משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אין לי בעיה של ביצועים או גימגומים המשחק עובד ממש מהר אבל מדי פעם הוא קופא וצריך ריסטארט יש לי רדיאון ATI מזכיר לי את הדמו שגם עשה צרות ועכשיו זה קורה בגירסת DVD זה קורה גם לכם ???
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק The Witcher: Enhanced Edition בגרסתי האירופאית המהדורה הזו עדיין לא משווקת בארץ ולכן התחלתי לחפש באתרים שוניפ מחו"ל. לכן, נכנסתי לחלק מהאתרים שמוזכרים כאן בפורום, אך לצערי לא מצאתי את עלויות המשלוח לישראל. לדוגמה: http://www.game.co.uk אם מישהו יודע מה מחיר המשלוח לארץ באתר זה (או אם יש לו אתר נוסף מומלץ) אשמח לקבל את עזרתם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפילו משחק האמריקיים עושים על עצמם והם משווקים אותו בחינם http://www.americasarmy.com/ אולי נלמד משהו מהם...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה לתת לי שם של משחק חדש בסגנון של Command and Conquer??
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
סרטון טרי למשחק הפעולה שאוטוטו מגיע מפגיש אותנו עם הדמויות איתן נצטרך להתמודד במהלך המסע אל הלא נודע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/המשחק-של-mad-max-מגיע-בעוד-חודש-ואתם-מקבלים-ט/
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
באיזה איזורים מסתובבת מכונית שנקראת STAFFORD ? בבקשה אני מתחנן מי שיודע שיענה..
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המתכנת שסייע ליצור את המשחק שהוא ז׳אנר בפני עצמו חוזר עם יצירת סולו מסקרנת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש משחק עם דרקונים ודמויות שעולות רמות משהו בסגנון בלדורס גיט אבל חדש יותר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אז פתאום היה לי התקף של רצון למשחק אסטרטגיה... יש המלצות? ניסיתי את הדמו של WORLD IN CONFLICT ולא מתתי עליו... יותר אהבתי CNC וכאלה... יש איזהמשהו? רצוי שהמשחק אסטרטגיה לא יהיה סגנון COH ו-WIC, לא ממש אהבתי אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול ליקנות סילקים אני לא ממש טוב באנגלית אז הנה האתר ויש שמה כל מני אפשרויות להזמנה ... תסבירו לי איך אני קונה בPAYPAL ב CREDIT CARD ב A-CASH וב CLICK&BUY ... יש אפשרות לשלוח מזומן או משהו בלי להביא כרטיס אשראי ..... תודה רבה לעוזרים יום טוב טל...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
החידה שלי היא: three bright coins in five holes be at one end sits the seducer of she the wind from behind the woman doth play the formless one null,lies furthest from they The old one beside the serpent sits not. tis to the prisoner's left that he doth rot יש חמישה חורים של מטבעות ויש לי 3 (יש לי מטבעה של נחש , איש זקן , ואסיר ) עכשיו אני צריך לסדר אותם בסדר מסוים כדי לפתוח מגירה חשובה או משהו כזה אז הבעיה שלי היא באיזה סדר לסדר אותם????????? אין לי מושג !!!! ??? כל מי ששיחק במשחק תעזרו לי בבקשה !!! ???
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שמתי תהגדרות על מקסימום 1024 רק עם AA2X ובלי SOFT SHDOWS..עובד חלק אין בעיות.. לאחר שבדקתי את הצללים בפעולת SOFT SHDOWS וללא פעולתם(צללים רגילים)הופתעתי לגלות שהם נראים אותו דבר:מה שאומר שהSOFT מופעל מעצמו גם שאני שם רק צללים רגילים,הוכחה נוספץ היא שהFPS לא השתנה. SOFT SHDOWS מופעל SOFT SHDOWS מכובה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה רכשתי פלייסטיישן 2 המקורי הייתה גירסאת ה-PAL היום שמתי לו גוק מאטריקס אינפינטי גירסא 1.88 ומשחקי NTSC לא פועלים לי למה זה ככה!? תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הרגע סיימתי אותו, פשוט משחק מעולה ממליץ לכולם. ! http://img177.imageshack.us/img177/5876/vcvcv2tx.jpg
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה שלא ממש יודע איך לפתור.....
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה משחק מכות אתם יכולים להמליץ לי חדש אבל נגיד כמו מורטאל קומבט אבל שיהיה חדש וגם נורא אהבתי את WWF.... יש עוד דברים כאלה בסגנון למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי "פלוגה" בבאטלפילד 3, מיועדת לכלל השחקנים הארד-קור וגם כאלה שיותר בקטע החברתי, כל מי שמעוניין להצטרף מוזמן . לפלוגה קוראים KINGS, http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391367049960/#!/bf3/platoon/28326553913670499 הבאטל-לוג בplaton פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שבא לו ולהציג הישגים או לשאול שאלות שקשורות במשחק , בנוסף מי שמעוניין למצוא אותי במשחק מוזמן לפנות אלי, גם שם אני מופיע כ- lala-blade. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-