משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כשנכנסים למשחק הוא דורש להרשם למשהו אבל אפשר לשחק גם מבלי להרשם לזה. אז השאלה שלי היא מזו ההרשמה הזאת, כדאי להרשם?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי את המערכת : מיפרט בצד ולפי האתר של System Requirements lab ביושוק מתאים למערכת שלי אבל לא לדרישות מקסימום כי אין לי 2GB RAM חוץ מזה הכל בסדר... (אגב אם אני אשפר ל-1.5GB זה יעשה את ההבדל? כי במקרה יש לי עוד כרטיס אבל רק שני סלוטים) אני לא "פאטי מאמין" אבל לפי האתר הזה בדקתי הרבה דברים ויצא שהוא צודק האם אמשחקיות סה"כ תהיה טובה בביושוק (שיהוקים פה ושם אני מסתדר לא אכפת לי) רק שרוב הזמן המשחקיות תהיה חלקה... אמרו שלהגדרות DX9 מקסימליות מומלץ 7900GT ובטח ובטח שה-X1950Pro שלי עם כמות הזיכרון הנכבדה יריץ אותו נהדר (גם שיפרתי מעבד שלא יהיה צוואר בקבוק היה לי 3GHZ מעאפן) תודה לעוזרים!! אני מאחל לכולם משחקיות חלקה למשחק הנצפה ביותר של השנה (חוץ מקרייסיס, סטארקראפט 2 ועד כמה.…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם יש קהילה ישראילית למשחק ? אם מישהו משחק יש מצב לשרתים מומלצים עם פינג נמוך ? ד"א אחלה משחק
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקנות משחק CRYSIS בארה"ב כי דוד שלי חוזר בעוד שבועיים לארץ וחפשתי באתרי חניות של משחקים מחשב ואמרו שבמלאי אין להם ת'המשחק ממש מוזר זה אמור לצאת לפני כמה שבועים וגם בארה"ב ראיתי שהרבה קנו משחק CRYSIS אבל אני לא יודע איפה אתר שאפשר לקנות משחק ולא בהזמנה מקודמת אז למישהו מכיר ת'האתר שאפשר לקנות משחק CRYSIS בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש משחק של מטוסי או מסוקי קרב....שיהיה משחק טוב וגרפיקה מעולה....תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי היום להתקין את גרסת ההתקנה אבל כאשר אני מנסה להתקין גרסת ההרחבה דורשת ממני להקתין את פאטץ 1.7 של fear הראשון וכאשר אני מאשר להתקין תפאץ הוא רושם לי תשגיאה הזאת http://tinypic.com/fullsize.php?pic=4tznbdu תודה רבה לכל העוזריםם!!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1)אם אני יקנה שני ג'ויסטיקים ויחבר אותם למחשב האם אני יוכל לשחק נגד אחי למשל במשחק ?.כי אני רוצה לקנות שני ג'ויסטיקיםן במיוחד בשביל לשחק נגד אחי .אז מי שבטוח שיענה.{כי במקלדת אי אפשר לעשות 2} 2)אני רוצה לקנות את הדיסק המקורי יש למשהו מוסג אם יש הרבה משתתפים ב online ?{רק למי ששיחק ב online }
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מי שרוצה לדעת, מי שזכה את המשחקים הטובים ביותר שהוצגו ב GC: PC Sam & Max Season One StarCraft 2 Hellgate: London The Settlers Rise of an Empire Crysis Enemy Territory Quake Wars Online Hellgate: London Enemy Territory Quake Wars Age of Conan: Hyborian Adventures למקוריש גם קונסולות) http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=27910 נראה שקרייסיס לא מוותר על שום פרס
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
במהלך מסעותיי הגעתי לעיר שנביל(Anvil) מי שלא זוכר זאת עיר נמל, שבה יש לגילדת הלוחמים מרכז אימונים וגילדת הקוסמים מוכרת בו קסמיRestoration. התחלתי קווסט שבו קונים אחוזה גדולה ממשהו במחיר מצחיק, הולכים לישון בה ומתעוררים עם בית מלא ברוחות. הקווסט אומר לי לחפש את מי שמכר לי את הבית בImperial city. מצאתי אותו דיברתי איתו, ועכשיו אני צריך לשכנע אותו לבוא איתי. איך אני עושה את זה? הוא 100 בשביעות רצון ועדיין לא בא. עזרה בבקשה!!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני שונא סימולאטורים שצריך לקרוא ספר הדרכה של 200 עמודים רק כדי להרים את המטוס מעל פני הקרקע. מחפש בנרות סימולאטור טיסה טוב בסגנון מלחמת העולם הראשונה \ השנייה \וייטנאם \ קוריאה -כלומר בעידן שלפני טילי אוויר -אוויר ואויר-קרקע ,הראדארים ונעילות הטילים המעצבנות . במילים אחרות סימולאטור שנעשה בו שימוש בכלי נשק בכינון ישיר (מקלעים ,תותחים ,רקטות ) או בכאלו שמוטלים ממטוס (פצצות ,טורפדות). בשום פנים ואופן לא נשקים מונחים . רצוי כזה שמשלב משימות יירוט +פגיעה במטרות קרקע +גרפיקה טובה. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://blazing-angels.uk.ubi.com/ps3/index.php אני חייב לומר משחק מעולה! גרפיקה ואפקטים מהממים רץ חלק כמו טוסיק של תינוק משחק מומלץ ביותר
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה הזאת , ולא הצלחתי להתקין אז רציתי לשאול עם למישו יש את אותה גרסה והאם הוא הצליח להתקין - או שבעצם הגרסה פגומה? אני מבקשת שלא תננעלו - ס"כ שאלתי על גרסה - ולא נתתי פה הורדה או משו תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שמעו, אני כרגע בתוך האובליביון, יענו בתוך השער הזה אחרי שפגשתי את הנסיך, ואז הוא אמר לי למצוא את האבן SIGIL או משהו כזה.. מה אני אמור לעשות ? זה ממש ממש בהתחלה, אולי אחרי שעה וחצי של משחק.. תודה !! ותגידו מישהו מכיר מדריך טוב ופשוט באנגלית ? (כאילו כזה שמסביר מה לעשות בכל קטע..) או שיש כזה בעיברית ? פשוט אלא שיש ב GS מסובכים לי טיפה..
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מצליח לגרום לו לרדת על הברכיים, ואז מתחיל לתת לו מכות כמו משוגע(+אנדרנלין) והוא פשוט עומד שוב, וחוזר חלילה. אני משתמש בחרב אז אל תציעו לי קשת. ד"א אם נמאס לי לנסות להרוג אותו, לאן אני הולך כדי להמשיך במשחק?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שיחקתי פעם (1994-1997 - משהו כזה) במשחק (2D) שזה היה בג'ונגל (והבן אדם יכל לרוץ מימין לשמאל רק) והיה עובר דברים ואנשים, היה איזה מקום שהייתי במקום גבוה יותר והיה מישהו למטה אז זרקתי אבן קדימה והוא הלך לאבן ואז הייתי בא אליו מאחורה והורג אותו, היה שם כמה נשקים שהיה אפשר להחליף בינהם ואני זוכר שלמשחק הזה היה אייקון (על הדסקטופ) של עין כזאת, אם אני לא טועה חום ירוק כזה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במשחק nba 07 הגדרתי את ההגדרות של הגרפיקה במשחק, לרזולוציה של 1024 על 768, וגם הגדרתי שהכל יהיה על הכי גבוהה והרזולוציה לא משתנה לי ל - 1024 על 768. הרזולוציה שנכנסתי למשחק בפעם הראשונה הייתה על 800 על 600, ועכשיו שיניתי לרזולוציה של 1024 על 768, ועדיין אחרי סגירת המשחק והפעלתו שוב הרזולוציה היא 800 על 600. מה צריך לעשות כדי לשמור את השינויים?
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שמעו הוא אומר לי להגיע לאינשהו אבל יש מין שלט כזה שחוסם לי את הדרך... ויש לי כבר אש וטלקינזיס... עוד מעט אני אערוך ואביא תמונה.. ד"א המשחק ממש אבל ממש ממש אבל ממש ממש טובבב !!! ורואים פצצה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מפרט : E6600 ASUS P5K DELUXE ASUS 8800GTX 3G RAM VISTA 64BIT כשאני מפעיל את המשחק אני רואה בקטן את האייקון של המשחק ואז נהיה מסף שחור ולא קורה כלום ושאני מסתכל ב-TASK MANAGER אני רואה שרשום ליד השם של המשחק NOT RESPONDING.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.1up.com/do/previewPage?pager.offset=0&cId=3162473 עוד לא קראתי תכתבה אבל בהתחלה רשום - ככה שניראה לי הולך להיות משחק חזק
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש שם הרים ומדרגות כאלה ואני לא יודע מה לעשות אני מטפס עד הסוף ואין איך לצאת משם .. תיסתכלו אולי אתם עברתם את זה ..? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-