משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק FPS ריבוי משתתפים שלא דורש אימות של CD KEY לא בהכרח חינמי המשחק האחרון בסגנון שממש נהניתי ממנו היה ENEMY TERRITORY והוא כבר לא ממש מלא שחקנים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התחלתי לשחק בו והוא משחק די נחמד, אבל הקטע הוא שאין כתוביות, ז"א יותר קל לי להבין עם כתוביות איך אפשר לשים כתוביות? לא ראיתי בהגדרות
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אנשים... בתקופה שרק יצא הסטים עוד לפני HL2... קניתי בזמנו בשנת 2000 או 99 את חבילת HL1-אדרינלין פאק... קיבלתי שם את HL1 משחק השנה , את ההמשך OF ואת TFC הראשון ... קיצר הייתי משחק כמובן בהתחלה דרך שרתים מזדמנים אחרי זה הופיע הסטים ונירשמתי לשם ולא ממש השקעתי שם ורשמתי שטות במקום מאוד חשוב!! למקרה שאני שוכח את הסיסמה אני צריך את השם של החיה הגיבור האהוב עליי או משהו כזה... קיצר מאז שנת 2003-04 +- אני לא יודע איך להיכנס לחשבון הזה שיש לי את המשחקים הראשונים!! ועכשיו יש לי עוד חשבון סטים HL2 SILVER ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לשחק קצת ב-HL1 אם השיפורים של הגרפיקה ואני לא יכול אני רוצה שהם יעזרו לי החברה מסטים... מה עושים???? מבקש עזרה וזה באמת חשוב לי...…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שמעתי שיצא הדמו אבל אני לא מצליח למצוא אותו , עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
"shadowrun יגדיר מחדש את הצורה שבה אנשים משחקים FPS ברשת" זו הדרך שבה מיקרוסופט הציגה את המשחק החדש שלה שנועד לעשות לPC את מה שHALO עשה לXBOX. והאמת? כרגיל רחוקה מאוד.. הביקורת של Gamespot 6.9 fair http://www.gamespot.com/pc/action/shadowrun/review.html?sid=6171895&tag=topslot;title;1 מצחיק, לא?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה אני אף פעם לא נהנה ממשחק בגלל שאני הרבה פעמים לא מבין מה לעשות אולי זה בגלל שאני יודע אנגלית ברמה מאוד נמוכה מה אתם אומרים ? ואני כבר רוצה לשחק באיזה משחק ולסיים אותו ! תגידו לי מה עוד יכול להיות שמפריע לי שאני לא טוב במשחקים ? ותמליצו לי פה על משחק שלא קשה לעבור אותו יריות אם אפשר שיעבוד לי על 7300 gs ויש לי גי'גה זיכרון מעבד 3.0
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה בקשר לגויסטיק למחשב , קניתי גויסטיק למחשב שלי והתקנתי אותו , הוא מזהה לי אותו בלי בעייה . השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים בדרך כלל עובדים עם גויסטיק ? ואיך אני בעצם מפעיל את הגויסטיק במשחק מחשב ?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי מערכת: p4 2.8Ghz 1gb זיכרון ATI Radeon 9700pro ואני מנסה להריץ את המשחק ואחרי התפריט הראשי בזמן שהוא טוען את המשחק, המשחק קורס וזה רושם לי הודעה "Trying to install unsupported shader" או משהו...אני לא זוכר ממש... יש איזה fix לזה או משהו? או שפשוט הכרטיס שלי לא תומך במשחק? (כי הבנתי שכן..) תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הודתי בטעות בספרדית או משהו כזה איך אני מחליף?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב הרביעי נראה לי, השלב עם ארבעת המפתחות... לפי מה שהבנתי אני צריך את הרפסודה הזאת כדי לטפס על איזה קיר אבל היא תקועה שם ואי אפשר להזיז אותה. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי בבית הגה ל PS2, ואין לו שימוש, אז חשבתי שאולי אולי אולי יש דרך כלשהי לעשות את זה (להפעיל אותו במחשב).. ואם אני מוריד סימולטור שמפעיל משחקי PS2 במחשב (יש לי כרטיס מסך 6800) אז הגרפיקה תיהיה יותר יפה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על hal life 1.מתי יצא half life 1 ? 2. מה זה בדיוק half life 1 source addon ? 3.מתי יצא half life 2 ? 4. מתי יצא half life 2 :episode one? 5. מתי ייצא half life 2 : episode 2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
עשיתי טעות די גדולה, השתמשתי בצ'יט IMPULSE 101 לפני שקיבלתי את הGRAVITY GUN, עכשיו נזכרתי שבגלל שיש לי אותו כבר אני לא יוכל להמשיך במשחק (בדיוק הגעתי לחלק שמקבלים אותו בו...) אני זוכר שהיתה פקודה שמאפשרת למחוק/להוריד את הנשק, אבל אני לא זוכר מה הפקודה הזאת. מישהו מכיר אותה?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה עושים.? איך אני בודק מה הבעיה. או לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת עכשיו? מוזר זה פתאום קרה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ויש את המכוניות של המשתמשים האחרים של המחשב שנוסעות ..ברגע שאני לוחץ על ENTER אז הם עושות איתי מירוץ.. אבל למה אי אפשר להרוויח כסף כאשר אני מנצח אותם?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי פלייסטיישן 2 המקורי הייתה גירסאת ה-PAL היום שמתי לו גוק מאטריקס אינפינטי גירסא 1.88 ומשחקי NTSC לא פועלים לי למה זה ככה!? תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
:jump: אני מאושר כמו ילד קטן! זכיתי להיות בוחן בטא של משחק שמ-א-ד רציתי לשחק בו! http://www.mmorpg.com/spellborn_promo.cfm (אותו שם כמו פה) ואני גם היחיד מישראל שזכה, 90 אחוז שם מארה"ב ואנגליה. יש פה עוד מישהו שהולך להיות בבטא?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק, ומריץ את הTEST, הוא מזהה לי את הכרטיס מסך.. אך כשאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא פשוט נתקע לי על מסך שחור, ואז אומר לי שיש בעייה ב3D... ניסיתי להריץ על 2D, ועדיין אותה בעייה... איך פותרים את זה? האם צריך איזה פאטץ' או משהו? כמובן שיש לי משחק מקורי!!
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 1GRAM 667 GEFORCE 7600GS 256 והדמו עובד לאט בעיקר כשה יש הרבה אשן וערפל בדמו אין הרבה הגדרות יש רק STANDART ו NEW TECHNOLOGY אז ניסיתי את שתי הם וזה אותו דבר מה הביעיה ??? או שאני פשוט דורש יותר מדי מהמערכת שלי ??
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקעתי בשלב 3 במשחק פיר בחלק 2 של שלב 3 אני מדבר על פיר הרגיל (לא ההרחבה) יצאתי כזה החוצה מהדלת שהיה כתוב exit הרגתי את כל האוייבים שם ולא קורה כלום ואין לאן ללכת...... יכול להיות באג במשחק??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני משחק והדיבור באנגלית אבל הטקטס באטלקית האם אפשר לשנות את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-