עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם המשחק "קרייסיס" יוכל לרוץ אצלי חלק על הגדרות גבוהות במחשב שלי ללא שדרוג*? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 1 GB DDR2 667MHZ MSI NX8800GTS T2D320E-HD-OC EZCOOL 500W SILENT LED WD 250GB 16MB SATA2 *במידה ויתבצע שדרוג זה יהיה להעלות את הזכרון מג'יגה ל2 ג'יגה... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by itai_1813,

לאחר חיפוש מעמיק בפורומים ראיתי שהיו אחרים ממני שגם נתקלו באותה הבעיה ניתנו להם תשובות כמו להוריד עדכון למשחק או באפשרויות סאונד של DXDIAG להוריד את המד עד הסוף אך שום דבר לא עזר. הבעיה התחילה בשלב של האחוזה (you better watch out) עם מלא בחורות בביקיני. בזמן שאני לוחץ על המקש {G} על מנת להניח/לזרוק חפץ מסוים המשחק פשוט קורס או כשאני מנסה להניח פצצה במקום מסוים. שוב, הבעיה הזאת לא הופיעה בשלבים שלפני כן. מקווה שתעזרו ותודה מראש...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by erezuz,

אני שמתי לב מכם ששואלים שאלות אם המשחק הזה יעבוד בדרישות המערכת במחשב שלי אם המשחק זה יופעל במחשב וזה וזה אז הנה הלינק לאתר שיבדוק לכם את הדרישות המערכת ויגיד לכם אם תוכלו לשחק במשחק או שלא וכמובן ממליץ לכם רכיבים וכ'ו לשדרוג המחשב. אתר די טוב ושימושי ! לינק : http://www.srtest.com/ אני בטוח שיש פה מכם שמכירים את זה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SheZiF,

אממ כותרת חברי TL תבדקו בעצמכם

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by MilkMan,

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13935 הלוואי, המשחק הראשון היה משחק אדיר!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by klayton,

http://www.gamershell.com/download_21626.shtml

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by jackhammer,

קראתי ביקורת על המשחק החדש הזה שעושה שימוש במנוע הסורס של HL2 http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108661 לכל אורך הביקרת הוא מדבר על הקופסא הכתומה מישהו יכול להסביר לי על מה בדיוק מדובר? מה זה הקופסא הכתומה....

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by tamar,

שלום. התחלתי לשחק בהרחבה הנל בגלל שמאוד אהבתי את המשחק המקורי. הבעייה היא שמאז שנכנסתי לעיר, המלווים שלי לא עוקבים אחריי ולהוליך דמות דמות באופן עצמאי זה פשוט בלתי אפשרי. בחרתי בתפריטים שיעקבו אחרי ואפילו קרוב, לא עוזר. הקשתי מקש ימני על הדמות ובחרתי COMMANDS-FOLOW ME, עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by yoyo_shir,

אין לי ממש מקום בכונן , אז רציתי לשאול אם קרסיס יעבוד לי נורמלי... כי חבל סתם להוריד (אין ממש מקום בכונן) יש לי מחשב: מעבד duo core e6550 2.3 זכרון 2 GB כרטיס מסך ג'יפרוס 8600 GT תודה...

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. ואיך אני יודע איזה דרייבר הכי מתאים לי למשחקים התקנתי וויסטה לא מזמן והיא התקינה לי את הדרייבר שיש בה בשביל הכרטיס שלי 7600GT אני צריך לשים דרייבר חדש ? אגב ביושוק למשל עובד לי טוב בלי לשים דרייבר חדש תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  11. שלום רב, אני מקווה שזה בסדר לשאול פה שאלות כאלה, על משחקים "לא חוקיים" כביכול. בכל אופן, הורדתי NBA 08 מאימיול, דרך LALA. הקובץ הוא קובץ WINRAR בגודל 3.5GB והוא מכיל 60+ RARים נוספים. מה לעזאזל אני עושה עם זה על מנת להפעיל את ההתקנה של המשחק? בתודה מראש, דימה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by ilay22,

כל כפתור שאני לוחץ, נלחץ בדיליי מטורף, ככה שאם אני הולך קדימה והצידה, ואז עוזב הוא ממשיך ללכת קדימה שעה, עוצר, ומתחיל ללכת הצידה שעה. אותו דבר בתפריטים, כל דבר שאני בוחר אני מחכה עד שילחץ, והשיא היה שהמשחב עושה את הצפצוף הזה שיש כשהוא תקוע ולוחצים על כפתור הרבה זמן.. ממש הזוי.. קרה למישהו? אגב, זה לא קרא בשום דבר מחוץ למשחק..

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by MIKI23,

אחרי כמה דקות משחק הוא יוצא מהמשחק דרייבר של כרטיס מסך מעודכן מה יכול להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. היי המחשב/משחק מזהה או שיש צורך בהגדרות מיוחדות? ובכלל איך זה לשחק עם Gamepad ?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by xlSnaK,

בהתקנה זה מבקש ממני לעשות משתמש און ליין ובלי זה אני לא יכול להמשיך להתקין ושם זה רוצה ממני registration key ו pre order code מה לעשות ? =[

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by zomero,

התחלתי לשחק טיפה במשחק(שעה+-) ואני חייב לציין שמודבר במשחק כיפי אחרי שמבינים את הרעיון (אני התחלתי להבין מערכת הקרבות קלה צריכים למצוא קבוצות קטנות של אויבים בהתחלה ואז לעבור לגדולים) את הסרטון בהתחלה העברתי כך שאני לא בדיוק יודע מה העלילה ומה רמתה.. אבל הבנתי שאמשחקים סוכני nsa שונים (אני חושב שזה אותו אירגון של סם פישר) העיקרון הוא לחסל כנופיות וטלהר את העיר על אזוריה השונים מכל מיני מרעין בישין... קיצר תנסו ותחוו דעה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. צריך את המלצתכם למשחקים שיעבדו עם שלט של XBOX לפי סי אני לא אוהב לשחק עם המקלדת והעכבר המחשב שלי יריץ כמעט כל משחק על הגדרות מקסמיליות תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by free fraek,

אני מנסה וכל פעם הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לקרוא מהקובץ Company of heroes.msi שאמור להמצא בתקייה של ווינדוס ובדקתי ואין שם קובץ כזה... ואח"כ מחקתי ת התיקיה שלו אבל הוא עדיין רשום על המחשב ואני לא יודע מה עושים.. בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by prince8900,

קניתי מחשב והתחלתי לשחק במשחק, בהתחלה הוא עבד בצורה מקוטעת מעין slow motion הורדתי את הפאטץ האחרון וזה עזר מעט אבל עכשיו המשחק לא תמיד עולה לי ולפעמים הוא עולה ואחרי 20 דקות של משחק הוא זורק אותי. עד עכשיו הופיעו לי שתי הודעות לגבי זה. ההודעה הראשונה: InteractionMaster Transient.InteractionMaster0 ( Function Engine.InteractionMaster.Process_KeyEvent:0062) Runaway loop detected (over 1000000 iterations ההודעה השנייה: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more informati…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by achiya1,

שמעתי זה חומר טובב וגם מכירים את זה שאתם מרגישים שדוקא אתם תצליחו להצליח ? למשל בפתיחת פקק או משהו כזה.. אז אני חושב שדוקא אני אצליח לתפוס ת'דרקון !!!!! איפה משיגים את זה חחח

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by zombie,

כשאני ניכנס לאפשרויות ומנסה לשים רזולוציה 1280x1024 זה ביכלל לא מופיע לי.....מה עושים?יש לי מחשב חזק שצריך להריץ את זה על גראפיקה הכי גבוהה ומסך 19

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by IlanF,

הביאו לי דיסק של FEAR DIRECTOR'S EDITION ובמהלך ההתקנה הוא מבקש ממני קובץ שלא נמצא על הדיסק - DATA3.CAB מה הבעיה? למה הוא מבקש קובץ שלא קיים? חיפשתי בגוגל על הבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה לינקים מתים. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by ag43,

קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.