משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
פעם שיחקתי במשחק והגעתי עד הקטע שבו אני עם הבחורה במין מרתף כזה וקפצו עלינו מלא זומבים עד שברחנו לתוך מעלית. מאז פירמטתי את המחשב ואין לי את השמירה של המשחק בשלב הזה. למישהו יש שמירות של המשחק? אם אפשר של כל המשחק ואם אפשר רק של החלק הזה... הכל מתקבל בברכה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תודה .. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אני מתלבט בגלל זה להתקין ויסטה....
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה המשחק עובד אצלי מצויין אני יכול להשים צללים ופילטרים והכל. כבר כמה חודשים שכל שרת במולטי הפינג הכי נמוך זה 312 ואני אפילו מוריד את כל הגרפיקה וההגדרות השונות למינימום, עדכנתי דרייברים, ניתקתי וחיברתי את המודם ואת הראוטר ועדיין כל שרת שאני נכנס המשחק זוכל ויש לי לאגים עצבניים! אגב מחובר דרך נט וויז'ן.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני בסוף השלב ראשון איפה שיש את הג'וק בסוף שזה בעצם הבוס של השלב זה היה גם אחד השלבים שבדמו קיצר איך הורגים אותו ??? כל פעם נגמר לי האנרגיה והחיים שלי יורדים אני בקושי מספיק להוריד לו חיים אפילו שאני שולח לו טילים לגולה הכתומה שלו...
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי (מארצות הברית) את המשחק HALF LIFE 2 :holiday collection 2006 וכשאני מתחיל להתקין הוא מבקש ממני cd key פתאום נופל לי האסימון... אין cd key בשום מקום על האריזה...גם לא על התווית מחיר או משהו כזה... בתוך האריזה יש כמה מדבקות אבל אני בספק אם זה שם...אם מישהו יודע מה אני יוכל לעשות אני ישמח לעצה...
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקעתי במשימה שאני צריך לפרוץ איזה מייל בעזרת פיצוח קוביה לסדר מספרים לפי סדר מסוים .. אני ממש נסיתי הכול ואין לא מצליח לסדר את זה לפי הסדר הנכון מישהו מכיר את השיטה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול למה נישאלתי את השאלה בתמונה ששלחתי. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני עכשיו במשימה העשירית, נגד הבוס, הבנתי שקודם צריך להרוס את המחושים, הרסתי את הראשון, והרסתי את השני, עכשיו מה?? אני מכוון על הגוף אין שום נזק גם עם בזוקות גם עם הכל שום דבר לא עוזר נגדו, מישהו הצליח?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
נתנו לIGN לשחק קצת וזה מה שיצא: http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html Island Walkthrough נראה מדהים!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
יש לי את DISCWORLD 2 ואני לא מצליח להפעיל אתו :s05: ניסיתי את DOSBOX ו SCUMMVM מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלומות, הדיסק שלי המקורי גמור ולא ניתן להתקין את WC3 יש למשהוא לינק להורדה מהירה של ISO או BIN? יש לי CDKEY מקורי,ואני לא רוצה\צריך קראק אז אין מה לדבר על זה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצות ל2 סוגים של משחקים 1)אסטרטגיה 2)פעולה באסטרטגיה חובה שיהיה אפשרות לשחק ברשת ואני לא רוצה איזה משימות וכאלה אני פשוט רוצה לשחק עם חברים שלי ברשת [ברשת ביתית יש לי 2 מחשבים שיכולים להריץ דברים כבדים] משחקים כמו Command and Conquer 3 Generals וכו'... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני הולך לעשות קניית משחקים, מישהו יכול להמליץ על משחקים עם עלילה טובה. גרפיקה טובה מאוד (שתנצל את המפפרט בצד על 1280*1024) ולא מגוף ראשון. תודה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לא הייתי בעניים בגל חומרה חלשב שנתיים. שמעתי על משחק חדש לDX10 בשם קרייסיס, מתי הוא יצא לחנויות? תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=gmfQt0QahFQ&mode=related&search= זוכרים את המשחק האדיר הזה שכולם היו משחקים על האינטל 386 שלהם? אני זוכר שאחי היה משחק בזה אני הייתי ממש מפחד כתבו פה מה אתם זוכרים וחוויות ואם בא לכם שזה יהיה תר'ד על משחקיי פעולה מאותם הזמנים 8)
-
- 43 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רק היום התחילה לי הבעיה, הבעיה היא שאני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות בקונסול (באנגלית) אלה רק בגדולות, כאילו השפה לא מתחלפת במשחק, אבל ברגע שאני יוצא,הכל עובד קשור בוינדווס. מה אני יכול לעשות?, זה ממש דחוף!,אני לא יכול לעשות דברים אם אני לא יכול לכתוב באותיות קטנות במשחק.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להפעיל את HITMAN BLOOD MONEY ב VISTA?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/pc/fallout_3/screenshots.html נו, מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי לשלב שאני נמצא ביוון בטירה של Piere. תסתכלו בתמונה (מקווה שהעלתי כמו שצריך!) הגעתי למעין קיר כזה שצריך לירות בחורים שלו ואז יוצא מין אור.. לפני היריות בחורים: אחרי: חברה תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות!
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית בוט שיריץ גאדרים לסורס יש לי מירק יש לי סרבר אני צריך בוט מוכן שיהיה כמה שיותר מאובטח תודה לכלום! על כול עזרה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-