משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אנחנו רוצים לאמוד כמה קבוצות יש לנו ב COD 4 וגם כמה שחקנים פחות או יותר בכל קבוצה זאת על מנת לייצר טורנירים מתאימים למספר הקבוצות הצפוי שירשם לכן אנחנו מבקשים מהלידר או מכל שחקן קלאן להוסיף לפה את הקלאן שלו ולרשום פחות או יותר כמה שחקנים יש לו בקלאן נא לא ליצור הודעות מיותרות שלא קשורות לנושא טופס: שם קלאן: לידר/ים: מספר שחקנים: תודה לכל המשתתפים, בסופו של דבר זה למענכם !
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למה חברת SONY לא מוציאה את המשחק God Of War2 ל-PC ויש אותו רק ל-PS2. מה הבעיה שלהם לעשות את זה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השחקנים שמגיע להם פרס כספי מטורניר הסטאקראפט מתבקשים להעביר את פרטיהם. עוד מידע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תראו בתמונה נתקעתי בקטע עם השעון אני לא מצליח לשים את המחוגים במקום (חידה די קשה)
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איש העכביש חוזר סוף סוף אל עולם הגיימינג ונראה טוב יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי בערך לשלב ה3 והמשחק קרס ומאז הוא לא פועל אני מקבל את ההודעה הזאת: "A problem occurred while trying to initialize the Direct3D device. The default video options have been restored. If the problem persists, please make sure your drivers are up to date or contact your hardware vendor" מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את המשחק ב-1280x1024 עם כל ה-features מופעלים (AA, High Quality וכו') והמשחק טיפה איטי (הוא רושם לי 60fps). אם אני יורד ל-1024x768 המשחק טס. האם הבעיה במסך או בכרטיס או בדרייברים? או שבהגדרות האלו המחשב שלי לא יסחוב כמו שצריך האם הוספת זיכרון תשפר את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום,אני חושב עם כדי לי לקנות את המשחק SONIC HEROES ל PC ..זה משחק יפה? תספרו לי את התרשמות שלכם מהמשחק..וקצת עליו
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? יש פה אנשים שמשחקים? רצוי 25+ מחפש אנשים ל Dous/Squads talk to me
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי משחק מהאינטרנט וזה ירד שלי בקבצים של mdf ו- mds מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לצרוב אותם?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם ה-KANE מוסיפה רק כמה דמויות וכמה שלבים, איך זה שהגרסה הזאת שוקלת פי 5 מהגרסה הרגילה??
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפניכם קישורים על מנת להתמצא באשכול ולהגיע בצורה יעילה לחלק הרצוי : -חוקי הפורום -התחום התחרותי -שרת הטים-ספיק -תפקידי הטים-ספיק הפייסבוק הקהילתי : HWZone-FaceBook
-
- 4 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
חשיפת המערכת שעליה הודגם המשחק המדובר Cyberpunk 2077 מאחורי דלתיים סגורות מעניקה הצצה לדרישות המערכת הצפויות לנו בעתיד הלא רחוק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק עצמו כשאני מתחיל לשחק הוא במין SLOWMOTION כזה לאורך כל הזמן. אין קפיצות או משהו , ה FPS מעולה , הכל טוב ,גם על רזולוציה טובה וגם על פחות. ANTI-ANALAISING כבוי , הכל כבוי. והוא עדיין עובד לי בסלו מואשן. גם שמתי גרסא 1.1 , לא יודע מה עוד לעשות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה הפעלתי עכשיו את המשחק........והוא מ-דה-ים!!!!!!!!! משחק הטניס הטוב ביותר שיצא למחשב שיחקתי סהכ 5 דקות וכבר השליטה ריאלסטית גרפיקה מדהימה וממש כייף לשחק בו ושיחקתי בכל משחקין הטניס הקיימים למחשב המשחק הזה לא רואה את top spin 2 שהוא ככ גרוע לעומתו!!!!!!! מומלץ לכולם בחום!!!!
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי את ME2 דרך סטים מכיוון שאף פעם עוד לא קניתי משהו דרכם וזאת הפעם הראשונה- רציתי רק לשאול מה קורה במידה ואני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה- האם אצטרך להוריד את המשחק מסטים מחדש- או שישנה דרך לגבות הכל? (אצלי במחשב כל מה שקשור לסטים נמצא על כונן D, כאשר מע' ההפעלה היא על C) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הי, אני מחפש משחק פלטפורמה, אבל לא בשלושה-מימדים כמו כל המשחקים שמוציאים היום, אלא ב-2 מימדים, כמו המשחקים של פעם (כמו ה-RAYMAN הראשון למשל). חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום דבר חדש ואיכותי בשני מימדים. מישהו מכיר ? תודה מוטי
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המפרט נמצא בצד, ומותקנים אצלי דרייברים בגירסא 81.89 . יש לציין שעל OPENGL המשחק עובד בסדר גמור , אבל חשוך. (לא ניתן לכוון את הבהירות דרך התפריט כשהוא נמצא על OPENGL) מה אני יכול לעשות בעניין? תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
התקנתי FAR CRY ואת כל הפאטצים כולל 1.33 ואני עדין לא רואה HDR :[[ יש לי X1800XT :-[ והבנתי שיש 64 BIT PATCH ל FAR CRY, יש לי מעבד AMD 64BIT אבל XP 32 BIT... אני יכול להתקין את ה PATCH הזה?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של FEAR DIRECTOR'S EDITION ובמהלך ההתקנה הוא מבקש ממני קובץ שלא נמצא על הדיסק - DATA3.CAB מה הבעיה? למה הוא מבקש קובץ שלא קיים? חיפשתי בגוגל על הבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה לינקים מתים. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בדיוק עוברים את הבוס בשלב הרביעי שמקבל את הכוח שלו מיהלומים מסביבו? תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-