עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

אני כבר מזמן אומר שהשנה יגיעו חדשות לגבי SC2 ודיאבלו 3 והנה צץ עוד משהו. http://www.gamerevolution.com/news/view.php?id=2569

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by xXaXdXaXrXx,

אני היתקנתי מייפל לא מיזמן ובהתחלה הכול פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא כבר לא ניכנס לי למייפל זה נעצר בכונקט מה לעשות

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. חיפשתי ולא מצאתי,אז אם אפשר אני ממש ממש ממש אשמח !!!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. קיבלתי את המשחק הנ"ל בבאנדל של הכרטיס מסך והוא מראה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

ישנה המשימה שצריך לחלץ משאית עם אחד הרכיבים של הפצצת טיבריום נוזלי אני מגיע אלייה עם הקומנדו ומגיע לבסיס אבל שם טובחים בי ואי לא מצליח לשמור על הבסיס ובטח לא לחלץ את המשאית דרך הבסיס שלהם כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by bogdant,

שלום התקנית את ה סאן אנדריס ואני לא מצליח להכנס זה עושה לי SEND REPOTR ERROR החלון הזה של השגיעה System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)of RAM ATI RADEON 9600 SEries

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by STi,

מישהו יודע אולי אם אפשר ואיך למכור רכב במשחק הנ"ל. בטעות קניתי את אותו הרכב וסתם הלך מלא כסף,יש למישהו מושג. תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by thegame998,

התחלתי לשחק ב The Elder Scrolls IV Oblivion וכשזה כותב לי שאני מלא בחפצים (ואני לא יכול לזוז) אני מצליח להוצי חפצים כשאני מעבר לגופה אבל אם אין אני לא מצליח איך אני מוריד חפצים ? תוד לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by Omerole,

יש לי את KE מותקן על המחשב איפושהו (לא נכנס לזה נכון...) ואני רוצה לשחק באונליין אז אני רוצה לקנות את המשחק.. אם אני אקנה את הגרסה הרגילה אני אוכל להתקין את הKE עם הcd-key שלה? אם לא איזה תוספות אני יכול לקחת מהKE שמותקן אצלי עכשיו ולהדביק במשחק המקורי? מפות למשל יעבדו? KE= Kane Edition למי שלא הבין..

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by xtx,

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  11. וגם בגוגל. תעשו טובה חברה שימו כאן להורדה תודה . אפילו ב GamersHell אין.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by musari,

הרזולוציה הכי גבוהה שמפיעה לי 1024 על 768 ? איך משנים ליותר אני עובד עם 1360על 768 עשיתי עידכון וזה עדיין

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  13. http://www.1pstart.com/call-of-duty-4-debut-trailer/ נראה ממש טוב, מוזר שהם עזבו את הג'אנר הזה של מלחמת העולם, הם היו ממש טובים בזה.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  14. קניתי מקורי בשביל לשחק ברשת !!!! בלי בעיות !!!לא אוהב בעיות !אבל למרות שזה מקורי יש בעיות אני מעל שעתיים עובר בין לובים מיתחבר למישחקים בוחר צד GDI בוחר מיקום במפה בוחר קבוצה לשחק איתם לוחץ X שאני מוכן ואז המנהל של המישחק(חדר) וכולם אומרים לי אותו דבר MUSARI U NOT CONNECT!!! ומעיפים אותי.........מזה אמור להיות אני קניתי מקורי פתחתי חשבון חוקי עשיתי את כל הצעדים שנידרשים למה זה ככה מישו מוכן להסביר? או שאוליי דילגתי על חלק יש לציין אני מישתמש עם ויסטה המשחק לא חסום בפיירוואל אני עובד עם ראוטר...אני רואה את כל החדרים ניכנס לכל התפריטים של כל המישחקים ואומרים לי אני לא מחובר ומעיפים אותי......................

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by igalch,

כשאני מגדיר הגדרות גרפיקה תמיד יש אחת הקטגוריות בשם - anti-aliasing 1.מה היא אומרת? 2.מה אני צריך להגדיר אם יש את ה-8800 GTS תודה מראש לכל העונים :yelclap:

16. אם כן למה? תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. אני עם 8800GTX, אני ממש אבל ממש אוהב לשחק איתו, יש קטעים מעצבנים שיש FPS נמוך. למשל במשחק Test Drive Unlimited. הכל על המקסימום, 1920X1200 ,antialiasing X16Q/anisotropic X16/HDR, בקושי על איזה 10 FPS בלחץ. העם זה בסדר?

18. Started by exXxTreAm,

בסצינה שלוקס קיין מתחיל לברוח מהשוטרים, אז הוא בורח בורח בורח מתחמק מהמכוניות וזה ואז יש מסוק משטרתי שהוא קופץ עליו, ובזמן הזה יש את השלב שצריך ללחוץ על החיצים במקלדת בזמן שהוא על המסוק, אז הבעיה היא שבידיוק בקטע הזה המשחק קופא לשנייה, וזה גורם לי ליפול מהמסוק, ובגלל זה אני פשוט לא יכול להמשיך במשחק. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by carbon1,

היי רציתי לדעת איך אני מוכר מכוניות בקרבון עם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 16:24:49 תעזרו זה דחוף בבקשה.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  20. http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1103587 ROFL!

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by carbon1,

מישהו יכול לשים לי פה להורדה שמירה לקרבון 100% בבקשה ממכם.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  22. http://www.adrianwerner.neostrada.pl/1/bang.jpg תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by ITSIK86,

יש לי את המשחק החדש של ספידרמן בקיצור אני במשימה הזאת יחסית בהתחלה,שאני הולך לרכבת התחתית ורודף שם אחרי איזה איש מעופף כל פעם המשחק קורס לי שם לוינדוס,מה הבעיה פה? יש איזה תיקון או פאץ למשחק?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. אל תצחקו עלי בבקשה,באמת שאלה תמימה. הכוונה שלי בשאלה האם לאחר שהתקנתי משחק מסויים במחשב אני צריך להכניס כל פעם את ה cd/dvd לכונן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  25. שלום אני מחפש שני כלי רכב במחשק (לקנות) ואני לא מוצא,הרכבים הם ruf ו את הלקסוס.[ מישהו יודע איך אני מוצא אותם ? חיפשי בעדכונים והכפתור של ה download במחשק לא פעיל.... הגירסא של המחשק היא למחשב. תודה מראד

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.