עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeFroce FX 5200 Heroes Of Might And Storm V יפעל לדעתכם על המשחב הזה?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by Ohady,

שלום... האם אתם יכולים להמליץ לי על משחקי מכוניות טובים?.. תודה לעוזרים......

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. היי יש לי בעיה עם המשחק , בכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו , יש מעיין צליל של שגיאה של הווינדוס והופ קופץ מחדש למערכת ההפעלה. ניסיתי להתקין את המשחק משני מקורות שונים (הכוונה שני סטים של דיסקים) ואותו דבר.. יצא לי גם בין השאר לפני מספר ימים לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש.. היתי בטוח שעכשיו זה יעבוד. ועדיין , אותה בעיה. התקנתי את העדכון החדש 1.31 התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך\קול\לוח אם ואותה בעיה. :-\ יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מוזר... אולי יצא איזה שהוא תיקון רשמי מ EA ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. שלום, התקנתי את המשחק על מערכת עם חלונות ויסטה. ההתקנה עברה חלק. ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה של חלונות שהמשחק התרסק וחלונות מחפשת פתרון לבעיה (ללא תוצאות כמובן). בדקתי את דרישות המינימום באתר של Activision ולא רק שאני עומד בהן אני גם עובר את הדרישות המומלצות (ניתן לראות את מפרט המחשב שלי). האם מישהו ניתקל בבעיה כזו? לא הצלחתי למצוא עזרה אפקטיבית באתר התמיכה הטכנית של המשחק. לא יודע אם מיותר לציין או לא, אבל בכל זאת, המשחק קנוי וחוקי. תודה מראש על כל עזרה שהיא. ניסים

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by kobin,

שלום. מזה שנים שהבן שלי רוכש משחקים ב-STEAM. לאחרונה ראיתי באיזה פוסט שאנשים קונים את אותם משחקים (או את הקוד שלהם) ב-EBAY, ובמחירים שהם נמוכים מאוד יחסית ל-STEAM. מאחר שזה EBAY, אני מניח שמדובר בדבר חוקי. אודה לקבל הסבר, איך זה מתבצע, כלומר: האם קנייה ב-EBAY מוסיף את המשחק לחשבון שלי ב-STEAM כאילו קניתי אותו ב-STEAM. כמו כן, האם אני יכול למכור ככה משחקים שרכשתי ב-STEAM, וכבר לא משחקים בהם. דוגמה, משחק שרוצים לקנות עכשיו, Strife Veteran Edition מחיר ב-STEAM הוא 10 דולר. ב-EBAY המחיר 1 יורו. אודה להסבר, והאם חוקי ובטוח לקנות ב-EBAY

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by AAPSPAA,

שלום, אני מחפש כבר מלא זמן אתר להורדה של משחקים לPSP פרוץ בחינם ואני לא מוצא אשמח להמלצה לאתר כלשהוא תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  7. אני צריך שם משתמש וסיסמה ל Hamachi

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by omerha,

בעוד יום שיגרתי של קאונטר היה לי בעיית חיבור לשרתים ת אחרי שניסיתי הכול מחקתי את הקאש של המשחק מהספריה וזה הסתדר . אבל התחיל להופיע בצד של המשחק את קצב ה FPS ואת הפינג אות התקשורת אינטרנט ואני לא מצליח להעיף את זה . איך אני מעיף את השטות הזאת? אודה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני עדיין נמצא בשלבים הראשונים של המשחק, ואני לא מצליח לעבור את השלב הזה. קפצתי לקומה הגבוה יותר מעל הזרוע של המקפיא אבל עדיין זה לא מתקדם לשום מקום, הרגתי את כל האוייבים בשלב ואני מגיע למקום עם האולם הענקי שאין בו כלום למעט מכונות יריה אוטמטיות. התסובבתיב כל השלב לכל חור אפשרי, לחצתי על כל הכפתורים, אבל עדיין יש דלתות נעולות שאי אפשר לפתוח אותן(גם לא זאת שבאיזור של המים המחושמלים). מה לקיבינאמט אני אמור לעשות? חוץ מUninstall...

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by FearThis,

אם אני מוריד\קונה סרט ולא יודע איך הוא אני נכנס ל www.imdb.com. לאן אני נכנס כשאני מוריד\קונה משחק ולא יודע איך הוא ? תודה. FearThis

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  11. תמליצו על מישחק טוב אני משער שזה לא משנה באמת מאיזה ז'נר (רק לא מרוצים) שהוא לא כזה מפורסם כמו קרייסים ואלא אבל הוא עדיין טוב... כי פשוט חרשתי כבר על המשחקים המוכרים. חיכיתי שמישהו יבקש המלצה ואני פשוט יקח את אותה המלצה..צריך משחק קליל למערכת (קרייסיס ומטה) ועם עלילה טובה טיפה... משעמם כשאין עלילה...

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  12. קיבלתי את המשחק הנ"ל בבאנדל של הכרטיס מסך והוא מראה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by galh,

מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by day-walk34,

האטריק זה משחק כדורגל ברשת המשחק הכי טוב שיש,ממכר מאוד,מעניין לאללה אם לא ניסיתם אתם חייבים לבדוק לכל חובבי הכדורגל וגם אלה שלא חובה! www.hattrick.org משחקים בו כ9000- ישראלים וכ650,000+ בעולם המשחק הוא משחק ניהול קבוצת כדורגל מכל מני בחינות כלכלית,לאמן שחקנים,למכור ליקנות,ליגה,גביע ועוד-קהילה ענקית! אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור לצערי אני רק בליגה 5 (בונקר SUCKS)

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by lader,

כשנכנסים למשחק הוא דורש להרשם למשהו אבל אפשר לשחק גם מבלי להרשם לזה. אז השאלה שלי היא מזו ההרשמה הזאת, כדאי להרשם?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. משחק הפעולה הפוסט-אפוקליפטי החדש מבטיח להיות גדול ומגוון יותר, ומתבסס על שיתוף פעולה מפתיע בין שתי מפתחות ידועות לכתבה

17. האם יש תוכנה מומלצת ו או מקלדת שניתנת לכיון לפי הצורך?? במשחק GUNZ GUNZONLINE.COM ישנם המון תנועות שמצריכות הקלקה סופר מהירה עד בלתי אפשרית על המקלדת למשל: w-----space-----w----w-----shift------control וחזור במהירות נראה לי הגיוני לתכנת הכול בלחיצה אחת... אגב באותו הענין האם יש תוכנה כזו גם לעכבר?? gol36

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by kisharon,

אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by blork,

[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st/]http://mygoldstar.ios.st/[/ftp] כנסו לאתר הזה יש שם משחקים תכנסו לשם ויש שם משחק שבנה משחק מאוד יפהה חוץ מזה יש באתר מדריכים למחשב תוכנות וכ"ו..כנסו ותראו.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  21. http://lg.io/2015/07/05/revised-and-much-faster-run-your-own-highend-cloud-gaming-service-on-ec2.html בעלות של מחשב יקר עם 1000$ חומרה בארה"ב אפשר לשחק 1800 שעות של משחק, ושם המחשבים משתדרגים כל הזמן עם חומרה יותר טובה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כאשר מפעיל את המשחק Lego Star Wars,מופיעה לי השגיאה הבאה:

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by 111111,

היי אתמול התקנתי פיפא הכול הלך חלק ויפה אבל כשבאתי להריץ את המשחק נפתח לי ההודעת שגיאה למטה מה יכול להיות הבעיה? (המשחק הוא מקורי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. :jump:

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by yotam360,

איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת??? http://img226.imageshack.us/my.php?image=10ki1.jpg

• 4 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.