים אחרים שדומים לו מיבחינת עלילה,גרפיקה,סאונד,גיימפלי וכאלה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק BATTLESTATIONS MIDWAY אתמול ואהבתי אותו מאוד... אבל כבר סיימתי אותו אז אין לי עוד מה לעשות בו... אז מישהו מכיר משחק טוב באותו סגנון?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שחכתי איך קוראים לשלב, אבל זה השלב הראשון שבו יש את הקטע שהופכים את כוח המשיכה. בכל מקרה, הגעתי לקטע שבו אתה מגיע לבאר הזה בחזרה והרגתי איכשהו את כל המפלצות. הבעיה היא שזה מלא פורטלים שכאילו מגיעים לאותו מקום, ואני צריך איכשהו להפוך את הכבידה כדי להגיע לתחמושת למעלה (כפי שניתן לראות יש לי מעט מאוד..), ואני מנחש שלשם אני צריך להגיע בכל מקרה. אני מנחש שאישהו צריך להפוך את כוח המשיכה, אבל שאני יורה על הדבר הזה שמשנה אותו על הרצפה אין שום שינוי ואני לא מוצא אחד אחר (הזה שנמצא למעלה שהשמשתי בו מקודם משום מה לא עובד.. הוא שחור כאילו הוא נשרף).. עזרה, מישהו? ד"א, אני חייב לציין שזה אחד המשחקים היותר מהנים ששיחקתי בהם, והוא רץ מצוין בהגדרות גבוהות עם AAX2 ו-AFX8 (ב-1024X768 כמובן…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני התחלתי לשחק ממש לפני רבע שעה במשחק, אספתי את הקבוצה שלי והגעתי לדבר הזה שעולה לשמיים. עכשיו אני לא יודע לאן ללכת, כאילו שאני הולך לכיון של החץ הירוק אומרים לי שאני עוזב את האזור של המשימה... לאן ללכת , מה לעשות ?!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בהתחלה מה זה זלזלתי תופס פחות מ ג'יגה ונראה בהתחלה כמו המשחקים בשקל האלה אבל איך שהתקדמתי במשחק התחלתי להעריך אותו יותר ויותר,העלילה מושכת...תככים וכאלה חח...הגרפיקה דיי קטלנית יחסית לזה שהוא תופס כולה ג'גיה ועדיין לא סיימתי אותו אפילו,הוא דיי ארוך.. חוץ מזה שהוא רץ על ההגדרות הכי גבוהות על העגלה שלי....שזה אומר שיש לו מנוע טוב...מזכיר מאוד את hl2 וquake4\doom3 ביחד כזה.. אחלה משחק ממליץ בחום...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
ראיתי בכמה בנצ'מארקים עם הדמו של קרייסיס. הHD2900XT עוקף את הGTX והFPS שם יפה מאוד. נע בין 70-80. סילחו לי אם אני מיושן :]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברה, במזל טוב עוד מעט מחשב חדש! עשיתי לעצמי רשימה קטנה של משחקים לשחק בהם, אבל הייתי רוצה את הinput שלכם גם. הרשימה שלי: - GTA : SA - Company of Heroes - Half Life 2 + Episode 1 - Doom 3 - Far Cry - FEAR - Prey - Far Cry - FEAR - CnC 3 - Supreme Commander - Tomb Raider: Anniversary - Halo 2 - STALKER - Quake 4 - Empire Earth 2 כל משחק טוב מהשנתיים האחרונות אני כנראה לא שיחקתי בו אז תפציצו תודה מראש על כל ההמלצות!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל מי שלא בעיניינים: IDF:FFI הוא מוד למשחק הFPS ברשת, Battlefield 2, אשר יבוסס על מלחמות ישראל וצבא ההגנה לישראל (IDF ) כיום אנו בעיקר צריכים יוצרי מפות ויוצרי קוד. כל מי שמעוניין, אנא להגיב כאן... כמו כן, אם אתם מכירים אנשים שיכולים לעשות דברים אלו, אנא, הפנו אותם לכאן או לכאן. :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עידכנתי את הפאץ' האחרון V1.35 ועדיין כשאני נכנס למשחק ברשת ,יש לא מעט מפות שאני נאלץ להוריד וזה יורד ל-א-ט.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו יודע לאן אני בורח אחרי שהם מדליקים את הביקתה באש.. ברחתי דרך הגג לאיזשהו אסם אבל איך אני יוצא ממנו . זה כאילו שאני כלוא שם !!! עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי RAVEN SOFT (ידועה ממשחקים כמו Q4 , SOF , MARVEL ULTIMATE ועוד הרבה משחקים טובים) עובדת על משחק חדש מסידרת Wolfenstein של ID. כתוב שב 2005 הם הודיעו על הגירסה ל XBOX, אנחנו ב 2007 ועד היום לא ראיתי שום מידע על המשחק חוץ מזה שהוא יצא גם למחשב.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט קניתי מחשב חדש (E6600 88GTS) ואני מתלבט אם להתקין XP או ויסטה, אם יש משחקים שלא תומכים בה.. נתקלתם בכאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://kotaku.com/gaming/pc/spore-slip-sliding-away-270324.php מסיבה שלא פורסמה, EA החליטו לדחות שוב את אחד המשחקים הכי מצופים של השנה הקרובה. הדחיה עצמה די מוזרה כי ראינו כבר די הרבה סרטונים והדגמות של המשחק ככה שאי אפשר להגיד שהוא היה בתחילת הדרך. נקווה שהם ינצלו את הזמן לדאוג שהמשחק לא יהיה כזה משעמם. (לפחות ככה הוא נראה לי מהסרטונים)
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תערוכת המשחקים E3 תתקיים השנה בתאריך 11-13.7. 3 ימים של חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב משחקים. האתר הרשמי של התערוכה: http://www.e3expo.com אמנם השנה, לעומת שנים קודמות, מדובר במתכונת מצומצמת אבל עדיין תעשיית המשחקים כולה מחכה בכליון עיניים לראות מה יוצג שם. מה דעתכם בנושא? מצאתי תגובה מעניינת של גולש אנונימי שמציגה את כל התקוות והציפיות מהתערוכה הזאת:
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך לפרוץ לאיזשהו בית, אבל נגמרו לי הLOCKPICS. יש לי את הכישוף שפותח מנעולים ברמה הכי קלה, אבל זה מנעול ברמה קלה... איך אני יכול ללמוד איזשהו כישוף או משהו בשביל שאני יוכל לפרוץ את המנעול?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-