עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by danield51,

למישהו יש קצת אור לשפוך על המשחק הזה !? חוץ מתאריך יציאה

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by ELIRAN1234,

היום ניסיתי לגלוש באינטרנט דרך רשת ה-WIFI אני פשוט לא יודע איך. אני ישמח עם מישהו יעזור לי

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. אהלןןןןןןן חבר'ההה היום רכשתי תמשחק הזה אחרי הרבה הרבה..... המלצות על המשחק המשובחחחח הזה שנראה לא רע....... ורק לפני רבע שעה התחלתי לשחק אני ממש בשלב הראשון וממש בהתחלה הינה זה התמונה: http://i13.tinypic.com/316qo2s.jpg ועכשיו מה עושים איך פותחים תדלת עם איזה מקש נראה לי שצריך לקחת ת- תדבר הזה ולשים בצורה של הדלת אבל איך מרמים איך פותחים תדלת הזאת תודה מראש לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by udi,

כאשר אני מנסה להוריד משחקים מהאינטרנט לפעמים יש אותם משחקים פעם ב ISO ופעם ב RIPD מה ההבדל בינהם ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני חושב שמיציתי את השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by davidcohen,

כל פאר קריי בפחות מ70 דקות!!! http://www.youtube.com/watch?v=SH_ocuvVF7k זה לא סופר מריו או משחקים מסכנים אחרים...FAR CRY !!! הוא לא נהנה כל כך , אבל עדיין - יפה!!!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  7. היי הורדתי את הטריינר לBNA2005 התקנתי אותו בתיקיית המישחק, אני מריץ את המשחק דרכו אבל זה לא עובד, עכשיו שמתי לב שכתוב על לשונית הטריינר כפתורים, אבל מתי לוחצים עליהם? תודה מראש Install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by GameGems,

Marvel Heroes אם אתם חובבים של קומיקס של Marvel או אוהבים משחקי Action RPG, כדאי לכם לנסות את Marvel Heroes שהוא משחק חינמי מבית מארבל. במשחק תוכלו לשחק בתור גיבורים שונים מהיקום של מארבל, שלכל אחד יכולות שונות לגמרי, ותבקרו במקומות שונים כמו העיר של ספיידרמן, ביה"ס של אקסוויר ועוד.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  9. למי אין רשימה נוסטלגית של משחקים שהוא ממש אהב והיה רוצה לשחק בהם שוב, סתם בשביל הכיף, או סתם בשביל להיזכר בתקופה שבה זה שהדמויות מזיזות את השפתיים (!!!) נחשב לחידוש מהפכני (אני זוכר שממש התלהבתי מזה ב Tomb Raider 3). אז, מהם המשחקים שאתם הייתם רוצים לשחק בהם שוב/מתכוונים לשחק בהם שוב? כי אני ממש מתגעגע ל- Shogo, מוכן למכור את נשמתי בשביל לעבור עוד פעם עם אחי את Fighting Force, התקנתי שוב את The Longest Journey הראשון, ומתכוון לנסות להשיג את Final Fantasy 8 והפעם לסיים אותו (כל הזמן היה נתקע לי קצת לפני שמגיעים לפעם האחרונה נגד סייפר). ועוד...

• 100 תגובות
    • 12.5k צפיות
  10. Started by jungle-man,

היי יש ברשותי משחק ישן שהייתי מאוד רוצה להפעיל. הוא משנת 2000 ותומך בDX7. המחשב עם XP ו DX9. כשמנסים להפעיל את המשחק לאחר ההתקנה הוא קורס. בזמן ההתקנה הוא מזהה שמותקנת גירסת DX לא מזוהה. יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. Started by leonid87,

מישהו מכיר את המשחק? אם כן - מה התוצאות שלכם ב survivel?? מי שלא מכיר, אני ממש ממליץ זה משחק פשוט יחסית - באים אוייבים מכל הכיוונים של המסך ויש מלא נשקים שאפשר להרוג איתם... מה שעוד יפה במשחק שיש בונוסים שנופלים מהמפלצות וגם ניסיון שמאפשר לעלות רמות - כל רמה מקבלים אפשרות לבחור יכולת נוספת קשה לי ממש להסביר אני אישית מאוד נהנה ממנו הוא לא כבד בכלל, אבל נראה די יפה בקיצור http://crimsonland.reflexive.com/

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by DORAZABI,

התמונה בווץ' דוגס נקרעת לי לעיתים קרובות...הפעלת וי סינק תעזור? אם כן מה לבחור פריים אחד או 2? כרטיס GTX 770 2 GB מעבד I5 4670

14. אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

טוב,זה אחד הדברים המבעסים של השנה.המשחק שהכי ציפיתי לו בוטל וכנראה שהמפתחת תמכר ל-EA או לאקטיביזיון.שהאפשרות הראשונה הכי גרועה. :'( מקווה שיהיה טוב. http://www.joystiq.com/2011/12/09/rumor-s-t-a-l-k-e-r-developer-gsc-shut-down/ http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/09/wuh-oh-gsc-stalker-2-dead/ http://www.destructoid.com/s-t-a-l-k-e-r-2-canceled-gsc-shuts-down-update--217559.phtml

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by maze100,

הבנתי שהוא משחק חלל אבל יש לי שאלה זה יהיה משחק חינמי? משחק שקונים וזהו? או משחק P2W?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by imac,

תודיעו לי עד 8:10 , ואז אני יודיע לכם על איזה סרבר...

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by jj516,

יש לי בעיה בשלב שקוראים לו Airfield Ambush, אני עם הבחורה והיא אומרת לי שהיא צריכה השכה בשביל שהיא תוכל לעבוד, הרגתי את כול השומרים שיכולתי ונשארו שלושה, 2 למעלה מצד ימין (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) ואחד מתחתיהם, וגם כשאני הורג את שלושתם מהר אז יש אזעקה ואני מתחיל מחדש. בנוסף משמאלי (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) יש בניין עם דלת, כשאני מגיע למכשיר הזה שצריך כאילו להזין קוד סודי מופיע לי סימן של יד, אבל כשאני לוחץ על SELECT אז הוא עושה כול של שגיעה (לא WINDOWS אלה המשחק כאילו הדלת נעולה) ואני יכול לראות עם המשקיים שיש מישהוא מאחוריה ושזה מבנה שאפשר להיות בו ולא סתם ליופי. מה אני עושה בשלב הזה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי שתי מערכות הפעלה ורכשתי (דרך סטים) BATMAN ARKHAM ASYLUM כמובן שכדי לשחק התחברתי למשתמש LIVE שלי ופתחתי SLOT כדי לשמור בו הכל טוב ויפה אבל שעברתי למערכת הפעלה השניה התחברתי וכו' אבל שהגעתי לבחירת SLOT של שמירה לא היה שם את השמירה שלי מהמערכת הפעלה השניה הערה חשובה - אני מדבר על אותם קבצים (נניח המשחק שמור ב D אז משתי מערכות ההפעלה פתחתי אותו מ D) האם זה אמור להיות כך? (חשבתי שכל הקטע שזה בענן ואז אני יכול להמשיך מכל מחשב..) אם כן אולי יש דרך בכל זאת להעביר את השמירה ממערכת הפעלה אחת לשניה? (אולי זה שמור באיזו תקיה איפה שהוא?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by RDS,

1) איך משחקים ברשת ללא תשלום נוסף ל-gamespot? 2) איזה מרכונית כדאי לקנות במחיר של עד 270 אלף, ובאיזה חנות היא? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by Swed,

Call of Duty 4: Freedom's Last Stand *ספוילרים בנוגע לסוף של המשחק, אם לא סיימת את המשחק אל תמשיך לקרוא* בסוף CoD4..גריגז מת, גאז מת, וקפטן פרייס לכאורה מת. כל ארבעת הפרשים מתים, אבל...יש עוד מישהו שנשמר בסוד, שנמצא מעל ארבעת אלו. [סרטון טעינה] מסופר בחדשות על ההתפתחויות החדשות ברוסיה, המצלמה משתנה ממסך הטלוויזיה לשולחן שעליו מונחות תמונות של כל הארבעת הפרשים שכתוב עליהן "חוסל". כף יד הולמת בשולחן, נשימות כבדות. "זמן לתכנית X, השמדת ארצות הברית. התחילו עם ניו יורק" מכאן, משחקים את קפטן (קודם, והוצב בUSA עכשיו) Soap בתור קפטן גדודי אוויר מיוחדים במרכז ניו יורק. אתם תלחמו במרכז ניו יורק (ברחובות ובתעלות הביוב) מגנים על האזרחים האמריקאים בעוד כשהם מפונים מרחובות ניו יורק. וב…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  23. Started by AlonAviram,

האם מישהו פה משחק בגילד ורס? אם כן, באיזה רמה, איזה גילדה, סוג? מי שלא מכיר את המשחק הזה, זה משחק RPG באינטרנט, יש כאלה שאומרים שזה MMORPG ויש כאלה שזה אומרים שזה MORPG, מכיוון שאי אפשר לראות אנשים שיוצאים ל"שדה הקרב", המשחק מתמקד בעיקר בקטע של ה PVP.. יש המון קווסטים מאוד טובים, יש משימות שצריך להשלים אותם לאורך קו העלילה.. בקיצור משחק מדהים, בעיקר למי שאוהב לשחק עם חברים. אני כרגע אלמנטליסט\מסמר, רמה 13, גילדה OG.. יאלה תגובות :

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by sargent bilko,

אם יש פה מישהו כזה אני אשמח לשמוע!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.